Smrtokapa Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 10 minutes ago, DJ_Vasa said: mada mi je čudno za Ekonomski fakultet. Ekonomi su takođe imali i ono saopštenje gde ističu problematičnost ekspertske vlade (po mom mišljenju dosta bolje sročeno nego ono filozofa). Razumem anti-EU sentiment, ali ovo je pre svega potpuno nepotrebno. Srećom je sve dovoljno uznapredovalo da ga jedan ovakav gaf ne sabotira. Edited 17 hours ago by Smrtokapa 3
DJ_Vasa Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, Smrtokapa said: Ekonomi su takođe imali i ono saopštenje gde ističu problematičnost ekspertske vlade (po mom mišljenju dosta bolje sročeno nego ono filozofa). Razumem anti-EU sentiment, ali ovo je pre svega potpuno nepotrebno. Srećom je sve dovoljno uznapredovalo da ga jedan ovakav gaf ne sabotira. Ekspertska vlada je stvar prošlosti, bar u onom obliku u kome je prvobitno zamišljena, pa i nije toliki problem. I ostali fakulteti su napustili tu ideju jer su se koncentrisali na bolju, koja bi zapravo i mogla da donese neku ekspertsku ili prelaznu vladu. Ove filozofske budale već više puta prave iste gluposti i zaista mislim da ih treba što pre otkačiti. Bilo bi pametno da im ostali daju žuti karton, a ako naprave još jednu glupost, neka ide crveni. Vidim da su dali ćacijima odličan argument da seru, ali ako ništa drugo, sa original ćacijima bar znamo na čemu smo. Filozofski ćaciji umeju da naprave sranje kada se ostali najmanje nadaju. Ne verujem da bi im išta falilo da nadalje krenu sami uz konsultaciju relevantne literature, kao što su Andersen i braća Grim. 3
Red Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 10 minutes ago, Smrtokapa said: Ekonomi su takođe imali i ono saopštenje gde ističu problematičnost ekspertske vlade (po mom mišljenju dosta bolje sročeno nego ono filozofa). Razumem anti-EU sentiment, ali ovo je pre svega potpuno nepotrebno. Srećom je sve dovoljno uznapredovalo da ga jedan ovakav gaf ne sabotira. Па, није баш и да не саботира. Буквално су се покењали на велике акције својих колега и читав тај талас буђења ЕУ, како би престали да одобравају све режиму и почили да их притискају. Сада испада да је то све било непотребно. Вероватно им смета и Савет Европе и истрага Суда за људска права у Стразбуру о звучном топу. Мени је ово баш одвратно. Још дају повода овим смрдљивим ћацијима да се сладе и спрдају. 9
badenac Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Cacilend na Filkozofskom je nebitan,bitno je sledece: https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Fsaop%C5%A1tenje-univerziteta-u-beogradu-tra%C5%BEe-nastavu-i-prijemne-v0-f0yopuuz9d0f1.jpg%3Fwidth%3D1080%26crop%3Dsmart%26auto%3Dwebp%26s%3D065b0ab486628746647397402b670d80a3b1d8e2 https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Fsaop%C5%A1tenje-univerziteta-u-beogradu-tra%C5%BEe-nastavu-i-prijemne-v0-nxfiq220ad0f1.jpg%3Fwidth%3D1080%26crop%3Dsmart%26auto%3Dwebp%26s%3Dc9bb5eac634c990225b37d8393f661af79b1daea https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Fsaop%C5%A1tenje-univerziteta-u-beogradu-tra%C5%BEe-nastavu-i-prijemne-v0-ryt7f890ad0f1.jpg%3Fwidth%3D1080%26crop%3Dsmart%26auto%3Dwebp%26s%3D15a19ace5d017382f51ee43d173708d74d9587a7 https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Fsaop%C5%A1tenje-univerziteta-u-beogradu-tra%C5%BEe-nastavu-i-prijemne-v0-rgggp9g0ad0f1.jpg%3Fwidth%3D1080%26crop%3Dsmart%26auto%3Dwebp%26s%3Dd780704f827adbdaa922d8413987ca04cdf32f2d Vrlo vazno saopstenje sa Univerziteta .To je ono sto se cekalo i sto predtsvlja veliko iskusenje za plenume. 1 1
DJ_Vasa Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 26 minutes ago, badenac said: Vrlo vazno saopstenje sa Univerziteta .To je ono sto se cekalo i sto predtsvlja veliko iskusenje za plenume. Primetio sam vest, ali slabo je bilo komentara. Nisam primetio da se na studentskim nalozima o tome govori, a ovde piše da su u razgovorima učestvovali i studenti. Da li to znači da se nešto menja u celoj koncepciji? @Geronimo imaš li ti neke informacije?
Volter Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Udarila redarku autom na protestu, pokušala da pobegne – sada optužena za lakše krivično delo, potvrđeno KRIK-u https://www.danas.rs/vesti/drustvo/udarila-redarku-autom-na-protestu-pokusala-da-pobegne-sada-optuzena-za-lakse-krivicno-delo-potvrdjeno-krik-u/ Na kraju će ono govno od čoveka i da oslobode. Još kad su je privodili ona ljuta, ni malčice kajanja. Govno. 5
Red Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Почињу полако други и јавно да се оглашавају поводом ових. Edited 16 hours ago by Red 1
Koca Popovic Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 hours ago, mrd said: OK, ja sam uvek bio 0/1 tip i sada prvi put pod stare dane, pokusavam da napravim neki kompromis. Hvala na diskusiji. U pravu si. Ti rece da si uskoro 60. Leba ti ajde mi objasni koji su to stari dani. Nije da se tjesim ali to su najbolje godine za mnogo stosta. Ako te nije uhvatio demens onda si ok. Jedino ako ti nije ostao mozak u Srbiji, onda ti dzaba sva tvoja skola.
mrd Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 4 hours ago, Koca Popovic said: Ti rece da si uskoro 60. Leba ti ajde mi objasni koji su to stari dani. Nije da se tjesim ali to su najbolje godine za mnogo stosta. Ako te nije uhvatio demens onda si ok. Jedino ako ti nije ostao mozak u Srbiji, onda ti dzaba sva tvoja skola. 😂 Punim 60 za 10 dana. Jok bre, hoću u penziju, čim mogu i onda da zezam klince i kradem unuke, ako Bog da. Iskreno da ti kažem, plan je da kupim nešto na Korčuli, samo još radim na boravku dužem od 180 dana, uzmem nešto u BG i ovi moji ne žele da ostanu u USA, gde god se oni smeste, ja ću da se uđem u komšiluk. Ko nije mator? Vidiš da nemam nikakve planove za sebe. A ovoj deci što se bune želim da uspeju i da u Srbiji postignu slične uslove koje smo mi koji smo pobegli imali. Postoji još jedan problem moji klinci su zaključili da nam jer malo para i da je glupo da nas dvoje idemo u penziju, kad volimo da radimo. 😂 Kažu:"Vi i kad odete u penziju ima da nađete tezgu!" 😂 Edited 9 hours ago by mrd 5 1
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Baš loše saopštenje imho. Prvenstveno zbog ovog momenta izjednačavanja nenadležnog i EU birokrata (nisu nadležni), a onda pozivanja na činjenicu da ga ta ista EU održava na vlasti na neki način (aha, znači ipak su nekako nadležni). Da ne spominjem trenutak u kom su pustili ovo saopštenje. 7
Geronimo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 hours ago, DJ_Vasa said: Primetio sam vest, ali slabo je bilo komentara. Nisam primetio da se na studentskim nalozima o tome govori, a ovde piše da su u razgovorima učestvovali i studenti. Da li to znači da se nešto menja u celoj koncepciji? @Geronimo imaš li ti neke informacije? Ukratko, poceli su razgovori prosirenog rektorskog kolegijuma UB sa predstavnicima plenuma o uspostavljanju nekog vida nastave. UB i fakulteti su pod velikim pritiskom i u vrlo nezavidnoj situaciji, kao sto sam ranije pisao. Nemam info sta se pricalo sa Macutom, ali sumnjam da je bilo ista konstruktivno i dobro po UB. Moje uverenje je da bi ova vlast preklala UB i ne bi trepnula. Nego, plenumi su vecinski stava da nema izlaska iz blokade niti ikakve nastave dok zahtevi ne budu ispunjeni. Nezahvalno je reci ima li (i koliko je) plenuma koji imaju sluh za probleme Univerziteta/pojedinacnih fakulteta, ali rekao bih jaaaako malo. Postoji jak stav 'svi ili niko'. To je vrlo zeznuto jer ima onih koji su bas zagrizeni i ushancheni. Licno, mislim da za sada plenumi po ovom pitanju pokazuju nedostatak zrelosti, razumevanja i sirine. Mozda se situacija preokrene, videcemo... Prosireni rektorski je vecinski za pocetak nekog vida nastave i da se spase godina. Medjutim, postoji kod njih neko trenje, ima par dekana koji su tvrdi da nastava ne sme da pocne. Pak, meni je vrlo ohrabrujuce sto rektor (najzad) uzima ovako osetljivu temu u svoje ruke i daje ovo saopstenje. Iz moje perspektive, best case scenario - da se nadje middle ground koji podrazumeva neki vid transformacije blokada tako da se omoguci nesto nastave, a pritisak blokiranja da se prenese na druga mesta jer blokada fakulteta vise nikome ne ide u korist sem nepomeniku. Da se predje na intenzivnije delovanje i pravi jaci zajednicki pritisak. Rizik, izmedju ostalog - kako ce javnost primiti neki vid nastave. Worst case scenario - da ne bude dovoljno fleksibilnosti i razumevanja, odnosno da se ne shvati da su (skoro) svi na istoj strani, a da nenadlezni hoce da nas razjedini. Drugim reci, da ovo seme razdora isklija i napravi se podela izmedju najprirodnijih partnera... Trenutno je ovaj scenario znatno realniji, bar po pricama koje cujemo mi sa 'jeftinijim' kartama. Neki crazy filmski scenario - da je plan za razresenje vec napravljen, a da je ovo ples za javnost/vlast. 5 3
fancy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Preklali bi oni BU i ubijali studente jednog po jednog da ne trepnu, (kao onomad u Srebrenici) sve zarad održavanja svoje bolesne diktature i očuvanja "sistema" u kome su oni u Srbiji de facto gospodari života i smrti i svega pod nebeskom kapom. Filozofski... Ne treba trošiti reči na tu ekipu korisnih budaletina, levičarskih klovnova zilota. 10
DJ_Vasa Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 15 minutes ago, Geronimo said: Ukratko, poceli su razgovori prosirenog rektorskog kolegijuma UB sa predstavnicima plenuma o uspostavljanju nekog vida nastave. UB i fakulteti su pod velikim pritiskom i u vrlo nezavidnoj situaciji, kao sto sam ranije pisao. Nemam info sta se pricalo sa Macutom, ali sumnjam da je bilo ista konstruktivno i dobro po UB. Moje uverenje je da bi ova vlast preklala UB i ne bi trepnula. Nego, plenumi su vecinski stava da nema izlaska iz blokade niti ikakve nastave dok zahtevi ne budu ispunjeni. Nezahvalno je reci ima li (i koliko je) plenuma koji imaju sluh za probleme Univerziteta/pojedinacnih fakulteta, ali rekao bih jaaaako malo. Postoji jak stav 'svi ili niko'. To je vrlo zeznuto jer ima onih koji su bas zagrizeni i ushancheni. Licno, mislim da za sada plenumi po ovom pitanju pokazuju nedostatak zrelosti, razumevanja i sirine. Mozda se situacija preokrene, videcemo... Prosireni rektorski je vecinski za pocetak nekog vida nastave i da se spase godina. Medjutim, postoji kod njih neko trenje, ima par dekana koji su tvrdi da nastava ne sme da pocne. Pak, meni je vrlo ohrabrujuce sto rektor (najzad) uzima ovako osetljivu temu u svoje ruke i daje ovo saopstenje. Iz moje perspektive, best case scenario - da se nadje middle ground koji podrazumeva neki vid transformacije blokada tako da se omoguci nesto nastave, a pritisak blokiranja da se prenese na druga mesta jer blokada fakulteta vise nikome ne ide u korist sem nepomeniku. Da se predje na intenzivnije delovanje i pravi jaci zajednicki pritisak. Rizik, izmedju ostalog - kako ce javnost primiti neki vid nastave. Worst case scenario - da ne bude dovoljno fleksibilnosti i razumevanja, odnosno da se ne shvati da su (skoro) svi na istoj strani, a da nenadlezni hoce da nas razjedini. Drugim reci, da ovo seme razdora isklija i napravi se podela izmedju najprirodnijih partnera... Trenutno je ovaj scenario znatno realniji, bar po pricama koje cujemo mi sa 'jeftinijim' kartama. Neki crazy filmski scenario - da je plan za razresenje vec napravljen, a da je ovo ples za javnost/vlast. Uh, deluje kao nezgodna situacija. Ako dobro shvatam ovo što si rekao, potencijalni ishod može da bude da fakulteti pozovu studente na nastavu, ali da plenumi i to blokiraju. Fakulteti će moći da kažu kako su nešto pokušali da urade i da se tako bar malo izvuku, ali sa druge strane će ih kartel sigurno pritiskati i terati da prete studentima. Vidim da je jučerašnji sastanak održan sa studentima, ali ni sinoć ni jutros nisam primetio da se studenti o njemu oglašavaju. Možda im je potrebno vremena da donesu zajednički stav, ali čudno mi je da to nisu preneli ni kao vest, niti spomenuli da će bar razmatrati dalje korake. Voleo bih da je u pitanju taj filmski scenario koji spominješ. 2
Geronimo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 1 hour ago, DJ_Vasa said: Uh, deluje kao nezgodna situacija. Ako dobro shvatam ovo što si rekao, potencijalni ishod može da bude da fakulteti pozovu studente na nastavu, ali da plenumi i to blokiraju. Fakulteti će moći da kažu kako su nešto pokušali da urade i da se tako bar malo izvuku, ali sa druge strane će ih kartel sigurno pritiskati i terati da prete studentima. Tako nekako, zvuci mi skroz realno ovo sto si napisao. Neko zongliranje je izvesno, ali vreme postaje kriticni faktor... 1 hour ago, DJ_Vasa said: Vidim da je jučerašnji sastanak održan sa studentima, ali ni sinoć ni jutros nisam primetio da se studenti o njemu oglašavaju. Možda im je potrebno vremena da donesu zajednički stav, ali čudno mi je da to nisu preneli ni kao vest, niti spomenuli da će bar razmatrati dalje korake. Voleo bih da je u pitanju taj filmski scenario koji spominješ. Cini mi se da je plenumima ova tema, iako bitna, trenutno nize na listi prioriteta. S jedne strane, to je potpuno razumljivo - lista, kampanja (serija protesta po celoj Srbiji), ideje za pritisak vlasti da raspise izbore, docek trkaca - sve su to na neki nacin bitnije i hitnije teme (iz njihove perspektive). Dodatno, ova tema sa nastavom je vrlo nepopularna, cak je i reshena u mnogim glavama... Pa jos ides da pricas sa nekim ko je dan pre pricao sa Macutom, opet nepopularno, ma kako ovi razgovori bili logicni. Drugim recima, ne ocekujem da se studenti povodom ovih razgovora oglasavaju sem ako se ne osete ugrozeno ili ako se dodje na prag dogovora kojim su obe strane zadovoljne. Btw, nadam se da vas nisam izmracio, jasno je da sam u darkerskoj fazi :( Edited 5 hours ago by Geronimo 4
tomas.hokenberi Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago On 5/12/2025 at 9:13 AM, DJ_Vasa said: Pa ništa, Francuz je to ionako već objavio, što znači da i on i njegova kombi stranka već idu na smetlište. Jeste da ne shvatam zašto na samom kraju hoće da se pridruži gubitnicima, ali dobro, njegova stvar. Bar će kartel imati nekoga da im donosi burek u Zabelu. Miloš Jovanović je, po mom mišljenju, jednako sns trojanac kao "milica zavetnica", samo im je bilo korisnije da se još malo folira. To se lako vidi po tretmanu istog na sns medijima. Napadi su vrlo mlaki tek da ne ostane nepomenut. Najveći "napad" na njih dvoje su bili oni grafiti "Miloš francuz" i "Milica lažljivica". Dovoljno za stvaranje privida "napada na opoziciju" a bez ekstremnih napada i opšteg pljuvanja. 5
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Gde je to za ekonomski? Možda sam promašio? Poslednje što imaju na Iksu je da se ograđuju od one male što je htela da ostvari pravnu zaštitu trke do Brisela. Možda nije loše već sada da se popičkaraju, nego sutra kada budu izbori ili kada dobiju komplet podršku od opozicije koju traže. I da se na čistac istera svako ko ima i trunku sumnje gde je ovoj zemlji mesto u 2025. godini. Niko ne spori da će ova zemlja, sutra kada hulja ode, sarađivati i dalje i sa Amerikom i Rusijom i Kinom. Koreni, pre svega ekonomskih, interesa navedenih sila su ovde duboko ukopani i neće ih nijedna promena vlasti skloniti. Ono što mora da se zna je da je ovoj državi mesto u EU, da ova država mora da ima samo i isključivo evropski pravac i cilj. Tako da svi drugi interesi, mimo ekonomskih - žalim slučaj, ova zemlja mora da ima jedan i jedini cilj. Ako braća i sestre sa filozofskog (da ne kažem drugarice i drugovi hehe) imaju drugačije viđenje, nema problema, odmah napravite otklon od ostatka studenata i to je na kraju dana apsolutno demokratski i vaše je pravo. I sutra ako hoćete idite na izbore pod listom i Kosovo i Evropa i Marks i Draža i ja ću to podržati kao vaše pravo. Samo nemojte klipove u točkove ovim baš jeftinim (i prilično nepismenim) saopštenjem. 9
tomas.hokenberi Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da se dopunim. Svako ko ima iole "normalan" tretman u Informeru, na Pinku i Hepiju, posebno ako ima bilo kakav prostor tamo da nešto priča je 99% sns trojanac. 11
fancy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 13 minutes ago, tomas.hokenberi said: Miloš Jovanović je, po mom mišljenju, jednako sns trojanac kao "milica zavetnica", samo im je bilo korisnije da se još malo folira. Naravno. Sve one njihove "akcije" su bile šarada...čuj, blokiranje aerodroma, blokiranje Expo-a (?!)...sve kao rade nešto a niko nikad to nije ni čuo ni video...i naravno, nikad zajedno s ostalima u akcijama, šetnjama, blokadama, 16-minutnim pomenima... Što nam jasno govori ono oko čega je naš forumski drugar dugo lomio koplja s ostatkom foruma - sva ta deklarativno nedavačka desnica, sve je to zapravo njihovo, radi održavanja narativa o vraćanju Kosova, neke veštačke priče koja je odavno završena, i pravljenja sebi omiljene opozicije (što je i Milošević radio, znamo i ko su to bili, hehe) i rezervnog položaja sebi baš kao i u doba Miloševića. Njega i njegove službe je spasao Koštunica, ovoga je trebalo da u eventualnom "danu posle" spašava Francuz. Legalizam, qrcipalci...End of story. Make no mistake svako ko se danas izjašnjava kao NdSS je SNS. Svako. Pluralizam mišljenja, časna nacionalna "desnica" u Srbiji 2025 AD? Jes tuki, paljba botovi. 8
Smrtokapa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 44 minutes ago, NMX said: Gde je to za ekonomski? Možda sam promašio? Vidim na instagramu da su preneli objavu filozofa. Fonovce je Filipović Udbahunter onomad označio kao sumnjive, ali su ovoga puta ostali undercover 😁 1
Plavi Dres Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, Geronimo said: Tako nekako, zvuci mi skroz realno ovo sto si napisao. Neko zongliranje je izvesno, ali vreme postaje kriticni faktor... Cini mi se da je plenumima ova tema, iako bitna, trenutno nize na listi prioriteta. S jedne strane, to je potpuno razumljivo - lista, kampanja (serija protesta po celoj Srbiji), ideje za pritisak vlasti da raspise izbore, docek trkaca - sve su to na neki nacin bitnije i hitnije teme (iz njihove perspektive). Dodatno, ova tema sa nastavom je vrlo nepopularna, cak je i reshena u mnogim glavama... Pa jos ides da pricas sa nekim ko je dan pre pricao sa Macutom, opet nepopularno, ma kako ovi razgovori bili logicni. Drugim recima, ne ocekujem da se studenti povodom ovih razgovora oglasavaju sem ako se ne osete ugrozeno ili ako se dodje na prag dogovora kojim su obe strane zadovoljne. Btw, nadam se da vas nisam izmracio, jasno je da sam u darkerskoj fazi 😞 Nemam insajderskih informacija, ali mislim da si realan i da nisi izmračio. Situacija je sada dosta teška i nije lako za bilo koju stranu da napravi neki izlaz koji onda neće biti loše dočekan u javnosti, ili bar jednom njenom delu. Zato sam i pre isticao da se zakasnilo sa nekim potezima, ali ne vredi sad na se žaliti. Kao što kažeš vreme je ključan faktor, a sada ga ima jako malo. Situaicja je posebno opasna ne samo ako se na zvraši ova akademska godina, već bih rekoa posebno ako ne bi bilo upisa novih brucoša. 4
Pletilja Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago On 5/12/2025 at 8:40 AM, berti said: Slusam jutros na Novoj zenu koja je narodni poslanik DSS iz Niša. Kao studenti imaju zasluge, ali je opozicija ta koja se 12 godina borila, pokrenula proteste. Plus prelazna vlada... Bogme, u sveopstu lustraciju ukljuciti i DSS, da se to zlo jednom vec ukine. ...sa dobrim razlogom, Ustav iz 2006, dvodenvno glasanje dok Kostunica razgovara sa sovama i pise ljubavno pismo onom debelom generalu....
Stiletto87 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, fancy said: Naravno. Sve one njihove "akcije" su bile šarada...čuj, blokiranje aerodroma, blokiranje Expo-a (?!)...sve kao rade nešto a niko nikad to nije ni čuo ni video...i naravno, nikad zajedno s ostalima u akcijama, šetnjama, blokadama, 16-minutnim pomenima... Što nam jasno govori ono oko čega je naš forumski drugar dugo lomio koplja s ostatkom foruma - sva ta deklarativno nedavačka desnica, sve je to zapravo njihovo, radi održavanja narativa o vraćanju Kosova, neke veštačke priče koja je odavno završena, i pravljenja sebi omiljene opozicije (što je i Milošević radio, znamo i ko su to bili, hehe) i rezervnog položaja sebi baš kao i u doba Miloševića. Njega i njegove službe je spasao Koštunica, ovoga je trebalo da u eventualnom "danu posle" spašava Francuz. Legalizam, qrcipalci...End of story. Make no mistake svako ko se danas izjašnjava kao NdSS je SNS. Svako. Pluralizam mišljenja, časna nacionalna "desnica" u Srbiji 2025 AD? Jes tuki, paljba botovi. Srećom, ovi prozapadni i pronato davači su sve sama opozicija. Čeda, Čanak, Krlo, Čomićka, Šuntanovac, Leka jebač, Jelena Milić... izginuše da skinu SNS. Upravo su oni sa takvim stavovima prava "omiljena opozicija" i služe kako bi držali privid da je SNS na evropskom putu i uveravali libtarde kako je bolje da SNS ostane na vlasti nego da dođu zli desničari.
Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago kad je ušla politika u studente normalno je i da bude podela pošto su i oni deo ovog naroda a ne neki vanzemaljci razlika ima i biće ih uvek ali ako imaju jedan cilj pre svih ostalih a to je skidanje ovog ludaka sa vlasti mogu se nekako dogovoriti ni u CG nisu bili svi presrećni Dritanom, Kneževićem ili demokratama pa su se ujedinili da skinu onog mafijaša sa vlasti 6
Recommended Posts