40Wins Posted February 5 Posted February 5 7 minutes ago, 033zero330 said: Pišu ljudi, da je vjeka jednom nogom u večnaji iliti kobzonu... Ko je Vjeka?
Don Dusko Posted February 5 Posted February 5 (edited) Meni najaci argument ovih sektasa sto kazu izgubice studenti godinu.... Pa sta ako izgube?MI i vi smo izgubili mnogo vise od te 1 godine....I to dosta vise. Edited February 5 by Don Dusko 6
Smrtokapa Posted February 5 Posted February 5 1 hour ago, 033zero330 said: Pišu ljudi, da je vjeka jednom nogom u večnaji iliti kobzonu... Voleo bih da dočeka i vidi kraj ovih njegovih. Šteta bi bila da pobegne. 3
Cavani Posted February 5 Posted February 5 Ko je jednom nogom u grobu, Seselj? Ako je on to je prica zadnjih 20 god.
mare80 Posted February 5 Posted February 5 1 hour ago, 033zero330 said: Pišu ljudi, da je vjeka jednom nogom u večnaji iliti kobzonu... 1
JohnnyDragon Posted February 5 Posted February 5 2 hours ago, ras kass said: Ovo je istina da ih je u Italiju došlo sila prethodne dve godine.
JohnnyDragon Posted February 5 Posted February 5 Apsolutno se slažem sa Rakom u video, c čak bih i dodao, ne da ne znaju, nego vrlo verovatno da "ne znaju". https://www.facebook.com/share/r/1BFcEDA2Cs/
deez nuts. Posted February 5 Posted February 5 45 minutes ago, JohnnyDragon said: Ovo je istina da ih je u Italiju došlo sila prethodne dve godine. Sad sam bio na skijanju u Cortini. Toliko nasih ljudi nisam video nigde.
Eddard Posted February 5 Posted February 5 5 minutes ago, deez nuts. said: Sad sam bio na skijanju u Cortini. Toliko nasih ljudi nisam video nigde. I onda neko kaže, loše se živi pod Vučićem... Neka, pravićete ga od blata... Spoiler Izaći ću sam 😁 5 1
JohnnyDragon Posted February 5 Posted February 5 7 minutes ago, deez nuts. said: Sad sam bio na skijanju u Cortini. Toliko nasih ljudi nisam video nigde. Bili je naših ljudi do sv Jovana na skijanju.
freethrow Posted February 5 Posted February 5 Ja za mesec dana skijanja u Aspenu i Šamoniju jedva da sam video dvadesetak...
Polivalentni Stevica Posted February 5 Posted February 5 Jeftinije je zimovanje u Italiji i Francuskoj od Kopaonika.😃 3
Kooineeperk Posted February 5 Posted February 5 Na Maldivima tokom celog januara non-stop se cula sprska muzika iz nekoliko onih kucica na vodi... Sreca da sam dosao 10ak dana ranije pa sam barem malo mira i tisine imao.
shonke Posted February 5 Posted February 5 3 hours ago, 033zero330 said: Ma jok (na žalost). Eno ga neki dan na svinjformer tv gostovao.
DJ_Vasa Posted February 5 Posted February 5 (edited) 11 minutes ago, Drug Crni said: Jel bacila najveća štetočina zarđalu kašiku? Najavljuju njegova gostovanja, navodno i danas na Svinjformeru i koji dan kasnije na STB. Nemam dotično smeće, pa ne mogu da potvrdim. Mislim da nismo te sreće u ovom trenutku. Edited February 5 by DJ_Vasa 2
40Wins Posted February 5 Posted February 5 Izgleda da studenti predupredjuju pojavu novog Chadonira Chade. Ajooooooj 1
DJ_Vasa Posted February 5 Posted February 5 18 minutes ago, Drug Crni said: Jel bacila najveća štetočina zarđalu kašiku? Čujem da upravo gostuje na Svinjformerovoj TV. Ne verujem da je stigao da se povampiri. 1
Don Dusko Posted February 5 Posted February 5 3 minutes ago, DJ_Vasa said: Čujem da upravo gostuje na Svinjformerovoj TV. Ne verujem da je stigao da se povampiri. Nazalost dobro cujes.
Perkos2 Posted February 5 Posted February 5 25 minutes ago, Drug Crni said: Jel bacila najveća štetočina zarđalu kašiku? Nismo mi te sreće
Урош19 Posted February 5 Posted February 5 (edited) 1 hour ago, Polivalentni Stevica said: Jeftinije je zimovanje u Italiji i Francuskoj od Kopaonika.😃 Jedino za skipass deru više nego Kop ali se i naskijaš. Na Kop kad odeš pa čekaš 40 minuta da sedneš na žicu pa se spustiš za 5, pakao. Prođe dan, spustiš se 7 puta Edited February 5 by Урош19 2
Recommended Posts