Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 24 minutes ago, srlepajce said: Molicu da se caci i sudenti ne mesaju sa ovom temom. :D 1
DJ_Vasa Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 12 minutes ago, DameTime said: Zaseru sve čega se dohvate, ali ne bunimo se Njima strategiju definitivno osmišljava Ćaci. Nemam drugo objašnjenje. P. S. Zbog toga sam kao reakciju stavio smejanje. Edited 5 hours ago by DJ_Vasa 1
Malkolm Brogdon Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jebo me ban, propustih da prokomentarisem milion stvari za nedelju dana, nema vise ulaska u konflikte dok ne oslobodimo drzavu. Ozbiljan naboj postoji za subotu, pokusavaju na milion razlicitih nacina da odvrate ljude od dolaska, ali nema nista od toga. Nemoj neko da je spustio tenzije! 9 2 1
shonke Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, DJ_Vasa said: Zamolio bih one koji se bolje sećaju da me podsete kako je bilo 5. oktobra, u smislu da je SPS blokirao puteve. Koliko se sećam, Čačani su se mlatili sa takvima. Organizovali su policiju i neke jadnike sa po kojim tamićem da blokiraju puteve. Kad je naišla gomila ljudi, policija je malo odolevala, dok nije shvatila koliko je tu zapravo ljudi.
DJORDJE Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Impresionira me ona ekipa "lojalnih studenata" u pionirskom parku. Ono se bre iz satelita vidi da nije prislo fakultetu, pa makar bio i Megatrend. 3
BattleBender Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Odgledah Sarovica na N1. Taj bi u 2 meseca evoluirao u ono sta je trebalo Vucicu 12 godina. 5 minuta slave mu je bilo dovoljno da bude vucicevski bahat, ohol i samoobozavajuci. Nadam se da ce njega prevashdno studenti izopstiti iz svake price. On nista nije studentima pomogao, on samo koristi ono sto su studenti izgradili, kako bi se izgradio u nekakvu aktuelnu figuru. Zaista zasluzujemo nove nadstresnice, sa po 225 mrtvih, ako popusimo novo umivanje smradikala. A ne greje me sunce da ovaj narod ima 2 grama mozga... Edited 4 hours ago by BattleBender 12 2
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Hteo da prenesem vest o ovim traktorima ali vidim na prosloj strani preneto, pa obrisao post. Tenzije na vrhuncu. Kako stvari stoje Beograd je bojno polje u subotu. Edited 4 hours ago by suptil
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Panika kreće izgleda, sviđa mi se to... Znači krenite ranije da se ne stvaraju gužve po putevima Edited 4 hours ago by Smrtokapa
woolgatherer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago stizem u cetvrtak uvece, guzva me ne plasi, plasi me da se ne unervozite pa da zavrsite posao pre nego sto stignem 1 1
Mina D. Harker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 minutes ago, BattleBender said: Odgledah Sarovica na N1. Taj bi u 2 meseca evoluirao u ono sta je trebalo Vucicu 12 godina. 5 minuta slave mu je bilo dovoljno da bude vucicevski bahat, ohol i samoobozavajuci. Nadam se da ce njega prevashdno studenti izopstiti iz svake price. On nista nije studentima pomogao, on samo koristi ono sto su studenti izgradili, kako bi se izgradio u nekakvu aktuelnu figuru. Zaista zasluzujemo nove nadstresnice, sa po 225 mrtvih, ako popusimo novo umivanje smradikala. A ne greje me sunce da ovaj narod ima 2 grama mozga... Gledam upravo, glavno mu je bilo da napada N1 da nisu profesionalno izvještavali o napadu na njega i njegovom hapšenju. Hm.
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Moram reći da me nerviraju obe grupacije: i ovi nahajpovani optimisti sa društvenih mreža koji svaki oblik otpora preuveličavaju i prikazuju kao neku gigantsku stvar, najavljuju neke zatvore i ostali wishful thinking iz vlažnih snova, ali i ovi nepopravljivi pesimisti koji ne vide da se ipak nešto promenilo ili bolje reći probudilo u društvu. 15og marta neće biti smak sveta, možda dođe do neke eskalacije dosadašnjih protesta ali niti će se išta završiti, niti treba. Likovi kao što je Vučić odlaze samo silom, a masa za stvaranje takve sile je danas ipak veća nego do pre koji mesec i to je najveći pomak. Od ovih koji su kupljeni nema leba jer oni bez njega ne vrede koliko brabonjak koji visi iz guzice, a ovi koji nemaju direktnog interesa a ipak glasaju za sns su ionako uglavnom mozgovi isprani srBstvom, patriJotizam i šta nam rade sindromom. Moramo sačekati izbore na koje treba da izađe sve što valja iz opozicije i tada kreće bespoštedna borba za svaki glas pa ko pretekne. Globalna politička situacija je krajnje nepovoljna za sve dobre ljude i bolje je tu nemati nikakvih iluzija nego ginuti za džabe da bi te neki narandžasti orangutan prodao kao najbedniju robu koja ne vredi ništa. Lično ću biti zadovoljan subotom samo ako bar neko od sila zla oseti fizičke posledice.
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 20 minutes ago, Chaos Is Me said: Moram reći da me nerviraju obe grupacije: i ovi nahajpovani optimisti sa društvenih mreža koji svaki oblik otpora preuveličavaju i prikazuju kao neku gigantsku stvar, najavljuju neke zatvore i ostali wishful thinking iz vlažnih snova, ali i ovi nepopravljivi pesimisti koji ne vide da se ipak nešto promenilo ili bolje reći probudilo u društvu. 15og marta neće biti smak sveta, možda dođe do neke eskalacije dosadašnjih protesta ali niti će se išta završiti, niti treba. Likovi kao što je Vučić odlaze samo silom, a masa za stvaranje takve sile je danas ipak veća nego do pre koji mesec i to je najveći pomak. Od ovih koji su kupljeni nema leba jer oni bez njega ne vrede koliko brabonjak koji visi iz guzice, a ovi koji nemaju direktnog interesa a ipak glasaju za sns su ionako uglavnom mozgovi isprani srBstvom, patriJotizam i šta nam rade sindromom. Moramo sačekati izbore na koje treba da izađe sve što valja iz opozicije i tada kreće bespoštedna borba za svaki glas pa ko pretekne. Globalna politička situacija je krajnje nepovoljna za sve dobre ljude i bolje je tu nemati nikakvih iluzija nego ginuti za džabe da bi te neki narandžasti orangutan prodao kao najbedniju robu koja ne vredi ništa. Lično ću biti zadovoljan subotom samo ako bar neko od sila zla oseti fizičke posledice. Шта подразумеваш под овим? Мислим да су дешавања у скупштини показна вежба генерална проба за 15.3. Подигнута су очекивања и маса жели да се нешто деси већински. Најсрећнији би био да све прође мирно. Маса проив Вучића је велика, не само да је велика већ је активизам продисао тако да сви они који су против Вучића данас артикулисаће свој став на изборима. Мислим да СНС губи председничке изборе. Што се парламентарних тиче сасвим сигруно ће СНС бити удаљен доста од 50 посто. Иначе слажем се са твојим постом. Edited 4 hours ago by suptil
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ne znam ni ja više... Ako se skupi ogroman broj jako nahajpovanih ljudi, definitivno mi ne ide u glavu da će oni, šta god da bude u toku dana, uveče samo da se pokupe i vrate kućama. To ne znači da se išta završava 15. marta. Ali možda može da znači da će se desiti nešto što liči baš na ono čime su snsovci najviše plašili svoje biračko telo. A tamo je bila jedna velika... blokada. Edited 3 hours ago by Smrtokapa 2
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Quote Majka nastradalog Stefana Hrke poslala poruku vlastima pred veliki protest: „Dođite i mene prvo uhapsite. Deci ne sme dlaka sa glave da fali“ “Pošto vlast preti hapšenjem 15. marta, ja ću prva da izađem sa našom decom. Pošto gospodo ne hapsite za nadstrešnicu one koje treba. Kineske firme povlašćene, Starting i dalje neometano radi. Maja Gojković, Zorana Mihajlović, Toma Mona.. niko nije saslušan. Dođite i mene prvo uhapsite”, ovim rečima oglasila se Dijana Hrka, majka Stefana Hrke (27) iz Beograda, koji je tragično stradao 1. novembra na Železničkoj stanici u Novom Sadu usled pada nadstrešnice. Kako je navela neutešna majka, treba pomoći da sva deca koja dolaze u Beograd na veliki protest, koji će biti održan u subotu, 15. marta, dobiju sve što im je potrebno. „Dragi sugrađani i građani Beograda, budimo dobri domaćini našoj deci koja su krenula na čuveni sastanak. Svi za jednog, jedan za sve. Tako bih ga ja nazvala. Pomozimo da ta deca dobiju sve što je potrebno. Budimo jedna velika Srbija”, napisala je Dijana i dodala: “Studenti su krivi što vlast nije radila svoj posao. Sve je propalo zbog studenata? Je l vas nije sramota pošto ste nesposobni pa svu krivicu, ljagu i laži prepisujete deci. Vratite se sami sebi gospodo na vlasti jer zbog vas je sve propalo. Decu mi ne sme niko dirati!” Zatim je naglasila i poručila: “Gospodo iz vlasti, decu ne sme niko da dira. Ova deca su i moja deca, deca svih nas.” “Ne sme dlaka sa glave da im fali. Nemoj da vam je palo napamet bilo kakvu silu da sprovodite. Imam pravo glasa, jer za nadstrešnicu se i dalje kriju dokumenta i istina”, napisala je majka nastradalog Stefana. Dijana je istakla da voli studente jer su svoji, pametni, mladi, dostojanstveni i nepodmitljivi. “Bore se za sve nas. Molim sve ljude kao majka budimo uz ovu našu mladost. Podržimo ih i pomozimo. Ipak smo mi samo mali ljudi koji imaju obraz i čast. Sačuvajmo naše i njihovo dostojanstvo. Samo osluškujmo našu divnu decu. Oni su naša budućnost. Nobelovci”, zaključila je Dijana, majka Stefana Hrka koji je nastradao u Novom Sadu. ❤️🥲 2 12
Pletilja Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 hours ago, berti said: Petooktobarsko pomirenje je dovelo do ovoga danas. Nema pomirenja, ima revansizma i to revansizma u najsitnija crevca. Kazu da su morali zbog posla... A kako to da neki nisu morali, pa nisu hteli da podlegni pritiscima, ucenama... Ok, morali ste, ali sada ima da trpite posledice i da svako moze u lice da vam kaze da ste djubrad. Lepo, moze da se podje od onog spiska bagre koja je dala podrsku mrcini. Od coveka, do coveka, pa da vidimo koje konsekvence da trpe. Lustracija i u policiji.. Ma svuda. Muljali su da se imovina koja je stecena protivpravnim nacinom prevede u imovinu sa posebnim porezom. I sa takvima da se neko miri. Mirenje sa pink masinerijom... Uvesti najstroze zabrane za sav taj sljam. Da se malo proceslja i SPC. Molim lepo, ne zelite da vam se iko mesa, a vi bi da se mesate. Mrs u isposnice, kao one svetogorske. U pecine, pa da se tamo priblizavate bogu, da spoznate sustinu. L;judi su ogorceni, nazalost bez prolivanja krvi ovo nece proci jer bagri su ugrozeni i zivoti i enormno bogatstvo. Samo se nadam da ce oni koji zamene ove imati dovoljno pameti da se ne igraju sa ogorcenjem obicnog sveta i da ce taj mac nad svakom buducom vlascu da ih otrezni. Jeste svaka vlast iskusenje i da onaj ko bude na vlasti uvek dodje u dilemu da je zloupotrebi, ali onima koji dodju na vlast bi bilo dobro da u tu dilemu nikada ne dodju. Padace glave i to bukvalno/ Nista mane od navedenog uz aneks: BIA da se pocisti u prvih 5 minuta nove vlasti. Kostunica je to sprecio 2000 i sad gricka semenke u ladovini dok deca krvave pete po srpskim drumovima. Vojsku takodje proluftirati od ovih genralskih bednika, licno bi im, kao cerka oficira konjice, skidala epolete i lomila sablje preko kolena. Ostalim sitnim ribama, komsijama, prijateljima, kumovima, skolskim drugovim - prezir i ljubazno "dobar dan" kad se sretnemo ali nista vise ni manje od toga. Stici ce ih kazna kad tad, ne mormo mi da prljamo ruke. 5
DJ_Vasa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vučić najavio skup u Beogradu 28. marta „Pozivamo celu radničku, radnu, seljačku, poštenu Srbiju na najveći skup u istoriji Srbije 28. marta u Beogradu. Cela Srbija u Beograd! Iz svih krajeva naše zemlje“, naveo je Vučić. 1 8
Nikola Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 4 hours ago, DJ_Vasa said: Izgleda da će biti veselo za vikend: SNS traktorima blokira prilaz Beogradu 15. marta: Voziće ih šlep službama da zaštite s(t)udente 2.0 u Pionirskom parku Zamolio bih one koji se bolje sećaju da me podsete kako je bilo 5. oktobra, u smislu da je SPS blokirao puteve. Koliko se sećam, Čačani su se mlatili sa takvima. Tada je narod krenuo da sruši miloševića i ništa ih nije moglo sprečiti, to su znali i panduri. Tada je bukvalno sve stalo. Sad nije takva situacija i mada je gnev ljudi ogroman nismo ni blizu takvog scenarija. A zavisi dosta i od povučenih poteza njegove žvalavosti u narednim nedeljama. A sećam se tih ljudi koji su krenuli iz Ča i bili su spremni za ozbiljnu šorku sa svima koji im se ispreče na putu za Bg. Tada je lopina V. Ilić najviše profitirao od tog puta i to treba pomenuti. Edited 2 hours ago by Nikola
DJ_Vasa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 minutes ago, Nikola said: Tada je narod krenuo da sruši miloševića i ništa ih nije moglo sprečiti, to su znali i panduri. Tada je bukvalno sve stalo. Sad nije takva situacija i mada je gnev ljudi ogroman nismo ni blizu takvog scenarija. A zavisi dosta i od povučenih poteza njegove žvalavosti u narednim nedeljama. A sećam se tih ljudi koji su krenuli iz Ča i bili su spremni za ozbiljnu šorku sa svima koji im se ispreče na putu za Bg. Tada je lopina V. Ilić najviše profitirao od tog puta i to treba pomenuti. Sve je tačno. Kod ovog skupa zakazanog za 15. mart ima mnogo nepoznanica, a najveća je šta će dalje biti. Ne mogu da to predvidim, ali osećam da idemo u dobrom pravcu.
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, DJ_Vasa said: Vučić najavio skup u Beogradu 28. marta „Pozivamo celu radničku, radnu, seljačku, poštenu Srbiju na najveći skup u istoriji Srbije 28. marta u Beogradu. Cela Srbija u Beograd! Iz svih krajeva naše zemlje“, naveo je Vučić. Aha, znači ipak je odustao da svira kraj 15. marta. A možda hoće da 28. marta proslavi pobedu nad obojenom revolucijom. A možda da i mi najavimo još jedan protest u Beogradu za 28. mart, usrali bi se ovi njegovi ne bi ih došlo ni dve 'iljade u Beograd. 1
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Мене занима која ће опозициона опција највише расти после 15. ог. Рецимо после 9. марта је у Бг-у највише расла Демократска Странка. Да ли због медијске сатанизације СПО-а или друге перцепције људи не знам, али повлачећи паралелу између 9. и 15. баш ћу са пажњом да пропратим која ће опозициона партија да профитира.
Recommended Posts