Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, TB Told said:

Ako u prvom delu sezone centarsku liniju budu činili Petrušev, Plavšić i Izundu, Bolomboj će biti nepotreban i za drugi deo sezone. 

A ako dovedemo još jednog centra, onda neće biti dovoljno minuta za sve i imaćeš bušenje trenera.

Posted

Ko kaze da Micic nije vrhunsko pojacanje, taj nije normalan. Meni je problem sto ces njemu dati 4 miliona ili koliko god. E, od tog trnutka ce mu se gledati svaki dribling, svaki pas, svaki promasaj. Pogotovu ako ne krene sve kako treba. Ne treba to ni nama  ni njemu.

Bolje je dodati npr Dzonsa iz Valensije ili takvog nekog pleja i dodati dosta para za ozbiljnog beka.

Kenan ostaje kao druga ili treca opcija. Nije bitno koliko ga placamo, niti je bitno da li ce Yago ostati(a siguran sam da odlazi) i biti plej za ABA ligu, jer sve te pare inace nisu ni normalne.

Ja ni ne polazem nadu u ovu sezonu u EL, ali je ovo vec solidan tim i bolji od proslogodisnjeg.

• Like 4
Posted

Na Bolomboja ne treba racunati kao na legit clana rostera. Pitanje je da li se vraca, kad se vraca i u kakvom stanju se vraca, pritom je covek injury-prone. I ako se vrati, mozda posle 20 dana prokliza koleno (pu, pu, pu).

On mu dodje kao neki dzoker - mogao bi da nam donese mnogo, ali treba se ponasati kao da nece doneti nista jer i taj ishod jednako moguc.

Petrusev, Rivero, Izundu + Plavsic kao levo smetalo i treci centar za krk i kls. Mislim da je to plan.

• Like 5
Posted
18 minutes ago, JPM said:

A ako dovedemo još jednog centra, onda neće biti dovoljno minuta za sve i imaćeš bušenje trenera.

Na Bolomboja ne treba računati ozbiljno i njegova minutaža svakako treba da bude dozirana i kad se vrati. 

Posted

Nadam se da su naši sredili Nworu, slabo se pominje prethodnih dana a ukoliko ne dodje ne vidim ko bi mogao umesto njega.

• Like 1
Posted

Sto jos nema zvanicne objave za Nworu?

I on je zapratio klub na inst i Efes se oprostio od njega samo nasi ga jos nisu ozvanicili...

Posted (edited)
1 minute ago, alokin said:

Nadam se da su naši sredili Nworu, slabo se pominje prethodnih dana a ukoliko ne dodje ne vidim ko bi mogao umesto njega.

Odzelej, Dobrić. 

Edited by Čočo
Posted

Zasto uopste pricamo o Vasi kad nas niko ne spominje u trci za njim vec mesec dana? Covek je posle 10 godina pracenja otpratio Zvezdu sa instagrama verovatno da bi malo ugasio navijace.

I ja bi njega voleo u Zvezdi ali nemamo osnova za lozenje 

• Like 1
Posted

Vasa je trenutno znacajno skuplji od onoga sto moze da donese na terenu.

Par godina neigranja, veca tezina, par teskih povreda u mladosti, a i cinjenica da je uvek bio 'osetljiv' igrac. 

Ako se sistem ne prilagodi njemu delovace lose na terenu, kao sto je uglavnom i izgledao u toku karijere, mimo Efesa i Tofasa.

Mislim da ce biti fail za onoga ko odluci da ga plati 2+ miliona neto.

• Like 9
  • Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, TB Told said:

Na Bolomboja ne treba računati ozbiljno i njegova minutaža svakako treba da bude dozirana i kad se vrati. 

Moguće, ako je tako, ok. Videćemo.

Posted

Micić je skroz nerealan, čak ga ni kvazi insajderi ložači mase ne dovode u vezu sa nama. Mislim da on ne bi došao ovdje sve i da ga zadovolji finansijski dio.

Scenario u kom završavamo prelazni rok sa Maodom, Filipom, Riverom uz ozvaničenje Nwore mi je najrealniji. Eventualno da se nadamo još jednom ozbiljnom kombo beku, ne onom zabavljaču iz Reala, mada poznajući naš tkz. skauting ne vidim šta možemo sa evro tržišta da iskopamo a da je bolje od Loa, kad već ne postoji ni promil volje da se proba sa nekim viškom iz NBA.

Odlazni rok još nije riješen. Lično nemam problem da se roster za početak sezone kompletira u Septembru, ali je problem što je tu i dalje hrpa nepotrebnih igrača a visi nam i Nedović nad glavom.

• Like 5
Posted
23 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Ko kaze da Micic nije vrhunsko pojacanje, taj nije normalan. Meni je problem sto ces njemu dati 4 miliona ili koliko god. E, od tog trnutka ce mu se gledati svaki dribling, svaki pas, svaki promasaj. Pogotovu ako ne krene sve kako treba. Ne treba to ni nama  ni njemu.

Bolje je dodati npr Dzonsa iz Valensije ili takvog nekog pleja i dodati dosta para za ozbiljnog beka.

Kenan ostaje kao druga ili treca opcija. Nije bitno koliko ga placamo, niti je bitno da li ce Yago ostati(a siguran sam da odlazi) i biti plej za ABA ligu, jer sve te pare inace nisu ni normalne.

Ja ni ne polazem nadu u ovu sezonu u EL, ali je ovo vec solidan tim i bolji od proslogodisnjeg.

Zasto ne polazes nadu u EL sezonu ako je ekipa bolja od proslogodisnje? Tada smo bili 10i, uz lepu priliku da budemo i bolje plasirani koju nismo iskoristili?

Posted
2 hours ago, berti said:

Bas tako. Sujeta moze da bude zajebana stvar.

Svašta, valjda treba igrači koji legit vrede mnogo da se plate značajno manje, kako se slučajno nežne dušice iz tima ne bi uvredile zato što oni ne vrede toliko?

• Like 11
Posted
16 minutes ago, bosMan_jr said:

Zasto ne polazes nadu u EL sezonu ako je ekipa bolja od proslogodisnje? Tada smo bili 10i, uz lepu priliku da budemo i bolje plasirani koju nismo iskoristili?

Pa ima vise razloga. Kraj prosle sezone, dosta novih igraca(proci ce vreme dok svako ne uzme svoju ulogu), tako da ne mislim da cemo poceti bas dobro, a kasnije cemo juriti da dostignemo top10 i proci kao komsije. Plus na sve to teza sezona, dva nova jaka tima, a i ostali ce se regrupisati.

Posted
6 minutes ago, DameTime said:

Svašta, valjda treba igrači koji legit vrede mnogo da se plate značajno manje, kako se slučajno nežne dušice iz tima ne bi uvredile zato što oni ne vrede toliko?

Ne treba. Tvoj stav je potpuno ispravan sa stanovišta zrele osobe. Sad razmisli da li su igrači baš zrele osobe kada menadžeri krenu iz lične koristi da im pune glave kako su "potplaćeni" i "nedovoljno poštovani".

Opet kažem, Vasa da bude najplaćeniji je ok, Vasa da bude tri puta plaćeniji od prvog sledećeg je po meni samo izazivanje implozije u svlačionici. To naravno nije u redu ali je realno vrlo moguće. Evo danas intervju sa Obradovićem, Sašom, gde kaže da je Čima egomanijak. Nije da nismo to znali, svako ko se toliko snima i slika ima određenu dozu toga u sebi. A Čima će po onome što se priča da ima oko milke platu. Sad zamisli Vasu sa 4+ miliona platom. Realno velika verovatnoća da negde tokom sezone pukne odnos drugih igrača sa njim, u fazonu "plaćen si mnogo, eto vadi ti klub iz govana".

Posted
Just now, JPM said:

Opet kažem, Vasa da bude najplaćeniji je ok, Vasa da bude tri puta plaćeniji od prvog sledećeg je po meni samo izazivanje implozije u svlačionici. 

Onda si pogrešio sa tim igračima koji bi izazvali imploziju u svlačionici, a ne sa Vasom. :classic_smile:

Uostalom, zbog toga i jeste od krucijalne važnosti da svaki igrač popriča sa trenerom u vezi svoje uloge u timu, ne sa Bagzi&Dozet duom... 

• Like 1