Jump to content

Recommended Posts

Posted
27 minutes ago, delgado said:

Neskromno o sebi kao i uvek,

Još malo pa kao LeBron... ali vidi se da radi na tome. 

29 minutes ago, delgado said:

Niko nikada nece biti ni blizu ovog nivoa sa 40+ godina

Truth , but in a few years ...

Spoiler

giphy.gif?cid=ecf05e47fmsc5n4tn6ga9lmcbx

30 minutes ago, delgado said:

Sve ostalo bilo ko moze da projektuje kako hoce u svojoj glavi, milijardu ljudi - milijardu realnosti.

I agree.

• Like 1
Posted

Steph stvara prostor kako ga nije stvarao nijedan igrac prije njega. Nece spajati igrace s obrucem ko Luka il prime Harden ali je meni ta njegova sposobnost stvaranja prostora gdje on strpa 40 i jos citavom timu otvori teren da igraju kosarku, a ne samo pospremaju zicere ili otvorene suteve vrijednija od samog volumena kreacije Luke ili prime Hardena. Najunikatniji bek ikad bez ikakve dileme. 

• Like 11
Posted
40 minutes ago, BattleBender said:

Bukvalno ako navedemo top 30, top 40 igraca, mislim da samo ovi towering centri (Shaq, Jabar, Wilt) imaju gori passing skills.

Ovaj... Wilt je u sezoni 1967-68 bio prvi asistent NBA lige sa prosekom od 8,6 asistencija po utakmici. Ukupno u svojoj 14-godišnjoj karijeri ima 4,4 asistencije po meču. Nije mu to bilo najjače oružje, ali umeo je.

• Like 2
Posted
4 hours ago, Shunsuke Nakamura said:

Nama na ovaj roster treba jedan centar koji može da pogodi trojku, da bude dobar u skoku i, da ako već nije veliki atleta da ima gabarite da izdrži kontakt. Na taj način poboljšavamo spejsing koji jako pati sa Grinom i Batlerom u petorci + bolji skok đe na svi masakriraju. Ko je ta zagonetna ličnost? Nikola Vučević ili Bruk Lopez da je nešto mlađi. 

Imamo Quintena Posta. Potrebno mu je malo snage u nogama, ali ima izuzetan šut za tolikog čoveka, a i ne beži od kontakta (qrčevit je). Kerr radi magiju. Da Stef ostane igrač sa najviše titula u Lebronovoj eri i ja zadovoljan 🙂

19 minutes ago, Stiletto said:

Ovaj... Wilt je u sezoni 1967-68 bio prvi asistent NBA lige sa prosekom od 8,6 asistencija po utakmici. Ukupno u svojoj 14-godišnjoj karijeri ima 4,4 asistencije po meču. Nije mu to bilo najjače oružje, ali umeo je.

Jeste, ali je Wilt bio u malo čudnoj konkurenciji što mu samo čini štetu. Nemam nikakve sumnje da sad možemo da kloniramo Wilta u 2025 da bi bio u top 10 igrača, ali činjenica je da je igrao protiv fizički potpuno inferiornih igrača, kao i Russell, pa ga je teško objektivno proceniti. 

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted
10 minutes ago, freethrow said:

Imamo Quintena Posta. Potrebno mu je malo snage u nogama, ali ima izuzetan šut za tolikog čoveka, a i ne beži od kontakta (qrčevit je). Kerr radi magiju. Da Stef ostane igrač sa najviše titula u Lebronovoj eri i ja zadovoljan 🙂

Jeste, ali je Wilt bio u malo čudnoj konkurenciji što mu samo čini štetu. Nemam nikakve sumnje da sad možemo da kloniramo Wilta u 2025 da bi bio u top 10 igrača, ali činjenica je da je igrao protiv fizički potpuno inferiornih igrača, kao i Russell, pa ga je teško objektivno proceniti. 

Pa i Wilt bi bio fizicki mocniji. Ja samo njega i Kareema mogu da razmatram od igraca pre capa ('83). Gledao sam neke footage, bio bi svakako top 10 u svakoj eri. On bi jos mocniji bio da je bilo pravila za illegaln defense. Don't even start me with Russel. Bukvalno ne mogu da razumem kad ga prsve u nekakvog top5, top10

Posted
6 minutes ago, freethrow said:

Delimično tačno imho. Wilt bi i danas u tom (mnogim) segmentu (ima) dominirao, bez obzira na "jaču" konkurenciju.

Posted

Koliko je surovo reći da i sklonost ka povredama može činiti kvalitet jednog sportiste?

Ja sam ogroman Lenardov fan, ali nešto nisam sklon da se vodim time "da nije bilo povreda"...

• Like 1
Posted

Jeste grozno, ali i definitivno jedan od najvećih mogućih kvaliteta - availability is the best ability. Upravo ono što sam i napisao u prvom postu - mi pamtimo i pričamo o onima koji se nisu povredili.

• Thanks 1
Posted
9 hours ago, BattleBender said:

Postoje bitnije stvari u zivotu od glory huntinga.

BB brate budimo realni, ti si neki next level glory-huntinga.

Tvoj timeline navijanja u NBA ide ovako BOS-DAL-OKC-SAS-GS-LAC-DEN, gde si ozbiljne memoare hvalospeva pisao o igracima koji su u tom trenutku najveca pretnja znamo vec kome, a i zasto si navijao za ove timove i njihove najbolje igrace. 😜

@gggggggg Pricas ovo za Istok 2018. a zaboravljas da je na Fritrinoj prognozi 2018te u 2R CLE-TOR samo uini i jos mozda 1-2 forumasa prognoziralo prolaz Klivlenda. Nisam tad igrao prognozu, niti pisao na forumu jedno 6 meseci zbog jakog udara depresivne faze, ali se secam da sam vas citao s vremena na vreme i ispratio tu prognozu.

Posted
3 hours ago, gggggggg said:

:lol_2:

Posto se pominjao nedajboze Doc, mozda je ovo i dobar znak da ce se ici  neki rebuild umesto u pokusajima da se nategne first round exit. 

Posted
38 minutes ago, delgado said:

Tvoj timeline navijanja u NBA ide ovako BOS-DAL-OKC-SAS-GS-LAC-DEN, gde si ozbiljne memoare hvalospeva pisao o igracima koji su u tom trenutku najveca pretnja znamo vec kome, a i zasto si navijao za ove timove i njihove najbolje igrace. 😜

@gggggggg Pricas ovo za Istok 2018. a zaboravljas da je na Fritrinoj prognozi 2018te u 2R CLE-TOR samo uini i jos mozda 1-2 forumasa prognoziralo prolaz Klivlenda. Nisam tad igrao prognozu, niti pisao na forumu jedno 6 meseci zbog jakog udara depresivne faze, ali se secam da sam vas citao s vremena na vreme i ispratio tu prognozu.

Iskreno, lično nisam ljubitelj LBJ-a, ali nekada davno nisam podnosio ni MJ-evu dominaciju, te  sam  uvek navijao  protiv Bullsa tj MJ-a.(osim protiv Jazza). Predpostavljam da je to "my way to recognize  greatness"

Summa summarum...

"Za dobrim konjem prašina se diže"

• Like 1
Posted (edited)
59 minutes ago, delgado said:

Mogao si lepo da napises da sam Lebron hejter 😄 Nisam glory hunter.
Nisam nikad navijao za Boston. Ignorisao sam tad te serije Bostona i Brona. Nisam nesto ni za Dalas, samo sam likovao : ))))))

SAS - GS - DEN ... I'll give you that.
Ali nije to samo zbog Lebrona. SAS mi je vazda bio gotiva. Manu jedan od 3,4 omiljenih kosarkasa ikada. Timmy isto pri vrhu. GS mi je bio zanimljiv i dopadljiv, ali su mi se smucili.

Dobar je Brondza, ne znam sto toliko silno zelis da ga ja hejtam. Nije to vise slucaj. Slazem se da je svojom dugovecnoscu dodanto povecao svoj legacy. MJ je i dalje GOAT, ali Lebron nije uopste daleko, i mogu da razumem ako neko kaze da je Lebron GOAT. U razloge necu da ulazim, dosta je sa ovim evaluacijama, samo nam fali sad da se vratim na tu ultimativnu MJ vs LBJ.

Edited by BattleBender
  • Pumpaj! 1
Posted
6 minutes ago, Bojdo said:

Kladionice fino favorizuju Clipperse u gostima. Zanimljivo.

Vjerovatno kladionice znaju da se vraća Russ, čime šanse Klipana značajno rastu. :s_d:

7 minutes ago, Dracarys said:

To je samo dokaz kolika je Indijana prevara od ekipe. Kada budu prošli dalje, ne bi me čudilo i da im padne metla od Klivlenda.

Ako Ty Jerome nastavi gdje je stao, nije isključeno. :classic_smile:

• Ha-ha 1