freethrow Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja se lomim između dve teorije - da u plejofu u odlučujućim momentima prevagu donosi bolji trener (a Jokić je definitvno bolji od OKC momka) i druge da prevagu donosi ko ima bolja top 3 igrača. Dakle, opet Denver. 2 15
Nini3112 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mislim da ce biti bas teska utakmica za gledanje po nas koji navijamo za Denver(nadam se da gresim)
Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Odigrao sam na Denver znači da gube, možete gledati opušteno.
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 1 minute ago, Урош19 said: Odigrao sam na Denver znači da gube, možete gledati opušteno. Cekam @McLeod da kaze pa da odigram tiket. Edited 7 hours ago by Don Dusko 1
McLeod Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 23 minutes ago, Don Dusko said: Cekam @McLeod da kaze pa da odigram tiket. Denver lagano kao proslu. 3
drperce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ako Jokara uspe da pobedi u G7 protiv tima od 68 pobeda bez Gordona i sa ranjenim Porterom ce biti podvig epskih razmera Vreme je za Nadjija u starnoj i vecu minutazu Votsona i Strotera pa sta bude 6
mr clutch Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Gordon out. Izgleda da se veceras zavrsava putesestvije Nagija, pa temu na promajsko izvetravanje i refresh. 1 1
Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago U g6 sam prvi put video da OKC ostaje bez goriva kako se utakmica bliži kraju. Imali su šanse da se vrate, jer je Denver delom počeo da posrće od umora (šest IL u 4/4) ali su ih omele neke loše odluke na obe strane terena (promašeni ziceri, blokirani šutevi, glupi faulovi, dopuštanje Jokiću da igra 1na1) uz strahovit raspad u šutu u 2/2. Dodatno, Stroter je razjebao moju prognozu da niko od ovih nekorišćenih sa klupe Denvera neće biti bitan faktor. Pogodio je u nekim bitnim situacijama i doneo mir u tim. Suprotno izgubljenim loptama, Denver je imao 12/12 sa bacanja u 4/4, stabilan šut tokom celog meča kao i u završnici pa je ovog puta prelomio. Obe ekipe su imale amplitude u praktično svemu tako da bi postojala šansa da utakmica večeras ode u bilo kom smeru. Povreda Gordona menja sve. Jedina šansica Denvera je da se OKC uplaši. Ovako, očekujem laganu pobedu Oklahome mada će svi u Minesoti paliti sveće za uspeh Nagitsa. 1
gggggggg Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago cak i da je malo zdraviji, nema nikakvog upsidea igranje gordona, tako da je bolje da ne igra da se ne bi desilo nesto mnogo gore pa da bude out i za sledecu sezonu. 1
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mislim da Denver ovde može da iznenadi i bez Gordona, ali sada čak i navijam da Oklahoma prođe*, bolje i to nego da se ova pokretna bolnica sa nikad kraćom rotacijom mrcvari u još jednoj seriji. Ionako nemaju šanse da odu do kraja ovakvi, a i stalno mi je u malom mozgu raspoloživost izvesnog bitnog igrača za reprezentativne akcije. *ovaj sentiment traje do početka utakmice, a onda sve po starom 2
Ječmendo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako AG ima grade 2 povredu zadnje lože, nema šta da traži na terenu. Sam pod ove matore dane imam hroničnih problema sa zadnjom ložom, čak i u najlakšoj varijanti kada možeš normalno da hodaš ili recimo voziš bicikl, ozbiljan basket ili bilo šta gdje su potrebni eksplozivni pokreti (kao sprint) je nemoguć. Ili moguć, ali bukvalno nakon prvog eksplozivnog skoka ili sprinta slijedi pogoršanje i kraj. Jedini lijek je mirovanje. Bilo bi glupo da uopšte rizikuju sa Gordonom, jer više gube nego dobijaju. Mada, ako je kraj sezone ni ovo prvo nije tragično... Denveru će trebati mnogo sreće, recimo da Peyton i Zeke šutiraju nešto kao 7-8 trojke, a da rezervisti OKC budu istovremeno neraspoloženi za šut. Takođe je važno da Russ ne izlazi iz patika i radi samo ono što najbolje zna, tj. odbrana, hustle, po neka kontra i ulaz. Šansa je i u tome koliko su ili nijesu mladi i neiskusni igrači OKC psihološki spremni da izdrže teret ovako važnog meča, za većinu vjerovatno najvažnijeg u karijeri. Još jedna stvar koja mi se ne sviđa kad je Denver u pitanju je termin meča. Ove sezone Nuggetsi su očajni u ranim satima, moguće zato što je debelom Lali prerano za normalno funkcionisanje. Biće zanimljivo... 4
Ludi za Poli Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Covjek ima grade 2 strain, to je oporavak od par sedmica. Suluda je ideja da uopce igra.
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Doktori svih foruma ujedinite se. 1 2
Gaga Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Koje sranje od PO posle druge runde,sve serije rešite povrede,Tejtum,Stef,bolnica Klivlenda,i sad ovo Oce to,da se igra turistički sezona,a onda ragbi u PO,i fenomenalan raspored iznedju tekmi za odmor.Celavi moron Edited 3 hours ago by Gaga 1
delgado Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako Oklahoma ne moze da izvuce ovaj G7, kuci, posle sezone sa 14 poraza i gde nisu imali b2b poraze cele sezone, niti u plejofu naravno, sa ranjenim MPJ i ozbiljno povredjenim Gordonom (Ako je stvarno hamstring strain grade 2, onda je to oporavak od vise sedmica i prosto mi je surreal da nije vec OUT nego je i dalje questionable/doubtful. Ocigledno on ovo sve dozivljava jako emotivno zbog svih porodicnih problema i verujem da zeli da ostavi srce na terenu bez obzira na rizik mnogo gore povrede) --> Onda jebiga, nisu zasluzili da se smatraju toliko ozbiljnim iako su igrali istorijsku sezonu. Ovo moze sve promeniti ako dobiju sada, bice prvi kandidati za trofej. Game Seven = 2 najlepse reci u sportu. Ajmo Shajko. Za istoriju. 1
delgado Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Урош19 said: I da prođu neće osvojiti Ne bih to bas olako tvrdio obzirom da su najbolja ekipa od preostale 4, imaju domaci teren do kraja, a eto ispao je Boston koji je jedini iskusniji od njih u PO i vec je osvajao.
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 10 minutes ago, delgado said: Ne bih to bas olako tvrdio obzirom da su najbolja ekipa od preostale 4, imaju domaci teren do kraja, a eto ispao je Boston koji je jedini iskusniji od njih u PO i vec je osvajao. Ne znam, meni Minesota deluje ozbiljnije od njih i po mom mišljenju pokazali su više do sad u ovom PO. Edit: Pod neće osvojiti sam mislio da ih Minesota izbacuje ako prođu večeras. Ekipe sa istoka ne vidim kao šampione ko god sa zapada prošao. Edited 3 hours ago by Урош19
Recommended Posts