Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, berti said:

Uh, kako bi dobra bila ekipa sa foruma koja bi otišla na tv duel sa mrcinom. Koga biste stavili tu? Da bude cetvoročlana ekipa.

Obavezno Angeliu i Baby, kada počnu da spinuju neće znati šta ga je snašlo. 

Izvinite obe, morao sam :classic_biggrin:

• Ha-ha 9
Posted (edited)
37 minutes ago, uncletima said:

Iako me, Volter, nije pozvao na zurku, od mene: Leper messiah na maximum 24/7!

Znao sam da ću nekog zaboraviti i to brata Timu, a vidim i da brat freethrow nije na spisku. Kao ni Srlepajče koji bi Kukavici jeb...lepo se rimuje al ajd neću biti bezobrazan. :smiley53:

Edited by Volter
  • Like 1
  • Love 1
Posted
19 minutes ago, Bul-Kathos said:

meklaud + troje

Kada mu Mek objasni sve o kragujevačkim restoranima i (ne)važnosti medija, ima da sam podnese ostavku i da se preda policiji :lol_2:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
22 minutes ago, Smrtokapa said:

hirurški precizno objasnim stolicom u glavu.

Moliću lepo, to je moj domen :twak:... 

• Like 2
Posted

Da se ne kvotujem, pisao sam neki dan o dinamici desavanja i momentumu.

Ulazimo u posledju cetvrtinu, tim Zvala tajgers hoce da prekine seriju rivala od 10:0 a nema vise tajm auta ni celendza.

Pokusava da dodje do vazduha i prekine utakmicu kako god ali su se pogubili i njegovi igraci i njegov strucni stab.

• Pumpaj! 2
Posted (edited)
14 minutes ago, DameTime said:

Znači ja bih in RL bila najsmirenija. :lol_2:

Oni kritikovali tebe, čak ima i onih koji su pisali da si muškarac, a vidi njih, sve sami razbojnici. Jedino sam ja gospodskih manira, učtiv, dobrodušan, spreman svakom da pomognem, i poslednjih 'iljadu dinara bih dao čoveku, mrava nisam zgazio, pametan (:smiley33:), čovečina bre, pisao bih još o sebi ali ne volim da se mnogo hvalim. :smiley53: :classic_biggrin:

Spoiler

Šalim se, kad je u pitanju Kukavica i najpitomiji među nama bi se iznervirao i pobesneo.

Edited by Volter
  • Like 1
Posted
7 minutes ago, Volter said:

Oni kritikovali tebe, čak ima i onih koji su pisali da si muškarac, a vidi njih, sve sami razbojnici. Jedino sam ja gospodskih manira, učtiv, dobrodušan, spreman svakom da pomognem, i poslednjih 'iljadu dinara bih dao čoveku, mrava nisam zgazio, pametan (:smiley33:), čovečina bre, pisao bih još o sebi ali ne volim da se mnogo hvalim. :smiley53: :classic_biggrin:

Reveal hidden contents

Šalim se, kad je u pitanju Kukavica i najpitomiji među nama bi se iznervirao i pobesneo.

Najgori su ti smireni, kad se oni razgoropade, teško ostalima. :classic_biggrin:

• Like 2
Posted
41 minutes ago, Darko said:

Obavezno Angeliu i Baby, kada počnu da spinuju neće znati šta ga je snašlo. 

AV: "Znate mi smo prava evropska desnica..."

Angelina: "Desnica, kažeš... 🤔"

AV: "Ne, ne, mislim levica, mi smo uvek za narod..."

𝓑𝓪𝓫𝔂: "Levica, kažeš... 🤔"

AV: 🤯💥

• Ha-ha 2
Posted
21 minutes ago, Volter said:

Hide contents

Kad ti i Carliju dignes pritisak na max...

Spoiler

• Like 1