Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, fillam said:

U Zemunu studenti i gradjani blokirali Glavnu ulicu, postavljene ograde i kontejneri.

I dve okolne raskrsnice blokirane, ka 22. Oktobra i M. Tirša

• Like 8
  • Pumpaj! 1
Posted

Love decu po ulicama ali pusti to, daj onaj grafikon da odgovaramo na pitanjca pa da vidimo ko je koliko levo a ko desno.

• Like 18
Posted
27 minutes ago, Clash said:

Love decu po ulicama ali pusti to, daj onaj grafikon da odgovaramo na pitanjca pa da vidimo ko je koliko levo a ko desno.

Pa o tome ja trubim, jebeš protest juče to je fenserica, gde su sad tih 120k ljudi da izađu pred policiju/tužilaštvo i da ne odlaze odatle dok se svi ne puste? Jebeš levo/desno, tu si u pravu, ali jel vam treba bolji motiv od toga da vam hapse decu? Pokažite da grešim i izađite sad. I svaki sledeći put kad se nešto slično desi. Imate materijala za tako nešto svaki dan.

• Like 2
  • Pumpaj! 1
Posted
12 minutes ago, Marvin said:

Zemun ti je gospoština 😛

Deluje da će blokada biti dugotrajna, izneli su ćebad i sad idu neki šatori

Ćaci 2.0

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Evo biće protest ispred VJT od 20h, bilo je i okupljanje ispred Filozofskog u 19h. Ne može na ovim protestima biti 100K ljudi jer su uglavnom ad hoc i zavisi ko vidi na društvenim mrežama, ili ti poznanici dojave pa ako stigneš...

P.S. MUNZE KONZA I TAKO DALJE ❤️

7 minutes ago, Eddard said:

Pokažite da grešim i izađite sad. I svaki sledeći put kad se nešto slično desi. Imate materijala za tako nešto svaki dan.

Bukvalno je svaki put do sada bila ovakva akcija kad su privođeni studenti i građani. 

Edited by DameTime
  • Like 1
Posted
14 minutes ago, DameTime said:

Evo biće protest ispred VJT od 20h, bilo je i okupljanje ispred Filozofskog u 19h. Ne može na ovim protestima biti 100K ljudi jer su uglavnom ad hoc i zavisi ko vidi na društvenim mrežama, ili ti poznanici dojave pa ako stigneš...

Znači čeka se na pozivnicu 😉. Verujem da je svima ova tema toliko značajna da se vest proširi u roku od pola sata. Ok, realno je očekujem ni ja 120k, ali par desetina hiljada može.

14 minutes ago, DameTime said:

P.S. MUNZE KONZA I TAKO DALJE ❤️

Bukvalno je svaki put do sada bila ovakva akcija kad su privođeni studenti i građani. 

I bukvalno je svaki put bilo koliko ljudi? O brojnosti prilikom takvih akcija ja pričam, ne i samim akcijama, tu studenti rade dobar posao. Osim protesta ispred RTS-a, ne sećam se nekog baš masovnog. 

Posted
2 minutes ago, Eddard said:

Znači čeka se na pozivnicu 😉. Verujem da je svima ova tema toliko značajna da se vest proširi u roku od pola sata. Ok, realno je očekujem ni ja 120k, ali par desetina hiljada može.

Pa studenti (u ovom slučaju) su ti koji reaguju, znaju koje kolege su privedene otete i ispred koje institucije da se pojavimo - da li policijska stanica kao danas popodne ili VJT kao sad. Ne mogu ja bez ideje i cilja da odem na random lokaciju. Proširi se brzo, samo nisu baš svi hronično online, ali dolaze ljudi.

2 minutes ago, Eddard said:

I bukvalno je svaki put bilo koliko ljudi? O brojnosti prilikom takvih akcija ja pričam, ne i samim akcijama, tu studenti rade dobar posao. Osim protesta ispred RTS-a, ne sećam se nekog baš masovnog. 

Porediš blokadu RTS-a, koja je unapred najavljena i trajala dve nedelje, pa je imao vremena da se priključi i ko nije video info veče pre, sa ovakvim akcijama. Bude par stotina do par hiljada. 

Jbt, jesi naporan 😆🥲

• Love 1
Posted
55 minutes ago, Don Dusko said:

E, ovako treba! Ovako i jos mnogo surovije su Norvezani posle rata od ulice do ulice, od sela do sela privodili sramu kolaboracioniste. Gradjanska inicijativa. 

• Like 1
  • Pumpaj! 4
Posted

Dođite ispred VJT ko može, odnosno ko ne blokira Zemun ili neku drugu opštinu. Pošto vidim da kreću blokade i u drugim BG opštinama 🔥

• Love 2
  • Pumpaj! 3
Posted
48 minutes ago, Cyber said:

E, ovako treba! Ovako i jos mnogo surovije su Norvezani posle rata od ulice do ulice, od sela do sela privodili sramu kolaboracioniste. Gradjanska inicijativa. 

Kao Drug Marko 45e. 

• Love 1
Posted
5 hours ago, Eddard said:

Mene Dejm, vas Vučić. Ne žalim se 😉.

Ovaj odgovor je baš u stilu vučića, eto uspeo si da budeš jači od svih nas. Baš kao Vućić😄

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, McLeod said:

ovo sada je bitnije od onog juce

I zapravo mnogo bolje i korisnije... Nadam se da će se raširiti ovih dana... 

• Like 2