Clash Posted August 22 Posted August 22 (edited) 21 minutes ago, Don Dusko said: Kakav crni dijalog zar nismo fasisti nacisti i ostali gardisti? Možda će izvući iz podruma prototip Ćacija, Miloša Pavlocića Turšiju, najboljeg studenta medicine u istoriji medicine. pa sa njim razgovarati? Edited August 22 by Clash
Volter Posted August 22 Posted August 22 Na kraju saopštenja studenti da napišu - možda deluje da smo se ovih dana povukli, ali ćete za nekoliko dana videti našu odlučnu akciju.
Klotzen Posted August 22 Posted August 22 autogol studenata. Evo vam odgovor od kog bi napravili budalu od nepomenika : "Prihvatamo, studente će pretdstavljati različiti ljudi iz društva, ispred univerzitata Jovo Bakić, ispred novinara Žaklina Tatalović, ispred analitičara Vukadinović, ispred opozicije ovog profesora iz NS što ga hapse već 5 puta i tu dodaju još jednog studenta čisto reda radi.". PA da vidite kako ekspresno povlači poziv 🙂 Ovako sada on kaže da su studenti kukavice i da nemaju nikakvu politiku nego samo nasilje.
Drug Crni Posted August 22 Posted August 22 Na malo ozbiljniji način: uopšte ne sumnjam da je Huljin lažni poziv na mirovne pregovore sa studošima posledica pisanja LeMonde, Financial Times, reportaža nemačke tv, izveštaja OEBS i jasne poruke nemačke vlade. Poziv je neiskren i drago mi što su ga studenti brzo o'ladili. Ako je i bilo prostora za nekakav razgovor, nestao je nakon upotrebe soničnog oružja protiv mirnih protestanata 15.marta. Po meni, to je bio point of no return. Sad ide i mišljenje koje je nepopularno i u studenata i u Srba generalno: mora neko da zatraži posredovanje EU ili OEBS u organizovanju izbora čiji bi se rezultati priznali. Ja jednostavno ne vidim kako se oni mogu održati sa njegovim SA odredima po gradovima i selima..ne znam ni kako bi izborni dan bio okončan uopšte. Dakle, ne prelazna vlada (jer je i za to kasno) već direktno posredovanje iz Evrope.
Don Dusko Posted August 22 Posted August 22 16 minutes ago, Klotzen said: autogol studenata. Evo vam odgovor od kog bi napravili budalu od nepomenika : "Prihvatamo, studente će pretdstavljati različiti ljudi iz društva, ispred univerzitata Jovo Bakić, ispred novinara Žaklina Tatalović, ispred analitičara Vukadinović, ispred opozicije ovog profesora iz NS što ga hapse već 5 puta i tu dodaju još jednog studenta čisto reda radi.". PA da vidite kako ekspresno povlači poziv 🙂 Ovako sada on kaže da su studenti kukavice i da nemaju nikakvu politiku nego samo nasilje. Kakav crni autogol.On ih odmah nazvao blokaderski pokret i odmah je dao do znanja kakve su mu namere. Na keca ga treba odjebati.Svakako prihvatili ili ne njegovi mediji ce vrsiti takvu kampanju.... 2
Perkos2 Posted August 22 Posted August 22 15 minutes ago, Drug Crni said: Na malo ozbiljniji način: uopšte ne sumnjam da je Huljin lažni poziv na mirovne pregovore sa studošima posledica pisanja LeMonde, Financial Times, reportaža nemačke tv, izveštaja OEBS i jasne poruke nemačke vlade. Poziv je neiskren i drago mi što su ga studenti brzo o'ladili. Ako je i bilo prostora za nekakav razgovor, nestao je nakon upotrebe soničnog oružja protiv mirnih protestanata 15.marta. Po meni, to je bio point of no return. Sad ide i mišljenje koje je nepopularno i u studenata i u Srba generalno: mora neko da zatraži posredovanje EU ili OEBS u organizovanju izbora čiji bi se rezultati priznali. Ja jednostavno ne vidim kako se oni mogu održati sa njegovim SA odredima po gradovima i selima..ne znam ni kako bi izborni dan bio okončan uopšte. Dakle, ne prelazna vlada (jer je i za to kasno) već direktno posredovanje iz Evrope. Najgore u svemu tome je što ni to posredovanke neće sprečiti ludaka da krade i otima a pitanje koliko su birokrate iz EU spremne da uđu u "rat" sa režimom koji može da rasplamsa prostor bivše sfrj. Napisali bi da izbori nisu fer i pošteni ali da to treba rešiti u redovnoj proceduri na sudu a od toga nema ništa. Gorw je visoko, dole tvrdo, studenti nemaju mnogo opcija već da udaraju hulju direktno u glavu dok totalno ne padne. Poziv na razgovore je blef, to treba odbiti
robespierre Posted August 22 Posted August 22 2 hours ago, Molina23 said: Eeej Haha, prvi put vidim kako ovaj čovek izgleda, ne moram ni da guglam znam o kome se radi. Stvarno im je genetika, najblaže rečeno, srodna (hehe). 2 1
Clash Posted August 22 Posted August 22 A mozda je ovo onaj zestoki odgovor drzave sto je pre neki dan najavio. Deke i bake da se krecu, rade i uce a Zvaly da vodi dijalogyy. Cunning plan. 3
Volter Posted August 22 Posted August 22 Večeras nova okupljanja. U Beogradu je ''šetanje kerova'', protesti su i u Nišu, Vranju, Leskovcu, Boru, Sremskim Karlovcima... Studenti iz Niša i Beograda pričaju sa građanima Pirota, Dimitrovgrada i okolnih sela https://www.juznevesti.com/drustvo/studenti-iz-nisa-i-beograda-pricaju-sa-gradjanima-pirota-dimitrovgrada-i-okolnih-sela/
freethrow Posted August 22 Posted August 22 1 hour ago, Klotzen said: autogol studenata. Evo vam odgovor od kog bi napravili budalu od nepomenika : "Prihvatamo, studente će pretdstavljati različiti ljudi iz društva, ispred univerzitata Jovo Bakić, ispred novinara Žaklina Tatalović, ispred analitičara Vukadinović, ispred opozicije ovog profesora iz NS što ga hapse već 5 puta i tu dodaju još jednog studenta čisto reda radi.". PA da vidite kako ekspresno povlači poziv 🙂 Ovako sada on kaže da su studenti kukavice i da nemaju nikakvu politiku nego samo nasilje. ne, apsolutno ne. Jedini vid borbe protiv ovakvih državno institucionalnih imbecila je puna anonimnost pokreta do fizički i zakonski poslednjeg trenutka. SVaki minut tokom kojeg je neko od predstavnika studenata personalizovan i javan sa imenom, prezimenom i JMBG, je ogromna prednost za bagru. 16
Smrtokapa Posted August 22 Posted August 22 Ovaj pre svega nije nadležan da tu nešto dueluje sa bilo kim. 6
Don Dusko Posted August 22 Posted August 22 (edited) Jbt ide stabilnost i stave voz. Pa majku vam vasu pokvarenu i bezobranu... Edited August 22 by Don Dusko 3
freethrow Posted August 22 Posted August 22 ahahaha, koliko ih boliiii Quote Predsednica Skupštine je ocenila da „ljudi bez lica ne mogu da vode Srbiju u sigurnost i stabilnost“. 1 1
Henry Chinaski Posted August 22 Author Posted August 22 Ma ovo je najbolji potez, anonimnost do bukvalno zadnjeg mogućeg minuta. To ih izjeda, i zato pravi ovoliko nepromišljenih poteza.
Recommended Posts