quentin Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 1 hour ago, NMX said: Naći onoga ko je napravio transparent. Naći onoga ko je okačio transparent. Za uši pa pravac Banjica, Staro sajmište, Šumarice, Kadinjača...pa vratiti u Beograd i ubiti boga u njima na sred Terazija. Da u zemlji koja je toliko propatila od nacizma kače svastiku i to dovode u vezu sa studentima. Mamu vam jebem da vam jebem. Ovakve stvari me iznerviraju gore nego bilo šta Sve je to kremljska škola. Tako su i ovi Putinovi izmislili ukrajinski nacizam da bi opravdali svoju agresiju. Edited 14 hours ago by quentin 5
Helena Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ako imate IG, otvorite Severinin story, pumpa Seve ko niko Okačila sliku Jovane Joksimović i napisala Ćacigirl uz pesmu Željka Gadura 1 1
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ko o cemu k.... o postenju. Svi znaju jako dobro ko je i sta je Seve. Zaista ne treba skrnaviti ovo sto rade studenti sa doticnom. 3
Miki28 Lakers in 5 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago @Don Dusko nesto ti nije jasno? Upoznaj se malo sa radovima doticne i sa kim se druzila po Cg itd itd?
fancy Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago @Miki28 Lakers in 5 Baš te svrbi podrška studentima i pišanje po ćacijima 1 1
DJ_Vasa Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 46 minutes ago, quentin said: Sve je to kremljska škola. Tako su i ovi Putinovi izmislili ukrajinski nacizam da bi opravdali svoju agresiju. Prema onome što su postavili i kako se ponašaju, mislim da su bili među najboljima u klasi jednog Austrijanca sa smešnim brkovima.
Miki28 Lakers in 5 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 9 minutes ago, fancy said: @Miki28 Lakers in 5 Baš te svrbi podrška studentima i pišanje po ćacijima Nesto si pogrijesio/la. Ne vrijedjajte studente sa podizanjem ove "osobe".
Mina D. Harker Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 37 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Zaista ne treba skrnaviti ovo sto rade studenti Slažem se, ali ti si baš uporan da ne slijediš sopstveni savjet i skrnaviš temu. Oči mi krvare od primitivizma, omali malo. Edited 13 hours ago by Mina D. Harker
Miki28 Lakers in 5 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 minutes ago, Mina D. Harker said: Slažem se, ali ti si baš uporan da ne slijediš sopstveni savjet i skrnaviš temu. Oči mi krvare od primitivizma, omali malo. Znaci da precutim napad admina da sam ćaci jer je Seve to sto jeste? Pa posto si juce pominjala porijeklo, trebala bi biti upoznata sa radovima ove i sta i kako. Mali hint, 30 godina je bio na vlasti😉
Beonegro Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 11 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: trebala bi biti upoznata sa radovima ove i sta i kako. Pa dobro, ajde napiši šta i kako. Ja znam da se jebala za pare i pravila kič i šund muziku - ukoliko se time iscrpljuje lista njenih grehova ona je u odnosu na ćacizam i poštovaoce istog mashup Raoula Wallenberga i Stanislava Petrova. Edited 13 hours ago by Beonegro 11
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ama nemojte ga kvotovati, samo ignorišite lika. Izgleda da više ni na gornjim spratovima nismo bezbedni od njegovog forumskog doprinosa. 2 1 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 21 minutes ago, Beonegro said: Pa dobro, ajde napiši šta i kako. Ja znam da se jebala za pare i pravila kič i šund muziku - ukoliko se time iscrpljuje lista njenih grehova ona je u odnosu na ćacizam i poštovaoce istog mashup Raoula Wallenberga i Stanislava Petrova. Da ispostujem forumasicu pa da ne skrnavim sa daljim upisima o doticnoj. Nek je vjecna
Molina23 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ima Miki pravo, Severina pumpa isključivo zbog svog hira i lične osvete glede deteta, Porfirija i slično. Izbole nju dupe za naše studente, boljitak društva, mir među narodima i slično. Klasičan oportunista i self marketing fazon, sutra da preživi ludak punila bi Bg Arenu i bila na Pinku bez problema. Realno potpuno je abitna, podržala ili ne.
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ja to ne gledam tako. Svako ko može makar samo za jotu da pogura stvar da se Firer skine s vlasti i napipa fioku na dugo vremena, ja prihvatam. Lucifer lično da dođe iz pakla sa sve trozupcem i drekne "Kukavica" dobrodošao je. Posle ćemo da merimo ko je kriv a ko prav. Sad imamo samo jedan cilj. Punu Zabelu i Mitrovicu SNS-a i SPS-a i svih njihovih prirepaka. Ako još možemo da iznajmimo od Bosne Zenicu a od Hrvatske Lepoglavu, još bolje. @Ludi za Poli, nećete puno da nam zacepite cenu, važi? 8 2 2 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 6 minutes ago, Smrtokapa said: Pušteni su svi privedeni studenti. Otkud ti ta info? Provjereno? Nama javljaju da ima jos zadrzanih a da je jos jedan student odveden i da ne daju info gdje je
Smrtokapa Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 7 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Otkud ti ta info? Provjereno? Nama javljaju da ima jos zadrzanih a da je jos jedan student odveden i da ne daju info gdje je Moja greška, nekompletan info, izgleda da su pušteni oni protiv kojih nije podneta krivična prijava. Izvinjavam se u svakom slučaju zbog ishitrenog posta.
Ludi za Poli Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: Ako još možemo da iznajmimo od Bosne Zenicu a od Hrvatske Lepoglavu, još bolje. @Ludi za Poli, nećete puno da nam zacepite cenu, važi? Za to cete se morati dogovoriti sa gospodinom sa slike 2
Stiletto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 14 minutes ago, Ludi za Poli said: Za to cete se morati dogovoriti sa gospodinom sa slike Ovaj sa Miletom Međedom ruku pod ruku, u istu ćeliju.
Son_of_a_gun Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Sin Rame Isaka, ministra MUPa. Pretvorili državu u porodični biznis, bole ih kurci. Braćo Srbi, mi smo u istim govnima k’o i vi sa razlikom što ste vi svog zla krenuli da se oslobađate. Mi smo beznadežan slučaj. Moja jedina nada je da skašite te vaše govnare pa da se to nekako prelije i kod nas, neko balkansko proljeće, jebemliga. Na Balkanu sve kreće iz Srbije, uvijek bilo. 1
nemanjaol Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Odlepio sam Ovo se desilo u sredu, prebili jutjubera koji je snimao Cacilend Ali ovaj razgovor sa ovim zelenim govnetom pre Pa to je najgore nesto sto postoji u ovoj zemlji. I sto zna svako ko je doziveo da ga pikira grupa nekih sitnih kriminalaca Mamu im jebem pokvarenu 11
Drug Crni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Znate šta mislim o radikalim i ex-radikalima. Međutim, Ivan Ninić je u pravu. Najveću odgovornost za stanje u zemlji snose: - policija - tužilaštvo - sudovi Tim redom. Jer slepo izvršavaju naloge Ćacija Vrhovnika. 4
berti Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ovo više ne može da se dinsta. Zakazati veliki skup u Bgd. Doci ce sigurno vise ljudi nego onomad. I do kraja, nema više čekanja. Ljudi su besni, mora momenata da se iskoristi. Ovaj ce pokrasti izbore, njegovi pajtosi iz EU ce to priznati uz neke zamerke i preporuke da se to u dogledno vreme reši. 2
Helena Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nije mi jasan šešeljizam na topiku. "Svi znaju ko je i šta je radila" Šta je to radila? Žena je u sukobu ne sa Srbijom, nego sa Vučićem, u sukobu je sa RKCi SPC i hrvatskim pravosuđem. Sa svojim mozgom svakako nije. A Joksimović Jovana je moralna nakaza. 8
Recommended Posts