Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
21 minutes ago, Don Dusko said:

Kakav crni dijalog zar nismo fasisti nacisti i ostali gardisti?

Možda će izvući iz podruma prototip Ćacija, Miloša Pavlocića Turšiju, najboljeg studenta medicine u istoriji medicine. pa sa njim razgovarati?

Edited by Clash
Posted

Na kraju saopštenja studenti da napišu - možda deluje da smo se ovih dana povukli, ali ćete za nekoliko dana videti našu odlučnu akciju. :smiley53:

Posted

autogol studenata. Evo vam odgovor od kog bi napravili budalu od nepomenika :

"Prihvatamo, studente će pretdstavljati različiti ljudi iz društva, ispred univerzitata Jovo Bakić, ispred novinara Žaklina Tatalović, ispred analitičara Vukadinović, ispred opozicije ovog profesora iz NS što ga hapse već 5 puta i tu dodaju još jednog studenta čisto reda radi.". PA da vidite kako ekspresno povlači poziv 🙂

Ovako sada on kaže da su studenti kukavice i da nemaju nikakvu politiku nego samo nasilje.

Posted

Na malo ozbiljniji način: uopšte ne sumnjam da je Huljin lažni poziv na mirovne pregovore sa studošima posledica pisanja LeMonde, Financial Times, reportaža nemačke tv, izveštaja OEBS i jasne poruke nemačke vlade. Poziv je neiskren i drago mi što su ga studenti brzo o'ladili. 

Ako je i bilo prostora za nekakav razgovor, nestao je nakon upotrebe soničnog oružja protiv mirnih protestanata 15.marta. Po meni, to je bio point of no return.

Sad ide i mišljenje koje je nepopularno i u studenata i u Srba generalno: mora neko da zatraži posredovanje EU ili OEBS u organizovanju izbora čiji bi se rezultati priznali. Ja jednostavno ne vidim kako se oni mogu održati sa njegovim SA odredima po gradovima i selima..ne znam ni kako bi izborni dan bio okončan uopšte. Dakle, ne prelazna vlada (jer je i za to kasno) već direktno posredovanje iz Evrope.

Posted
16 minutes ago, Klotzen said:

"Prihvatamo, studente će pretdstavljati različiti ljudi iz društva, ispred univerzitata Jovo Bakić, ispred novinara Žaklina Tatalović, ispred analitičara Vukadinović, ispred opozicije ovog profesora iz NS što ga hapse već 5 puta i tu dodaju još jednog studenta čisto reda radi.". PA da vidite kako ekspresno povlači poziv 🙂

Ovako sada on kaže da su studenti kukavice i da nemaju nikakvu politiku nego samo nasilje.

Kakav crni autogol.On ih odmah nazvao blokaderski pokret i odmah je dao do znanja kakve su mu namere.

Na keca ga treba odjebati.Svakako prihvatili ili ne njegovi mediji ce vrsiti takvu kampanju....

• Like 2
Posted
15 minutes ago, Drug Crni said:

Na malo ozbiljniji način: uopšte ne sumnjam da je Huljin lažni poziv na mirovne pregovore sa studošima posledica pisanja LeMonde, Financial Times, reportaža nemačke tv, izveštaja OEBS i jasne poruke nemačke vlade. Poziv je neiskren i drago mi što su ga studenti brzo o'ladili. 

Ako je i bilo prostora za nekakav razgovor, nestao je nakon upotrebe soničnog oružja protiv mirnih protestanata 15.marta. Po meni, to je bio point of no return.

Sad ide i mišljenje koje je nepopularno i u studenata i u Srba generalno: mora neko da zatraži posredovanje EU ili OEBS u organizovanju izbora čiji bi se rezultati priznali. Ja jednostavno ne vidim kako se oni mogu održati sa njegovim SA odredima po gradovima i selima..ne znam ni kako bi izborni dan bio okončan uopšte. Dakle, ne prelazna vlada (jer je i za to kasno) već direktno posredovanje iz Evrope.

Najgore u svemu tome je što ni to posredovanke neće sprečiti ludaka da krade i otima a pitanje koliko su birokrate iz EU spremne da uđu u "rat" sa režimom koji može da rasplamsa prostor bivše sfrj. Napisali bi da izbori nisu fer i pošteni ali da to treba rešiti u redovnoj proceduri na sudu a od toga nema ništa. Gorw je visoko, dole tvrdo, studenti nemaju mnogo opcija već da udaraju hulju direktno u glavu dok totalno ne padne. Poziv na razgovore je blef, to treba odbiti 

Posted
2 hours ago, Molina23 said:

Eeej

spacer.png

Haha, prvi put vidim kako ovaj čovek izgleda, ne moram ni da guglam znam o kome se radi. Stvarno im je genetika, najblaže rečeno, srodna (hehe).

• Ha-ha 2
  • Pumpaj! 1
Posted

A mozda je ovo onaj zestoki odgovor drzave sto je pre neki dan najavio.

Deke i bake da se krecu, rade i uce a Zvaly da vodi dijalogyy.

Cunning plan.

• Like 3
Posted
1 hour ago, Klotzen said:

ne, apsolutno ne. Jedini vid borbe protiv ovakvih državno institucionalnih imbecila je puna anonimnost pokreta do fizički i zakonski poslednjeg trenutka. SVaki minut tokom kojeg je neko od predstavnika studenata personalizovan i javan sa imenom, prezimenom i JMBG, je ogromna prednost za bagru. 

• Like 16
Posted

ahahaha, koliko ih boliiii

Predsednica Skupštine je ocenila da „ljudi bez lica ne mogu da vode Srbiju u sigurnost i stabilnost“.

• Like 1
  • Love 1