MeanMachine Posted Saturday at 03:46 PM Posted Saturday at 03:46 PM (edited) Ja sumnjam da ce incidenata uopste biti jer su se usrali. Vrlo moguce da su stvarno mislili da ako onemoguce medjugradski prevoz i gradski prevoz da ce biti npr oko 100.000 ljudi dakle manje nego Slavija i da bi onda policija mogla da razbije protest, a razlog bi bili njihovi trojanci koji bi krenuli da prave haos. U medjuvremenu im je postalo jasno da im policija nije sigurna, i onda im se desi da na ulicama ima daleko vise ljudi od njihove procene... Edited Saturday at 04:29 PM by MeanMachine 2
Smrtokapa Posted Saturday at 03:49 PM Posted Saturday at 03:49 PM (edited) U Manjež parku je chillout stage i pušta se Windows radna površina sa video bima. Edited Saturday at 03:56 PM by Smrtokapa 4
Don Dusko Posted Saturday at 03:51 PM Posted Saturday at 03:51 PM 6 minutes ago, Čvarkov said: Zastooo Cvarkov zasto?!Kvaris idilu rezimskim medijima! 2
Papanikolesku Posted Saturday at 03:54 PM Posted Saturday at 03:54 PM Šanse da se spustim ka Slaviji su ravno 0
Nicklord Posted Saturday at 03:54 PM Posted Saturday at 03:54 PM 6 minutes ago, Klotzen said: Vi koji ste na protestu studenti su objavili da sele protest na Slaviju tako da ako već niste kod skupštine zaobiđite. Koliko vidim iz pravca bulevara oslobođenja i onih ulica odma pored hotela Slavija nema gužve iz ostalih pravaca su već jake kolone. Ovo je dosta loše odrađeno, Oko 10h je bila vest da sele protest na Slaviju pa onda promenili to na ispred skupštine, tamo je i bina bila, a onda u 16h ipak svima javili da se krene ka Slaviji. Inače taj potez od Slavije do Centra i ka Terazijama je prilično popunjen, na smoj slaviji je onako, još nije puna. Stižu vesti da je kolona još kod Brankovog mosta dakle ljudi još pristižu. Ovo što je oko skupštine, pošte i sve tamo do Terazija ja bih rekao nekih 70-80k, na slaviji i prilazima istoj još nekih 10-20k, to je ono što se vidi na TV i YT. Edit : Sad videh sliku @Čvarkov što je stavio i ja bih rekao da tu ima jedno 120-150k i ostaje da vidimo koliko ima ljudi od Terazija prema NBG koji još dolaze. Bukvalno od jutros ide ista priča - biće previše ljudi i širi se protest na Slaviju. Nije se ništa selilo, stavili su mapu. Videobim ispred skupštine, bina na Slaviji. Da se čuja na oba mesta
Čvarkov Posted Saturday at 03:58 PM Posted Saturday at 03:58 PM "U Nišu nije padala kiša jer nije imala gde da padne, u Beogradu pada kiša, ali će asfalt ostati suv." 1
Kooineeperk Posted Saturday at 04:02 PM Posted Saturday at 04:02 PM Prethodnih dana: Protest je kod Skupstine u 16h! Jutros: Protest ce biti pomeren na Slaviju. Poslepodne: Protest je ipak kod Skupstine! Sada: Ko jos uvek dolazi neka ide na Slaviju... => Protest je i kod Skupstine i kod Slavije, a jos nisu svi presli sa Novog Beograda... jer tako smo u mogucnosti. 4
Čvarkov Posted Saturday at 04:06 PM Posted Saturday at 04:06 PM Kako javljati vi ovde, kako javljaju na n1, kako mi javljaju prijatelji. Protest je u celom Beogradu! Svaka čast ljudi! Nenadležni i manje voljeni bata na aparatima. 2 4
implant Posted Saturday at 04:08 PM Posted Saturday at 04:08 PM 21 minutes ago, McLeod said: Nema 800 hiljada, ali 400 moguce. Nikada nije bilo ovoliko ljudi Teško će moći da se da neka precizna procena, možda kada sve prođe pa se uporede snimci iz različitih delova grada u peaku protesta i sve to sabere. Ali da, nikada nije bilo ovako.
NMX Posted Saturday at 04:16 PM Posted Saturday at 04:16 PM Nema 800k, to nema gde da stane. Nema ni 500. 300-400 mozda. Samo, kako da vam kazem. Prvi put nije vazno. Ovo je najveci skup u istoriji Srbije, veci od 05.10. veci od bilo kog nakon toga. I to je jedino bitno. Svaka cast svima zaista. Srce mi ko Rusija. 15
Leo Posted Saturday at 04:27 PM Posted Saturday at 04:27 PM 24 minutes ago, Kooineeperk said: Prethodnih dana: Protest je kod Skupstine u 16h! Jutros: Protest ce biti pomeren na Slaviju. Poslepodne: Protest je ipak kod Skupstine! Sada: Ko jos uvek dolazi neka ide na Slaviju... => Protest je i kod Skupstine i kod Slavije, a jos nisu svi presli sa Novog Beograda... jer tako smo u mogucnosti. Ne trazite dlaku u jajetu. Niko se nije nadao ovolikom broju ljudi. Milion stvari su stundenti ovih dana imali da isplaniraju 1
Kooineeperk Posted Saturday at 04:31 PM Posted Saturday at 04:31 PM Pada mrak... sad ce orci. Sauron mora nesto da uradi veceras.
DameTime Posted Saturday at 04:32 PM Posted Saturday at 04:32 PM (edited) Od protesta sam čula i videla samo nepregledne reke ljudi 😆 Ne znam koliko nas je tačno, ali bih rekla da se broji u stotinama hiljada. Edited Saturday at 04:32 PM by DameTime 2 1 1
implant Posted Saturday at 04:32 PM Posted Saturday at 04:32 PM Just now, Kooineeperk said: Pada mrak... sad ce orci. Sauron mora nesto da uradi veceras. Šta da uradi sa ovolikim brojem ljudi?
Nicklord Posted Saturday at 04:33 PM Posted Saturday at 04:33 PM Just now, implant said: Šta da uradi sa ovolikim brojem ljudi? Da pogreše
Kooineeperk Posted Saturday at 04:35 PM Posted Saturday at 04:35 PM 2 minutes ago, implant said: Šta da uradi sa ovolikim brojem ljudi? Da zrtvuje kojeg piona iz parka...
BattleBender Posted Saturday at 04:35 PM Posted Saturday at 04:35 PM 3 minutes ago, Kooineeperk said: Pada mrak... sad ce orci. Sauron mora nesto da uradi veceras. Ja se plasim bas mraka i nekog scenarija... Nocu kamere teze snime neke mutljavine. Preko dana ne mogu nista, svako ima kod sebe ukljucenu kameru... 2
Don Dusko Posted Saturday at 04:39 PM Posted Saturday at 04:39 PM 4 minutes ago, implant said: Maks 60-70k ljudi ! 1 1
NMX Posted Saturday at 04:40 PM Posted Saturday at 04:40 PM Ja bih rekao da Hulja sedi negde daleko i jedva ceka 21h kad su studenti rekli da je fajront. Da se sto pre sve zavrsi. Ili da neko od nasih namerno napravi sranje, da on reaguje a studenti dignu ruke od protesta jer su rekli da apsolutno mora nenasilno (btw, redari kod predsednsitva cak mole da se ne vice Vucicu pederu). 3
berti Posted Saturday at 04:42 PM Posted Saturday at 04:42 PM Ne znam vise, da li ovo moze veceras da se zavrsi i govna oteraju. Bojim se da ovakva energija i ovakav vrhunac nece moci da se ponovi.
Div Posted Saturday at 04:42 PM Posted Saturday at 04:42 PM 2 minutes ago, Don Dusko said: Maks 60-70k ljudi ! I 300.000 slučajnih prolaznika. 2 1
Recommended Posts