Jump to content

Recommended Posts

Posted

Приведени професори, студенти, деканка Медицинског факултета у Новом Саду. Северна Кореја.

• WOW 1
  • Ruke su vam krvave! 4
Posted

Ne spuštamo tenzije, a ovo što rade je smešno, to govori da ne znaju gde biju, hapse ljude pa ih puste sledeći dan. Kao što su uradili na Voždovcu. Sve su ispucali, nekoliko puta sviraju kraj, menjaju finansijere protesta, pokušali i sa onim ''separatizmom'' u Vojvodini da skrenu pažnju i ispali smešni. Ponovo pokušavaju da zastrašuju i hapse, ali daju sebi autogolove. Ne mogu ovo zaustaviti.

• Like 4
Posted
2 hours ago, Don Dusko said:

Ma bitno je da je drzava pokazala da je drzava sto je pohapsila one sto su pivom polivali ali zato su ovi na slobodi koji prebijaju studente na mrtvo ime.

Njihova policija, njihovo pravosuđe. Očekivati pravdu i jednakost u radikalskoj Srbiji je uvek bilo uzaludno.

• Like 1
Posted

Ništa neočekivano ^ 

Krenuo da se sveti. Dobro je što je to poslednja faza jednog autokratskog režima.

2 hours ago, Helena said:

Profesor anatomije i ortoped Lazar Stijak, SRS kadar, napravio incident na med. fakultetu u Beogradu.

Ja sam se uznemirio gledajući ono, a ne devojka od 18.godina

Kakvo govedo i kakav psiho. Ono je samo za nalupati

• Like 1
Posted

Izvinjavam se što citiram Politiku, ali objavili su šta je bolesnik rekao u vezi sa univerzitetima:

Vučić: Menjaćemo zakon, moju radnu grupu niko ne može da raspusti

Upravo je rekao da ne važe obećanja koja je Mamlaz... ovaj, Mazut dao rektoru, uprkos tome što su skoro svi fakulteti rešili da drže nastavu online.

Znam da su spominjali neku građansku neposlušnost kada su organizovani skupovi u tridesetak gradova, pa računam da bi ovo bio pravi povod i pravi trenutak. Ima li neko inajderske info?

Posted

...sveobuhvatne izmene zakona o visokom obrazovanju, u kojem ćemo značajniju podršku pružati privatnom sektoru, napraviti neuporedivo bolju konkurenciju, da više nikada ne zavisimo od ljudi koji okreću leđa svojoj državi", naveo je Vučić.

Bitan pasus, Megatrendovi će da bujaju...

Sad mi nedostaje onaj video klip gde Đinđić govori kako "možete podići šatore i proglasiti ih fakultetima i davati im nekakva diplome..."

Ne trebaš da budeš nikakav stručnjak da bi znao da je ova osoba bolesna i opasna.

Posted

Za to šta Vučić planira sa univerzitegom treba samo pogledati u Mafjarsku kod njegovog drugara Orbana.

Tamo je univerzitetu prvo smanjeno finansiranje, pa su onda fakulteti presli na upravljanje kod privatnih fondacija za obrazovanje. Na celu tih fondacija su maravno Orbanovi ljudi, a po zakonu loji je donet ih je uzasno tesko smeniti.

• Like 3
  • Tuzno 1
Posted
4 minutes ago, nemanjaol said:

Za to šta Vučić planira sa univerzitegom treba samo pogledati u Mafjarsku kod njegovog drugara Orbana.

Tamo je univerzitetu prvo smanjeno finansiranje, pa su onda fakulteti presli na upravljanje kod privatnih fondacija za obrazovanje. Na celu tih fondacija su maravno Orbanovi ljudi, a po zakonu loji je donet ih je uzasno tesko smeniti.

Zašto Mađarsku kad su teški amateri? Severna Koreja to mnogo bolje radi.

Posted

Za razliku od Orbana, ovaj je ušao u Kaligula fazu, ne znam kakav se smislen zaključak može izvući iz njegovih javnih pojavljivanja.

Juče se svađao sa odjavnom špicom.

• Like 4
  • Ha-ha 2
Posted

Ne mora zaključak, biće mnogo korisnog materijala za doktorante raznih nauka, i medicinskih i socijalnih, antropoloških etc

Posted

Debilčina ce da obnavlja gradove po Ukrajini, a pola Srbije nema kanalizaciju. Naravno, ništa od toga. Malo mu je što laže nas, sada počeo i druge da laže.

Posted

Maturante iz Kosjerića je nazvao magarcima. Sve ovo što gledamo i slušamo nije još uvek vrhunac njegovog ludila, a ide ka tome. Pisao sam i ranije da ne znam šta N1 ili Nova S čekaju sa pravljenjem dokumentarca posvećenog Kukavici o svim njegovim lažima, pretnjama, uvredama, ludačkim gestikulacijama, grimasama...u prethodnih sedam meseci. Postave to i na YT kanal sa engleskim prevodom. Neka pozovu i FDU u pomoć.