Big Ticket Posted December 8 Share Posted December 8 И лани се причало да Бостон нема план Б ако стане шут, па се прошеташе. Немам бојазни, остану ли здрави за ПО 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 8 Share Posted December 8 Ako se debeli Murray ne skonta sam sa sobom do januara pridružujem se grupi Jokić nema nikakvu pomoć Link to comment Share on other sites More sharing options...
doragan Posted December 8 Share Posted December 8 Sa Bostonom nije ni poenta da li.imaju plan A ili B, jer plan A toliko cesto uspeva da nema te ekipe(trenutno), koja ih u plej ofu moze dobiti na 4 dobijene.Previse su u naponu snage da se na to moze racunati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted December 8 Share Posted December 8 Zao mi je Jokare, ali u drugu ruku…Neka on završi sezonu u Aprilu, pa da spremno dočeka Avgust 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 8 Share Posted December 8 Brdjani iz Kolorada veci karinasi od nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted December 8 Share Posted December 8 2 hours ago, DameTime said: Pokazatelj koliko me Jokić kupio tokom OI je to što neću čak ni da vas zajebavam 😄 2 hours ago, Smrtokapa said: Još jedna kategorija gde nas Jokić vadi iz problema, a čak i ne ulazi u statistiku. Šta reći, pravi MVP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted December 8 Share Posted December 8 1 hour ago, doragan said: Sa Bostonom nije ni poenta da li.imaju plan A ili B, jer plan A toliko cesto uspeva da nema te ekipe(trenutno), koja ih u plej ofu moze dobiti na 4 dobijene.Previse su u naponu snage da se na to moze racunati. Нијесу у питању 4, већ ни на 3 не вјерујем да би се нешто промјенило. Да се сачува здравље до ПО само, ово је скроз небитан пораз Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 8 Share Posted December 8 Na Istoku ih jako tesko iko moze dobiti dok na Zapadu zdrav OKC ima itekakve sanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doragan Posted December 8 Share Posted December 8 Da, zdrav OKC moze protiv Bostona da se posiba jer imaju i kvalitet i dubinu.Trener Bostona zna da smanji vec sada fond igraca na 8 u nekim utakmicama bez neke potrebe.To finale, ako bi se desilo zaista bi imalo sanse da bude ekstra zanimljivo..ali tek je decembar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 8 Share Posted December 8 23 minutes ago, Darko said: Šta reći, pravi MVP. He protecc He attacc but most importantly He keeps DameTime in checc 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted December 8 Share Posted December 8 29 minutes ago, PorodicneVrijednosti said: Na Istoku ih jako tesko iko moze dobiti dok na Zapadu zdrav OKC ima itekakve sanse. Zdrav Cleveland nije bez šansi po meni, iako je Boston favorit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 8 Share Posted December 8 14 minutes ago, Smrtokapa said: He protecc He attacc but most importantly He keeps DameTime in checc Ok, now you're trying your luck 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 8 Share Posted December 8 (edited) Jokara uzima MVP četvrti put,ali je Denver islužen i gotov. Edited December 8 by Drug Crni slovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted December 8 Share Posted December 8 Mozda nas sve karakterno iznenadi Jokic i zatrazi trade. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted December 8 Share Posted December 8 18 minutes ago, Bojdo said: Mozda nas sve karakterno iznenadi Jokic i zatrazi trade. Neće. Mislim da bi svi bili šokirani ako bi se tako nešto desilo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted December 8 Share Posted December 8 Da, male su šanse, ali sam u posljednje vrijeme primjetio da u intervjuima je par puta spomenuo pojam "legacy", tako da mislim da kako je sve stariji da mu legacy postaje sve bitniji faktor kao neki cilj. Ne bih se kladio da često ne razmislja o tome sta ce ostaviti iza sebe i koliko to može biti vece i bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted December 8 Share Posted December 8 34 minutes ago, Bojdo said: Da, male su šanse, ali sam u posljednje vrijeme primjetio da u intervjuima je par puta spomenuo pojam "legacy", tako da mislim da kako je sve stariji da mu legacy postaje sve bitniji faktor kao neki cilj. Ne bih se kladio da često ne razmislja o tome sta ce ostaviti iza sebe i koliko to može biti vece i bolje. Razumem. Nikola mi izgleda kao lik koji igra da pobedi, mislim da mu je titula i reprezentacija pojačala nagon ka osvajanju titula. Ali takođe mislim da mu je prijateljstvo i lojalnost važnije. Maloun i Denver kakvi god da su, su ipak dali šansu Jokiću ispred Nurkića i verovali u njega kada niko drugi nije. Mada na kraju krajeva ipak, on im se odužio titulom. I da hoće da ode, Nuggetsi mogu samo da mu budu zahvalni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted December 8 Share Posted December 8 (edited) Faktori Miško, braća i slično takodje mogu uticati na njega. Mislim da braća sanjaju o nekom raskalašnom životu negdje u nekom većem gradu 🤣 Kako god, Ako ostane u Denveru, teško će vidjeti titulu. Menadzmen je svojim lošim odlikama zakljucao neke vece mogucnosti. Edited December 8 by Bojdo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted December 8 Share Posted December 8 (edited) malo je i do coach malonea jbg razumem da kad imas nikolu na terenu, neki svemirski coaching ti i ne treba...pa se negde i opustis malo ali morao bi on da nadje neki nacin da prezivi tih 8-10 minuta bez nikole a i da popravi neke stvari koje ocigledno nisu dobre opet, sve i da se tu neki pomak desi...deluje da ce ih skroz sahraniti jamalov ugovor i njegov evidentan decline Edited December 8 by NikadProtivKaline 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 8 Share Posted December 8 Denver sa ovakvim Murrayem ima tacno 0 kvalitetnih kreatora s loptom pored Jokica. Ekipa je od starta koncipirana tako da se maksimizira Jokicev kvalitet prigodnim personalom i minimiziraju njegove mane u odbrani. Jamalovim regresom (i to u sezonama kad je trebao zapravo najvise napredovati) ekipa je izgubila tog kreatora i strijelca iz driblinga koji bi preuzimao Jokicev teret na sebe kad je ovaj van igre, a bome i kad je na terenu pogotovo u RS. Russell Westbrook danas nije apsolutno nikakav kvalitetan kreator, MPJ i dalje nije sposoban spustiti loptu na parket i jos uvijek je apsolutno jednodimenzionalan, a Gordon svakako i nije nikad bio igrac koji ce nositi teret kreacije u vecem volumenu. Iz tih razloga, pored toga sto je Jokic najbolji na svijetu, i ne cude ovolike amplitude u igri Denvera kad je Jokic na terenu, odnosno na klupi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 8 Share Posted December 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted December 8 Share Posted December 8 6 hours ago, Smrtokapa said: Poetska pravda za nas domaće nugetlije, kukalo se godinama kako Jokić nema pomoć i mora da igra sam. E pa sad stvarno igra sam. Doslovno igra sam. Na 100 posjeda su Nuggetsi s njim najboji napad u povijesti. Bez njega su najgori napad u povijesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 8 Share Posted December 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted December 8 Share Posted December 8 11 hours ago, u pokušaju said: maskirao se u najvijača Mavericksa. Znamo mi iz čije kuhinje to dolazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 8 Share Posted December 8 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts