Constantin Posted Saturday at 05:30 PM Posted Saturday at 05:30 PM 1 minute ago, BattleBender said: 100k 😄 Ne zabušavaj...MUP je rekao oko 107 000.... 2
Drug Crni Posted Saturday at 05:30 PM Posted Saturday at 05:30 PM 10 minutes ago, NMX said: Ko je danas ocekivao da gore rts i skupstina, jbg, naivno. 2 minutes ago, Klotzen said: Nikako nasilje Ko je ovde prizivao nasilje?
nbg88nbg Posted Saturday at 05:31 PM Posted Saturday at 05:31 PM 6 minutes ago, JPM said: Ja se slazem sa @NMX da ne moze nasilno ali ne znam ni kojom metodom cemo da obezbedimo sad fer izbore za 6 meseci. Hulja ceka da sve stane. Jednom ce morati da se ispostave ti zahtevi za izbore. a sto mislite da ne moze da dobije fer izbore...znamo da ce da krade svakako,ali itekako raznim spinovima moze i fer izbore da dobije ...na njega se konstantno mora vrsti pritisak da nema jednu noc da spava kao covek kao i sve njegove bliske drugove.lezbejku,celavog,malog itd ....ne znam mislim da mi nemamo vremena da cekamo nove izbore i da se nadamo da ih nece pokrasti
Nikola Posted Saturday at 05:31 PM Posted Saturday at 05:31 PM 23 minutes ago, nbg88nbg said: nazalost propustena sansa...koncerti i mirne setnje bez tenzija nijednog diktatora nisu skinule sa vlasti,ali ovo sam i ocekivao jer se secam protesta protiv korone gde su studenti sa njihovim sedenjem na betonu i igranjem kola ubili sansu za nesto vise...ovo je trebao da bude vrhunac a posle ovoga bice nemoguce ponoviti ove brojke ,ali dobro valjda jednom naucimo nesto a do tada je on sve jaci i pametniji a mi sve slabiji i gluplji Ma kakvi, gotov je on.
berti Posted Saturday at 05:32 PM Posted Saturday at 05:32 PM Studenti su zasluzili da se ima maximalno poverenje u njih. Ali... Recimo da se nastavi sa protestima. I sta onda? Mrcina se ovoga veceras mnogo uplasio. Ako ovo prođe mirno, on ce dobiti samopouzdanje. Prolazice vreme, doci ce do izbora koje ce da pokrade. Nazalost su navijaci na pogresnoj strani. Da su na strani studenata, ovo bi se mozda i veceras resilo, jer sa bagrom ume samo bagra. Mrcina ce sada ubrzati i litijum i sve što ima ce prodati, pokloniti. Vreme ce prolaziti, njima je cilj da se dogegaju do Ekspa kada ce pokrati bogaoca i sahraniti nas. 1
Constantin Posted Saturday at 05:32 PM Posted Saturday at 05:32 PM 1 minute ago, SteveFrancis#3 said: 107k Kakvi pacenici jadni usrani. Koga vise lazu debili. Nije problem što oni lažu, navikli smo, nisu mu jasni oni koji im veruju. 1
NMX Posted Saturday at 05:36 PM Posted Saturday at 05:36 PM 2 minutes ago, Drug Crni said: Ko je ovde prizivao nasilje? Pa ja sam se nadovezao na tezu da "koncerti i mirna desavanja bez tenzija ne ruse vlast". Pa suprotno od toga je nesto protivpravno. Pa sad mozemo da biramo naziv ali ako je iko mislio da ce danas da se zauzimaju institucije, rts ili slicno..jbg. Nije dobro razmislio. I da citiramo legendu Stevu Katadzica, NEMOJTE DA PADATE HOCE HULJA DA NAS NABIJE.... a nece nas nabiti. Jer je res pecen. I ja sam odusevljen danasnjim danom. I cela murija i svi caciji nek se napuse 107.000 kurceva. 4
Kooineeperk Posted Saturday at 05:36 PM Posted Saturday at 05:36 PM Redari pokusavaju da ociste prostor ispred skupstine, potiskujuci ljude prema Ustavnom sudu, ali deluje da pojedini ljudi nisu voljni da se pomere 😕 ne treba kvariti ovo. Svako ko ostane iza redara, treba se ograditi od njega.
Thor Posted Saturday at 05:37 PM Posted Saturday at 05:37 PM Ako nista drugo, ovaj režim će ostati upamćen po tome da je izveo najveći broj ljudi na ulice u istoriji Srbije 4
Problem sa licnim greskama Posted Saturday at 05:40 PM Posted Saturday at 05:40 PM Ponosan na svoj narod. Ponosan što sam ostao i nisam otišao. Ponosan što ova deca jesu lice jedne nove i bolje Srbije. Srpska omladino, hvala ti. 6 2
Drug Crni Posted Saturday at 05:44 PM Posted Saturday at 05:44 PM Svi smo mi ovde na istoj strani. Bar ja tako mislim. Međutim, po mom mišljenju, ovakav skup mu ždere džigerice, ali mu ne šteti. Bar ne direktno. Vrhunac skupa infantilni povici: VČĆ PDR i ono nešto koga im mama više voli. Nisam očakivao radikalizaciju već konkretizaciju protesta. Ona je izostala. 4
handys Posted Saturday at 05:45 PM Posted Saturday at 05:45 PM (edited) Da dodam nešto. Danas sam prolazio kroz masu od Terazija preko skupštine do iznad Slavije. Nigde nisam stekao utisak da su ljudi pri kraju, da jedva čekaju da se završe protesti, da su rešeni da danas završe stvar po svaku cenu...svi su samo oduševljeni što su tu, što su se probudili, lepo im je na ulici i jedva čekaju da dođu opet. Edited Saturday at 05:46 PM by handys 5 1
Don Dusko Posted Saturday at 05:46 PM Posted Saturday at 05:46 PM Koja beda od novinarstva 107k?! Ruke su vam lazljive!
JohnnyDragon Posted Saturday at 05:46 PM Posted Saturday at 05:46 PM 13 minutes ago, berti said: Studenti su zasluzili da se ima maximalno poverenje u njih. Ali... Recimo da se nastavi sa protestima. I sta onda? Mrcina se ovoga veceras mnogo uplasio. Ako ovo prođe mirno, on ce dobiti samopouzdanje. Prolazice vreme, doci ce do izbora koje ce da pokrade. Nazalost su navijaci na pogresnoj strani. Da su na strani studenata, ovo bi se mozda i veceras resilo, jer sa bagrom ume samo bagra. Mrcina ce sada ubrzati i litijum i sve što ima ce prodati, pokloniti. Vreme ce prolaziti, njima je cilj da se dogegaju do Ekspa kada ce pokrati bogaoca i sahraniti nas. Nisu navijaci na pogrešnom strani. Oni su NA PRAVOJ STRANI I NEKA TAMO I OSTANU!!! 4 2
Jakob Aman Posted Saturday at 05:47 PM Posted Saturday at 05:47 PM Jednostavno je morao danas biti iznet novi zahtev u vidu formiranja prelazne vlade... inace izuzetno dostojanstven i velicanstven skup! 2
SteveFrancis#3 Posted Saturday at 05:48 PM Posted Saturday at 05:48 PM Dajovic je rekao nesto tipa da je iz svojih kontakata sa studentima uveren da je i njima jasno da ovo ne moze unedogled i da je siguran da ce nas u narednim danima prijatno iznenaditi sa daljim koracima. To je neka kvazi-insajderska prica. Hajde da vidimo sta je naredni korak. 5 1
Kooineeperk Posted Saturday at 05:52 PM Posted Saturday at 05:52 PM Redari pokusavaju cini mi se da sklone ljude i iz Kralja Milana, s druge strane Cacilenda, da ociste prostor i sa te strane kako ne bi ostavili ni tu opciju za eventualne provokacije i incidente.
berti Posted Saturday at 05:52 PM Posted Saturday at 05:52 PM 6 minutes ago, JohnnyDragon said: Nisu navijaci na pogrešnom strani. Oni su NA PRAVOJ STRANI I NEKA TAMO I OSTANU!!! Slazem se, samo bez sile mrcina sa vlasti nece otici.
McLeod Posted Saturday at 05:53 PM Posted Saturday at 05:53 PM Uopste nije tacno da mirni protesti ne ruse vlast. Ovakvi protesti ISKLJUCIVO ruse vlast. 5. oktobar je izuzetak od pravila plus ekstremno drugacija situacija. I tad nije bilo ni bitno da li su nasilni (a nije bilo nista spec, kad uporedis sa Grckom i Francuskom recimo u skorije vreme kad pola Pariza gori) jer su mu sve sluzbe otkazale poslusnost. Da se to desilo veceras, veceras bi pao, mada ne znam ni na koji nacin da se to desi kada ovaj protest ne organizuje opozicija. 2 1
nbg88nbg Posted Saturday at 05:55 PM Posted Saturday at 05:55 PM a kako ocekujes da mu otkazu poslusnost ako nema pritiska na njih ?
NMX Posted Saturday at 05:55 PM Posted Saturday at 05:55 PM (edited) 12 minutes ago, Drug Crni said: Svi smo mi ovde na istoj strani. Bar ja tako mislim. Međutim, po mom mišljenju, ovakav skup mu ždere džigerice, ali mu ne šteti. Bar ne direktno. Vrhunac skupa infantilni povici: VČĆ PDR i ono nešto koga im mama više voli. Nisam očakivao radikalizaciju već konkretizaciju protesta. Ona je izostala. Naravno da smo na istoj strani. Niko to ne spori. Samo me zanima, nije samo pitanje za tebe, sta je to konkretizacija protesta? Novi zahtevi? Zahtev za prelaznom vladom? Pa on ne zeli da ispuni zahteve da pokaze sve jebene gradjevinske dnevnike a ne da dozvoli da mu u vladi sedi neki koji nije niegov. Pobeda svega ovoga je ogromna. Pisao sam o tome. Strah je promenio stranu i to je najveci uspeh. Do sada. Hajde da vidimo jel to i jedina pobeda iz svega ovoga. Edited Saturday at 05:56 PM by NMX 7
JohnnyDragon Posted Saturday at 05:56 PM Posted Saturday at 05:56 PM Protesti ga neće srušiti 100%, ali barem da se ljudi oslobode straha. Jedini "problem" je što se neće glasati za postojeće "opozicione" stranke. Morace studenti nešto da urade jer su I ovi i oni de passe.
Constantin Posted Saturday at 05:58 PM Posted Saturday at 05:58 PM A 107 000 ljudi pumpa k'o jedan... 3
McLeod Posted Saturday at 05:58 PM Posted Saturday at 05:58 PM Just now, nbg88nbg said: a kako ocekujes da mu otkazu poslusnost ako nema pritiska na njih ? Kako nema pritiska? Ovaj iz SAJ je u otvorenom sukobu sa njim. Pojedini komandanti iz vojske su isto digli glas, policija isto. Vrsio pritisak na Dacica da podnese ostavku, danas je dovodio zandarmeriju za koju mu garantuju njegovi lojalisti zivotom da su 100% lojalne i navodno tu ima samo jedan beogradski odred. Obicna policija danas se pozdravljala sa demonstrantima rekli da ako im ne ugroze zivot nece da intervenisu. Samo treba da nastavimo da ga krunimo. 7
Recommended Posts