robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, McLeod said: Isto kao i Vucic, fantasticno. Moze on da se izjasni kao transrodna penzionisana profesionalna bacacica frizbija, lik je isti udbaski milje kao i svako drugi od tih salonskih patriota. A posto nisi mogao da shvatis ono sto si procitao (po obicaju), da ti nacrtam - Lompar po potrebi moze da bude i fasista i komunista i ideoloski nema nikakvu supstancu niti je bitno kako se deklarise, ono sto je bitno je da covek politicki donosi iskljucivo prezvakane teme i vraca fokus na stvari koje treba da budu stavljene ad acta i kao takav je stetan za SL, na potpuno isti nacin kao i Alek Kavcic i mnogi drugi diletanti koji defiluju kao potencijalni kandidati. I to jeste za svaku kritiku i treba ako je moguce izvrsiti uticaj kako bi oni bili sto dalje od studenata i onih koji ce predstavljati listu kada za to dodje vreme. Sad sam proverio, i naravno iste ove gluposti koje sada pišeš o studentima si pisao o protestima u CG 2020. Nadamo se da će i rezultat biti isti, a ideološki čistunci i mafija tamo gde im je i mesto - u ropotarnici istorije. 1 1
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Perkos2 said: bogami ni dragan vučićević ne bi ovako zdušno branio vučića kao što radi MCleod, čuj nije u prvih 50 problema u Srbiji šta je sledeće da ga ubaci u prvih 50 humanitaraca i uspešnih graditelja i da napiše "pa šta" Vucic i Vucicevic su na istoj liniji sa tobom, ne sa mnom, vi ste vi nedavaci Kosova. 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, McLeod said: Kao sto i pricam godinama a ti i tvoje kolege moderatori na poslednjim stranicama bas plasticno oslikavate to - Vucic je u ovoj zemlji pedeseti najveci problem ako i toliko. Uf, ovde si me izgubio, kao i onomad kad si pričao da su mediji 18-ti na listi bitnosti, a ovaj se ubi da ih ugasi, milijardama naših para... teško da je zbog toga što je lud, kao što si pisao... tj. da je samo zbog toga...
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 minutes ago, McLeod said: Vucic i Vucicevic su na istoj liniji sa tobom, ne sa mnom, vi ste vi nedavaci Kosova. ajde nešto pametnije ovo ti je baš nivo informera Edited 1 hour ago by Perkos2
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, robespierre said: Sad sam proverio, i naravno iste ove gluposti koje sada pišeš o studentima si pisao o protestima u CG 2020. Nadamo se da će i rezultat biti isti, a ideološki čistunci i mafija tamo gde im je i mesto - u ropotarnici istorije. Opet ti to nisi dobro razumeo, a i da jesi, relevantno je za ovu diskusiju koliko i to kakvo je vreme napolju. Lupetas gluposti i onda se izvlacis ovakvim doskocicama. Ignorisao sam ih do malopre, ali posto si odlucio da nastavis, dobijaces odgovor svaki put, pa ti nastavi da se blamiras ako te nije sramota. Just now, Perkos2 said: ajde nešto pametnije ovo ti jebaš nivo informera Isto kao za robespjera, sto bih se ja trudio da vama objasnim nesto sto nemate kapacitet da shvatite, kad izvaljujete gluposti samo cu da ih odbijem i repliciram na istom nivou. 1
robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, McLeod said: Opet ti to nisi dobro razumeo, a i da jesi, relevantno je za ovu diskusiju koliko i to kakvo je vreme napolju. Lupetas gluposti i onda se izvlacis ovakvim doskocicama. Ignorisao sam ih do malopre, ali posto si odlucio da nastavis, dobijaces odgovor svaki put, pa ti nastavi da se blamiras ako te nije sramota. Misliš ovako da se blamiram? On 5/26/2020 at 11:58 AM, Vjekoslav said: nije tocno da se Milo ne moze skinuti s vlasti demokratskim putem. moze. samo treba imati malo respekta, i pomalo vjere u te ljude dole. ja imam. zasto ti nemas? On 5/26/2020 at 12:07 PM, McLeod said: Sve pet osim poslednjeg dela. Upravo ovim protestima dokazuju da ne moze. Zato sto se skupljaju i protestuju da bi branili nekakve svetinje koje niko nece da srusi, zapali, presadi u drugu saksiju, nego ce biti isto gde su uvek bile i isto ces da dajes priloge/molis se/sta vec kao i do tada, u koji ce to dzep ici neces znati kao i do tada. Ovo iznenadno budjenje svesti i mantranje o imovinsko-pravnim odnosima o kojima 99% onih tamo nemaju pojma, a onih 1% koji imaju lazu kao psi bi bilo mnogo bolje da se desilo bilo kada u prethodnih 15-ak godina, kada je pocelo sistematsko satiranje misleceg pojedinca u Crnoj Gori, kao i ovde. A i ovde i tamo i bilo gde na Balkanu, sabornost se podstice recimo Kosovom, crkvom, vakcinama i drugom mitomanijom ili teorijama zavere, a stvari od zivotne vaznosti ili civilizacijske tekovine se ovde nikada nece braniti, ili ce ih braniti saka jada ljudi koji kad vide koliko ih je, samo se vracaju u svoj mehur ili pale odavde, jer nece da imaju posla sa pecinskim ljudima.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Issey said: Uf, ovde si me izgubio, kao i onomad kad si pričao da su mediji 18-ti na listi bitnosti, a ovaj se ubi da ih ugasi, milijardama naših para... teško da je zbog toga što je lud, kao što si pisao... tj. da je samo zbog toga... To je dokazano tacno, jer u medijskom mraku najvecem u celokupnoj vladavini Vucica stvorio se protivnik koji mu je najopasniji. Bez ikakve medijske podloge i ispracen manje nego i nacionalna i evropska opozicija za prethodnih 12 godina. I njegova podmetnuta i autenticna opozicija. Sto zgodno zaboravljate. A sto se Vucica tice, ovakvim pisanjem se to dokazuje, jer Vucic ne bi mogao da vlada ovoliko da i danas zavidan broj kada se pita sta zamera Vucicu na jedno od prva tri mesta da odgovor - izdaja/Kosovo/poslusnik zapada ili slicnu glupost. Ne bi niko pisao da li je Bosko pio vino sa Vucicem jer Bosko nikada ne bi mogao da dobije ni glasove da postane upravnik zgrade sa svojim politickim pedigreom. Nacrtanu ovcu da cuva. Ni crnu ni belu. 1 minute ago, robespierre said: Misliš ovako da se blamiram? Upravo tako. Ko je skinuo Mila i ko je sada na vlasti dole?
robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, McLeod said: Upravo tako. Ko je skinuo Mila i ko je sada na vlasti dole? Skinuli su ga ti protesti koji ne mogu da skinu Mila o kojima si se tako lepo izjasnio, baš kao što će studenti da skinu Vučića a ti ćeš po milioniti put da ispadneš smešan sa svojim prognozama.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 minutes ago, robespierre said: Skinuli su ga ti protesti koji ne mogu da skinu Mila o kojima si se tako lepo izjasnio, baš kao što će studenti da skinu Vučića a ti ćeš po milioniti put da ispadneš smešan sa svojim prognozama. Ja se secam sta sam pisao. Nemoj da me teras da odem i tacno pogledam citav tok diskusije, pa ces onda da dobijes i prijavu zbog podmetanja, zbog koje ce ti skinuti status moderatora, a posle toga sta ces da radis stvarno nemam pojma, posto ti je to postala svrha bitisanja na ovom forumu. Edited 1 hour ago by McLeod
nemanjaol Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Napisao sam jedan baš dugačak post o ovoj temi, ali sam ga na kraju obirsao. Jer cela ova rasprava je jedna obična podmetačina režima. Tema mora biti i ostati ona sa početka. Vladavina prava, odgovornost institucija i povezivanje ideološki različitih ljudi u akcije u stvarnom svetu. Na svako uplitanje ovih drugih tema, treba odgovarati vraćanjem fokusa na tri ili četiri glavna talking pointa, i to je to. Još uvek verujem da među studentima ima onih koji su to zapamtili i da će po raspisivanju izbora i omasovljenju plenuma ponovo javiti ona pamet koji smo videli pre godinu dana. Ako studenskoj listi teme krenu da budu BRIKS, NATO, Draža, komunisti, prava trans osoba, zli imigranti i slične teme onda smo prdnuli u čabar. Ali zaista mislim da tako neće biti. Do tada pridružio bih se apelu Francisa, uzdržite se od vređanja i sukoba, pogotovo što verujem da su vam početne pozicije mnogo bliže nego ovo do čega ste stigli. 3 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 10 minutes ago, McLeod said: To je dokazano tacno, jer u medijskom mraku najvecem u celokupnoj vladavini Vucica stvorio se protivnik koji mu je najopasniji. Bez ikakve medijske podloge i ispracen manje nego i nacionalna i evropska opozicija za prethodnih 12 godina. I njegova podmetnuta i autenticna opozicija. Sto zgodno zaboravljate. Nije uopšte dokazano, da nije bilo nadstrešnice i svih dešavanje posle (prebijanja, gaženja), ne bi bilo ni studentskog protesta. Protesti građana su bili već na putu da propadnu, kada su se uključili studenti. Nažalost je tako i užasno je što je trebalo da se desi jedna takva tragedija da bi se ljudi probudili i shvatili gde žive. N1 i Nova su baš mnogo pomogli u prethodnih godinu dana... Pokušavaš da poentiraš na nečemu što jednostavno nije tačno... Edited 1 hour ago by Issey 1
Nicklord Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago @McLeod jel ti pao neki tiket danas? Što si nervozan toliko? 😄
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Iiii jeste li ga izmerili vas dvojica, ili će to još da potraje?
robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 10 minutes ago, McLeod said: Ja se secam sta sam pisao. Nemoj da me teras da odem i tacno pogledam citav tok diskusije, pa ces onda da dobijes i prijavu zbog podmetanja, zbog koje ce ti skinuti status moderatora, a posle toga sta ces da radis stvarno nemam pojma, posto ti je to postala svrha bitisanja na ovom forumu. Svi mogu da pročitaju kako si se tad blamirao jer sam te citirao, slobodno idi pročitaj i obavezno me reportuj da se celokupna moderacija malo nasmeje. Čuj, ovakvi protesti ne skidaju vlast demokratskim putem jer podstiču sabornost iz pogrešnih stvari. Je l' pričamo o Vučiću ili Milu? Pa ovo je šou, čak si imao i iste plusičare, da ne kažem kopilote, Tomasa i Edarda. Edited 1 hour ago by robespierre 1
Malkolm Brogdon Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Cesce se Lompar spominje ovde nego Tramp u Epstein fajlovima 1
SteveFrancis#3 Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Jos jednom vas molim. Rasipamo paznju i energiju na nebitne stvari. Moze li bar ovde da nadvlada nekakav razum...
McLeod Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago (edited) 30 minutes ago, robespierre said: Svi mogu da pročitaju kako si se tad blamirao jer sam te citirao, slobodno idi pročitaj i obavezno me reportuj da se celokupna moderacija malo nasmeje. Čuj, ovakvi protesti ne skidaju vlast demokratskim putem jer podstiču sabornost iz pogrešnih stvari. Je l' pričamo o Vučiću ili Milu? Pa ovo je šou, čak si imao i iste plusičare, da ne kažem kopilote, Tomasa i Edarda. Iz ovoga sto si citirao moze samo da se vidi da diktatora nece skinuti litija, kao sto ovde Vucica nece skinuti nedavaci Kosova. Iza cega i dalje stojim. Mila nije skinula litija i oni koji su ga skinuli vec nisu na vlasti. Budi malo kreativniji kad argumentujes svoje stavove, umesto sto si kreativan kad podmeces drugima. Edited 42 minutes ago by McLeod
Malkolm Brogdon Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 2 minutes ago, McLeod said: Iz ovoga sto si citirao moze samo da se vidi da diktatora nece skinuti litija, kao sto ovde Vucica nece skinuti nedavaci Kosova. Iza cega i dalje stojim. Mila nije skinula litija i oni koji su ga skinuli vec nisu na vlasti. Budi malo kreativniji kad argumentujes svoje stavove, umesto sto si kreativan kad podmeces drugima. Pa eto, neka i Vucica skine famozni Lompar pa neka posle toga ubrzo ne bude na vlasti.
McLeod Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 39 minutes ago, Issey said: Nije uopšte dokazano, da nije bilo nadstrešnice i svih dešavanje posle (prebijanja, gaženja), ne bi bilo ni studentskog protesta. Protesti građana su bili već na putu da propadnu, kada su se uključili studenti. Nažalost je tako i užasno je što je trebalo da se desi jedna takva tragedija da bi se ljudi probudili i shvatili gde žive. N1 i Nova su baš mnogo pomogli u prethodnih godinu dana... Pokušavaš da poentiraš na nečemu što jednostavno nije tačno... I to sve sa medijima ima tacno kakve veze? N1 i Nova su ispratili studente, ali oni su pratili i opoziciju. Ili sad nije vazno sto nemaju nacionalnu frekvenciju? Je l' ti stvarno ne vidis koliko je ovo sto si napisao duboko kontradiktorno?
Don Dusko Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 6 minutes ago, McLeod said: Iz ovoga sto si citirao moze samo da se vidi da diktatora nece skinuti litija, kao sto ovde Vucica nece skinuti nedavaci Kosova. Iza cega i dalje stojim. Mila nije skinula litija i oni koji su ga skinuli vec nisu na vlasti. Budi malo kreativniji kad argumentujes svoje stavove, umesto sto si kreativan kad podmeces drugima. Pa Mece upravo su litijasi zbacili Mila a posto nisu imali sta da ponude onda su ubrzo otisli sa vlasti. Ali kad je diktator na vlasti tu vlast nije lako predati.Jer se ovaj bori sakom i kapom za to. Prvo i najbitnije je zbaciti diktatora(Vucica) pa makar glasao za Lompara. I onda videti sta dalje.
McLeod Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago (edited) 2 minutes ago, Don Dusko said: Pa Mece upravo su litijasi zbacili Mila a posto nisu imali sta da ponude onda su ubrzo otisli sa vlasti. Ali kad je diktator na vlasti tu vlast nije lako predati.Jer se ovaj bori sakom i kapom za to. Prvo i najbitnije je zbaciti diktatora(Vucica) pa makar glasao za Lompara. I onda videti sta dalje. Prvo i prvo, situacija u CG pred pad Mila sa situacijom u Srbiji nema nikakve, ali bas nikakve veze. Ako vec hocete da vucete paralele, Vucic bi bio mnogo slicniji Gruevskom, i po karakteru vlasti i po nacinu (potencijalnog) pada. Da hocu ja vama da imputiram nesto i pravim se lud, rekao bih pa dobro, znaci da sacekamo jos jedno 10 godina, pa ce Pahomije, pardon, Porfirije, da srusi Vucica. Edited 33 minutes ago by McLeod
Barkley#34 Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Izvinjavam se, kako to u CG nisu na vlasti oni koji su skinuli Mila? Drugo, od tada je prošlo pet i po godina, da mi za to vreme budemo tamo gde je sad CG pa da se udaramo nogama u dupe.
McLeod Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Izvinjavam se, kako to u CG nisu na vlasti oni koji su skinuli Mila? Drugo, od tada je prošlo pet i po godina, da mi za to vreme budemo tamo gde je sad CG pa da se udaramo nogama u dupe. Ceo jedan covek zajednicki cinilac u obe vlade, a ova vlada ima 20 i kusur ministarstava. Epizodisti kod Krivokapica su postali predsednik i premijer, ostali igraci se razlikuju.
Recommended Posts