Jump to content

Recommended Posts

Posted

Biće dobro kada budemo mi bolji i jači.  Kada kažeš sebi - neću da pričam sa familijom ili prijateljem koji podržava ovu mafiju,  neću da pričam sa ljudima koji danas navijaju za ovakvu Zvezdu jer su oni možda jedini gori od ćacija...  E dotle neće biti bolje, i ne treba.  

Kriva EU, krivi Rusi, Ameri, Kinezi...a ogledalo izgleda pokriveno peškirom.

• Like 5
  • WOW 1
Posted

Meni ovako iz daljine ne deluje da su ljudi izgubili želju za promenom koliko nema dovoljno ljudi da se zaista zaustavi cela Srbija a da generalno ljudi ne žele ove proteste gde se juri sa policijom. Mora se smisliti nešto novo ali ne znam šta, verujem i da studenti pokušavaju da završe godinu kako znaju i umeju. Koliko sam razumeo još su uveliko ispiti (?) i nema upisa još neku nedelju

• Like 3
Posted
5 minutes ago, Drug Crni said:

"Pobediću vas svuda u svetu"

: ukida dečije emisije na RTS

Ali koliko vlast boli kada se negde cuje pa makar mala podrska studentima.

Juce informer ceo dan(do onih skupova) samo o tome pricao i osudjivao kao da se ne znam ni ja sta desilo.

No to samo govori o njima. A oni koji su slepi bice i dalje slepi.

• Like 1
Posted

Nema tu koherentne medijske strategije niti nekog master plana. Isto kao sto se neki ovde plase da je vlast uspela da povrati kontrolu i da se ponovo prica o njima, to je samo posledica vaseg babla. I da su mediji nesto bitni i sta oni pricaju. I njihovi i "nasi" su dosadni.

Ono sto je bitno je da su se ljudi povezali direktno i da se reaguje kada oni pokusavaju da primene silu. Evo pre neki dan sam napisao ovde da su upali u dekanat u Kragujevcu, organizovali su se ljudi vec te noci, i onda i sutra da brane decu i na kraju su ostali tamo i ovi nisu uspeli. Jos jedna profesorka, moja poznanica iz gimnazije, je dala ostavku i prozvala dekana FILUM da se stavio u sluzbu cacija, iako je do tada bio "neutralan", tako da je jos jedan ogoljen.

To desavanje nije bilo bukvalno nigde, osim na nekim manjim lokalnim medijima. Ne znam da li je Nova cini mi se napravila neki prilog i intervjuisala tu profesorku, dva dana posle, sto je vec manje bitno.

Ovo sto oni rade trenutno samo pokazuje strah, a u strahu su velike oci. Psihoza + strah kod vladaoca, a kod crva koji su usli najdublje u telesne supljine strah i saznanje da nema nazad. Neko poput random spikera na nekoj caci televiziji ili RTS ce mozda i moci da ostane na poslu ili radi nesto slicno, ali najprominentnije glave, pocev od Vucicevica, onog iz Presa, Sarape, Goce Uzelac, Zeksa i slicnih ce biti srecne da se izvuku bez zatvora ili ako uspeju da pobegnu u neku Kolumbiju, njima profesionalnog zivota ovde nema.

Takvi ce ga braniti do kraja, kao sto su branili Slobu. Vuciceva jedina prednost u odnosu na Milosevica je sto ima ceo kriminalni milje pod kontrolom (ili bar tako deluje, odnosno nema nikoga ni sa druge strane da pravi dilove sa nekima od njih) i u institucijama sile ima cini se tanku prevlast, pa ne postoji niko ko bi iznutra mogao da ga srusi. Jos.

Da to nije slucaj, nego da je izbusen kao sto je Milosevic bio, on bi pao pre pola godine vec, jer Milosevic nije imao ovakav opste narodni bunt ni blizu. Oni koji su rusili Milosevica su bili spremni da idu do kraja, nisam siguran da smo mi trenutno spremni na to, ali ima nas vise protiv Vucica nego sto je bilo ljudi protiv Milosevica, to je apsolutno sigurno.

Da nije tako, izbori bi se vec odrzali, ali Vucic ni sa +pola miliona koliko odokativno ima da napabirci i pokrade nema vecinu.