Nikola Posted Saturday at 08:19 AM Posted Saturday at 08:19 AM 8 hours ago, Rex said: Praštajte ako je bilo, preleteo sam četiri poslednje strane, ali nisam video ovaj video da je neko kačio, a nešto me posebno razgalio danas. Lik nosi karton jaja, ide za ovim direktorom i sve vreme ga gađa i ja ne mogu a da se ne smejem na glas. Omlet revolucija, srpski izum. Kako je ovo lepo hvala vam nišlije do neba
berti Posted Saturday at 08:19 AM Posted Saturday at 08:19 AM Svi Milicevi prigovori na regularnost izbora su bili odbijeni jer se zalio na neke bezvezne stvari. Umesto za ocigledno falsifikovanje gde se videlo prepravljanje brojki, on se zalio da su neki potpisi iskrivljeni i slicno. Sada se oglasio i nabrojao sta mu smeta i sto je najskandoliznije poziva nadlezne organe da utvrde ko je pravio incidente i uhapse ih. Nadlezni organi su, jelte, oni koji su prebijali građane i ubijali po naređenju hulje i bate mu, nadlezni organi su oni koji godinama gledaju najvecu pljacku u istoriji Srbije i najvecu izdaju. Nadlezni organi su oni koji ne reaguju na unistavanje svih institucija i bujanje korupcije. Doktor Milic je jedna hohstaplerscina koja je govorila ono sto narod zeli da cuje, pa tako dosla do glasova. Da su danas izbori, niko ne bi glasao za njega. Karte su danas otvorene, ko nije sa ovako raspolozenum narodom koji iz besa i ozlojeđenosti juri po ulicama huljiste, taj je protiv tog naroda. 5
40Wins Posted Saturday at 08:25 AM Posted Saturday at 08:25 AM Šteta, ali dobro je znati da ga precrtamo na vreme. Ja sam pisao da nam treba tako neki doktor, koji je pomagao nesebicno ljudima da isturimo protiv orkova, ali jbg. Da se mi razumemo, ovi picopevci tipa Pavla i Dobrice, kojima je politika glavno zanimanje nikad nece dobiti znacajnu podrsku. Njih ce pre prestici i Cojle Manojle jer je pravio konkretne akcije. 2
srlepajce Posted Saturday at 09:05 AM Posted Saturday at 09:05 AM Ali kakva prosta definicija politicara : rodjeni da lazu 9
DJ_Vasa Posted Saturday at 09:13 AM Posted Saturday at 09:13 AM Vučić: Policija vrlo loše radila svoj posao u Nišu, ja sam kriv što nije oštrije reagovala Da li se to neko malo ukakio? 2
Nikola Posted Saturday at 09:21 AM Posted Saturday at 09:21 AM Pustite me da vladam, otimam,kradem ili ću vas sve prebiti kme kme 4 1
srlepajce Posted Saturday at 09:31 AM Posted Saturday at 09:31 AM Ovako se obraca majci koja je izgubila dete njegovom korupcijom Ne postoji dovoljno snazna kletva za ovakve 24
berti Posted Saturday at 09:36 AM Posted Saturday at 09:36 AM Dakle, na hapsenje Nišlija koji su bagru gađali jajima pozvali su Vučić i dr Milić. Čisto da ostane upamćeno, zapisano.. 2
DJ_Vasa Posted Saturday at 09:38 AM Posted Saturday at 09:38 AM 1 minute ago, berti said: Dakle, na hapsenje Nišlija koji su bagru gađali jajima pozvali su Vučić i dr Milić. Čisto da ostane upamćeno, zapisano.. Da li se dobri doktor oglašavao po pitanju zvučnog topa, gaženja ili prebijanja studenata? Pitam za druga.
berti Posted Saturday at 09:53 AM Posted Saturday at 09:53 AM 15 minutes ago, DJ_Vasa said: Da li se dobri doktor oglašavao po pitanju zvučnog topa, gaženja ili prebijanja studenata? Pitam za druga. Neobavesten bio 1
BattleBender Posted Saturday at 10:04 AM Posted Saturday at 10:04 AM TBilo bi lepo na sva zvona jebati ih da ih Novak po Svetu proziva sa crvenim markerom. Mnogo ce da prsne tu. Novaka da napadne, a ne ni mogao da izdrzi da ne napadne, da i njemu ne kaze “Sram te bilo lażovčino” Ide sve, malo po malo. Sinoć se vraćam iz grada, i s obzirom da živim u povratku svratom pored KPD-a, razmisljam se “ma mnogo blago je da samo zavrse u ovakvom nekakvom mestu” 1
DJ_Vasa Posted Saturday at 10:06 AM Posted Saturday at 10:06 AM 1 minute ago, BattleBender said: Sinoć se vraćam iz grada, i s obzirom da živim u povratku svratom pored KPD-a, razmisljam se “ma mnogo blago je da samo zavrse u ovakvom nekakvom mestu” Misliš, dogodine u Zabeli?
Don Dusko Posted Saturday at 10:09 AM Posted Saturday at 10:09 AM Kaze Brnaba sinoc u Nisu bilo 6 teze povredjenih. Jbt od cega bre od jaja na oko?
033zero330 Posted Saturday at 10:16 AM Posted Saturday at 10:16 AM Oštre su ljuske, sevaju kao samurajski mačevi.
Mina D. Harker Posted Saturday at 10:58 AM Posted Saturday at 10:58 AM Koliko me zabavlja ovo precizno gađanje jajima nemate pojma, skoro kao ispadanje Atlagićeve vještačke vilice u Skupštini Kad puče o tintaru 3
DJ_Vasa Posted Saturday at 11:02 AM Posted Saturday at 11:02 AM 2 minutes ago, Mina D. Harker said: Koliko me zabavlja ovo precizno gađanje jajima nemate pojma, skoro kao ispadanje Atlagićeve vještačke vilice u Skupštini Kad puče o tintaru Najavio ludak da će uzvratiti jajima: Quote Vučić: Ne smemo da se ponašamo osvetnički, na jaja ćemo odgovoriti jajima Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da "moramo da budemo mirni, ne smemo da uzvratimo na isti način", komentarišući dešavanja u Nišu i najavio da će na jaja biti odgovoreno jajima. "Osim što sad znam, gde god budu bilo koga gađali jajima svi će da im uzvraćaju jajima. Mi ne smemo da se ponašamo osvetnički i molim ljude da sačekaju reakciju države i državnih organa. Sinoć je policija veoma loše reagovala", rekao je Vučić. On je naveo da protivnici vlasti nude "ogoljenu diktaturu gde niko ne bi imao pravo da drugačije misli, uveli bi logorski režim 'Crvenih kmera'". Čini se da se baš igra vatrom.
Mina D. Harker Posted Saturday at 11:05 AM Posted Saturday at 11:05 AM "Mi ne smemo da se ponašamo osvetnički" :ponaša se osvetnički: 3
DJ_Vasa Posted Saturday at 11:07 AM Posted Saturday at 11:07 AM 2 minutes ago, Mina D. Harker said: "Mi ne smemo da se ponašamo osvetnički" :ponaša se osvetnički: Pa vidiš da je lud, šta je čudno? 1 1
handys Posted Saturday at 11:20 AM Posted Saturday at 11:20 AM Narativ za čitaoce pinka i gledaoce informera, ide ka tome da zla opozicija koja je na vlasti želi nasilje protiv jadne dobre vlasti koja je u opoziciji. A onda 28. šta im prođe, prođe. Sad su trenutno izgleda u fazi 'potrage za izgubljenim glasovima', i vagaju izbori, ne izbori, da li smeju u veće nasilje, ko će da im veruje da je ovaj gornji narativ takav a ne suprotan...mnogo improvizacija u hodu, bacanje o zid pa šta se zalepi. 6
Recommended Posts