JohnnyDragon Posted February 28 Posted February 28 1 minute ago, Constantin said: Ahhahahaa placem🤣🤣🤣
Constantin Posted February 28 Posted February 28 Fenomenalno....Niš nikad nije bio veći...do sutra. 6 3
Constantin Posted February 28 Posted February 28 (edited) Šta kaže tačkasti softver žvalavog DJV...jel u Nišu ima 18-20 000 ljudi. Na ovom platou ispred pozorišta, kad je Milošević držao miting rekli su da je prisutno 300 000 ljudi. Odatle je centar grada, Trg Kralja Milana, nekih 500 - 800 metara. Sve dotle je prepuno, kao i sam Trg KM (kod konja) .... kad bi mi bili oni (pu,pu,pu) tvrdili bi da je prisutno preko milion ljudi.. Edited February 28 by Constantin 4 15
BattleBender Posted February 28 Posted February 28 Baš fina atmosfera već sada. Nišlije se naravno poplašile da će gosti ostanu gladni 🤦🏼♂️
Constantin Posted February 28 Posted February 28 Kažu...Piroćanci uplatili donaciju studentima...to je to..gotovo. Gasi svetlo, motaj kablove... 1 minute ago, BattleBender said: Baš fina atmosfera već sada. Nišlije se naravno poplašile da će gosti ostanu gladni 🤦🏼♂️ Ogladnela be deca od tolko majanje... 2
JPM Posted February 28 Posted February 28 Imam nekoliko kolega Piroćanaca. Loš glas ih bije, neopravndano. Oni nisu stipse, nego štedljivi ljudi. Pomoći će ti uvek, kupiće šta treba ali uvek će da gledaju da prođu povoljnije. 3
Red Posted February 28 Posted February 28 Stvarno je veličanstveno bilo ovo u Nišu večeras, ogroman broj ljudi, svaka čast! 1
Perkos2 Posted February 28 Posted February 28 Niš je i na zadnjim izborima bio najači protivnik diktaturi AV, kad sam video da i Donja Vrežina i Novo Selo dočekuju studente siguran sam da su u nedelju izbori u Niši da diktator ne bi dobio ni 20% glasova. 1
Smrtokapa Posted February 28 Posted February 28 4 minutes ago, Perkos2 said: Niš je i na zadnjim izborima bio najači protivnik diktaturi AV Niš je najjači grad u svakom smislu! 5 5
BattleBender Posted February 28 Posted February 28 15 minutes ago, Constantin said: Kad ce da odjebu ovakvi pacijenti. Ovo nije niški, ovo nije nikad nije bio niški. @McLeodDolazis li sutra? Imamo jos jednog forumaša. 1
Constantin Posted February 28 Posted February 28 1 minute ago, BattleBender said: Kad ce da odjebu ovakvi pacijenti. Ovo nije niški, ovo nije nikad nije bio niški. Ona je valjda Leskovčanka...
Perkos2 Posted February 28 Posted February 28 Gde nađoše ovu mrgudnu pored toliko sjajnih devojaka iz Niš
BattleBender Posted February 28 Posted February 28 Ovo je sve sto imam da kažem https://www.instagram.com/p/DGgZM9ds_TT/?igsh=eXFpeDNoOTFmM2tv Ja obožavam Niš, 2 puta sam imao prilike da ga napustim i da odem u mnogo bogatija mesta. Niš će uvek biti moj grad. Ali mi se mnogo jedu govna od ovoga 2
BattleBender Posted February 28 Posted February 28 (edited) I da, kao pripadnik generacije koja je izmislila famoznom Majanje, u ovom ovom obliku, mogu samo kazem da se gotovo nikad ne kaze “Idemo u majanje” u 95% slučajeva, se priča “Idemo da se izmajemo/promajemo” 2,3 nedelje slusam debile po internetu koji pricaju nesto sto nisam cuo do nijednog Nišlije, nikad. A nisam salonski Nišlija (ako to postoji). Odraso sam po sličnim tokovima i ekipama kao’ tbraloco. Po Durlan nisam bio okruzen sa najoplemenjenijom rajom… Kuj, Ič nisam cuo od Nislije. Nemam nista protiv tih reci, ali brate, nema potrebe da se izmislja. Edited February 28 by BattleBender 3
Perkos2 Posted February 28 Posted February 28 (edited) U vreme kad sam ja šetao po Niš bilo je moderno "s'g šizenje" ali to možda pamti jedino Constantin Edited February 28 by Perkos2
BattleBender Posted February 28 Posted February 28 Ja nisam očekivao da ce biti vise ljudi nego u Kg, ali na osnovu ovoga večeras… Očekujem da svih 70 000 kvadratnih metara(predvidjeni prostor) budu ispunjeni maltene uvek, a na to dodaj jos 30,40k koji ce da cirkulisu Kej/Tvrdjava/Čair/Pobedima…
uncletima Posted February 28 Posted February 28 2 hours ago, Čvarkov said: @Constantineee Pojesce me, ljubomora... 1 1
McLeod Posted March 1 Posted March 1 1 hour ago, BattleBender said: Kad ce da odjebu ovakvi pacijenti. Ovo nije niški, ovo nije nikad nije bio niški. @McLeodDolazis li sutra? Imamo jos jednog forumaša. Jok, razbolela mi se devojka
Koca Popovic Posted March 1 Posted March 1 1 hour ago, McLeod said: Jok, razbolela mi se devojka Jak ti argument. 1
Recommended Posts