Jump to content

Recommended Posts

Posted
37 minutes ago, Smrtokapa said:

Može biti da sam ja ćorav, ali nikakvu kokardu ne vidim. Gledam li pogrešnu sliku? Prva iz ovog posta?

Na toj slici i ne može se videto šta se nalazi na šajkači sa zadnje strane. Melankolic je to verovatno video na na nekom drugom mestu pa preneo ovde.

preuzimane.png

Posted

PRDEŠA SMRDIĆ U POSLEDNJI ČAS PREBAČEN U URGENTNI CENTAR: Zlatibor Lončar o stanju poslanika koji štrajkuje glađu - "Sve ovo mu je mnogo teško palo"

• Ha-ha 2
Posted
1 hour ago, Eddard said:

Verovatno je simbol francuske buržoaske revolucije.

Well (if) the shoe fits, svakako jesmo u nekoj vrsti revolucije. 😍

• Love 1
Posted (edited)

Maloletni sin, 16 godina, prevoznika Jacimovica strajkuje gladju uz oca. Dete.

Ne oglasava se sluzba za socijalni rad, neka komisija, agencija, sta god, za zastitu porodice, maloletnih, nista? 

Nije dovoljan  put kroz pakao koji to dete prolazi uz oca stradalnika, treba da ozbljno ugrozi i inace osetljivo psihofizicko zdravlje mladih godina koje ima?

Koliko je jos patnje potrebno da se javnost podigne na noge, da Srbija stane?

...

Crkni Srbijo, smradna lesino, raspadas se jeduci samu sebe!

i necu nikome da se izvinjavam zbog napisane gadosti, JAVNOST ove raspadnute mrcine od "drzave" zasluzuje sve najodvratnihe reci koje postoje. 

Dobro ste procitali, javnost, ne AV, on je jedan, po svim pitanjima nenadlezan idiot, sta je sa ostatkom od par miliona punoetnih, nadleznih?

Ne trebju mi vasi lakovi, ne treba mi nicija podrska ni za sta, ja sam po mnogo cemu bivsa, izadjite na ulice, pomozite dobrim ljudima koji vise nemaju kud. Vi imate moc da ovu agoniju prekinete, molim vas....

Edited by Pletilja
  • Like 1