Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, gggggggg said:

ne bih se ja tu mnogo kurcio posto su warriorsi uvek imali mnogo jacu ekipu (mozda ne ove sezone) i uvek su nekako jedva prolazili. rekordni broj promasaja rocketsa je onomad trebao da warriorsi ne dozive najveci debakl u istoriji lige.

2015. i 2016. su bile rutinske serije, dok je 2019. Durant crkao u 5. mecu dok je bio egal, i opet Rakete nisu iskoristile priliku da dobiju tu seriju.

Slazem se da je 2018. mogla da bude debakl, ali opet ni to nisu konvertovali.

Posted

@ Denver

Mislim da nijedan GM nije lud da u postpunosti rastura ekipu koja igra 1/2f zapada zbog neke neizvesne buducnosti. 

Ako mogu da utope Mareja i / ili Portera, verujem da ce novi GM probati. Ali dok je Jokic tu oni su relevantni i njega ce pustiti samo ako on sam bude trazio da ide

Posted

pa da, uvek ste imali jace ekipe :lol_2:

jebeni hield, prosla utakmica 0 poena sada najbolji igrac. zbog ovakvih utakmica se dovode igraci kao on koji znaju samo jednu stvar. nikad se ne zna kada ce se zapaliti i bukvalno doneti jednu utakmicu sam ili evo cak resiti i seriju. i trent imao dve ovakve utakmice protiv pacersa. zato se dovode ovakvi igraci a ne sarici i westbrookovi. steta sto se povredio payton, mozda hield ne bi imao toliko prostora da se raspuca da je on igrao.

• Like 1
Posted

15. sam na prognozi jer sam se vodio ljubavlju prema Stefu, rispektu prema Jokicu i mrznji prema Lejkersima. 

Sad za sledecu rundu kad sam kao nesto promisljao propascu ko zeton. 

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted
18 minutes ago, McLeod said:

Vestrbruk je najhejtovaniji igrac, ali objektivno gledano, on je najbolji trejd Denvera u prethodnih nekoliko godina.

Samo zato jer je neke igrače popularno hejtovati, a i postoje neke casual NBA fans teorije koje se uzimaju kao aksiomi.

2 minutes ago, Урош19 said:

Vestbruk je ispao vrh potpis, posebno ako održi ovakav ili približno ovakav procenat za 3 do kraja PO.

• Like 1
Posted

Masterclass Draymonda na Sengunu. Bez sumnje mentalno poremecen igrac, prljav ko malo ko sa jasnim ciljem da vrlo cesto povrjedi protivnika al istovremeno jedan veliki sampion sa beskonacnim BBIQ i jedan od najboljih defanzivaca ikad. 

• Like 4
Posted
25 minutes ago, McLeod said:

Vestrbruk je najhejtovaniji igrac, ali objektivno gledano, on je najbolji trejd Denvera u prethodnih nekoliko godina.

Nije došao trejdom ali i da jeste ne bi bio najbolji u poslednjih nekoliko godina, pošto su '22. trejdom dobili KCP-a a '21. Gordona.

• Like 3
Posted

Sto Realni rece za WB-a, rolling the dice.
Desice ti se 5 ili 6 nekad... sanse su 33%
Sta ce da se desava sa ostalih 66% pitaj boga.
Sad se zadesilo da u 7oj bude neka petica.

Ja nesto ne verujem da Denver ima luksuz i tu moc da moze da gura do kraja sa njegovih 1-4 u 66% slucajeva...

Posted
7 minutes ago, BattleBender said:

Sto Realni rece za WB-a, rolling the dice.
Desice ti se 5 ili 6 nekad... sanse su 33%
Sta ce da se desava sa ostalih 66% pitaj boga.
Sad se zadesilo da u 7oj bude neka petica.

Ja nesto ne verujem da Denver ima luksuz i tu moc da moze da gura do kraja sa njegovih 1-4 u 66% slucajeva...

• Like 4
  • Thanks 2
Posted
24 minutes ago, freethrow said:

Lepo je i opisao samog sebe, vidi se da nije dijabola i da ima uvid. Kao da baciš kašikaru na teren, pa možda pobije protivničku ekipu, a možda i sopstvenu.

Da, baš zadivljujuć nivo samosvesti tj. samospoznaje, koji garantujem da većina ljudi nema - ni u košarci, ni van nje.

• Like 3
Posted
34 minutes ago, Ludi za Poli said:

Masterclass Draymonda na Sengunu. Bez sumnje mentalno poremecen igrac, prljav ko malo ko sa jasnim ciljem da vrlo cesto povrjedi protivnika al istovremeno jedan veliki sampion sa beskonacnim BBIQ i jedan od najboljih defanzivaca ikad. 

Pistaljka je cudo, a jos vece sto sa njim retko radi ono zbog cega je dizajnirana.

A.k.a. mogao bi i ti tako da budes top defanzivac.

Posted

Mnogo toga se Draymondu gleda kroz prste ali on de facto jeste genijalan defanzivac sa neverovatnom anticipacijom, snagom, radom nogu i požrtvovanošću. Apsolutno ga prezirem ali igračke vrline mu se ne mogu osporiti. Profitirao je on dosta od igre sa Stephom, međutim i Steph je od igre sa njim.

• Like 6
Posted

Denver je po meni i dalje najbolja ekipa zapada i posle Seltiksa najbolja u ligi. Ako i nije, sa jednim do dva dobra pojačanja tj. dve dobre rezerve bi bili. Nikakva spektukarna pojačanja, samo dva košarkaški pismena i pouzdana igrača.

Oni su se rešili Bartona i odmah uzeli titulu. Doveli su stabilne i pouzdane igrače.

I Barton je bio u fazonu - ko se lača mati... mada je mogao lač nekad i da saseče protivnika.

Pošto su usrali da nađu šestog igrača i plus jednu iole dostojnu zamenu Jokiću, Vestbruk ispada dobar i jedini način jer moraju da rizikuju.

Ali to je sad tako, kad je šteta već napravljena, i to ne menja da sam i dalje protiv Vestbruka i da bi bilo idealno i da ga nema i da ne gledaju u pasulj.

Marej

Braun

Porter 

Gordon

Jokić

Pouzdani bek izmena

Pouzdanj centar izmena

Votson

To je tim za finale ili titulu.

Ovako kad nema tog beka i centra, Vestbruk ispada najbolje rešenje.

Posted

will hardy produzio ugovor sa jazzom na sest godina. malo mi je ovo iznenadjujuce posto je mogao biti sasvim dobar kandidat za posao u spursima. jesu spursi objavili da ce mitch johnson biti glavni trener odlaskom popovicha, ali ko zna kako ce se tamo snaci i koliko dugo ce se zadrzati.

ovo mozda znacii da ce utah od sledece sezone krenuti sa ozbiljnom kosarkom. 

Posted
2 hours ago, DameTime said:

Da, baš zadivljujuć nivo samosvesti tj. samospoznaje, koji garantujem da većina ljudi nema - ni u košarci, ni van nje.

Mislim da Westbrook content sa branfartovima, ludarijama i glupostima je preveliki, i to dokumentovano da sam, koliko god da je delusional i sillly, ne moze da ne uvidi to.

Kontam da negde po Irskoj i Severnoj Virdziniji ima po hektar servera samo za takav njegov kontent...

Posted

Majko draga od pljuvalja po citavoj ekipi Nuggetsa mjesecima unazad i silnog objasnjavanja da Jokic igra s panjevima do najbolje ekipe Zapada nakon sto su izbacili Clipperse u 7 meceva. Veceras ako dobiju G1 opet ide najjaci u univerzumu, a ako izgube opet ce svi biti levati i sve trejdovat da se Jokicev prime ne trosi. Tacno nema sredine. 

Posted
5 minutes ago, BattleBender said:

Mislim da Westbrook content sa branfartovima, ludarijama i glupostima je preveliki, i to dokumentovano da sam, koliko god da je delusional i sillly, ne moze da ne uvidi to.

Vidi reši s Russelom taj lični problem koji imaš u vezi sa njim. Pošto nemaš argumente da hejtuješ Lebrona, sad si prešao na nekog drugog. 

Posted (edited)
24 minutes ago, DameTime said:

Vidi reši s Russelom taj lični problem koji imaš u vezi sa njim. Pošto nemaš argumente da hejtuješ Lebrona, sad si prešao na nekog drugog. 

Deplasirano imputiranje zarad diskreditovanja sagovornika ti postaje već modus operandi ovde.

Diskutuj o kontekstu i temi razgovora, pre nego što se uhvatiš za taj nivo jeftine diskreditacije sagovornika manipulatinvim hiperbolazivanjem upisa. I dodatnog malicioznog ukrasavanja toga odredjenim pozivanjem na neke stvari koje se nisu desilie, ili su se mozda desile, ali zvuce kao da su se mozda desile.
Sad treba da se oduševljavam i pravim Russella Westbrooka na nekog Marka Aurelija ili Seneku, samo zato što je rekao da se sa njim dešavaju i dobre i loše stvari na parketu? How yes no...
Zaista se ne oduševljavam konstatovanjem common sense stvari. Pa makar to bilo kad Petar kaze da se zove Petar, a ne Pare kako mu je draze...

Nemam nikakav problem s njim, isto kao ni sa LeBronom. Na prste dve ruke (i noge) mogu da ti nabrojim igrače koji su mi manje dopadljivi od RW-a.
LeBrona sam možda "opleo" jedan jedini put u poslednjih 6, 7 godina, tokom polufinala OI prošle godine.

I to ti je još jedan primer jeftinog pokušaja podmetanja, igrajući na kartu da ćeš da dobiješ aplauz i tapšanje nekih ovde. Ne samo od LeBronovih fanova, nego i od onih koji će da pomisle da je neko zaista pljuvao po njemu. I to sistematski. Pa kao, vidi nonsensa... I vidi prilike da oko toga stvorim moj argument za bilo sta, i kad nije vezano za to.

Slobodna si da pokusavas te fore. Ali neki od nas ovde pisu 20 godina maltene, prosli smo i witness-ovali zilion tih forica, obradjene su i konstatovane.
Mnogi odavde imaju toliko iskustva da mozemo da se veslamo u loop na budale danima oko bilo cega. Ali se to ne radi, jer ne zelimo.

Edited by BattleBender