Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago U Bačkoj Palanci bilo njih pedeset, razišli se posle pola sata. I u drugim gradovima oko dva sata trajao skup, jbg, veliki broj matorih ljudi, ne mogu dugo da izdrže. U Loznici uočene kolone iz Šapca, Krupnja, Malog Zvornika, Vladimiraca i Koceljeva, koje su krenule na skup u Loznicu. Kasno je već za njih, moraju nazad u krevet. Quote Nekoliko sati nakon utakmice, odnosno jutro posle, Vučić je odgovorio na ono što je čuo na Marakani. „Najlakše je okrenuti ljude protiv nekog svog. Na Partizanovom stadionu imate južnu tribinu koja je lojalna svojim igračima i koja će da aplaudira i kada izgube. Imate na Zvezdinom stadionu severnu tribinu koja je lojalna svojim igračima i koja će da aplaudira, a imate i one koji će, iako, navijaju za taj klub da zvižde posle prve dodate lopte ili bilo čega drugog, koji nisu lojalni nikome i ničemu,“ rekao je Vučić. Nastavio je u istom tonu. „Oni valjda misle da imaju pravo da za sebe kažu da bolje igraju i da razumeju tu loptu i da bi oni napravili nešto bolje. U državi možete da mislite kako vam je.“ Nije mogao da izdrži a da ne odgovori. 2
СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 44 minutes ago, Volter said: U Bačkoj Palanci bilo njih pedeset, razišli se posle pola sata. I u drugim gradovima oko dva sata trajao skup, jbg, veliki broj matorih ljudi, ne mogu dugo da izdrže. U Loznici uočene kolone iz Šapca, Krupnja, Malog Zvornika, Vladimiraca i Koceljeva, koje su krenule na skup u Loznicu. Kasno je već za njih, moraju nazad u krevet. Nije mogao da izdrži a da ne odgovori. Gde ces vece priznanje za jednu tribinu od onog koje ti da najhrabriji huligan u zemlji Edited 3 hours ago by СтелаРоса
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Neko je pitao od koga samoodbrana a neko je pominjao empatiju, ljudskost i slično prema ovakvima:
Eddard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, Barkley#34 said: Neko je pitao od koga samoodbrana a neko je pominjao empatiju, ljudskost i slično prema ovakvima: Kad neko krene rečenicu sa “da vam ja kažem nešto”, znam da je stoka. 2 1
freethrow Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Barkley#34 said: Neko je pitao od koga samoodbrana a neko je pominjao empatiju, ljudskost i slično prema ovakvima: realno.
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2000. je slicna takva prelazna vlada, sa tri koministra na celu svakog ministarstva bila kamen temeljac buducem ubistvu Djindjica. Gde je tih par meseci "koministrovanja", gde se trazio konsenzus sva tri ministra za svaku odluku, DB spalio pola dokumentacije, unisteni dokazi za pola politickih ubistava, izvucene pare iz drzave. Na stranu sto ovo ni Vucic ne bi dao ali tim pre - JEBOTE KURAC DRAGANE STA LUPETAS DA LI SI JEBENO NORMALAN IDI JEBI KLINKE PO VRACARSKIM KAFICIMA I ODJEBI VISE aoo odlepih u picku materinu, sta ljudi rade.... 4
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sve je teze verovati da je prosto pglu i atalentovan za politiku 4
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Možda hoće i da opusti službu sa pričom o prelaznoj vladi koja ne bi udarila na najveće zlo u Srbiji. Trenutno je služba u strahu da izgubi pozicije i zato kidišu na studente i svakog ko je pokazao stav protiv režima. Direktan sukob sa njima je još uvek opasan ali je neizbežan da bi se očistila Srbija od korova. Kažem možda a i sam sumnjam da mu je to ideja
Barkley#34 Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 29 minutes ago, NMX said: 2000. je slicna takva prelazna vlada, sa tri koministra na celu svakog ministarstva bila kamen temeljac buducem ubistvu Djindjica. Gde je tih par meseci "koministrovanja", gde se trazio konsenzus sva tri ministra za svaku odluku, DB spalio pola dokumentacije, unisteni dokazi za pola politickih ubistava, izvucene pare iz drzave. Tada je to bila verovatno jedna od retkih izvodljivih opcija da bi se izvršio prenos vlasti. Samo da skrenem pažnju na to da u slučaju izbora i da sns izduva na njima i da mirno prihvati poraz (sve lepše od lepšeg), imaće minimum metar dana (u realnosti i znatno više) da urade sve što si opisao. 4
Molina23 Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 2 stvari u Srbiji koje samo što nisu: - policija na strani naroda - Đilas opozicija 1
Plavi Dres Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Upravo, kako kaže @Barkley#34. Ja sam prilično ubeđen da deo ljudi u BIA već sad uništava neku dokumentaciju. Sećam se i da je u jednom dokumentarcu Insajdera jedan iz DB-a rekao da su još feburara 2000. krenuli sa unuštavanjem dokumentacije. I bilo bi dobro kad bi imali neki relkasiraniji izlaz iz krize, samo kako sad stvari stoje teško da će do toga doći. 1
Volter Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Quote Ministar unutrašnjih poslova (MUP) Ivica Dačić izjavio je večeras da je na skupu "građana koji se protive blokadama" u 49 mesta u Srbiji bilo 33.000 ljudi. Još kaže da je u Pančevu bilo najviše, 4.650, više nego na našem u Valjevu pre nekoliko dana. Laže pa maže. Znate da sam neko ko daje najtačnije brojke sa skupova. Na današnjim skupovima sendvičara, tupoglavih, zavedeneih, ucenjenih, funkcionerčića, bilo je 9.753 ljudi. Oni koji su dobrovoljno došli 2.153. 2
srlepajce Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago (edited) Ako je bilo 1000 ljudi ukupno Edited 7 minutes ago by srlepajce
Don Dusko Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Njihovi mediji sad pumpaju brojke kazu 35k minimum. A najace pisu da ce i u subotu ponoviti performans. Opet su ih studenti potukli.
Barkley#34 Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 7 minutes ago, Volter said: Još kaže da je u Pančevu bilo najviše, 4.650 I nulu da skineš sa te izjave pa je opet preterana procena. 2
Volter Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago (edited) 9 minutes ago, srlepajce said: Ako je bilo 1000 ljudi ukupno Rekord je valjda bio u Pančevu, 1.000 ljudi. Najmanje u Bačkoj Palanci 47. Najviše su izdržali u Loznici 2 sata, 2 minuta i 10 sekundi. Najmanje u Bačkoj Palanci, 25 minuta. Jedna pesma za Kukavicu: Nazad više ne mogu, napred nemam kud, idem putem i sam pričam misle da sam lud. Edited 1 minute ago by Volter
Recommended Posts