Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, Čočo said:

Čekaj, čekaj. Ja trujem topik i kršim možda neko pravilo foruma što govorim trenutno realno stanje u našem klubu. Nabacujete ovde svakakva imena( kršite pravilo teme), formirate nerealne rostere (izbacujete iz tima igrače koji su pod ugovorom i za sada je takvo stanje da ne idu nigde inače bi već bili bivši), trujem temu svojim mišljenjem o Petruševu koji je do sada pokazao da je bezobrazan ili glup. Karijeru smo mu dva puta oživeli a on i nakon 7 godina profesionalnog bavljenja košarkom i dalje pravi iste poteze. Znači ili je glup i povodljiv ili bezobrazan. I takav kakav god da je košarkaš nam nije potreban. I lično ne bih voleo takvog u timu zajedno sa momcima karaktera kao Kalinić. 

Sva ova dešavanja oko kluba bih mogao da podnesem da imam 14 god. ili da sam krenuo da pratim klub prošle sezone. Ali mnogo je ovo godina za nama da se ne vidi isti obrazac funkcionisanja. Na kraju Petrušev neće ostati. Prvi centar će biti prvo naredno pojačanje na toj poziciji i istu će deliti sa Izundom, Plavšićem i Bolombojom kad se vrati. Sve već viđeno. 

Sve je to ok ali nemoj samo ako krenemo sa nekim pozitivnim skorom prebaciti na onaj euforija mod,ostani na ovom..

• Like 1
Posted
1 hour ago, Čočo said:

Ja sam odavno rekao svoje mišljenje o njemu. Sigurno mi neće biti car ako ostane. Dal ostao ili ne ostaće isti. Mali umišljeni košarkaščić koji nikad ništa u svojoj karijeri neće uraditi. 

Da osvoji zlato na EP ovog leta i ne mora ništa više da uradi što se mene tiče xD

• Like 4
Posted
1 minute ago, Taki said:

Sve je to ok ali nemoj samo ako krenemo sa nekim pozitivnim skorom prebaciti na onaj euforija mod,ostani na ovom..

Vidi, makar ne pisao do kraja sezone samo da se obistini to što pišeš i da sezona bude uspešna. Ali nisam optimističan ako uzmemo sve okolnosti i ono šta radimo trenutno.

Posted

Naravno da ne treba vređati niti nipodaštavati Filipove igračke kvalitete i koliko nam je bio bitan ove sezone i naravno da ima pravo na svoj izbor i da se nada ugovoru u nba, ali stojim pri svome, ako opet pogreši - ludi smo ako mu budemo oživljavali karijeru po treći put. Svi znamo koliko dugo je saga trajala prošle godine i da ga je Oli jedva pustio na pozajmicu, a on sve vreme govorio da hoće da igra kod nas. Po izjavama iz kluba, našeg trenera, informacijama insajdera i na kraju ove sezone je bila slična situacija što se tiče njegove želje da igra za kkcz, klub uspe da se dogovori oko otkupa ugovora nakon godinu dana pregovora i kad je bilo sve spremno, on odluči da malo razmisli - smatram da samo ovaj deo nije bio u redu.

• Like 4
Posted

Sto se Petruseva tice ja bih razumeo da nece ovde da igra, mi smo toksicna sredina i ako psihicki nije stabilan bolje da trazi drugu sredinu.

A sto se nas navijaca tice u slucaju da ne ostane kod nas to mi je kao ono kad si klinac pa te ostavi devojka pa je izvredjas u drustvu najgorim epitetima a valjala ti dok si se zabavljao sa njom.

S' toga ako zeli da ide neka ide sve mu najlepse zelim ako ostane opet dobro ali za te pare iskreno trazio bih drugo resenje.

• Like 5
Posted

Petrusev nabio statistiku kod nas jer nam pola ekipe bili penzioneri ili amateri (Daum, Yago itd). Ne cima se u odbrani da bi mogao dati 2 poena vise. Pokazao kakav je igrac u:

- Efesu (5 ppg)

- Oly (6 ppg)

- NBA 3 minuta po mecu i izbacen iz ekipe

ovo je bukvalno fejk statistika kod nas kao sto je budzio i u Megi. Nije timski igrac pa ne znam zasto ga i toliko zelimo.

• Like 2
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
  • Pumpaj! 1
Posted
53 minutes ago, Čočo said:

Vidi, makar ne pisao do kraja sezone samo da se obistini to što pišeš i da sezona bude uspešna. Ali nisam optimističan ako uzmemo sve okolnosti i ono šta radimo trenutno.

Slažem se i ja da ovo ne izgleda dobro,da kao da nabacujemo igrače bez ikakvog rezona,ali opet treba sačekati još ta 2-3 igrača koja ako se dovedu smišljeno mogu sve promjeniti.Ostaće sigurno da su neki igrači nepotrebni, dzaba bačene pare ali se zbog toga ne isplati nervirati,ja sam se pomirio sa tim razbacivanjem..

• Like 2
Posted
1 hour ago, Čočo said:

Čekaj, čekaj. Ja trujem topik i kršim možda neko pravilo foruma što govorim trenutno realno stanje u našem klubu? Nabacujete ovde svakakva imena( kršite pravilo teme), formirate nerealne rostere (izbacujete iz tima igrače koji su pod ugovorom i za sada je takvo stanje da ne idu nigde inače bi već bili bivši), trujem temu svojim mišljenjem o Petruševu koji je do sada pokazao da je bezobrazan ili glup. Karijeru smo mu dva puta oživeli a on i nakon 7 godina profesionalnog bavljenja košarkom i dalje pravi iste poteze. Znači ili je glup i povodljiv ili bezobrazan. I takav kakav god da je košarkaš nam nije potreban. I lično ne bih voleo takvog u timu zajedno sa momcima karaktera kao Kalinić. 

Sva ova dešavanja oko kluba bih mogao da podnesem da imam 14 god. ili da sam krenuo da pratim klub prošle sezone. Ali mnogo je ovo godina za nama da se ne vidi isti obrazac funkcionisanja. Na kraju Petrušev neće ostati vodeći se poslednjom izjavom trenera i pomoćnog trenera ekipe. Prvi centar će biti prvo naredno pojačanje na toj poziciji i istu će deliti sa Izundom, Plavšićem i Bolombojom kad se vrati. Sve već viđeno. 

Mislim da si kolega pregrub, za ovo zelje i projektovanje se slazem stoji na mjestu, al samo malo, to sto ti gledas stvari sa emocijama ne mora da znaci da je najbolje resenje za pomenutog pojedinca. Izlazi iz sezone gdje je bio ofanzivno jedan od najkonstantnijih ne samo u nasem timu vec i u Evroligi i daje sebi za pravo da pomisli e vidis ja mogu vise i bolje. Moze neki Tristijan da guli po Nba, a ja nmg ili slicno? To sto se mi zalijepimo za covjeka koji nam kaze ej ocu da razmotrim opcije je strogo nas problem, i sto dovodimo petog treceg drugog igraca pa onda prvog i tako pravimo koncept...

Niti mislim da ima kvalitet za Nba, niti da ga treba cekati,al to je njegovo pravo i nema poteebe za vrijedjanjem. Mislim da je osim ove kls odradio posteno ugovor sa nama, za ostalo pitamo se mi koliko i on. 

• Like 2
Posted

Ajmo si sad probati racionalno odgovoriti. Tko je kome potrebniji u ovom trenutku. Da li Filip Zvezdi ili obrnuto. Mi možemo i do nekih drugih rešenja bar podjednako dobrih ili pak tu negde a za Filipa koliko vidim nema baš drugih suitorsa osim nas. Ne vidim da se otimaju baš za njega. Svakako da je razlog tome i enormno obeštećenje ali svakako je i simptomatično. 

Posted

Derište je verovatno procenilo da će posle statistički dobre sezone biti zasuto ponudama sa svih strana. Naravno, ništa od toga, pa je sad zbunjeno i ne zna šta mu je činiti, pa je rešilo da sačeka. 

• Like 5
Posted
9 minutes ago, fradler said:

Derište je verovatno procenilo da će posle statistički dobre sezone biti zasuto ponudama sa svih strana. Naravno, ništa od toga, pa je sad zbunjeno i ne zna šta mu je činiti, pa je rešilo da sačeka. 

A mozda ima neki nagovestaj da neka NBA ekipa razmislja o njemu. Moze on naci neki angazman i u EL, naravno ne bogat kao nas, posto je deficit centara. Realu treba bekap za Tavaresa, Fener je u problemu, mozda jos neko. I da ne bude zabune, ja ne mislim da njega treba cekati, ali. i mi imamo problem, jer je najbolji umesto njega Rivero koji bi nam bio prvi centar do dolaska Bolomboja. Koliki je problem sa centrima je pokazatelj da je Al Horford u NBA veoma trazena roba sa svojih 40 godina.

• Like 1
Posted (edited)

Velika većina naših navijači kao da živi u paralelnom univerzumu. To umislilo da KKCZ evropski gigant i svi ludi da dodju da igraju za nas. A nama najveći uspeh u novijoj istoriji marginalni ulazak u doigravanje i to JEDNOM. Od svih stvari koje jedan veliki klub treba da ima mi imamo samo PARE. I to iz razloga što se diktatoru digla djoka na košarku pa sipa u oba blizanca.

Atmosfera koja nas je krasila je svakako pala prelaskom u Arenu a ove godine bila i sramotna u pojedinim utakmicama. Tako da smo izgubili i to.

Ludi su Tajs, Edvards, Oturu i ostali top igrači da dodju ako ih debelo ne preplatiš (a neće ni tad).

Filip kakav god da je jeste napadačka top klasa koju sigurno nećemo dovesti ako to ne bude on. Dok je trpao u EL bio je svima dobar i svi bili slepi za odbranu. A sad je odjednom najgori košarkaš i najgori čovek.

Pizdeo sam i ja 100x na njega, ali nema smisla nazivati ga svakakvim imenima.

Edited by NikolaTest
  • Like 1
Posted
1 hour ago, grati said:

ovo je bukvalno fejk statistika kod nas kao sto je budzio i u Megi. Nije timski igrac pa ne znam zasto ga i toliko zelimo.

Zato sto je naš ponajbolji igrač, pa mozda u poslednjih par godina. I igrač koji moze sam da ti donese pobede protiv Evroligaša iako je ostatak tima totalno impotentan u napadu. I zapravo da te nosi sam par meseci...

To sto zvezdini navijači žele nekakvog prime Garnetta, koji ce usput da ostane da igra u Zvezdi je druga stvar...

• Like 2
Posted
22 minutes ago, VISOKOLETAC said:

A mozda ima neki nagovestaj da neka NBA ekipa razmislja o njemu. Moze on naci neki angazman i u EL, naravno ne bogat kao nas, posto je deficit centara. Realu treba bekap za Tavaresa, Fener je u problemu, mozda jos neko. I da ne bude zabune, ja ne mislim da njega treba cekati, ali. i mi imamo problem, jer je najbolji umesto njega Rivero koji bi nam bio prvi centar do dolaska Bolomboja. Koliki je problem sa centrima je pokazatelj da je Al Horford u NBA veoma trazena roba sa svojih 40 godina.

Samo što Horfordu Jokic ima problema da zabije 10p dok bi Petruševa Jokara tri napada zgrmio u koš i dao mu 2+1

Posted
4 hours ago, aleksa7 said:

Иначе вицешампион света, од овог лета и клупски и репрезентативни првак Европе, бронзани на Олимпијским играма, најбољи играч регионалне лигe са 21 годином, освајач шест трофеја за пет година професионалне каријере, у Евролиги елитни нападач, драфтован у НБА лигу где је и дебитовао. Са 25 година има биографију о којој машта 99% деце која почну да играју кошарку. Страхота какви бљутави коментари се овде дозвољавају, и после се питате зашто неко неће да дође или да се врати у Звезду.

Plus:

- dao Amerima neke jako bitne i teške koševe u istorijskom meču

- praktično sam razmontirao Partizan u EL derbiju koji je bio prebitan i naše i za njihove nade u EL. Zaustavio tad njihov nalet, a istovremeno naš pad.

----

Zvezdini navijači su za socijološko istraživanje. Ovih 20ak godina čitanja na forumu me dovode do toga da samo zvezdaška košarkaška javnost daje materijala da se napiše nešto kao životinjska farma...

Ja da imam brata ili ortaka, rekao bih mu da prvo gleda neko inostranstvo, pa tek onda da dolazi ovde u ovaj toksični mulj, gde će svako sebi da da za pravo da tudjim kurcem koprive mlati.

• Like 1
Posted

Doveden je PF sa 14 ppg u poslednje dve EL sezone, pritom tip koji voli da igra sa loptom i alergičan na catch and shoot trojke... Petrušev jeste izrazito talentovan napadač, ali dvojica takvih high usage igrača bez pouzdanog šuta za tri su daleko od idealnog fita i vrlo moguće da ne bi mogli obojica da se maksimizuju. Kapiram momenat gomilanja tog nekog star power-a, bombi, šlemova i prodaje sezonskih, al' može se sastaviti funkcionalan tim i bez tog kapitalcatm na petici. Neuporedivo je važnije ko će biti bekovi, jer ekipa bez kvalitetnog half court PG-a, odnosno sa CMM-om na 25 mpg, jednostavno ne može imati visok plafon.

• Like 6
Posted

Zvezda nekad zablista a nekad podbaci, ali forum nikad ne omane! Čestitam braćo na zapletima koje osmišljavate astronomskom brzinom, pri čemu bi na istim mogao da vam pozavidi i Džordž Martin. Njegova Igra prestola je dečija knjiga u odnosu na ove scenarije naše. 

Samo bih želeo da vam zahvalim što mi ulepšavate ove letnje dane dok čekamo sezonu. 

• Ha-ha 1