Jump to content

Recommended Posts

• uvrnuto locked this topic
  • Guru unlocked this topic
  • Don Dusko locked this topic
  • uvrnuto unlocked this topic
  • 1 month later...
Posted (edited)

Pročitao sam da je Dragan Labović preminuo, ne želim da poverujem da je istina 😢 Nedavno je bio gost kod Mileta Ilića u podcastu gde je pričao svoju tešku priču ali je nekako bio voljan da pobedi. Infarkt je u pitanju,  da ne dođe do nagađanja.

Počivaj u miru ljudino 😞

Edited by Sinnerman
  • Tuzno 24
Posted
1 hour ago, Sinnerman said:

Pročitao sam da je Dragan Labović preminuo, ne želim da poverujem da je istina 😢 Nedavno je bio gost kod Mileta Ilića u podcastu gde je pričao svoju tešku priču ali je nekako bio voljan da pobedi. Infarkt je u pitanju,  da ne dođe do nagađanja.

Počivaj u miru ljudino 😞

I ja sam gledao. Odličan podcast je bio i stvarno mi delovalo da je jedan od onih "Dobar čovek, samo ne za sebe". Šteta.

Neka počiva u miru.

• Like 2
Posted

Tuga, odgledao sam taj podcast kod Mileta. 

Jedna od zivotnih priča koje pokazuju koliko je lazno da sportisti žive lagodan život, i da su na svaki nacin privilegovani. I koliko duh i mentalna osobenost sportista zloupotrebljava. Da ne pojednostavljujem zivot coveka, mozete preslusati podcast.

Baš tuga. 

• Like 2
Posted (edited)

I da dodam, koliko se kod nas dugo nije marilo šta jedu sportist, već koliko jedu. Bitno da sportista nije obese dok igra...unosi ti 2600-3000 kalorija, pa kako ces da ih unosis, briga me, samo da nemas mnogo kg-a.

Jedi nutritivno siromasnu hranu i smeće, bitno je da ne uneses mnogo vise kcal, nego sto potrosis.

Hrana je gorivo, nasa energija. Kola ce da de obrću i kad stavis govno od ulja i benzina. Ali ne mnogo dugo.

Sportisti nakon karijera ostaju sa losim navikama, i ne znaju nista. Niko ne mari za njihovo dugorocno zdravlje i za navike koje ce nositi u toku zivota. Bitno je da se ugrade navike na parketu/travi...

Edited by BattleBender
  • Like 2
Posted

Velika tuga, neka pociva u miru. 

Neka njegova prica posluzi mladima, ali i nama koji pijemo pivo dok gledamo utakmicu i psujemo ih kad promase sut. 

Veliki je pritisak na sportisti nije to sve med i mleko.