Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, NMX said:

Sad vrtim, jel smo mi to ikada imali bokte, da nam je bek završio sezonu sa preko 12-13 ppg? Da smo imali tog koji kreira za sebe i/ili saigrače?

Lojdara 2020/21 je bas izdominirao, 17 ppg, treci u toj kategoriji u celoj EL te sezone

Darius Tompson... bas bi bilo zanimljivo imati dva mrtva puvala njega i Kodija.

• Like 3
Posted

To što je Darius digao procente za 3 prošle sezone mi uopšte ne uliva poverenje. Vrlo lako kod nas može da se spusti na 30%, naročito u pogrešnoj ulozi i sa neadekvatnim saigračima.

• Like 7
Posted
11 minutes ago, NMX said:

Tu je na ivici :lol_2: 13 i 14ppg

I jebasmo mu svi majku da ništa nije doneo a zapravo sem Vildoze u onih par meseci pod Šefom stanice, nije imao nikoga spolja da vuče sa njim. Zato i kažem, možemo i Nana da dovedemo, sam nam spolja ništa doneti neće.

Neće nam sam ništa doneti, ali u današnjoj košarci moraš imati bar jednog takvog igrača spolja ako hoćeš nečemu da se nadaš, naravno da konačan uspeh zavisi i od ostatka tima. Ne znam ni sam koliko smo imali neizvesnih završnica ove sezone i koliko smo pogubili baš zbog toga što nismo imali jednog takvog mamojeba. Dođemo do par minuta do kraja, rezultat se lomi, a mi ne možemo da kupimo koš. Naravno uz to idu i promašene trojke i bacanja.

• Like 7
Posted
1 hour ago, Markoss said:

Oturu je bio zelja, ali nismo se dogovorili, kao ni s Gebrijelom posls. Tj obojica su nas odjavili.

Razmislja se o staroj zelji - Darijusu Thompsonu na PG.

CMM je poor mans Thompson, kao preslikani igraci samo je Darijus kvalitetniji, kompatibilni ni po cemu.

Ovo tek nema nikakvog smisla.

• Like 3
Posted
10 minutes ago, bosMan_jr said:

Ja ne bih Dariusa opisao kao igraca koji zna da kreira za sebe, ako si na njega ciljao. Skroman strelac, u zbiru odlican plejmejker koga bih rado imao u idealnom svetu umesto CMM, ali zajedno sa njim i ne bas.

Pa nisam ciljao na njega, upravo suprotno. :classic_biggrin:

Slažem se sa ovim opisom, s tim što bih dodao da se u poslednjih par sezona pokazao kao igrač upitne motivacije, karaktera i čvrstine, tako da ne samo da je loš fit sa CMM-om što se tiče skillset-a, nego bi to verovatno bio i par najćudljivijih PG-a u EL.

• Like 7
Posted

Ono po čemu se Cannan izuzetno istakao u odnosu na ekipu je selekcija glupih faulova. Ja i dalje ne mogu da verujem koliko je čovek u stanju puta da napravi "loš" faul. Gomila faulova na polovini protivnika, na sutu za tri poena , 2+1...prosto neverovatno...mozak totalno isključen X puta.

Ono što je on igrao mogao je Meegy iz Buducnosti...stojim u mestu ne koristim ulaz i šutiram bez spuštanja lopte na parket + bi Flečer imao bolje procente šuta  i igrao za manje para.

• Like 7
Posted
18 minutes ago, fradler said:

Prastajte ako je bilo, Davidovac se oporavio od povrede i krenuo sa individualnim treninzima.

Možda kontroverzan stav, al' značiće Davidovac i te kako pored Monekea... Ako uz neku startnu četvorku on ima smisla kao druga (ili treća) opcija, onda je to upravo Chima. 

• Like 27
Posted
17 minutes ago, Cavani said:

CMM je poor mans Thompson, kao preslikani igraci samo je Darijus kvalitetniji, kompatibilni ni po cemu.

Ovo tek nema nikakvog smisla.

Ima ako ide CMM 

Posted

Jebem li ga, zivim za dan kada cemo konacno da se oslobodimo te ćovičevštine. Kada ce doci dan da za sve što ne bude valjalo ne bude večni alibi Čović. Otići će jednom Deda i Dobric, odlaze Luka i Teo, valjda ce da ode i jebeni Nedovic. Kada se sve to očisti jednom, hoce li jebeni Nebojša da prestane da bude krivac za sve i svakoga. Verovatno nece jer eto vuce sve konce i dalje. Dakle, dok ne napusti ovaj svet, on ce biti alibi. A mozda i posle toga.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, DameTime said:

Dominiraš ovim prelaznim rokom, skoro kao Bagzi i Dozet 😂

REPORT KO KUĆA

• Ha-ha 3
Posted

Covicevstina predstavlja modus operandi. Dokle god se bude biralo pre domace resenje(zato sto je domace a ne kvalitetno) bice covicevstina u klubu.

Pa proslo 10 godina 15....

Jbg.

• Like 5
  • Tuzno 1
Posted

nisam verovao što je gore neko napisao i morao da proverim, presmešno

Veseli se srpski uinijevski rode

di je uini sad kad je najpotrebniji, valjda ga nisu navatali grobari zbog Nilikine

• Like 1
Posted
9 hours ago, djenkoslav said:

I futuru u gostima, ligaški meč

A tri bacanja protiv Partizana za pobjedu a neko promasio za pobjedu protiv Barcelone?!

Mislim ovo nije fer al samo pokazuje kako se lako moze biti zlonameran kad se trazi dlaka u jajetu.

Obojca su losi i nisu vise igraci za el! 

Posted
12 minutes ago, Don Dusko said:

Covicevstina predstavlja modus operandi. Dokle god se bude biralo pre domace resenje(zato sto je domace a ne kvalitetno) bice covicevstina u klubu.

Pa proslo 10 godina 15....

Jbg.

Plus, gomila nekompetentnih i štetnih bezveznjaka u klubu, tipa Bagzi i Dozet.

Jbt, Dozet je i dalje, i poslije ovog dovođenja Tomića, ostao na pozicija SD.

To je čovićevština u najgorem izdanju. O tome stalno treba da se govori i to treba nemilosrdno da se kritikuje.

• Like 4