Nek grmi jako Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Tu je računica veoma jednostavna: Vučića voli onaj broj koji ga voli i koji je sve manji i manji, ali ti koji vole njega, ta najveća baza idolopoklonstva, vole i Nola... Neki iz te baze čak vole Nola i više od nenadležne institucije... Moja tašta je prva u toj koloni, jer ne spava da bi gladala Đokovića u Melburnu, a mnoge nastupe predsednika lagano prespava. I kad tome dodamo listu Studenti u blokadi, ide ne dinstanje, nego šurenje. Edited 9 hours ago by Nek grmi jako 2
Kooineeperk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 12 minutes ago, Nek grmi jako said: Sama nam se crta baza za prelaznu vladu. Lista Studenti u blokadi, nosilac liste - Novak Đoković. Mandat na godinu dana, dok se ne prikupe dokazi i procesuiraju najveća nepočinstva u poslednjih 13 godina i dok se ne stvore uslovi za demokratske izbore. Đoković ne bi morao ni da prekida karijeru da bi preuzeo neku funkciju, dovoljno bi bilo samo njegovo ime. Tužilaštvo u toh godinu dana zahvati vrh kriminalnog brega, lustrira se u medijima ono što mora da se lustrita, a onda ćemo ponovo da se delimo na 100 strana, u duhu parlamentarnih prilika u Srbiji. Deluje mi da nema sarkazma u tvom postu. Pa cu ti ozbiljno odgovoriti. Nerealno ti je ovo. Nece Djokovic da se petlja u to. I ne treba - covek je odsecen od realnosti sto se tice Srbije. To malo sto on vidi i podrzi, a zivi u insotranstvu, nije dovoljno. Ali ima jedno ime koje bi moglo da se upetlja. Zapravo par imena ali ne bih imao nista protiv da ga vidim kao nosioca liste i buduceg predsednickog kandidata (jer to je ionako protokolarna funkcija). A to je Nemanja Vidic. Podrzava studente. Nije imao ni naznaku neke afere (kao Brojiloga na primer - da li je to zaista bilo ili ne, ne znam, mozda su mu samo pakovali). Vec je pokazao nameru da se valja u nasem brlogu, barem u FSS-u, koji naravno da puca od politike. Ime koje kada pomenes u Evropi, nekom ko iole zna nesto o fudbalu, taj ustane i stane mirno na njegovo pominjanje. Ne bi ni grobari imali nista protiv, verujem.
Nek grmi jako Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Moja tašta nema pojma ko je Vidić, a Beograđanka je udata za profesora iz Hrvatske. Mogu samo da zamislim kako stoje stvari na lokalu, kad je reč o tim proporcijama. Evo, sad dok kuckam ovo, pitam suprugu: kako bi tvoja keva reagovala na listu Studenti u blokadi koju predvodi Đoković? Veli, bilo bi ono - ćao, Vučiću, kao iz topa. Edited 9 hours ago by Nek grmi jako 1
mare80 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Ma ne mora Djoković (čiji nisam fan,ne zato što mi je antipatičan već zato što tenis nikada nisam pratio) ni na kakvu opozicionu listu ... Ako nastave da ga prozivaju, dovoljno je da počne npr. da nosi onu majicu sa krvavom šakom kada ide po tim turnirima i daje izjave za stane medije ... što bi se reklo , šuknuo bi im ga do balčaka .... Edited 9 hours ago by mare80 2 5
Mina D. Harker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Je-zi-vo kako izgleda Ćacilend iz Šarovićevog snimka. Meni možda i najgore toliko bačene i štetovane hrane, a sirotinja gladuje. I, šta kažu ćaci, protest bogatih!?😡 Ovo treba pokazati sektašima iz ličnog okruženja. 4 2
Div Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Predsednik da se bira na referendumu, pravo glasa imaju samo tašte. Pa ko pobedi, pobedi. 2
mrd Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Div said: Predsednik da se bira na referendumu, pravo glasa imaju samo tašte. Pa ko pobedi, pobedi. Nemoj u glavu, brate. Taste ce da nam zabibere! ⛽
Div Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, mrd said: Nemoj u glavu, brate. Taste ce da nam zabibere! ⛽ Već jesu, ne mogu više. 1
Nek grmi jako Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Svojevremeno, pre nekoliko godina, pojedine agencije za ispitivanje javnog mnjenja pokušale su da, takoreći, nacrtaju fotorobot osobe koja bi mogla da se suprotstavi Vučiću, pa su od ispitanika koji inkliniraju naprednjacima tražili epitete koje bi ta osoba trebalo da ima. Znate koji su bili odgovori? Da voli Srbiju, da je patriota, da je neokaljan, da je uspešan u poslu kojim se bavi... Jbt, odakle mi je Đoković uopšte pao na pamet kao neko koga bi kolebljivi glasači naprednjaka odmah prigrlili kao nekog najrođenijeg 😀 Edited 9 hours ago by Nek grmi jako
woolgatherer Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago @Eddard-ova tasta / @DameTime-ina majka na dan izbora 1 17 2
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, woolgatherer said: @Eddard-ova tasta / @DameTime-ina majka na dan izbora I moji ha ha
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 minutes ago, woolgatherer said: @Eddard-ova tasta / @DameTime-ina majka na dan izbora Moja ne glasa godinama... Šta mislite, odakle sam pokupila apstinenciju? Sad smo se dogovorile da obe izađemo na sledeće izbore, ali kaže ona otkud ti znaš za koga ću ja da glasam...
Clash Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 36 minutes ago, Nek grmi jako said: Sama nam se crta baza za prelaznu vladu. Lista Studenti u blokadi, nosilac liste - Novak Đoković. Mandat na godinu dana, dok se ne prikupe dokazi i procesuiraju najveća nepočinstva u poslednjih 13 godina i dok se ne stvore uslovi za demokratske izbore. Đoković ne bi morao ni da prekida karijeru da bi preuzeo neku funkciju, dovoljno bi bilo samo njegovo ime. Novopostavljeno Tužilaštvo u tih godinu dana zahvati vrh kriminalnog brega, lustrira se u medijima ono što mora da se lustrira, a onda ćemo ponovo da se delimo na 100 strana, u duhu parlamentarnih prilika u Srbiji. Sti normalan? Da jedemo cija semenke i zrnevlje i avokado i ono voce sto ne znam kako se zove? Kolacija Cacanske pecenjare-Sremski svinjokolj-Leskovacki rostilj bi dovela 5 miliona protestanata u Beograd i terali bi Jelenu da na tarasi Dvora pojede pola kile od rebara i zalije Zajecarcem. 1 5
Mina D. Harker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 49 minutes ago, Smrtokapa said: Na tebi je da iskoristiš svoju profeminističku retoriku i postaraš se da krivica za incident ne bude bačena na Jetzu kao i obično. Ti si kao samoproklamovani nefeminista možda i veći feminista od dosta muškaraca koji se identifikuju kao feministi. (bez namjere da te ocrnjujem u društvu) 😋 1
Beonegro Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, Mina D. Harker said: Ti si kao samoproklamovani nefeminista možda i veći feminista od dosta muškaraca koji se identifikuju kao feministi. (bez namjere da te ocrnjujem u društvu) 😋 au šta mu reče 😜 1 2 2
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Mina D. Harker said: Ti si kao samoproklamovani nefeminista možda i veći feminista od dosta većine muškaraca koji se identifikuju kao feministi. Malo sam ti ispravila ovo. 1
McLeod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 minutes ago, Mina D. Harker said: Ti si kao samoproklamovani nefeminista možda i veći feminista od dosta muškaraca koji se identifikuju kao feministi. (bez namjere da te ocrnjujem u društvu) 😋 Sacre bleu! sto bi rekao Del Boj. Pamtim kao slon. 1
uncletima Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 9 minutes ago, Clash said: Da jedemo cija semenke i ... Kandiduj se, Nole, da zajednickim snagama ukinemo Slaninijadu. PS. Cevapima je mesto u mom stomaku, a ne u sportskoj hali. 1
Henry Chinaski Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Blago vama, moja tašta glasa i podržava još veće zlo, Putina 😶 mada sam ubjedjen da bi vjerovatno bila Vučićev glas, ne oduševljava se uopšte kad supruga šalje snimke protesta. Za razliku od tasta npr koji šalje drugarima po telegramu u Rusiji 🙂 2
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, McLeod said: Sacre bleu! sto bi rekao Del Boj. Pamtim kao slon. Any man who must say, "I am the King", is no true king. 1
Clash Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 12 minutes ago, Beonegro said: au šta mu reče 😜 Je li ga odmah stavljamo na ignore ili da sacekamo malo?
Beonegro Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Clash said: Je li ga odmah stavljamo na ignore ili da sacekamo malo? Još gore, stavite ga da moderiše feminističku temu 😬 3 1 1
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Smrtokapa said: Vratite se na temu. Hvala imas jaku kandidaturu za moda ha ha ... Sad ozb ovo gore.
Recommended Posts