Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jos uvek nije dovoljno brutalno da bi pablik imidz toliko ozbiljno trpeo da ugrozava i ekonomske aranzmane koje imaju sa njima. Ergo, nece se desiti nista. Po ko zna koji put - No, my Lord Aragorn, we are alone.

• Like 5
Posted
1 hour ago, fancy said:

Navedeno opštenje u Novom Sadu:

Čak i ovaj jazavičar sa kratkim nogicama se trudi da stigne ćacije.💪

7 minutes ago, uncletima said:

Ko se, laca mati...

PS. U neka zdravija vremena, pre pesticida, fungicida i ostalih govnocida, ovako su se, kuruzi okopavali.

Ovaj prešao na crveno i gazio travu u parku, nemere to tako gari, NS je ovo.

• Pumpaj! 1
Posted
2 minutes ago, Clash said:

Čak i ovaj jazavičar sa kratkim nogicama se trudi da stigne ćacije.💪

Rekao knedle sa šljivama, umjesto gomboce 😀 

• Like 1
  • Ha-ha 6
Posted
13 minutes ago, uncletima said:

Ko se, laca mati...

PS. U neka zdravija vremena, pre pesticida, fungicida i ostalih govnocida, ovako su se, kuruzi okopavali.

Najjače mi je što je neko napisao pogrešno je akcentovao dunavsku ulicu

• Like 1
Posted

Jasno je da sto vise gradova ustane oni tako rastrkani nemaju sta da traze u ovoj zemlji. U GM sinoc odnos nas i ćacija (uglavnom penzioneri) 500 vs 30, sto je za ovaj Staljingrad veoma korektna cifra.

Sinoc predsednik opstine nije imao ono medju nogama da se pojavi kao pre neko vece. Dva sata su preko razglasa pustali Boze pravde a onda je narod poceo masovno da prijavljuje remecenje javnog reda i mira glasnom muzikom pa su morali da ugase.

10 hours ago, Kooineeperk said:

Uvesce hulja vanredno stanje. Ali ce to biti jos jedan autogol ako to uradi. 

Ja mislim da nece uvesti vanredno stanje vec ce ukoliko se ovo nastavi kroz nekih sedam dana raspisati izbore. Videcemo.

• Like 5
Posted
3 minutes ago, Clash said:

💪

Mesecma nocu bez vode, kasnije vam u istu poturaju neke gliste i ko zna koja sve jos cudesa vam priredise, ali kad se predje na crveno i gazi trava, bik Ferdinand gazi!

• Like 3
Posted
1 minute ago, Dragan Mićić said:

Jasno je da sto vise gradova ustane oni tako rastrkani nemaju sta da traze u ovoj zemlji. U GM sinoc odnos nas i ćacija (uglavnom penzioneri) 500 vs 30, sto je za ovaj Staljingrad veoma korektna cifra.

Sinoc predsednik opstine nije imao ono medju nogama da se pojavi kao pre neko vece. Dva sata su preko razglasa pustali Boze pravde a onda je narod poceo masovno da prijavljuje remecenje javnog reda i mira glasnom muzikom pa su morali da ugase.

Ja mislim da nece uvesti vanredno stanje vec ce ukoliko se ovo nastavi kroz nekih sedam dana raspisati izbore. Videcemo.

Pošto nije hteo prvu šansu da se izvuče, prelaznu vladu, došao je do toga da su mu jedini izlaz izbori koje isto neće da raspiše.

toliko o mastermajndu politike, taktike i sstrategije.

• Like 3
Posted

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/417986/Direktor-VBA-U-Novom-Sadu-povredjeno-sedmoro-pripadnika-Vojske-Srbije-pistolj-potegnut-po-propisima.html

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/417988/Zastavnik-koji-je-potegao-pistolj-u-Novom-Sadu-Pucao-sam-jer-su-kolegama-i-meni-bili-ugrozeni-zivoti.html

Ok gari, koji je to zadatak i koje je to štićeno lice koje 8(OSAM) kobri, pripadnika najelitnije jedinice vojske obezbedjuje?

Najjace što su dobili po pičci od od strane zgubidanateroristaustaša kojih je bilo kako Vučko kaže 1600 u piku u NS. 

Ja mislio ono što je rekao ranije, za 6-7 sekundi da razbaca sve to sa Kobrama ali jebigica.

Nego daj da vidimo koje je to štićeno lice, ko ima pravo da ima obezbedjenje od osam kobri koje su plaćani od naših para.

Valjda Kobre obezbedjuju predsednika, ministra odbrane i po potrebi strane državnike i diplomatske objekte. I kraj.

Da li je bio neko od navedenih sinoć u prostorijama SNS-a?

Čisto sumnjam, ali valjda će ministar odbrane da razjasni sve kako dolikuje istoriji slavnih ministara odbrane Srbije.

• Like 13
Posted

Meni je najjači deo izjave tog zastavnika kako nikada nije osetio toliku mržnju prema ovlašćenim licima. Jeste da je taj posao zajeban jer moraš da budeš uz onog koga štitiš gde god da se on nalazi ali čemu jebeno čuđenje? Stojite u prostorijama sekte pored najgrđih krimosa ne samo u NS i pitaš se otkud mržnja. Kakva mukica.

• Like 17
Posted

Beja sinoc na potezu od Poljoa do Dzona Kenedija, na prvom mestu sam studirao, na drugom ziveo vise godina, dosta uspomena, pa da dodam i one od sinoc.

Moram da priznam da sam se prvi put od kad je ovo sranje pocelo osetio dezorijentisan, ne u smislu da ne znam gde sam, nego da ne znam sta sad da radim, jer kad je bacen suzavac panika medju gradjanstvom moze bas da eskalira stvari. Neko bi jos jace da se bije, mnogi krenu nazad. 

Sta sam hteo da kazem, nas je mnogo vise nego kerova i cacija, ali pored toga sto kerovi imaju kacige i stitove oni imaju nekog ko ih vodi, neko ko kaze sad napred, sad nazad, sad udri, sad se povuci. Kod naroda toga nema, verovatno i ne treba da ga bude, a i da ga ima, panduri bi prvo targetirali njih i odvodili. 

Preslusao sam malopre sinocne izjave pickoustog, pa sta kaze: Nismo izveli vojsku niti planiramo... U prevodu: Vec sam razgovarao sa svim generalima da li su bespogovorno za mene, tenkovi se pale na radnu temperaturu ako zatreba da gaze narod.

Samo se nadam da u vojci ima vise casnih ljudi nego u policiji. Sto se kerusana tice, za mene je od sada svaki pandur govno dok se ne dokaze suprotno. Kad Vucic padne, pomilovati samo one koji su bili na bolovanju. 

Takodje, koliko god da ovi snimci greju telo i um i jacaju nase samopouzdanje, mislim da nije dobro snimati i slikati izbliza za ne daj boze da posle to iskoriste protiv naroda. 

• Like 10
Posted (edited)
17 minutes ago, Clash said:

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/417986/Direktor-VBA-U-Novom-Sadu-povredjeno-sedmoro-pripadnika-Vojske-Srbije-pistolj-potegnut-po-propisima.html

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/417988/Zastavnik-koji-je-potegao-pistolj-u-Novom-Sadu-Pucao-sam-jer-su-kolegama-i-meni-bili-ugrozeni-zivoti.html

Ok gari, koji je to zadatak i koje je to štićeno lice koje 8(OSAM) kobri, pripadnika najelitnije jedinice vojske obezbedjuje?

Najjace što su dobili po pičci od od strane zgubidanateroristaustaša kojih je bilo kako Vučko kaže 1600 u piku u NS. 

Ja mislio ono što je rekao ranije, za 6-7 sekundi da razbaca sve to sa Kobrama ali jebigica.

Nego daj da vidimo koje je to štićeno lice, ko ima pravo da ima obezbedjenje od osam kobri koje su plaćani od naših para.

Valjda Kobre obezbedjuju predsednika, ministra odbrane i po potrebi strane državnike i diplomatske objekte. I kraj.

Da li je bio neko od navedenih sinoć u prostorijama SNS-a?

Čisto sumnjam, ali valjda će ministar odbrane da razjasni sve kako dolikuje istoriji slavnih ministara odbrane Srbije.

Neko je kačio snimak hapšenja nekog Albanca na granici kad pripadnici specijalnih jedinica iskaču iza znakova kao Dastin Hofman. Meni je od tog trenutka jasno da ako bi došlo do ovakvih stvari kako bi se završilo 😄 

26ECDB4600000578-3007856-image-m-27_1427

Ne znam koliko imaju smisla dugoročno ovakve akcije jer realno ne želi veliki broj ljudi svaki dan da se tuče ali mislim da je dobro imati nekad. Makar samo da veća količina ljudi vidi koliko je čak i vojska i policija nesposobna.

Edited by Nicklord
  • Like 1
Posted

Da, Hulja je sinoc srao kako nisu izveli vojsku.

Za sta da izvedes vojsku? Da cuvaju prostorije stranke? Cacilend? Danilove vinograde?

Samo napred care, to je put u ogoljavanje diktature.

Time ces povecati priliv turista, strana ulaganja a i Expo pod tenkovima ce biti nesto do sada nevidjeno.

• Like 17
Posted

Ovo ne može da bude loše. Ljudi su se oslobodili straha, prvo verbalno tokom ovih meseci, a sve više i fizički. Ćaciji razumeju samo fizičke stvari ionako. Samo treba nastaviti praviti pritisak, jesen će biti baš burna ako je ovako polovinom avgusta. Šljamu je ostalo još samo da puca na narod, pravim mecima a ne gumenim. Ja nisam neki ratoboran čovek niti sam u očajnoj situaciji, sinoć sam se osetio spremnim i da dobijem pendrekom po leđima ako treba, a sve je više takvih među nama. 

Ne može biti veći pokazatelj da su saterani uza zid kad je andrej kao komandant kriminalcima morao biti na ulici umesto ko zna gde sa našim parama.

• Like 19
  • Thanks 2
Posted

Joj bože, onaj snimak što je Haos okačio sa Redita, gde jašu lika....pa ja ću ovo da stavim na desktop :classic_love:

Posted
2 hours ago, NMX said:

više nema ama baš nikakvog mesta za fina podešavanja sa naše strane.

Sinoc sam video lika u maslinastoj majici sa velikim belim Z na grudima, kako juri SNS sektase... 

To je to. 

Ne slazem se sa nekim njegovim ociglednim stavovima, ali kad ih je pojurio, osetio sam ipak neko prijateljstvo s njim. Makar oroceno prijateljstvo.

• Like 3
Posted

U centru je moj utisak da na snimcima izgleda gore nego sto je zapravo bilo. 

Nije bilo nesto puno gadjanja, a i sukobi sa policijom su bili sporadični.

Ono sto je problem je sto na svaki cim policije krece stampedo. I to cak i od onih najratobornijih u prvim redovima. Onda krece bezanija iako realno nema potrebe.

Kapiram da je na protestu u centru najveca koncentracija normalaca i onda ljudi tako instiktivno reaguju.

Ja sam se najneugodnije osecao ispred Ustavnog, posto smo tu nekako stajali u mraku, slabo sta videli.

Posted
1 minute ago, Kooineeperk said:

Sinoc sam video lika u maslinastoj majici sa velikim belim Z na grudima, kako juri SNS sektase... 

To je to. 

Ne slazem se sa nekim njegovim ociglednim stavovima, ali kad ih je pojurio, osetio sam ipak neko prijateljstvo s njim. Makar oroceno prijateljstvo.

Video sam istog majmuna. Samo sam video i one prekoputa.

Pa trenutno gađenje prema takvim Z majmunima ostavljam po strani. Ipak više mrzim ove prekoputa a više volim svoju državu i narod koju ti prekoputa uništavaju do granice potpunog nestanka.

• Like 1
Posted

Pretnja vojskom je isto za internu upotrebu, svima onima za koje gubi magiju, prvo jer nije uspeo da obezbedi sigurnost jer ih članska karta ne spašava nadstrešnice, a drugo jer ne uspeva da smiri pobunu.

Sama ideja je smešna jer bi vojska samo vizuelno mogla da ostavi utisak. Nisu obučeni za sukobe ovakve vrste a raste rizik da se desi ozbiljno sranje sa poginulima što bi, valjda je jasno, samo dolilo benzin. 

13 minutes ago, NMX said:

Joj bože, onaj snimak što je Haos okačio sa Redita, gde jašu lika....pa ja ću ovo da stavim na desktop :classic_love:

Nije bilo jahanje nego je tako izgledalo dok su ga neutralisali. Svejedno, lepo je. :bravo:

• Like 5