fillam Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Helena said: Reč nije izmislio 😉 Koji maler čovek, baš sve u isto oko.
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Helena said: Reč nije izmislio 😉 Njegova slika će stajati pored više psiholoških poremećaja u nekoj novoj verziji DSM-a. 5
Stiletto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, Beonegro said: Što se tiče ovih okupatorskih traktora, zar nema nekih dobrih ljudi da noću upadnu u Zmaj da zapale to? Na mestu nekadašnjeg Zmaja je sad veliki parking i još veći tržni centar. 🙂 Dvorište i zgrade gde su se nekad nalazili IMT i DMB su još tamo gde su i bile, ali im unutrašnjost izgleda kao Beograd 6. aprila 1941. 5
Clash Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Stiletto said: Na mestu nekadašnjeg Zmaja je sad veliki parking i još veći tržni centar. 🙂 Dvorište i zgrade gde su se nekad nalazili IMT i DMB su još tamo gde su i bile, ali im unutrašnjost izgleda kao Beograd 6. aprila 1941. Dijaspora, sta ces. Ovim putem apelujemo na nasu dijasporu da nam ne pomazu vise. Vox92 u blokadi. 1 4
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Koji skot je ova nenadlezna institucija uf. Lemao bih ga... 1
Beonegro Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, Stiletto said: Na mestu nekadašnjeg Zmaja je sad veliki parking i još veći tržni centar. 🙂 Dvorište i zgrade gde su se nekad nalazili IMT i DMB su još tamo gde su i bile, ali im unutrašnjost izgleda kao Beograd 6. aprila 1941. 2 minutes ago, Clash said: Dijaspora, sta ces. Ovim putem apelujemo na nasu dijasporu da nam ne pomazu vise. Vox92 u blokadi. Izuinte molim vas, pobrkao sam, u pitanju je IMT, ali pitanje dijaspore i dalje stoji.
Clash Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Beonegro said: Izuinte molim vas, pobrkao sam, u pitanju je IMT, ali pitanje dijaspore i dalje stoji. I vas ćemo da....
40Wins Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Veceras cu da odem do zida IMTa da vidim dal orci dovoze i dalje nesto. Zanimljivo da niko od komsija nije video nista, a vecinom su svi aktivni antiSNSasi. 1
Clash Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ne znam je li bilo ovde, u subotu zabranjeni svi dronovi iznad gradskog područja. Nema snimaka iz vazduha. Kao zbog bezbednosti ucesnika mitinga. Edited 5 hours ago by Clash
Helena Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nemojte me banovati zbog onoga kad se kači puno ovih stvari bar do subote, ali ovo je PUMPAJ Vučićevića urnebes 1 1
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Helena said: Nemojte me banovati zbog onoga kad se kači puno ovih stvari bar do subote, ali ovo je PUMPAJ Vučićevića urnebes Ovo je govor "novinara"
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Najavljuju za subotu kišu. Imam golemi kišobran, poneću ga. Ne zbog kiše, nego eto nek se nađe za svaki slučaj. 2 3 3
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 12 minutes ago, McLeod said: Vucic jedino sto radi sad je da mobilise "lojaliste" i klasicno zastrasivanje kad ovo propadne kao sto uvek propadne zapamticemo ti ovo, ali mislim da to vise ni na njegovim ne radi, pola vlade je sklonilo vec decu u inostranstvo, Sapic je bio u Srbiji mozda 5 dana u poslednjih dva meseca, ovi sto su satro uhapseni su dobili masne apanaze za to, ali vise ni tu nema koga da nadje, ovo u pionirskom parku mu je bas dno kace, nema vise sta da uradi. Nisam verovao da ce piramida da mu se urusi sama od sebe, ali to uzivo gledamo upravo, samo da budemo pametni. Od toga da SNS ima 700-800k članova, preko na krv i u crkvi zakletih lojalista kojih je par desetina hiljada, došli smo do toga da istih 50ak šljamova aplaudira na Pinku, pada u nesvest kod Marića, kampuje ispred predsedništva, bije za pare, razbija kolone i blokade i brani čast vladajuće kaste. Naravno da je šljama više od 50ak samo što su se povukli na rezervne položaje i čekaju rasplet. Been there 05.10. kada su od leta do tog oktobra na prvoj liniji ostali šljamovi poput Gorice Gajević, Šainovića i sličnih dok su ovi na rezervnim položajima poput Dačića bili ti koji su spremali prelet ili izdaju pa prelet. I zna Hulja to vrlo dobro. 8
Kooineeperk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, JPM said: Ovo što je Kendrik napisao...pade mi na pamet @Kooineeperk da može da piše Crtice iz ćacilenda. Lud li si ti?! 😮 Ja tamo ne bih usao ni u astronautskom skafanderu! Bezi bre, to je sigurno zarazno!
Drug Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Verovatno je već neko postavio u danima kada postovi sa X mreže nisu mogli da se otvore,ali onaj mini spot koji rekreira numeru 'Za Beograd' iz "Ko to tamo peva" i poziva na skup 15.je verovatno nešto ponajbolje što sam video ovih dana. 4
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Уз кривично правну одговорност за надстрешницу када крене поступак, да смо нормална земља породице жртава би поднеле и приватну тужбу према Железтницама Србије и тражиле одштетни захтев - да не лицитирам цифрама. Да остане упамћено да је једно државно предузеће готово банкротирало због трагедије која је изазвана за шта су они били надлежни. У историјске читанке то да уђе. Не знам да ли ће смети породице жртава да се окураже на тај потез. 1
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Svi koij idete u subotu, topla preporuka da bacite 5-10 evra i kupite online neku od travel e-sim kartica (ali ne naših operatera, nego stranih, ima ih gomila). Zlu ne trebalo. I ako dodje do nekog (namernog) rušenja mreže ili gušenja naših brojeva (što je već teško krivično delo, al ajde), to su kartice sa stranim brojevima koje se kače na našu mrežu. Makar za mobile data da imate. 4 2
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Eddard said: Pa ako nema mreže, ne pomaže nijedna kartica. Neće gasiti mreže, to se nadam da nisu ludi. Nego da bi mogao da bude problem sa lokalnim brojevima. Da možda ne budu svi radili 2
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 45 minutes ago, Volter said: Najavljuju za subotu kišu. Imam golemi kišobran, poneću ga. Ne zbog kiše, nego eto nek se nađe za svaki slučaj. Hvala što si me podsetio, dodajem kabanicu na spisak za šoping 3
MrTripleDouble Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, NMX said: Neće gasiti mreže, to se nadam da nisu ludi. Nego da bi mogao da bude problem sa lokalnim brojevima. Da možda ne budu svi radili U Nisu u masi nije bilo ni mreze ni neta, tek kad se izadje iz iste je uspevalo da se dodje do nje. 1
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 7 minutes ago, NMX said: Neće gasiti mreže, to se nadam da nisu ludi. Nego da bi mogao da bude problem sa lokalnim brojevima. Da možda ne budu svi radili Ne moraju da ih gase, skoro sigurno nece raditi kad bude bila tolika masa ljudi na jednom mestu. U Kragujevcu kod moje zgrade sam se ja kacio na wifi komsijski zbog neta i vibera, mreze nije bilo u nekim periodima, a cuo sam da je bilo slicno i u Nisu. U Beogradu nema teoretske sanse da bude, ako dodje 300k ljudi. Edited 4 hours ago by McLeod 4
duško matić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Molba je išla svim domaćinima da otključaju wifi pre nego što krenu na protest, da ljudi imaju neke šanse da dodju do neta, pošto ga neće biti sigurno u toj gužvi
Recommended Posts