Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aj neko ko je upuceniji... Da li je istina da je profesor Danilo Furundzic, jedan od najblizih saradnika rektora,  potpisnik podrske Vucicu

Posted
Spoiler

Jebi ga, "B vitamin" me najbolje smiri u ovim turbulentnim vremenima, pa ucestalo posecujem prodavnice. Izjutra, kad bi ljudi trebalo da kupuju hleb i nesto uz, samo vidis kako na vrata izlecu sa tom djubretarijom, koju Dusko velikodusno deli.

Posted

Samo ne znam sta je to mrcina od tog potpisa do danas uradila gore od svih gadosti ranije ucinjenih, pa da neko posle toga progleda i predomisli se.

Posted
2 minutes ago, berti said:

Samo ne znam sta je to mrcina od tog potpisa do danas uradila gore od svih gadosti ranije ucinjenih, pa da neko posle toga progleda i predomisli se.

nikad nije kasno da stigne info iz guzice u glavudžu

Posted
11 minutes ago, berti said:

Jbg vise...Do kurca sve 

Kakve ima veze što je taj neki profesor bio potpisnik podrške Vučiću?

I šta znači to da je 'jedan od najbližih saradnika'

Jel sada tokom svega ovoga jedan od najbližih saradnika, ili čovek radi nešto pri univerzitetu pa je sarađivao sa Đokićem u tom smislu? Verovatno svi profesori koji podržavaju studente su na fakultetima sarađivali i sa profesorima koji su otvoreno podržavali Vučića, svi su oni kolege.

Hoću da kažem ne znam šta te tera na baš takvu reakciju.

• Like 6
Posted

Lik je valjda menadzer Univerziteta u Beogradu. Sa likom koji je potpisnik podrske Vucicu rektor ne treba da ima nikakav kontakt, niti da se pojavljuje u javnosti sa njim. Meni je to losa slika, ma koliko to delovalo naivno.

Posted

Bićemo gadljivi, ali nemamo realno ništa od toga. Ja sam zaista iskreno za neko rešenje da niko ko je ikada pod bilo kakvim uslovima glasao za SNS uopšte može da glasa ponovo, ali to nije realno.

• Like 3
Posted
2 hours ago, berti said:

Lik je valjda menadzer Univerziteta u Beogradu. Sa likom koji je potpisnik podrske Vucicu rektor ne treba da ima nikakav kontakt, niti da se pojavljuje u javnosti sa njim. Meni je to losa slika, ma koliko to delovalo naivno.

Moraće da ima dokle god taj sedi na toj funkciji. Moraće i da se pojavljuje ako nešto moraju da rade zajedno. Tako je kako je, a računam da rektor radi najbolje što ume i koliko može.

• Like 1
Posted

Random lik koji je potpisao kao profesor podrsku Vucicu je za nekoliko svetlosnih godina manji problem od DBovca Lompara koji pije kaficu sa Vucelicem.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
11 hours ago, DameTime said:

Čekaj, mora @DJ_Vasa da proceni je l' dovoljno 😁

Čitao sam novu izjavu i dosta je konkretnija, ali verbalna podrška nema neki efekat, pri čemu ne mislim samo na njega.

Lepo su predložili razne vidove građanske neposlušnosti pre nekoliko dana, ali to treba sprovesti u delo. Da samo pozovu na kašnjenje s plaćanjem računa ili bojkot SNS-ovih firmi, vredelo bi više nego da se blokira svaka postojeća raskrsnica.

Posted

Саопштење Проширеног ректорског колегијума Универзитета у Београду поводом догађаја од прошле седмице преносимо у целости:

„Поводом повреде уставом прокламоване аутономије универзитета, законом гарантоване неповредивости академског простора, примене бруталне силе и привођења студената испред факултета, Универзитет у Београду осуђује овакве поступке органа надлежних за јавни ред и мир као чин који је не само противуставни, него и дубоко антицивилизацијски. Још једном захтевамо да се прекине сваки вид репресије над члановима академске заједнице.“

Декански колегијум Универзитета у Београду – Машинског факултета

https://vesti.mas.bg.ac.rs/?p=28308

Posted

Verujem da, čak i da stanu i zamru sada potpuno aktivnosti i protesti, u septembru kreće finalni obračun. Kada krenu škole, kada krenu domovi zdravlja i lekari da se traže, kada treba da se rade kupovine i nabavke za jesen i zimu, kada krene seoska sezona, biće mnogo toplije nego ovih vrelih dana. 

• Love 1