Mina D. Harker Posted Saturday at 11:23 AM Posted Saturday at 11:23 AM 13 minutes ago, DJ_Vasa said: Pa vidiš da je lud, šta je čudno? Samo konstatujem, za zapisnik 1 minute ago, handys said: Narativ za čitaoce pinka i gledaoce informera, ide ka tome da zla opozicija koja je na vlasti želi nasilje protiv jadne dobre vlasti koja je u opoziciji. To je to. 1
Clash Posted Saturday at 11:24 AM Posted Saturday at 11:24 AM Ja ne znam da li je njegov PR tim toliko glupav ili ne znaju gde udaraju. Ovaj njegov putujuci cirkus sa stendap nastupima u domovima kulture je kontraproduktivan za njih. Ko je protiv njega to nece ni gledati, ali ovo njegovo obracanje njegovom hardcore glasackom telu nanosi stetu samo njemu. Koliko god ovi ljudi bili u modu one truck mind kad ga vide ispred sebe kako je smoren, kako ih ponizava, kako im se obraca sa bizanskog trona a fejkuje da je jedan od njih, to se oseti u tim salama. Obecanja o 100 metara puta do neke kuce u nekom zaseoku se izgube u aroganciji i bahatosti cim se neko iole ozbiljnije pitanje potegne. Ne na nivou drzavne politike, nego na lokalnom nivou. Oseti se kad neko prica sa tobom a ne moze da te gleda, koliko god ti njega voleo. I zato je jako vazno sto su studenti prosli svim ovim selima da ljudi mogu da uporede. verovatno to mece biti tektonski pomak ali nece biti ni zanemarljiv. 18
Урош19 Posted Saturday at 11:51 AM Posted Saturday at 11:51 AM https://www.reddit.com/r/serbia/s/eUBtx3yLgO 1
shonke Posted Saturday at 12:12 PM Posted Saturday at 12:12 PM 13 hours ago, DJ_Vasa said: Je l' čika doktor beše opoziciJonar? Dr Dragan Milić osudio napad na gradonačelnika Niša Nek jede govna. Jos je apelovao ja policiju da hitno utvrdi ko su vinovnici ovoga. Pa majke ti ga, ti vinovnici su za tebe glasali. 15
Nikola Posted Saturday at 12:13 PM Posted Saturday at 12:13 PM 20 minutes ago, srlepajce said: Kao što sam i mislio 2012 kad je zavladao da će sve frustracije i komplekse koje ima na kraju morati narod da leči. A dobili smo i kriminalnu organizaciju gratis . 2
shonke Posted Saturday at 12:15 PM Posted Saturday at 12:15 PM (edited) 13 hours ago, Perkos2 said: Doktor daje poltičku izjavu nije forumaš kao mi ovde pa da poziva na jurcanje naprdnjaka. Pa mogao je da kaze da poziva na uzdrzanost, na primer. Kakvo bre nasilje, niko nikog nije tukao, gađao kamenjem, udarao pendrekom, pokušao da izazove paniku "zvučnikom" itd. Jaja i voda, jbt. On još poziva policiju da pohapsi "vinovnike". Nek jede govna. Nek pozove policiju da pusti advokata kod uhapšenih. Edited Saturday at 12:16 PM by shonke
Volter Posted Saturday at 12:16 PM Posted Saturday at 12:16 PM Ovaj je skroz poludeo. Preti policajcima i tužiocima da će ih menjati ako ne rade svoj posao kako treba. Očigledno je video da i tu ima onih koji nisu spremni na sve ono što je zamislio. Prso je 2 2
Mina D. Harker Posted Saturday at 12:22 PM Posted Saturday at 12:22 PM 6 minutes ago, shonke said: Nek jede govna. Jos je apelovao ja policiju da hitno utvrdi ko su vinovnici ovoga. Pa majke ti ga, ti vinovnici su za tebe glasali. Ne lete jaja da pokriju breg, nego da svaka zverka pokaže trag, ili tako nešto. Doktor ništa nije uradio sa svojom pobjedom, štaviše, jako se trudio da ne uradi ništa, pozivajući se na nepostojeće institucije. Tu sam vidjela da od njega nema vajde. 1
Nikola Posted Saturday at 12:23 PM Posted Saturday at 12:23 PM Samo pokazuje pravo lice prvi put kad je stvarno pritisnut. Pokušaće da izazove ozbiljne sukobe, hapsiće i ko zna šta još ali ako to narod ne pokoleba i bude uporan onda je stvarno gotov. Batina uvek ima dva kraja. 1
BattleBender Posted Saturday at 12:25 PM Posted Saturday at 12:25 PM 1 hour ago, srlepajce said: Odlicna emisija Vredi pogledati Odslusacu ceu epizodu, vec danas. But, Mc-ovski (bez gledanja), ukoliko je prica o tome da se izgubio bilo koji kriterijum za stid i sramotu, to je bas zakasnela prica. To je bila tema za pre 5,6,7 godina. Verovatno i ranije, ali vec tad je zaista dostigla svoj absurd. Na to se tada nije dovoljno obracala paznja, pa je sve metastaziralo do toga da ubijaju ljude. Nazalost, moralo je da se desi nadstresnica da bi za to odsustvo stida dobili jajca po glavi. Ali da, jedan od glavnih drustvenih fokusa ovog naroda u narednih 20,30 godina je da se povrati taj osećaj za stid. Inače, for the reference, voleo bih da se nadje neki supstitut za jaja. Izbacali smo ih, super je za bilo za efekat, ali za nadalje…. Hrana se ne baca… 6 1
Drug Crni Posted Saturday at 12:55 PM Posted Saturday at 12:55 PM Prava je uživancija gledati Huljinu "pobedničku" turneju relacijom: Šuplja glava - Prčilovci - Šibicarevo - Suvi lebarnik - Krivi stojko - Svinjčine... 11
Constantin Posted Saturday at 12:58 PM Posted Saturday at 12:58 PM 41 minutes ago, shonke said: Kakvo bre nasilje, niko nikog nije tukao, gađao kamenjem, udarao pendrekom, pokušao da izazove paniku "zvučnikom" itd. Jaja i voda, jbt. Pa nije da nije bilo kamenica. realno, bilo je.. https://www.blic.rs/vesti/politika/u-nisu-napadnuta-danijela-krstic-clanica-sns-pogodjena-kamenom-u-glavu/sv5bpx0
BattleBender Posted Saturday at 01:04 PM Posted Saturday at 01:04 PM Ali videh post Brnaba “Zaustavite nosilje” oplakah 2 19
Helena Posted Saturday at 01:36 PM Posted Saturday at 01:36 PM Ostali smo dužni jednu istinu, da ne budemo lažovi. Fotografija koju je videla Dijana Hrka nije poslata na njen telefon, nego je neki klaud, (ne znam tačno šta je to, ali slutim, i meni iskaču uspomene) izbacio. Mlađi sin Nemanje (valjda) je pravio selfi pre par godina, pa se nešto šegačio (priznao) i ta joj je slika iskočila.. Telefon je pregledan i od nikog nije primala fotografije. To je zvanično saopštenje koje nije osporeno. 6 1
Molina23 Posted Saturday at 01:54 PM Posted Saturday at 01:54 PM Dijana svakako prolazi pakao i masu pretnji, nije za zameriti ako je previdela situaciju i pomislila najgore. Svakako treba uvek javno istupati, najbolja odbrana od službaških falangi. 10 2
Čvarkov Posted Saturday at 02:16 PM Posted Saturday at 02:16 PM 37 minutes ago, srlepajce said: 🤣 Paralelni univerzum. Čudi me kako nisu do sada skupili sns ološ i terali ih na znak da se razbeže levo i desno, snimili to i optužili narod da je upotrebio zvučni top na sns nakaze. Možda je to sledeći bolesni potez nenadležnog. 33 minutes ago, Helena said: Ostali smo dužni jednu istinu, da ne budemo lažovi. Fotografija koju je videla Dijana Hrka nije poslata na njen telefon, nego je neki klaud, (ne znam tačno šta je to, ali slutim, i meni iskaču uspomene) izbacio. Mlađi sin Nemanje (valjda) je pravio selfi pre par godina, pa se nešto šegačio (priznao) i ta joj je slika iskočila.. Telefon je pregledan i od nikog nije primala fotografije. To je zvanično saopštenje koje nije osporeno. Jezivo je to što niko nije ni pomislio da to nije istina. 1 1
Helena Posted Saturday at 02:16 PM Posted Saturday at 02:16 PM Vučić: Vratićemo Srbiju pristojnoj Srbiji Pristojna Srbija 4 1
Clash Posted Saturday at 02:16 PM Posted Saturday at 02:16 PM 41 minutes ago, srlepajce said: 🤣 Pa kad bi svi tuzioci stitili poredak i pravnu drzavu i ponasali se prema zakonu od SNSa ne bi ostao kamen na kamenu. Sa sve prvim Zvalom gde bi samo citanje optuznice za krsenja ovlascenja trajalo dva sata. 1 1
mrd Posted Saturday at 02:36 PM Posted Saturday at 02:36 PM 19 minutes ago, Čvarkov said: Paralelni univerzum. Čudi me kako nisu do sada skupili sns ološ i terali ih na znak da se razbeže levo i desno, snimili to i optužili narod da je upotrebio zvučni top na sns nakaze. Možda je to sledeći bolesni potez nenadležnog. Jezivo je to što niko nije ni pomislio da to nije istina. Da li u te zamene službenika računa i sebe? 🩸 1
vilhelmina Posted Saturday at 03:10 PM Posted Saturday at 03:10 PM 2 hours ago, Constantin said: Pa nije da nije bilo kamenica. realno, bilo je.. https://www.blic.rs/vesti/politika/u-nisu-napadnuta-danijela-krstic-clanica-sns-pogodjena-kamenom-u-glavu/sv5bpx0 Sad se zderu sto se nisu setili da razbacaju neko kamenje tamo po ulicama, pa da ga uslikaju i kazu eto cime su ih gadjali. Ili da samo bace neki, da se vidi kako leti. Ali jbg kasno, ja odgledala sve zivo i videla samo jaja 🤔. 2
mrd Posted Saturday at 03:13 PM Posted Saturday at 03:13 PM Šta vam je ljudi? To si bila velika jaja! 😂 ⛽
Recommended Posts