Studentski i građanski protesti i blokade 24/25 - Page 414 - Politika - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Cavani said:

Cekaj, on je iz hotela Nais u Nisu rekao uskoro dolazim u Nis da rasteram svu bandu, hahahaha.🤣

Nais hotel je na auto putu, petnaestak minuta od centra Nisa, inace u vlasnistvu Ivice Tonceva. 

• Like 3
Posted

Kakvo je vreme doslo, ne mozes da ne budes na netu par sati a da ne propustis 300 stvari.

Zato sam sad lepo zaseo kuci, otvorio pivo i listam klipove, ovim tempom cu kroz pola sata morati da pozovem hitnu zbog predoziranja dopaminom.

• Like 3
  • Love 1
  • Thanks 2
  • Ha-ha 4
Posted
Just now, djura.net said:

Nais hotel je na auto putu, petnaestak minuta od centra Nisa, inace u vlasnistvu Ivice Tonceva. 

Da, znam, bukvalno iz Nisa preti da ce doci u Nis da se obracunava, a usro se ko grlica.

Posted (edited)
5 minutes ago, deez nuts. said:

To je onaj sto veruje u institucije. 

Ne nego će da matarijal psihopati da ga optuži da je organizovao napad na naprdnjački ološ, ko je organizovao ne zna se, nisam ja čiko keve mi. Spontano se narod okupio. Treba biti mudar u ova vremena i raditi na terenu.Doktor je mnogo toga uradio za rušenje ovog režima.

Edited by Perkos2
Posted
3 minutes ago, Cavani said:

Da, znam, bukvalno iz Nisa preti da ce doci u Nis da se obracunava, a usro se ko grlica.

Ne znam gde sam procitao, kaze on ne sme bez kobri  ni lajv na instagramu da radi.

Posted
3 minutes ago, Perkos2 said:

Ne nego će da matarijal psihopati da ga optuži da je organizovao napad na naprdnjački ološ, ko je organizovao ne zna se, nisam ja čiko keve mi. Spontano se narod okupio. Treba biti mudar u ova vremena i raditi na terenu.Doktor je mnogo toga uradio za rušenje ovog režima.

Do sada nije optužio samo svoju pokojnu babu. Doca je mogao da bude pametan i ćuti.

Just now, suptil said:

Videh na tviteru sliku ovog studenta Mateje sa onom Milom Pajic. Plasim se da ce rezimlije da medijski krenu sa tom pricom.

Ko ime jebe mater? Neka seru šta hoće.

• Like 2
Posted (edited)
2 minutes ago, suptil said:

Videh na tviteru sliku ovog studenta Mateje sa onom Milom Pajic. Plasim se da ce rezimlije da medijski krenu sa tom pricom.

Zabole me kurac odavno sta govore

Vasa brzi

Edited by Clash
  • Like 1
Posted
11 minutes ago, DJ_Vasa said:

Do sada nije optužio samo svoju pokojnu babu. Doca je mogao da bude pametan i ćuti.

Doktor daje poltičku izjavu nije forumaš kao mi ovde pa da poziva na jurcanje naprdnjaka.

Posted
6 minutes ago, Perkos2 said:

Doktor daje poltičku izjavu nije forumaš kao mi ovde pa da poziva na jurcanje naprdnjaka.

Ali nije morao da radi bukvalno ništa, već samo da ćuti. U tome je poenta. 

Za njega zaista važi ona latinska Si tacuisses, philosophus mansisses.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Smrtokapa said:

Doktor Milić meni odaje neki Koštunica vajb, ima taj "legalista" momenat, a može imati i sličan izborni potencijal.

Milic je osnovao pokret iz cisto licnih pobuda, da bi se osvetio svom kumu Perisicu, lekaru i bivsem gradonacelniku Nisa iz tabora SNS. Ekipa, koju je okupio oko sebe u tom pokretu, je najblaze receno, sumnjivog kredibiliteta.

• Like 5
Posted (edited)

Praštajte ako je bilo, preleteo sam četiri poslednje strane, ali nisam video ovaj video da je neko kačio, a nešto me posebno razgalio danas. Lik nosi karton jaja, ide za ovim direktorom i sve vreme ga gađa i ja ne mogu a da se ne smejem na glas. Omlet revolucija, srpski izum.

Edited by Rex
  • Pumpaj! 2
Posted

Nekoliko preljepih klipova ispohovanog krmka na putu do svog stana. Ja znam da oni nisu neki intelektualni kapacitet, al' ne znam sta su mislili k ovaj, gradonacelnik i ostali kada su kucama krenuli pesaka nakon svega sto se krckalo celog dana.

ovaj video juzne vesti prernosili live, highlight na 3:00 kada mu pred kucnim pragom puca jaje o lobanju  

https://www.facebook.com/share/v/15hMyFQLyc/

Nista bolje nisu prosli ni ostali no name sektaski aktivisti

• Ha-ha 2
  • Pumpaj! 1
Posted

6 hours ago, Don Dusko said:
  Hide contents

image.png.dbb37d3d1ce10d9af3e8d7ecf441b251.png

Kako bi ja ovu facu lemao...

Prijavi se na listu čekanja, prvi slobodan termin , maj 2028.

• Ha-ha 2