Red Posted Wednesday at 11:07 AM Posted Wednesday at 11:07 AM Приведени професори, студенти, деканка Медицинског факултета у Новом Саду. Северна Кореја. 1 4
Drug Crni Posted Wednesday at 11:52 AM Posted Wednesday at 11:52 AM Pojačavaju represiju jer mi spuštamo tenzije. Jebigica 2
Volter Posted Wednesday at 02:06 PM Posted Wednesday at 02:06 PM Ne spuštamo tenzije, a ovo što rade je smešno, to govori da ne znaju gde biju, hapse ljude pa ih puste sledeći dan. Kao što su uradili na Voždovcu. Sve su ispucali, nekoliko puta sviraju kraj, menjaju finansijere protesta, pokušali i sa onim ''separatizmom'' u Vojvodini da skrenu pažnju i ispali smešni. Ponovo pokušavaju da zastrašuju i hapse, ali daju sebi autogolove. Ne mogu ovo zaustaviti. 4
Volter Posted yesterday at 11:40 AM Posted yesterday at 11:40 AM Pretučen Aleksandar Jovanov, mladić koji je na štakama pešačio sa studentima po Srbiji https://n1info.rs/vesti/pretucen-aleksandar-jovanov-mladic-koji-je-na-stakama-pesacio-sa-studentima-po-srbiji/ 16
Don Dusko Posted yesterday at 11:49 AM Posted yesterday at 11:49 AM 8 minutes ago, Volter said: Pretučen Aleksandar Jovanov, mladić koji je na štakama pešačio sa studentima po Srbiji https://n1info.rs/vesti/pretucen-aleksandar-jovanov-mladic-koji-je-na-stakama-pesacio-sa-studentima-po-srbiji/ Ma bitno je da je drzava pokazala da je drzava sto je pohapsila one sto su pivom polivali ali zato su ovi na slobodi koji prebijaju studente na mrtvo ime.
Helena Posted yesterday at 01:18 PM Posted yesterday at 01:18 PM Profesor anatomije i ortoped Lazar Stijak, SRS kadar, napravio incident na med. fakultetu u Beogradu. 5
Maharaja Posted yesterday at 02:08 PM Posted yesterday at 02:08 PM 2 hours ago, Don Dusko said: Ma bitno je da je drzava pokazala da je drzava sto je pohapsila one sto su pivom polivali ali zato su ovi na slobodi koji prebijaju studente na mrtvo ime. Njihova policija, njihovo pravosuđe. Očekivati pravdu i jednakost u radikalskoj Srbiji je uvek bilo uzaludno. 1
Drug Crni Posted yesterday at 04:07 PM Posted yesterday at 04:07 PM Ništa neočekivano ^ Krenuo da se sveti. Dobro je što je to poslednja faza jednog autokratskog režima. 2 hours ago, Helena said: Profesor anatomije i ortoped Lazar Stijak, SRS kadar, napravio incident na med. fakultetu u Beogradu. Ja sam se uznemirio gledajući ono, a ne devojka od 18.godina Kakvo govedo i kakav psiho. Ono je samo za nalupati 1
Don Dusko Posted yesterday at 04:50 PM Posted yesterday at 04:50 PM Spoiler A medije nase tek treba... 2
DJ_Vasa Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Izvinjavam se što citiram Politiku, ali objavili su šta je bolesnik rekao u vezi sa univerzitetima: Vučić: Menjaćemo zakon, moju radnu grupu niko ne može da raspusti Upravo je rekao da ne važe obećanja koja je Mamlaz... ovaj, Mazut dao rektoru, uprkos tome što su skoro svi fakulteti rešili da drže nastavu online. Znam da su spominjali neku građansku neposlušnost kada su organizovani skupovi u tridesetak gradova, pa računam da bi ovo bio pravi povod i pravi trenutak. Ima li neko inajderske info?
Helena Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago ...sveobuhvatne izmene zakona o visokom obrazovanju, u kojem ćemo značajniju podršku pružati privatnom sektoru, napraviti neuporedivo bolju konkurenciju, da više nikada ne zavisimo od ljudi koji okreću leđa svojoj državi", naveo je Vučić. Bitan pasus, Megatrendovi će da bujaju... Sad mi nedostaje onaj video klip gde Đinđić govori kako "možete podići šatore i proglasiti ih fakultetima i davati im nekakva diplome..." Ne trebaš da budeš nikakav stručnjak da bi znao da je ova osoba bolesna i opasna.
nemanjaol Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Za to šta Vučić planira sa univerzitegom treba samo pogledati u Mafjarsku kod njegovog drugara Orbana. Tamo je univerzitetu prvo smanjeno finansiranje, pa su onda fakulteti presli na upravljanje kod privatnih fondacija za obrazovanje. Na celu tih fondacija su maravno Orbanovi ljudi, a po zakonu loji je donet ih je uzasno tesko smeniti. 3 1
DJ_Vasa Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 4 minutes ago, nemanjaol said: Za to šta Vučić planira sa univerzitegom treba samo pogledati u Mafjarsku kod njegovog drugara Orbana. Tamo je univerzitetu prvo smanjeno finansiranje, pa su onda fakulteti presli na upravljanje kod privatnih fondacija za obrazovanje. Na celu tih fondacija su maravno Orbanovi ljudi, a po zakonu loji je donet ih je uzasno tesko smeniti. Zašto Mađarsku kad su teški amateri? Severna Koreja to mnogo bolje radi.
Smrtokapa Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Za razliku od Orbana, ovaj je ušao u Kaligula fazu, ne znam kakav se smislen zaključak može izvući iz njegovih javnih pojavljivanja. Juče se svađao sa odjavnom špicom. 4 2
Helena Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ne mora zaključak, biće mnogo korisnog materijala za doktorante raznih nauka, i medicinskih i socijalnih, antropoloških etc
berti Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Debilčina ce da obnavlja gradove po Ukrajini, a pola Srbije nema kanalizaciju. Naravno, ništa od toga. Malo mu je što laže nas, sada počeo i druge da laže.
Volter Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Maturante iz Kosjerića je nazvao magarcima. Sve ovo što gledamo i slušamo nije još uvek vrhunac njegovog ludila, a ide ka tome. Pisao sam i ranije da ne znam šta N1 ili Nova S čekaju sa pravljenjem dokumentarca posvećenog Kukavici o svim njegovim lažima, pretnjama, uvredama, ludačkim gestikulacijama, grimasama...u prethodnih sedam meseci. Postave to i na YT kanal sa engleskim prevodom. Neka pozovu i FDU u pomoć.
Volter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Studenti pokrenuli “Studentski glas” uz podršku nedeljnika Radar https://www.danas.rs/vesti/drustvo/studenti-pokrenuli-studentski-glas-uz-podrsku-nedeljnika-radar/ 1
Kooineeperk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Volter said: Ako nista drugo, uzivacemo u nasoj kinematografiji u narednim decenijama... 1
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Super su mi ovi videi FDU, ali zašto mu je lice kao od plastelina, ima li ko objašnjenje?
Recommended Posts