Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, Sen said:

A čisto sumnjam da ga to pogađa, pa to je njegov nivo tj. nivo njegovih prosečnih glasača. 

U pogađa ga samo tako. On je u svojoj ludoj glavi zaista sklopio da je veliki Srbin, vernik, domaćin, neustrašivi borac za srpsku stvar and so on. Bata & tata takođe, ne sme živ na planeti da im oduzme srpstvo. Skandiranja da su lopovi, manijaci, kriminalci, zlotvori ih zapravo ne tangiraju. Onaj se i onako otvoreno loži na kriminal i uličarenje. 

LGBT i Š su trigeri na njegov radikalski ego i muškost. Isto je i sa pandurčinama, sve možeš da im saspeš al' kad im pomeneš da su južne komšije, e tad povilene kao oparena telad. I to narod primećuje i primenjuje. Mnogi to ne misle zaista, nego samo koriste kao jeftino a korisno oružje. Sa stokom često mora njihovim jezikom, takve su karte zapale jbg. Naravno, ta ružna praksa mora da prestane sa padom ovog zla i isključi iz svake diskusije bez daljnjeg. 

• Like 4
Posted
1 hour ago, McLeod said:

Da, i mene nervira. S tim sto postoji razlika izmedju praktikujuceg cetnika i onog ko cetnici po slavama u politickim "debatama". Ako mozes da stanes uz Albanca, Bosnjaka, Roma i boris se za istu stvar, narucuj u kafani ko da mi otme iz moje duse kosovo do mile volje sto se mene tice.

Budi iskren, da je umesto “izvrnutog” četnika s devojkom stojao zagrljen lik sa ustaškom kapom okrenutom naopačke, da li bi i za njega rekao da je “debatni” ustaša?

Ovim ne mislim da teram mak na konac jer se i čuje i vidi (po njegovoj reakciji napade na devojku iz Pazara) da je dobar momak samo ne želim da se takve stvari normalizuju.

Posted

Stvarno je momak dobra duša. Sinoć se u emisiji na Novoj rasplakao zbog devojke iz Pazara.

Inače, ko je gledao lajv prenos šetnje studenata do Novog Sada, mogao je videti kad je manja grupica krenula sa Aco šiptare, odmah su redari sa čela kolone reagovali. Zaustavili su skandiranje i krenuli sa onim svojim repertoarom pesama. 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Najveca uvreda bi bila Aco Vucicu, jer jce Vucic u istoriji ostati kao simbol diktatora, bolesnog i zlog.

Naravno da nije lepo ni peder ni Siptar, narvno da moze i drugo.

Pocetak skandiranja Vucicu pederu je od onog iskakanja na RTS i to je bio pocetak oduska nahomilanog nezadovoljstva.

Aco Siptare je bukvalno odgovor na Aco Srbine.

Pusi kurac je pusi kurac.

E sad ide ono ALI…

U borbi protiv organizovane kriminalne gruoe ne prollazi vise sedi ne nasedaj, give peace a chance, andjeoska cistota protiv mraka itd.

Nikad nije bilo i nece ni biti.

Cepanje dlake sta je neko tvitovao i kako je se to meni ne svidja jer ja ocekujem da smo svi mi koji smo protiv Vucica na istom kulturnom, obrazovnom, civilizacisjkom nivou vodi u vladaj Vucko i nek Danilo nastavi.

Po meni, posle pobede izvinjenje Albancima i LGBT populaciji a sada pun gas.

• Like 8
  • Thanks 1
Posted
13 minutes ago, Clash said:

Po meni, posle pobede izvinjenje Albancima i LGBT populaciji a sada pun gas.

Apsolutno. Dodao bih i jedno javno izvinjenje instituciji kurca za učestalo prinošenje žvalavim ustima bez prethodne saglasnosti. U čast jako probirljivih i emancipovanih, nisu svi za sve.

• Like 2
Posted (edited)
2 hours ago, srlepajce said:

IMG-20251109-124555.jpg

Golman zfkcz 

Svaka cast :23:

Kolko zene imaju vise muda od svojih kolega.

Mada sve vise mislim da to cak nema toliko veze i sa strahom. Nego je poenta da su muski sportisti svi u nekim poslovnim kombinacijama sa ekipom iz vlasti + naravno pola stvari nije legalno i nesto mute i onda ne smeju da se oglase.

Inace ta institucija muljanja je zapravo ono sto nas vecinom i dovodi u ovu situaciju. Niko ne sme da se oglasi i svi se autocenzurisu zato sto konstantno izbegavaju pravila i lrse zakon i znaju da ce ako kaze nesto protiv vlasti doci do provere i da ce im nesto naci.

To mi je jedna poznanica zubarka pricala, da su pri nekom od prvih protesta svi izasli da pozdrave studente, to se zavrtelo na medijima i mrezama i onda odmah stigla direktiva od gazde da to vise ne rade.

Razlog, svi dobijaju pola plate na ruke 

Edited by nemanjaol
  • Like 6
Posted

U ovoj prici sa Savom i Nadijom imamo upravo ono sto sam pisao pre koji dan na NIO podforumu oko Klasicevog gostovanja u Agelastu - cak i kada pojedinci naprave nekakav proboj u osvajanju normalnosti, tu je ta gangrenozna sredina da ih pokusa zahvatiti ponovo i usisati. Ako ne uspe u tome, ostavice ih tako, napolju, ispljunute, kao autsajdere. Kapija je zatvorena, nema nazad otpadnicima. Drustvo, sredina od tebe nesto ocekuje i ti moras da isporucis - bilo da je to udaja/zenidba, porodica, deca, stan ili jos ekstremnije turbo nacionalizam, mrznja prema inovernicima, drugim nacijama i etnickim grupacijama... Strasan je to atak na psihu. Na primeru ovih studenata je tragedija zapravo dvoslojna - em ranije generacije nisu uspele da izgrade normalnu klimu i drustvo pa sad oni moraju da rade ovo sto rade vec godinu dana, em trpe najstrasnije napade zbog lecenja te bolesti koje sada sprovode, a koju su izazvali upravo ti isti patogeni koji sada nagrizaju i njih dok pokusavaju to tkivo nekako da oporave. 

• Like 4
  • Thanks 3
Posted (edited)
3 hours ago, Molina23 said:

U pogađa ga samo tako. On je u svojoj ludoj glavi zaista sklopio da je veliki Srbin, vernik, domaćin, neustrašivi borac za srpsku stvar and so on. Bata & tata takođe, ne sme živ na planeti da im oduzme srpstvo. Skandiranja da su lopovi, manijaci, kriminalci, zlotvori ih zapravo ne tangiraju. Onaj se i onako otvoreno loži na kriminal i uličarenje. 

LGBT i Š su trigeri na njegov radikalski ego i muškost. Isto je i sa pandurčinama, sve možeš da im saspeš al' kad im pomeneš da su južne komšije, e tad povilene kao oparena telad. I to narod primećuje i primenjuje. Mnogi to ne misle zaista, nego samo koriste kao jeftino a korisno oružje. Sa stokom često mora njihovim jezikom, takve su karte zapale jbg. Naravno, ta ružna praksa mora da prestane sa padom ovog zla i isključi iz svake diskusije bez daljnjeg. 

Ja, bas naprotiv, mislim da njega vredjanja po nacionalnoj osnovi ne doticu. Ako je ikada imao taj nacionalisticki naboj, on je u ovih 15 godina mafijanja nestao. Dobar je on sa kosovskim Albancima, Pacolijem i tom ekipicom. Fine "biznise" on ima sa njima. Ako treba da se skrene paznja sa nekih njegovih sranja po Srbiji, obrne par kosovskih broja i eto ti kriza na Kosovu. Da moze, pripojio bi nas on Albaniji i preveo u islam bez da trepne, ako bi od toga imao licne koristi.

Cisto malo podsecanje, Seselj je, pre nego da postane veliki srpski nacionalista, bio veliki srpski komunista. Nasa najveca tragedija je to sto su nas patriotizmu ucili tri najvece komunjare: Sloba, Seselj i Draskovic.

Edited by dali_man
  • Like 1
Posted

On se vređa i na sitinice i na svako mišljenje koje nije u skladu s njegovim. On komentariše i Topalka i Anu Štajdahor, likove sa tvitera. Mrzi svakog čoveka koji ga ne voli i ne veliča, spreman je da prihvati svakog krimosa i najmonstruoznijeg ubicu koji mu se divi.

• Like 2
Posted
5 hours ago, melankolic said:

Kod mene u NS-u se pogrdni naziv za kosovske Albance nikada nije koristio sve dok nisu došli “jogurtaši” sa Kosova da nam menjaju uređenje ‘88. A onda su ponovo došli da grade i uređuju ulice i trgove, zajedno sa firmama onog međeda iz Istočne Bosne.

Naravno, svi smo mi svesni Vučevićevih i Gojkovićevih i njihovog uticaja na međuetničke odnose ali realno gledano četničarenja nikada nije bilo u Vojvodini popularno sve dok oni nisu izlili otrov među ljude i dokazujući ljudima decenijama da je sramota biti Vojvođanin a ponos biti s Kosova.

Tako da sve to vređanje s ulica ima neku svoju predistoriju, kao i onaj pad nadstrešnice. Da smo bili pametni na vreme kao Slovenci, ne bi nam se desila sva ova pljačka i nesreća.

Koliko god se trudiš da uzletiš i ovim upisom dokazuješ da si isto prosečan Srbin

• Thanks 4
Posted

Povodom teme da ce se nastaviti studentski protesti, ove skolske godine se to nece desiti. Ako se i desi, bice to neki nesistemski protesti. Mogucnost za tako nesto je nestala onog trenutka kada su prvi studenti krenuli da polazu ispite i dobijaju refundirane skolarine. Deo studenata je otisao na privatne fakultete a deo studenata je za nastavak normalnih studija. Cak i kriticari moraju da uzmu u obzir cinjenicu da studenti ne mogu da "malo polazu ispite" a "malo da protestuju", a da pri tom ne izgube kredibilitet. Evropska unija ce nastaviti strategiju stabilokratije, jer ce radije podrzati okvirnu predvidljivost srpskog rezima nego rizike nestabilne promene. SAD ce odrzavati regularne odnose sa rezimom (pogotovo sada kada se pokazalo da je Trampova administracija spremna na politicku trgovinu oko sankcija ruskim kompanijama na primeru Madjarske) jer ce zeleti da sto vise suzbijaju energetski, ekonomski i politicki uticaj Rusije i Kine. Rusija ce biti pod sosptvenim pritiskom ekonomskih problema pa ce njen uticaj i dalje biti ogranicen i minimalizovan, bez obzira na to sto ce vucicev rezim i dalje ruski uticaj koristiti kao politicki leverage u javnom diskursu. Realizam.

Posted
5 minutes ago, Perkos2 said:

Koliko god se trudiš da uzletiš i ovim upisom dokazuješ da si isto prosečan Srbin

Ja barem nikome nisam dolazio u njegovo mesto da mu određujem šta mu pripada i da mu mojim sumnjivim poslovima menjam okruženje.

A evo, ovi s Kosova po ko zna koji put dolaze u Srbiju da podrže (još jednog) diktatora.

Večiti smo taoci Kosovara i njihove mitomanije a onda se meni lepi etiketa da sam prosečan Srbin.

Posted
20 minutes ago, melankolic said:

Ja barem nikome nisam dolazio u njegovo mesto da mu određujem šta mu pripada i da mu mojim sumnjivim poslovima menjam okruženje.

A evo, ovi s Kosova po ko zna koji put dolaze u Srbiju da podrže (još jednog) diktatora.

Večiti smo taoci Kosovara i njihove mitomanije a onda se meni lepi etiketa da sam prosečan Srbin.

To prosečan je možda i preterano,klasičan Srbin bi bilo primerenije. 

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, dali_man said:

Nasa najveca tragedija je to sto su nas patriotizmu ucili tri najvece komunjare: Sloba, Seselj i Draskovic.

A otac nacije Dobrica Cosic?:roflmao:

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
7 hours ago, melankolic said:

Da li je neko kao i ja primetio da momak sa prve, gornje slike na zadnjoj strani šajkače nosi kokardu?

Inače, zaista fin mladić i dobra duša zaista iskreno mislim, i saoseća sa svojom koleginicom i grozi se pretnji koje joj upućuju ali to sa kokardom otpozadi je kao skrajnut (u nekom trenutku njegovog razvoja) um.

Jedino što mogu da zaključim da u Srbiji, u porodicama, u vaspitavanju dece sve može da se opravda. Bojim se da se u pričama deci četnici predstavljaju kao nekakvi branioci srpstva u teškim vremenima… a negde je morao neko i pod nož… viša sila.

Vidiš, nisam obratio pažnju na taj detalj. U svakom slučaju, generalno su mi jako simpatični ti studenti što su zajedno s tim nekim tradicionalnim / narodnim detaljima, jedna veoma pozitivna stvar za ove prostore... premda (nažalost) ima i onih drugih koji kvare tu sliku. S jedne strane ne želim da kritikujem ove proteste protiv hulje i kartela, s druge strane - osećam se nelagodno kada na istim tim protestima čujem šovinističke uvrede. Jbg, ne može sve da bude normalno, da ne kažem idealno, i nisu tu svi isti, niti je to moguće kontrolisati, niti treba sve stavljati u isti koš... ali nadam se da će malo smanjiti s time jer je zaista veoma ružno, uvredljivo, neprimereno i skroz nepotrebno...

Posted
2 hours ago, dali_man said:

Ja, bas naprotiv, mislim da njega vredjanja po nacionalnoj osnovi ne doticu. Ako je ikada imao taj nacionalisticki naboj, on je u ovih 15 godina mafijanja nestao. Dobar je on sa kosovskim Albancima, Pacolijem i tom ekipicom. Fine "biznise" on ima sa njima. Ako treba da se skrene paznja sa nekih njegovih sranja po Srbiji, obrne par kosovskih broja i eto ti kriza na Kosovu. Da moze, pripojio bi nas on Albaniji i preveo u islam bez da trepne, ako bi od toga imao licne koristi.

Cisto malo podsecanje, Seselj je, pre nego da postane veliki srpski nacionalista, bio veliki srpski komunista. Nasa najveca tragedija je to sto su nas patriotizmu ucili tri najvece komunjare: Sloba, Seselj i Draskovic.

Ilija Garašanin nije bio komunista.

troll off