Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sad sam hteo da okacim snimak Srkija. Moze mu se zameriti svasta nesto (za pocetak da svakako nije za čelo jedne stranke) ali jedini je jasno i glasno stao uz studente i jedini se usprotivio ovim falangama koje biju i gaze po gradu. Veliki rispekt. 

• Like 11
Posted
30 minutes ago, MilošVB said:

Ovo je patetika i relativizacija u rangu onoga "zašto Zelenski nije na prvoj liniji fronta".

Blago receno, ove stvari nisu za poredjenje. Bas neukusna doskocica.

28 minutes ago, robespierre said:

Petsto osamdeset sedam strana ove teme, najviše si postova na njoj napisao o Lomparu. Ne znam šta bih drugo rekao nego da je to svojevrstan herkulijanski poduhvat. U momentu dok ti se država ubrzano pretvara u Belorusiju to je zlonamerno. Žao mi je, ali druga reč ne postoji. 

Ruzno ti je ovo svodjenje na licni nivo, bas razocaravajuce za mene licno, jer sam u mnogim tvojim postovima uzivao dok sam ih citao, i neretko imao (imam) gotovo identicno misljenje sa stavovima izrecenim u tim postovima. Tako, ako zelis da pricu svedemo na licni nivo, imas pp, ja sam spreman da primim kritike, ali ovde bih da probamo da diskutujemo generalno o svemu sto sto se tice studentskih protesta. Pa vidi ovo sto sam ti boldovao u postu - pretvaranje Srbije u Belorusiju je ono sto je politicki program LUmpara, on bi pred Putina na kolena pao poput Lukasenka i ne bi trepnuo da sutra potpise da budemo ruska gubernija sa autoritarnim vladarom prema kome je Vucic na nivou deteta iz vrtica.

Nemam problem sa tim da se Dinko, 'Paja', Marinika i slicni drze na propisnom odstojanju od studenata, ali to bi trebalo da vazi i za LUmpare, zar ne? Ili su neki blizi srcu? Ako jesu, onda bi trebali i da stanu pred kordone, a ne njima mikrofon, a za borbu prozivamo opoziciju. Meni je to uzasno licemerno.

40 minutes ago, berti said:

Jebe se nekome za Lompara, Peru, Miku vise. Daj ovo zlo da se skloni vec jednom

Dobro kazes, ali onda, kao sto vec rekoh, svi na isto odstojanje. A ne LUmparu medju vodje i govornike, a sad kad je tvrdo, kad moze i da se ozbiljno strada, izmedju studenata i kordona dolazi Milivojevic, a LUmpar sa svojim ortacima iz DBa pijucka espresso s mlekom i misli epohalne misli o tome kako da najbolje siri prorusku propagandu.

• Like 1
  • Love 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)

Srđan Milivojević je bukvalno jedan od najsvetlijih primera opozicije ako je i jedini preostali. Stoji sam na zgarištu razvaljene stranke a delovanjem na terenu i prepoznavanjem studentskog aktivizma i odricanjem skupštinskih mandata brani čast i nasleđe nekadašnjih velikih lidera DS-a. Koga boli briga da li deluje sirovo, provincijski i nedorastao za krupnije stvari, u ovom momentu za mene je apsolutni pozitivac i car. 

I da ne zaboravim, i jedan od retkih političara koji nema grama sujete da podrži novinare, jutjub kanale, ma bilo koga sa ulice van njegovog političkog spektra koji je progonjen od ludaka. To sve govori o njemu. 

Edited by Molina23
  • Like 23
  • Thanks 1
Posted
4 minutes ago, ras kass said:

Srdjan je uvek prvi u borbenim redovima.

Pokazao se kao opozicioni političar sa najviše mozga od početka protesta. DS je prva poslušala apele studenata, a sad se vođa stranke pojavio prvi na najopasnijim blokadama. Ostali verovatno nisu završili sa prvom jutarnjom kafom ili naprosto čekaju da odu u partizane '45.

• Like 3
Posted

Ne znam da li je baš tako. Konkretno ZLF poziva svo članstvo i simpatizere u blokade, a najviše ih je bilo sinoć ispred VJT pa na Gazeli

• Like 4
Posted
5 minutes ago, djura.net said:

Dobro kazes, ali onda, kao sto vec rekoh, svi na isto odstojanje. A ne LUmparu medju vodje i govornike, a sad kad je tvrdo, kad moze i da se ozbiljno strada, izmedju studenata i kordona dolazi Milivojevic, a LUmpar sa svojim ortacima iz DBa pijucka espresso s mlekom i misli epohalne misli o tome kako da najbolje siri prorusku propagandu.

Vidis, ima mnogo onih koji su se izjavama vezanim za proteste prilicno isticali od pocetka protesta, pa ih ne vidim da su poturili sebe da prime pendreke. Od opozicije, preko raznoraznih analiticara, pa do javnih licnosti. Ni traga, ni glasa. Ne ulazeci u to ko je Lompar, njega je neko zvao tu i da nije dosao, bilo bi eto, nije hteo da se odazove.

Posted

Koliko vidim na iksu jedan lik iz Ponoševe stranke je konstantno svuda po Srbiji gde je frka, sigurno ima sličnih njemu iz drugih stranaka, Draganu Rakić iz DS sam video na protestu 28. Možda je ideja da ne idu sama vođstva da ne bi ispalo da preuzimaju proteste ali je dovoljno da dođu narodni poslanici, odbornici... 

• Like 2
Posted (edited)

Ako podelimo Srbiju na nas koji smo protiv ovog zla, na samu vlast i sve ono sto cini direknu logisticku podrsku ovoj vlasti, i na treci deo... oni koji je taj regularan (da ne kazem normalan), zivi oko nas, neki su prosecnjaci, neki su malo priprosti, neki krpe kraj sa krajem, neki nisi imali, niti imaju, niti ce imati nekakav bajan zivot.

Zvucacu elitisticki i snishodljivo, ali prosecnom Srbinu iz tog treceg skupa,  se licni integritet svodi na to sto je rekla ulica/okolina/taraba/zgrada..
To je jako u nas Srba. Srbin nekad ne jede 3 nedelje da bi mogao da ode u novom sakou (sramota da se isti nosi mnogo puta) na proslavi.

I to mora da se iskoristi.

Zajebi vise Vucica i te njegove klike na vrhu. Nema sta da se trosi energija i snaga na njih. Njegovi podanici i oni koji ga podrzavaju ne znajui za zdrav razum, nema sta vise da im prilazemo argumente i istine. Oni to ignoriraju. A sve sto on kaze prebace u podoban konktekst za njega. Tako je i ova prica sa 5000 evra tamo nekom za tamo neki posao. Oni to protumace "Kako je dobar Aca, naso tamo nekom da lepo zivi, pomogo mu, ali ljudi nezahvalni..."
Zaista mislim da medjusobno (mi iz onog prvog skupa) treba da si rokamo samare) kad neko krene da trosi energiju i snagu na kompromitovanje Vucica. To je sad domen autogola. Juris gol za prolaz dalje, a cekas beka da dodje sa 30 metra da ljine da izvede obican aut. Gubis 3 razlike u kosarci, jos nekolko sec, protivnik ti cuva trojka, reket slobodan (jelte najbolji sut je zicer) a ti ides na zicer.

Mora chop-ovanje. Jebati majku svakom ćaciju. Svaki dan ih sramotiti, i na internetu i uzivo. 
Za ovih 8 meseci prikupili smo materijala i saznanja za desetine hilajde njih. Nema više milosti. Pred porodicom, samo da nije maltretiranje pred malom decu. Kad su u drustvu porodice prijatelja, kad idu da kupe burek. Da se organizuju javna sramocenja. Postoji lista njih 3000 odredjenog mesta. Svaki vikend paralelno, u 10ak razlicita grada Srbije, ici ulicom i sraomtiti ih. Transparenti, megafon. Ici kroz ulice obicne, ne samo kroz centar...
To boli ovaj pop cira pop spira narod. Da mu se ceo narod smeje, i da bude osramocen pred celim narodom.

Edited by BattleBender
  • Like 2
Posted

Nema neresivih problema za pametnu vlast.

Sledeci korak je ukinuti raskrsnice i ulice onda se ne mogu ni blokirati.

Logicno.

• Like 1
  • Ha-ha 4
  • Ruke su vam krvave! 11
Posted (edited)

A opozicija, ko je jos pordzao osim DS i Ćute zahtev ?

Meni je skroz OK ako bude samo DS, onda znamo da je samo 1 lista prava definitely 😃

Edited by JohnnyDragon
Posted

SVINJFORMER za 3... 2... 1...:

"JEZIVO! Naci teroristi blokaderi uzvikuju nacisticki poklic "Sieg Heil" sa podignutom rukom u vis! [VIDEO]"

Spoiler

Dinstaj, dinstaj, dinstaj!

• Like 1
  • Ha-ha 3