delgado Posted yesterday at 05:34 PM Posted yesterday at 05:34 PM 10 hours ago, Milos 3.14 said: Gotovo je ovo. Ovo je sad već treća godina da su prva i druga runda interesantnije od finala kako konferencija tako i lige što je malo bezveze Dobra opaska, s tim da smo imali ono ipak interesantno ECF 2023. kada je Boston od 0-3, dosao do 3-3 i imao tekmu kuci za istoriju, ali ipak nista. Ali, i tu su oba finala pocela sa 3-0, kao i 2024. (prosle) sezone na mecevima Dalas-Sota, Boston-Indy, sto je porazavajuce, da dve godine u nizu WCF/ECF budu "resene" posle tri meca. Veceras NY moze da ozivi seriju ako dobije, da "vrati prednost" domaceg terena, Nesmith je questionable, sve tekme su na noz, tako da imace sansu. Za razliku od prethodne 2 sezone, makar smo imali 2-1 nakon 3 meca u obe serije... --- Elem, svetu se ne moze ugoditi sto se kaze, ne valja silent superstar kao Shai, ne valja kad se kurci kao Antman, kad je fizicki dominantan (Giannis), za Brona da ne pricamo itd itd. Sve je ovo realno jako subjektivno sto mi pricamo i kako ih cenimo, ali po meni je bas lose sto je Jokic izabrao da bude SNSovac u ovakvim trenucima za zemlju, gde je cak i jedan Djokovic ispao covek. No, to je vec mesanje politike, a o tome necemo, svakako mi je iritantan jer je Srbin ;D i jer mi je 2x izbacio Lejkerse u plejofu i rasturio ih jedno 15-16x za redom u sezoni koliko vec (2023. sprecio sigurnu titulu). Shai ima tu neku pricu da napreduje iz sezone u sezonu, drzi konstantnost i napreduje ; pre dve sezone uveo tim u plej-in, onda jaci skok i prvo mesto za dlaku izvuceno na krvavom zapadu, drugi u trci za MVP-a, prolazi prvo kolo i ispada u 2R od finaliste, onda ove godine eto -> Ubedljivo timsko prvo mesto sa samo 14 poraza, najvecim point diff u istoriji, 29-1 rekord ikad protiv istoka itd itd, prolazak u WCF i 3-1 u njemu, sansa za finale, a do titule ima jos puno da rade. A u sustini to su uglavnom igraci koje je OKC draftovala, naravno potpisuju se neki dodaci, rade sitni trejdovi i korekcije (Giddey-Caruso, dodatak Ajzee) i polako se sklapa sampionska ekipa. Nije li tako i Denver uradio ? Secam se one sezone kad su ga trejdovali iz Klipersa za PG-a, igrali su on i Sruder i CP3 i fino je to funkcionisalo, ispali u 1R u bablu od Hjustona u tesnom sedmom mecu. Polako su razvijali Luguentza, J-Duba, kasnije je draftovan I Chetka koji je prvu sezonu morao da propusti zbog povrede, ove sezone je dosta pauzirao, pa ona duza pauza i Hartenstajna i opet su imali ovakav skor. Shai i Jokic, Janis (i nadamo se Doncic) su sigurno najbolji igraci te novije generacije, a od Amerikanca Tejtum, a i kada se pogleda konstantnost i doprinos RS+plejof u poslednjih 5 godina, a i imali su najvise first-teamova u tom rasponu. 3
freethrow Posted yesterday at 06:55 PM Posted yesterday at 06:55 PM Ovo je za nas oldheads potpuni poraz. Jedino KAT, ovo ostalo je sve tuga. Polufinala zapada bi trebalo da budu KD protiv Lebrona i Stef protiv Jokića, a istoka KAT protiv Janisa i Dejma i Tejtum protiv Embida. Sumrak starih supastarova. Verovatno je ovo strava za ligu, zajebavam se naravno, ali se plašim da ne upadnemo opet u interregnum s početka 2000tih sa ovim dubioznim suđenjima i sa ovo tendencijom industrisjkog basketa. A opet možda je to sledeća evolucija i sve bude opet mnogo bolje? 1
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 07:26 PM Posted yesterday at 07:26 PM N E V J E R O V A T N O 7 1
delgado Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Vrhunski shotmaking za sada, pola prve a vec 46 poena. KAT zasrao sa 2 brza faula, ali otad Niksi napravili dobru seriju i bolje igraju. Drugi uzastopni start MicLoba, a Nesmith igra. Svi su uslovi za novu epsku utakmicu..
suptil Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Odlična prva četvrtina. Halibarton i družina fokusirana i rastrzana.
Chaos Is Me Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Totalno pucačka utakmica za sada, ne verujem da Knicksi imaju džebane za ovaj stil ako se nastavi ovako.
Ječmendo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Malo se ispromašivao na kraju, ali je Hali u prvom poluvremenu odigrao na MVP nivou - 20 poena, 10 asistencija i 9 skokova. 4 2
delgado Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Koliko je zajebana Indiana, opasnost konstantno preti sa svih strana, a Hali diriguje vrhunski. Delovalo je da se NY vratio, dosao i do +6, medjutim ovi su prejako zatvorili poluvreme i otvorili drugo/ranu trecu
Chaos Is Me Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Knicksi sve na neki kontakt igraju, ne volim takve ekipe. Pacersi su mnogo fluidniji. 1
Chaos Is Me Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Jedina finta Anunobya je da te gurne rukom, čak i Giannis ima više elegancije. 1 4
gggggggg Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago mnogo bolja ova serija na istoku od onog sranja sa zapada. 2
LayupFromTheMidget Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 32-12-15-4-0 TOa Halija surova dominacija. 11
Chaos Is Me Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Brutalna partija Halija. 15 a sa 0 to u playoff tuči je pravi podvig. Dobra mini rola Mathurina konačno. 4
Darko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 15 minutes ago, LayupFromTheMidget said: 32-12-15-4-0 TOa Halija surova dominacija. Ovo je Jokić-type statistika, svaka mu čast! 1
LayupFromTheMidget Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 53 minutes ago, LayupFromTheMidget said: 32-12-15-4-0 TOa Halija surova dominacija. ALL-TIME PLAYOFF PERFORMANCE FROM TYRESE HALIBURTON 3 0+ PTS, 15+ AST, 10+ REB, 0 TO in a playoff game?FIRST EVER* 30+ PTS, 15+ AST, 10+ REB, 5+ 3PM in a playoff game? FIRST EVER. 30+ PTS, 15+ AST, 10+ REB, 5+ 3PM, 0 TO in any game? FIRST EVER* *since 1977-78 2
Bugl Khan Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) https://www.youtube.com/watch?v=LW7bNrFmck4&list=PLp2G5GXjpIZ8fqPGBPPSxVUA4e5-89qxK&t=993s Edited 14 hours ago by Bugl Khan
kojan Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Apropo Shaija, mislim da on prolazi sada kroz fazu kroz koju su svi mladi igraci koji nenadano eksplodiraju i dostignu taj neki vrhunski nivo. Ima vazda primera ali jedan od svezijih mi je Tatum. Kada se pojavio i odigrao vrlo dobar plejof i sledecu regularnu sezonu svi su ga uzdisali u nebesa, bio je gotiva, osvezenje itd... Ali kada igrac dostigne taj neki nivo, promeni se nacin gledanja na njega, secira se svaki potez, ocekuje se nastavak tog napretka (sto je nerealno u mnogo slucajeva), i samim tim dodje do nekog razocarenja kod ljudi i onda krece faza pljuvanja. Mislim da je neko od novinara u Americi mnogo bolje pojasnio ovaj fenomen, ne mogu da se setim ko je bio u pitanju (mozda je cak i reddit thread bio ) 1
Dracarys Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Pa mogao je nenadano eksplodirati samo ako si rešio da pratiš NBA od ove sezone. Pretprošle sezone je bio u TOP5 MVP Race, a prošle u TOP2. Nema tu nikakvog nenadanog eksplodiranja. Uostalom, ovo mu je treća uzastopna sezona sa 30+ ppg. Glavna razlika između prošle i ove sezone je što sada imaju jako dobrog centra i veliko pojačanje u Karuzu. Mora se dodati i solidan napredak Džejlena Vilijamsa. 4
freethrow Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Hmmm, Haliburton... žuti dres? check poteže sa 8m? check nakurčen i iritantan, cringe? check igra na poziciji pleja, ali daje po 30 poena? check možda i nije tako loša Indijana... 4 1 5
kojan Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 42 minutes ago, Dracarys said: Pa mogao je nenadano eksplodirati samo ako si rešio da pratiš NBA od ove sezone. Pretprošle sezone je bio u TOP5 MVP Race, a prošle u TOP2. Nema tu nikakvog nenadanog eksplodiranja. Uostalom, ovo mu je treća uzastopna sezona sa 30+ ppg. Glavna razlika između prošle i ove sezone je što sada imaju jako dobrog centra i veliko pojačanje u Karuzu. Mora se dodati i solidan napredak Džejlena Vilijamsa. Nisam uopste aludirao na ovu sezonu, pricam uopsteno, nebitno koje sezone je drasticno podigao brojke. Proslih sezona su ga svi gotivili i bio je simpatican, dostigao je taj high level i onda je krenula ova prica koju sam dalje pominjao Edited 13 hours ago by kojan
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Uživancija 🥰 Quote Mr Overrated, Mr Not a Superstar, sure dropped a legendary stat line 2
Recommended Posts