Smrtokapa Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 1 hour ago, 033zero330 said: Pišu ljudi, da je vjeka jednom nogom u večnaji iliti kobzonu... Voleo bih da dočeka i vidi kraj ovih njegovih. Šteta bi bila da pobegne. 3
Cavani Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 Ko je jednom nogom u grobu, Seselj? Ako je on to je prica zadnjih 20 god.
mare80 Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 1 hour ago, 033zero330 said: Pišu ljudi, da je vjeka jednom nogom u večnaji iliti kobzonu... 1
JohnnyDragon Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 2 hours ago, ras kass said: Ovo je istina da ih je u Italiju došlo sila prethodne dve godine.
JohnnyDragon Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 Apsolutno se slažem sa Rakom u video, c čak bih i dodao, ne da ne znaju, nego vrlo verovatno da "ne znaju". https://www.facebook.com/share/r/1BFcEDA2Cs/
deez nuts. Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 45 minutes ago, JohnnyDragon said: Ovo je istina da ih je u Italiju došlo sila prethodne dve godine. Sad sam bio na skijanju u Cortini. Toliko nasih ljudi nisam video nigde.
Eddard Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 5 minutes ago, deez nuts. said: Sad sam bio na skijanju u Cortini. Toliko nasih ljudi nisam video nigde. I onda neko kaže, loše se živi pod Vučićem... Neka, pravićete ga od blata... Spoiler Izaći ću sam 😁 5 1
JohnnyDragon Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 7 minutes ago, deez nuts. said: Sad sam bio na skijanju u Cortini. Toliko nasih ljudi nisam video nigde. Bili je naših ljudi do sv Jovana na skijanju.
moonovermarin Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 Ja za mesec dana skijanja u Aspenu i Šamoniju jedva da sam video dvadesetak...
Polivalentni Stevica Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 Jeftinije je zimovanje u Italiji i Francuskoj od Kopaonika.😃 3
Kooineeperk Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 Na Maldivima tokom celog januara non-stop se cula sprska muzika iz nekoliko onih kucica na vodi... Sreca da sam dosao 10ak dana ranije pa sam barem malo mira i tisine imao.
Drug Crni Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 Jel bacila najveća štetočina zarđalu kašiku?
shonke Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 3 hours ago, 033zero330 said: Ma jok (na žalost). Eno ga neki dan na svinjformer tv gostovao.
DJ_Vasa Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 (edited) 11 minutes ago, Drug Crni said: Jel bacila najveća štetočina zarđalu kašiku? Najavljuju njegova gostovanja, navodno i danas na Svinjformeru i koji dan kasnije na STB. Nemam dotično smeće, pa ne mogu da potvrdim. Mislim da nismo te sreće u ovom trenutku. Edited February 5, 2025 by DJ_Vasa 2
40Wins Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 Izgleda da studenti predupredjuju pojavu novog Chadonira Chade. Ajooooooj 1
DJ_Vasa Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 18 minutes ago, Drug Crni said: Jel bacila najveća štetočina zarđalu kašiku? Čujem da upravo gostuje na Svinjformerovoj TV. Ne verujem da je stigao da se povampiri. 1
Don Dusko Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 3 minutes ago, DJ_Vasa said: Čujem da upravo gostuje na Svinjformerovoj TV. Ne verujem da je stigao da se povampiri. Nazalost dobro cujes.
Perkos2 Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 25 minutes ago, Drug Crni said: Jel bacila najveća štetočina zarđalu kašiku? Nismo mi te sreće
Урош19 Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 (edited) 1 hour ago, Polivalentni Stevica said: Jeftinije je zimovanje u Italiji i Francuskoj od Kopaonika.😃 Jedino za skipass deru više nego Kop ali se i naskijaš. Na Kop kad odeš pa čekaš 40 minuta da sedneš na žicu pa se spustiš za 5, pakao. Prođe dan, spustiš se 7 puta Edited February 5, 2025 by Урош19 2
DJ_Vasa Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 19 minutes ago, Don Dusko said: Nazalost dobro cujes. Smarao me je jedan drugar da je čuo iz 'pouzdanih izvora' da je Šešelj na VMA. Pitao sam ga ko su mu ti izvori, a odgovor je bio da piše na Tnjiteru. Na to sam odgovorio da mora da je istina u 3PM ako tamo piše, a odgovor sam dobio kada je lično video ono što sam javio. Ista je bila priča i kada se desila nadstrešnica, bilo je onih koji su pisali da ima mnogo više žrtava, što je pisalo i ovde na temi. Možda bi EU mogla da ugasi taj Tnjiter da malo zabiberi imigrantu iz Južne Afrike. Ionako je to samo javna ludnica. 1
Div Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 9 hours ago, Eddard said: I onda neko kaže, loše se živi pod Vučićem... Neka, pravićete ga od blata... Hide contents Izaći ću sam 😁 Bolje od govana, više će ličiti na original. 1 2
Recommended Posts