Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo kako to Novosađani rade:

1754731841-Liman_akcija_zbog_crkve_nasa.

U pitanju je zelena površina koju građani žele da zaštite. Ovde nisu u pitanju studentski protesti, već građanski. Ovi sa Limana lepo pokazuju da ne postoje svete krave i jedan je od retkih primera da neko javno kaže Pravoslavnoj drkvi Srbije gde joj je mesto.

Iako na Limanu ima onih koji su kršteni u dotičnoj NVO, ovo nema veze sa religioznošću, već sa zaštitom od bahate gradnje, ma ko bio u pitanju.

• Like 1
Posted

Od drugara koji je obišao rodni kraj:

Btw, kad smo kod Mionice, moraju da se održe lokalni izbori do novembra (ono ko kosjerić i zaječar). Asfaltiraju se putevi, radi vodovod i dlično, ali danas sam se šokirao kad su se u selu pojavilo 4 studentkinje i student i delili letke i, ko je hteo, pričali o studentskom pokretu.

To se nikad nije desilo, tj, niko nikad ni iz jedne partije nije peške išao od kuće do kuće... veliki respekt...

Doduše, moje procene su da će sajko da dobije dobro preko 75%, ali pohvale za trud 😀

IMG-20250809-171402-840.jpg

IMG-20250809-171408-311.jpg

Posted (edited)

Po meni je okej da studenti imaju vise frakcija jer tako je mnogo lakse pomerati dupe AV-u, npr sad ce filozofi da guslaju o muceniku Miletu od 152kile, jeste to glupo ali dobro dodje za pomeranje dupeta.

Ono sto je problem sto ona frakcija koja je prozapadna je dobila jasne napuse od EU, jer EU je bitniji litijum i municija Ukrajini nego da spreci novu Belorusiju.

Ustvari greska, eno Backo rece da nece osmi mandat pa jos rece da nece ni sina da postavi za naslednika, ja sam prilicno siguran da ovaj nas bude na vlasti i sa svojih 70godina da ce dete Danilo da samo tako gura ko naslednika. Dakle ne Belorusija vec pa Severna Koreja.

Edited by MeanMachine
Posted
7 hours ago, DJ_Vasa said:

Evo kako to Novosađani rade:

1754731841-Liman_akcija_zbog_crkve_nasa.

U pitanju je zelena površina koju građani žele da zaštite. Ovde nisu u pitanju studentski protesti, već građanski. Ovi sa Limana lepo pokazuju da ne postoje svete krave i jedan je od retkih primera da neko javno kaže Pravoslavnoj drkvi Srbije gde joj je mesto.

Iako na Limanu ima onih koji su kršteni u dotičnoj NVO, ovo nema veze sa religioznošću, već sa zaštitom od bahate gradnje, ma ko bio u pitanju.

Inace ko nije pratio da podsetim.

Danas je pored ovoga zbor sa Limana krecuo fasade zgrada koje su bile u bojama srpske zastave.

To su svi Informeri iskoristili za organizivani napad na zborove, studente, i sve ostale antisrbe.

2021 posle izbora za mesne zajednice, kada je na Limanu SNS ispusio, prvo je organizivana setnja za Vucica, gde su bili svi Bosketovi batinasu iz NS i okoline.

Zatim su po noci, najvise u ulici Narodnig fronta, prekrecene sve fasade zgrada, poslovnih prostora, banaka svega u bojama srpske zastave.
Valjda kao kazna za nepodobne glasace, sta li. Tada je gradonacalnik bio Vucevic koji je i tada odmah izjavio da nekima smetaju srpske zastave.

Po zalonu skupstine stanara su odgovorne za fasade zgrada i ne moze se menjati njihov izgled bez dozvole, da ne bi naprimer neko ofarbao zgradu u florescentno zuto da svetli po noci.

Elem i mimo zakona, odakle nekom pravo da svoje prizemno vidjenje patriotizma stavlja na tudje vlasnistvo?

Zasto onda sve ulice u Beogradu i celoj Srbiji nisu u bijama srpske zastave kad je to za SNS bagru vrhunac patriotizma?

Dekret braco i ofarbajte sve, bice bas super.

Ovo pisem da neko ne bi pomislio da su Limanci neki antisrpski  i antipravoslavni manijaci. Naprotiv, malo umisljeni😄 ali su ok.

Inace nisam sa Limana,

• Like 1