berti Posted Friday at 08:48 AM Posted Friday at 08:48 AM Aj neko ko je upuceniji... Da li je istina da je profesor Danilo Furundzic, jedan od najblizih saradnika rektora, potpisnik podrske Vucicu
uncletima Posted Friday at 09:03 AM Posted Friday at 09:03 AM Spoiler Jebi ga, "B vitamin" me najbolje smiri u ovim turbulentnim vremenima, pa ucestalo posecujem prodavnice. Izjutra, kad bi ljudi trebalo da kupuju hleb i nesto uz, samo vidis kako na vrata izlecu sa tom djubretarijom, koju Dusko velikodusno deli.
DJ_Vasa Posted Friday at 09:17 AM Posted Friday at 09:17 AM 28 minutes ago, berti said: Aj neko ko je upuceniji... Da li je istina da je profesor Danilo Furundzic, jedan od najblizih saradnika rektora, potpisnik podrske Vucicu Evo ovde povećeg spiska: https://www.danas.rs/vesti/politika/spisak-imena-podrska-listi-aleksandar-vucic/ Tu je i njegovo ime.
berti Posted Friday at 09:29 AM Posted Friday at 09:29 AM Samo ne znam sta je to mrcina od tog potpisa do danas uradila gore od svih gadosti ranije ucinjenih, pa da neko posle toga progleda i predomisli se.
Perkos2 Posted Friday at 09:32 AM Posted Friday at 09:32 AM 2 minutes ago, berti said: Samo ne znam sta je to mrcina od tog potpisa do danas uradila gore od svih gadosti ranije ucinjenih, pa da neko posle toga progleda i predomisli se. nikad nije kasno da stigne info iz guzice u glavudžu
nemanjaol Posted Friday at 09:37 AM Posted Friday at 09:37 AM 11 minutes ago, berti said: Jbg vise...Do kurca sve Kakve ima veze što je taj neki profesor bio potpisnik podrške Vučiću? I šta znači to da je 'jedan od najbližih saradnika' Jel sada tokom svega ovoga jedan od najbližih saradnika, ili čovek radi nešto pri univerzitetu pa je sarađivao sa Đokićem u tom smislu? Verovatno svi profesori koji podržavaju studente su na fakultetima sarađivali i sa profesorima koji su otvoreno podržavali Vučića, svi su oni kolege. Hoću da kažem ne znam šta te tera na baš takvu reakciju. 6
berti Posted Friday at 09:51 AM Posted Friday at 09:51 AM Lik je valjda menadzer Univerziteta u Beogradu. Sa likom koji je potpisnik podrske Vucicu rektor ne treba da ima nikakav kontakt, niti da se pojavljuje u javnosti sa njim. Meni je to losa slika, ma koliko to delovalo naivno.
freethrow Posted Friday at 11:17 AM Posted Friday at 11:17 AM Bićemo gadljivi, ali nemamo realno ništa od toga. Ja sam zaista iskreno za neko rešenje da niko ko je ikada pod bilo kakvim uslovima glasao za SNS uopšte može da glasa ponovo, ali to nije realno. 3
DJ_Vasa Posted Friday at 12:02 PM Posted Friday at 12:02 PM 2 hours ago, berti said: Lik je valjda menadzer Univerziteta u Beogradu. Sa likom koji je potpisnik podrske Vucicu rektor ne treba da ima nikakav kontakt, niti da se pojavljuje u javnosti sa njim. Meni je to losa slika, ma koliko to delovalo naivno. Moraće da ima dokle god taj sedi na toj funkciji. Moraće i da se pojavljuje ako nešto moraju da rade zajedno. Tako je kako je, a računam da rektor radi najbolje što ume i koliko može. 1
McLeod Posted Friday at 01:05 PM Posted Friday at 01:05 PM Random lik koji je potpisao kao profesor podrsku Vucicu je za nekoliko svetlosnih godina manji problem od DBovca Lompara koji pije kaficu sa Vucelicem. 1 1
Janne240 Posted Friday at 01:12 PM Posted Friday at 01:12 PM Pazi kad su Bodirogu snimili u kafani sa ekipom i natakli baloncice "kako razgovaraju" za podizanje krivicne prijave...kaže Nepomnik, "sve je manipulacija".
Kenozoik Posted Friday at 04:19 PM Posted Friday at 04:19 PM "Nedostaju nam tri svari: uverenja, plan i vizija." https://www.danas.rs/kolumna/milan-st-protic/moracemo-ponovo/
DameTime Posted Friday at 10:11 PM Posted Friday at 10:11 PM Čekaj, mora @DJ_Vasa da proceni je l' dovoljno 😁 1 1
HAMMER Posted yesterday at 09:24 AM Posted yesterday at 09:24 AM Bilo bi carski da se u nekom trenutku i on pojavi i stane onako ispred kordona kao Gagi Jovanović. Kakav bi to boost protestima bio... 1
DJ_Vasa Posted yesterday at 09:36 AM Posted yesterday at 09:36 AM 11 hours ago, DameTime said: Čekaj, mora @DJ_Vasa da proceni je l' dovoljno 😁 Čitao sam novu izjavu i dosta je konkretnija, ali verbalna podrška nema neki efekat, pri čemu ne mislim samo na njega. Lepo su predložili razne vidove građanske neposlušnosti pre nekoliko dana, ali to treba sprovesti u delo. Da samo pozovu na kašnjenje s plaćanjem računa ili bojkot SNS-ovih firmi, vredelo bi više nego da se blokira svaka postojeća raskrsnica.
Volter Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Veliki narodni protest: „Srbijo, Užice te zove!“ https://www.danas.rs/vesti/drustvo/veliki-narodni-protest-srbijo-uzice-te-zove/ 4 2
Kenozoik Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Quote Саопштење Проширеног ректорског колегијума Универзитета у Београду поводом догађаја од прошле седмице преносимо у целости: „Поводом повреде уставом прокламоване аутономије универзитета, законом гарантоване неповредивости академског простора, примене бруталне силе и привођења студената испред факултета, Универзитет у Београду осуђује овакве поступке органа надлежних за јавни ред и мир као чин који је не само противуставни, него и дубоко антицивилизацијски. Још једном захтевамо да се прекине сваки вид репресије над члановима академске заједнице.“ Декански колегијум Универзитета у Београду – Машинског факултета https://vesti.mas.bg.ac.rs/?p=28308
freethrow Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Verujem da, čak i da stanu i zamru sada potpuno aktivnosti i protesti, u septembru kreće finalni obračun. Kada krenu škole, kada krenu domovi zdravlja i lekari da se traže, kada treba da se rade kupovine i nabavke za jesen i zimu, kada krene seoska sezona, biće mnogo toplije nego ovih vrelih dana. 1
Recommended Posts