mrd Posted Thursday at 06:37 PM Posted Thursday at 06:37 PM 1 minute ago, Čvarkov said: Idemo dalje... Jednoglasnom odlukom Zbora građana Pirota, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić proglašen je nepoželjnom osobom na teritoriji ovog grada. Od Skupštine i gradonačelnika zahtevaju da obaveste javnost ko je od zaposlenih iz javnih preduzeća i ustanova pružio podršku režimskim kontra-studentima u Pionirskom parku. I ja sam to video, ta gnjida ne bi smela ni u zatvor da ide. U kavez i da se obesi ispred hotela Moskva. DA visi bar godinu dana. Hranice ga golubovi. ⛽
DameTime Posted Thursday at 06:49 PM Posted Thursday at 06:49 PM U slučaju da vam treba obnova gradiva za subotu 😎 1 1
Klotzen Posted Thursday at 08:17 PM Posted Thursday at 08:17 PM (edited) Negde oko 20:50h čujem ja neke pištaljke i buku kroz prozor. Mislim se šta je sad ovo. Prođe 10 minuta još uvek buka, gledam kroz prozor ali ne vidim ništa ali vidim da neubičajeno mnogo ljudi i šeta za 21h u mojoj ulici. Obučem se i siđem dole kada imam šta da vidim. SNS drži neki sastanak u mojoj mesnoj zajednici, pored iste koja je u prizemlju (Liman u NS) prošao neko i prepoznao ih i odma preko vibera zvao masu i skupilo se jedno 50-100 ljudi koji su pravili ogromnu buku i taman kada sam ja sišao dole izašli su SNS-ovci i napustili MZ. Nije bilo kontakta ali ih je narod propisno izvređao dok su prolazili kroz ljude. U nedelju je zbor, oće komšija da obijemo MZ i preuzmemo je. Eto meni programa za nedelju popodne 🙂 Edit 21:58 : Evo eksluzive : Gradonačelnik Mićin bio na sastanku, bogami komšije navatale kapitalca 🙂 Edited Thursday at 08:58 PM by Klotzen 20 1
Molina23 Posted Thursday at 10:46 PM Posted Thursday at 10:46 PM Što više medijski gaulajteri luduju, to brže sebi prepisuju lustraciju. Nijedan tabloid, televizija, portal, profil šta god, ne sme da pretekne. A ti nepotpisani bednici na dugogodišnje mešanje maltera. Taman da pomognu u sanaciji zlatnog doba. 3 1
Angelia Posted Friday at 12:50 AM Posted Friday at 12:50 AM Htela sam da svratim ovde, iako generalno ne komentarisem na politicku situaciji u SR, jer mislim da nema smisla kad ne zivim tamo, a I ne pratim. Ali ova situacija je vec presla granice. I moram reci da sam bila prijatno iznenadjena mladom generacijom I pomalo ponosna da im nije unisten duh. Bila sam skepticna u pocetku, jer nakon dogadjaja 2000tih, skepticna sam prema uspehu u toj borbi, ali sada mislim da rade brilijantan posao u borbi protiv korumpiranog sistema. U svakom slucaju podrska I divljenje. 7 3
Div Posted Friday at 05:40 AM Posted Friday at 05:40 AM Vučić je sve usamljeniji. Vlada u sotavci, skoro da se niko iz vlade i ne oglašava, ako pokuša neko da se pojavi negde u javkosti biva oteran zvižducima, skaniranjem, lopovo, lopovi, ne može više da organizuje neki miting a da ne ispadne smešan pored szudenata koji za par sadi izvedu desetine hiljada ljudi na ulice, on to ne može ni uz prisilu pretnje, plaćanje. Nijedna lokalna skupština ne može da se idrži bez policije i batinaša, malo su se promeškoljili i sindikati, makar da se čuje da postoje, pravosuđe se sve više distancira, već stotne tužilaca i sudija javno iskazuje neslaganje, imenom i prezimenom, ima još onih koji ne smeju da odstupe jer bi mogli da odstupe jedina na suprotnu stranu, umesto tužioci da postanu optuženi, njihovi saradnici, ne sumnjam več imaju formiran predmet. Jesam nezadovoljan nastupom opozicionih stranaka, ni u iznuđenom zahtevu ne mogu da istupe jedinstveno, nisam za jedinstvenu listu na nekim budućim izborima, ali bi barem mogli da zajednički traže uslove za izbore, pokušaju da uspore raspad, ovi i dalje prave dugove, grade bez planova, bez osnovnih zrbanističkih i građevinskuh standarda, bez stručne kontrole. Koliko sutra, pokušaće da nas stavi pred izbor, ako hoćemo u EU, onda morama Rio Tinto i to prvo, jer obrnuto ne može, ako bi prvo ušli u EU, onda po EU standardima ne bi došlo u obzir rudarenje litijuma u naseljenom području po tehnologiji koju RT ima i predlaže, odnosno samo predlaže jer nigde nije isprobana. Već mu je prostpr veoma ograničen, već se ponaša kao zver saterana u ćošak, jo samo frkće, reži, oštri kandže, pokazuje zube, ali ne bi se ustručavao ni da grize, čereči, kida, nema on izbora. 2
033zero330 Posted Friday at 08:38 AM Posted Friday at 08:38 AM Ovi su se svakako oglasili i onaj koji se divi studentima. 3
Volter Posted Friday at 09:22 AM Posted Friday at 09:22 AM 14 minutes ago, srlepajce said: Samo da lepa dama zbog ove izjave da joj se sve studentske akcije sviđaju ne ostane bez posla. 2 1
DJ_Vasa Posted Friday at 09:24 AM Posted Friday at 09:24 AM 3 hours ago, Div said: Vlada u sotavci, skoro da se niko iz vlade i ne oglašava, Upravo se oglasio jedan kromanjonac: https://n1info.rs/vesti/glisic-rektor-djokic-mora-da-bude-uhapsen-unakazio-buducnost-velikog-broja-studenata/ Ako uhapse rektora, to će stvoriti veliki bes.
DameTime Posted Friday at 09:28 AM Posted Friday at 09:28 AM 22 minutes ago, srlepajce said: Ovo je prejako https://www.instagram.com/p/DHvG36CsRb2/ https://www.instagram.com/p/DHvIVs2MWWO/ 2
Janne240 Posted Friday at 11:21 AM Posted Friday at 11:21 AM On 3/27/2025 at 10:55 AM, Smrtokapa said: Misliš od strane IT Srbija? Kavčić ima fond u koji se direktno uplaćuje novac koliko želiš, ne dobijaš nikakve instrukcije. Meni su stigle instrukcije nakon 12 dana (sad proverih), tako da je i tvojih 15 valjda ok. :uvaj se Danajaca kada darove dele, kome treba ikakva nadoknada, nemojmo se potkusurivati...
Don Dusko Posted Friday at 11:40 AM Posted Friday at 11:40 AM https://www.facebook.com/watch?v=509913482186089 Da se podsetimo legendarne scene....
dali_man Posted Friday at 12:38 PM Posted Friday at 12:38 PM Odlican Podkast o studentskom protestu i nacinu na koji on funkcionise. Sve je ovo nama poznato, ostatak sveta ovo treba da cuje, ali je lepo da se podsetimo na studentske napore, njihovu pamet i istrajnost, koji zaista menjaju Srbiju na bolje. Jesmo mi i uplaseni i zabrinuti da li cemo uspeti da skinemo ovu bagru, ali ako hocemo sutra bolju vlast, moramo i mi da budemo bolje drustvo. A to je sustina svega sto se desava ovih ovih par meseci, a ne puko svrgavanje AV.
Smrtokapa Posted Friday at 12:48 PM Posted Friday at 12:48 PM 21 minutes ago, Janne240 said: :uvaj se Danajaca kada darove dele, kome treba ikakva nadoknada, nemojmo se potkusurivati... Pre par nedelja, skupili smo se iz gimnazijskog odeljenja da zovemo razrednu na godišnjicu mature. Škola je u obustavi, nisu im isplaćene plate, i mi smo se dogovorili da sakupimo novac koji ćemo da joj doniramo na tom sastanku. Naravno, odbila je. Kao što smo svi znali da će odbiti. Okej, par ljudi je mislilo da neće, ali su oni iz manje bistrog dela ekipe. 🙂 Novac je preusmeren u druge svrhe. U svakom slučaju, ceo kolektiv škole se dogovorio da niko neće prihvatati donacije. Ako nekome zapne, pomagaće se međusobno. Ne rade sve to zbog novca, već iz uverenja i da bi (između ostalog) svojim učenicima dali primer. Mislim da je to za ogromno poštovanje. Ali ova vlast, ovaj sistem, protiv prosvetara u obustavi koristi nelegalne i podle metode pritiska. Neisplaćivanje zarada, ucene, čak i fizičke pretnje. I te metode im već daju rezultate. To nisu protivnici koji će da igraju fer igru i koji će da na vaša uverenja odgovore svojim uverenjima ili čak zakonskim sredstvima. Ne vidim donacije kao potkusurivanje, već kao pokušaj da se makar deo tog pritiska, koji ne treba tu da bude, skine sa ramena prosvetara. Jer nemaju svi istu snagu, iste uslove, istu tačku pucanja, nemaju svi ni kolektiv koji će jednoglasno stati iza njih. Niko vas ne tera niti može da vas natera da prihvatite neke donacije koje ne želite, vas možda nikakvi materijalni pritisci neće navesti da odstupite, ali ne treba zbog toga pustiti da neke druge taj pritisak dovede do tačke popuštanja. Nije ovo takmičenje u principijelnosti. 10 2
implant Posted Friday at 12:49 PM Posted Friday at 12:49 PM (edited) 18 hours ago, DameTime said: U slučaju da vam treba obnova gradiva za subotu 😎 Neka fala, ne moram ja baš sve da znam... Edited Friday at 12:51 PM by implant
Dzo23 Posted Friday at 01:19 PM Posted Friday at 01:19 PM Zbor Građana Pirota proglasio Nepomenika za personu non grata. Svi treba da se ugledaju na Piroćance. Predivno ❤️ 4
Mina D. Harker Posted Friday at 01:29 PM Posted Friday at 01:29 PM @devon70 svaka čast za muzički izbor, ali spamuješ temu. Predložila bih spuštanje na niže spratove (ima i pank topik).
Recommended Posts