mrd Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 20 minutes ago, Mina D. Harker said: Vučić nema namjeru da se pojavljuje na književnoj večeri? Samo podbrckuje sa sigurne udaljenosti. Msm znam, nego ne znam kako ga nije sramota tolikog kukavičluka. Taj je uvek stajao iza Šešelja i Tome na ratištima u Bosni. Kukavicom ga zvati vređamo kukavice. 11 minutes ago, McLeod said: Koliko ima ljudi? Čini mi se da je na Slaviji 150-200 hiljada. 2
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 16 minutes ago, McLeod said: Koliko ima ljudi? Spoiler Spoiler 1 1
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 29 minutes ago, McLeod said: Koliko ima ljudi? Rekla bih, mnogo. Mi nismo uspeli da priđemo blizu kružnog toka kod Slavije iz pravca AK. Čim smo prošli Veterinarski fakultet meni je nestao i internet, evo tek sad radi. Studenti u 21h skidaju redarske prsluke, što znači kraj studentskog protesta. Kako su se ljudi bunili jer su se 15.3. povukli, ovog puta ostaju na protestu, u svojstvu građana. 1
Drug Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ne. Tri puta. Stara je i poznata mantra da se svaki op.skup umanjuje tri puta, a vlasti uvećeva isto tri puta. To se zna naprosto. I ova cifra je odlična. 100k. Iznad mojih očekivanja Edited 5 hours ago by Drug Crni Dopuna posta 4
Beonegro Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pojede me krindž od govora o kosovskoj bici. Will it fizz, or will it bang? 9
Drug Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Evo jebeno kosovarenje..kakav krindž. Lik prepričava Šotrin film bokte. Na ovom polju se gubi od radikala. Ne spomenu Vidovdan 2001. 6 1
Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne znam koliko je ljudi ali ako uporedim stanje na istom mestu gde sam bio u decembru i sada, značajno je više danas. Tada je procenjeno na 100k. Pritom, sada su pune i sve bašte i okolne ulice. 3
Drug Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago E, na čitanje govora naciste Velimirovića: PVMDVPM 11
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 11 minutes ago, Drug Crni said: Evo jebeno kosovarenje..kakav krindž. Lik prepričava Šotrin film bokte. Na ovom polju se gubi od radikala. Ne spomenu Vidovdan 2001. Na tom polju se glatko gubi od radikala ako nam ne to jedina prica. A dok ne utuvimo u glavu da cemo morati da zacepimo nos i usi ponekad na ta i slicna sranja sa nase strane, necemo prebaciti ovih nasih 700-800k gradjanske Srbije sto je daleko od dovoljnog za bilo kakvu pobedu. Kosovarenja i slicnih sranja je uvek bilo i bice. Prosto to je dobar deo naroda. I mnogo uticajniji, uceniji i ljudi sa vise moci u rukama od studenata to nisu uspeli da promene. Niti se to menja preko noci (ako i uopste) niti je to danas moguce. Mozemo da mastamo o idealnoj Srbiji i idealnoj smeni vlasti na talasu EU vrednosti pa da diskutujemo o tome dok Vukan bude preuzimao tron. Edited 5 hours ago by NMX 4
Perkos2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Umesto konstantnog gunđanja moglo bi da se ode među studente i doprinese makar malo u borbi protiv diktature. 1
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja sam iskulirala ove kosovske govore, zaista ne mogu. 🥲 Btw, upravo sam prošla pored dečka koji imitira Žoca na Instagramu i TikToku, još je u Željkovoj majici, sa nekim blokaderskim bedžom... I fangirled so hard.
Drug Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Odjavljujem se sa topika za večeras. Neću da narušavam atmosferu. 2 1
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da, ponovim, malo koliko im jedan deo stavova bio jezivo nazadan, mi koji smo najvecim delom dozvolili sve ovo, od 05.10. na ovamo - jbg, nemamo mnogo prava da kukamo ma kako im stavovi bili skandalozni.
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jbg kada se u svim skolama uci da se velica taj poraz koji se desio 28.06.1389. To je posledica toga. A i mi smo kao narod skloni da velicamo i mistifikujemo slavne poraze. Zasto kazem poraz jesmo po svim izvorima sasekli Murata ali Turci su imali manpower a i sposobnost da se oporave od toga. Dok smo mi tadasnja Lazareva Srbija ostali bez Lazara i dosta vlastele a posto smo tada bili podeljeni Srbija ili to sto je ostalo od nje nije mogla da se oporavi. A svakako i bez te bitke bi nas pokorili.
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nije sad ni mesto ni vreme za ovakve rasprave, bre, je bo te 4 1
quentin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 minutes ago, NMX said: Na tom polju se glatko gubi od radikala ako nam ne to jedina prica. A dok ne utuvimo u glavu da cemo morati da zacepimo nos i usi ponekad na ta i slicna sranja sa nase strane, necemo prebaciti ovih nasih 700-800k gradjanske Srbije sto je daleko od dovoljnog za bilo kakvu pobedu. Kosovarenja i slicnih sranja je uvek bilo i bice. Prosto to je dobar deo naroda. I mnogo uticajniji, uceniji i ljudi sa vise moci u rukama od studenata to nisu uspeli da promene. Niti se to menja preko noci (ako i uopste) niti je to danas moguce. Mozemo da mastamo o idealnoj Srbiji i idealnoj smeni vlasti na talasu EU vrednosti pa da diskutujemo o tome dok Vukan bude preuzimao tron. Kapiram da je mnogo poštenog naroda u Iranu 1980. godine bilo u fazonu Začepićemo nos na lude islamiste, samo da se riješimo lopovskog šahovog režima. Onda su dobili 45+ godina teokratije, izolacije i kršenja ljudskih prava u svim bojama i oblicima. Samo kažem. 8 2 2
Pletilja Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 minutes ago, Beonegro said: Da neće i Matija svratiti da uveliča skup? 😲 Jok, sad ce patrijarh da okadi...
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, quentin said: Kapiram da je mnogo poštenog naroda u Iranu 1980. godine bilo u fazonu Začepićemo nos na lude islamiste, samo da se riješimo lopovskog šahovog režima. Onda su dobili 45+ godina teokratije, izolacije i kršenja ljudskih prava u svim bojama i oblicima. Samo kažem. Ns kazes nego si povukao paralelu koja veze sa zivotom nema. Ako nista drugo jer taj kosovski zavet zivis as we speak, pa u najgorem slucaju mozes samo da ga nastavis, sto se, naravno, nece desiti. Na kraju dana, narod koji je u stotinama hiljada glasao za Jeremice, Ponose, Djilase, narod koji je za malo digao Zorana u sveca uprkos tome sto je i on dobrim delom zasluzan za sva sranja posle 2003. (uz najveceg krivca, skota iz Belanovice) malo prava ima da jede govna studentariji. I to da im jede govna jer su neki od njih, gle cuda, patriotski orijentisani kao i najveci deo Srbije. I sto je danas @40Wins rekao, i treba da mu otimaju taj patriotski narativ. 4 2
Recommended Posts