Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Novakova jedina sansa u nastavku meca je da odlicno servira i da maksimalno skracuje razmene i da pokusa da dodje do tajbrejka, posto videlo smo da u razmenama bas i nema prevelike sanse. Za sada, ja ne vidim boljeg Novaka, nego sto je to bio slucaj u mecevima sa Cobolijem i De Minorom, u pocetnoj fazi meca. Neverovatno sta stize Siner i na ove skracene lopte, to je jedan novi kvalitet u njegovoj igri na travi  ............................. ne obecava ovo za sada ..................... plus je primetno da se Novak opreznije krece na travi .....................

Edited by jevrem69
Posted

Mislio sam da će na travi biti konkurentniji, ali jok, rastura ga ovaj bez da se oznojio...

Čim krene s ovim imbecilnim izlascima na mrežu i kretenskim dropšotovima, jasno je da nikakav plan nema i da je nervozan kao pas...

• Like 2
Posted (edited)
10 minutes ago, Issey said:

Ne kapiram kako se uvek ovako raspadne protiv Sinera... Očajan, ali očajan je Novak... 

Ja bi rekao da se nije raspao. Ustvari čak ni da igra slabo. (edit: ako se izuzme zadnjih par gemova, koji su posledica frustracije, jer je krenuo na svoj način i video da ne može)

Problem je u tome što igra svoju standardnu igru protiv nekoga ko igra slično ali trenutno bolje. U prevodu, želi da pobedi 2.0 verziju samog sebe.

To je pokušao i u poslednjih 3 puta, svaki put na isti način, i svaki put dobijo po ušima. Posle AO 2024 sam od Novaka očekivao da suzbije svoj ego, prilagodi se i pokuša na mudrost i iskustvo. Ali sam izgleda očekivao previše, jer očigledno ne želi da se prilagodi i hoče da ga pobedi u toj njegovoj igri, iako nema ni više ni snage ni brzine da to uradi.

Jasno je da je lakše reči nego to izvesti na terenu, ali jedini način da Novak dobije Sinnera je da utakmicu napravi "dirty". Ne u nekom nesportskom smislu, nego da se ne igra toliko šablonski, na čiste udarce sa osnovne linije, na tajmin, snagu i preciznost. Tu nema šta da traži. Mora da se traže neke vanstandardne situacije, da se izbaci Sinner iz tog svog robotskog ritma i da se onda odatle gradi i traži neka šansa.

Edited by L' Imperatore
  • Like 11
Posted (edited)

Napaljenko imigrantski . Djokovicu ajde polako u penziju . Neces ti vise GS osvojiti . 

Na sta lici Djokovic, bolje u penziju nego da ga ponizava ovako ovaj odvratni "Italijan" 

Koliko je nemocan ....bezvoljan, bez energije.. a ovaj preko puta kao i obicno najvise napaljen protiv Djokovica. 

Edited by Saxon01
  • WOW 1
Posted

A ne, nego će da miluje Đokovića. Kad je Novak bio taj napaljenko svojevremeno, nikom nije smetalo. Sinner je trenutno prvi teniser sveta, boli ga kurčina da se zajebava sa Novakom u 5 setova (ako ne mora).

• Like 2
Posted

Novaku sa 38 godina je potrebna "pomoc" nekog sa tura da skine sa vremena na vreme Sinera ili Alkaraza na putu do finala slema, pa cak i finalu da se sastane sa nekim drugim. Ne moze od njega da se ocekuje da dobija obojicu. Na inat je uspeo da uzme Olimpijadu i to na Alkarazovoj najjacoj podlozi, ali trenutno nema nikoga na ostatku tour-a da ocisti jednog od ove dvojice u slemovima. Ostaje nada da se nece razocarati (jer stvarno nije do njega, uvek stize do polufinala/finala) i da ce da bleji na turu jos neko vreme, jer je istorija pokazala da su takve dominacije 1-2 igraca kratkotrajne - secam se Kurijera koji je bio kao zivotinja jedno vreme pocetkom 90ih pa je to brzo proslo, i jos mali milion primera. Naravno, osim velike trojke.

Sto se ovog meca tice, kao i u proslim, ceka da se ne iscima previse a da se nesto desi, i u tom cekanju gubi set, a izgleda i dva. Samo da se zainati i imacemo mec.

• Like 1