BattleBender Posted Sunday at 10:56 PM Posted Sunday at 10:56 PM Sad će Lebron da popije fruit smoothie, i ide ovo u G7
Skyglider Posted Sunday at 10:57 PM Posted Sunday at 10:57 PM Akcija koja je presudila, plus 2 za Lakerse i lopta, oko minut do kraja možda i manje, Luka nešto pokušava oko linije za tri , dribla, jaka odbrana se na njemu igra, niko da priđe u bok svi stoje ukpani u mestu i gledaju, on baca do Reavesa , ovaj do LeBrona a LeBron ispaljuje ciglu sa 8 ipo metara. Bukvalno WTF momenat. Da je tu odigrana neka smislena akcija i da su Lakersi otišli na makar +4 verovatno bi pobedili. Ovako Minnesota u narednom napadu imala koš i faul i otišla na +1 .
DameTime Posted Sunday at 10:59 PM Posted Sunday at 10:59 PM 6 minutes ago, Manu said: EL apologete gledaju ovu kameru iz koje se rešavao challenge koji je odlučio utakmicu i gase tv. U toj organizaciji iz kamenog doba su ipak dovoljne 3 kamere da urade posao. Baš razmišljam kako sam bila uverena da nije bilo faula, a onda je kamera iz tog ugla potpuno promenila percepciju. Euroleague could never. 1
Malkolm Brogdon Posted Sunday at 11:02 PM Posted Sunday at 11:02 PM Liga je prepuna bezveznjaka koji u regularnoj sezoni mogu da isporucuju svoje partije ali cim se situacija zategne u PO, sudije malo izmene kriterijum, strucni stabovi se fokusiraju na jednog protivnika, uvidi se da su potpuni bezveznjaci. Sota je suprotno od toga, gomila likova koji su spremni za PO przenje od samog starta, kvalitetni igraci koji brzo razmisljaju na terenu, donose ispravne odluke i zato i cela ekipa sljaka kako treba. Van Anta, koji ocigledno zivi za ovakve momente, McDaniels i Naz Reid su pravi primeri igraca koji su spremni za PO przenje. Cak su i bivolu nasli neku pristojnu rolu, iako je tog coveka nemoguce zaustaviti kad krene da kanali svoju ekipu. 3
Урош19 Posted Sunday at 11:03 PM Posted Sunday at 11:03 PM 5 minutes ago, Skyglider said: Akcija koja je presudila, plus 2 za Lakerse i lopta, oko minut do kraja možda i manje, Luka nešto pokušava oko linije za tri , dribla, jaka odbrana se na njemu igra, niko da priđe u bok svi stoje ukpani u mestu i gledaju, on baca do Reavesa , ovaj do LeBrona a LeBron ispaljuje ciglu sa 8 ipo metara. Bukvalno WTF momenat. Da je tu odigrana neka smislena akcija i da su Lakersi otišli na makar +4 verovatno bi pobedili. Ovako Minnesota u narednom napadu imala koš i faul i otišla na +1 . I to nije prvi put da su svi stajali i gledali kako se Luka muči. Svaku loptu koju je izgubio danas je izgubio jer su svi stajali u mestu i gledali kako ga udvajaju. 1
Ječmendo Posted Sunday at 11:13 PM Posted Sunday at 11:13 PM Kakva sekvenca Paola! Dobar početak Orlanda, da li mogu da zakomplikuju život Keltima?
Skyglider Posted Sunday at 11:19 PM Posted Sunday at 11:19 PM 9 minutes ago, Урош19 said: I to nije prvi put da su svi stajali i gledali kako se Luka muči. Svaku loptu koju je izgubio danas je izgubio jer su svi stajali u mestu i gledali kako ga udvajaju. Upravo. I pre toga je bilo nekoliko takvih situacija a i posle toga ono sa prevođenjem lopte kad se Luka okliznuo tad je i JJ poludeo. Niko neki blok da postavi, da se odigra neki pick and roll. Daju loptu Luku, ovi ga kidaju, udvajaju, a ostali samo stoje, gledaju i čekaju šta će on da uradi. Kao debili. Pa tako se ne dobija ovakva utakmica. 1
Dracarys Posted Sunday at 11:22 PM Posted Sunday at 11:22 PM Neka se Luka zahvali Pelinki što prvi put u karijeri u NBA igra bez ikakvog centra. Zato su mu performanse nisu jake i pored velikog broja poena. Ne može da dostigne svoj najviši level kao u Dalasu. Lebron je izgledao bolji igrač na terenu od njega, ali to je on, najprilagodljiviji igrač ikad. Minesota je prava plej of ekipa. Zaboravlja se da su u trejdu dobili i Divićenca koji ipak ozbiljna karika sa klupe i već dokazan plej of igrač u Niksima. Rid, MekDenikels, super igrači. Najveće iznenađenje je kako su uspeli da uklope Rendla u celu priču, ali mu ova serija i odgovara, jer je uvek na Bronu ili Luki. Edvards je koplje iznad Bukera i Mičela. On je više za upoređivanje sa SGA. Gober je no comment, i dalje mi nije jasan njihov trejd za njega, prodali su budućnost za njega, lol.
Darko Posted yesterday at 12:00 AM Posted yesterday at 12:00 AM 36 minutes ago, Dracarys said: Gober je no comment, i dalje mi nije jasan njihov trejd za njega, prodali su budućnost za njega, lol. Ni meni. To jest, jasno mi je zašto su ga doveli, ali za onoliku cenu ... Jedini saving grace je da osvoje titulu sa njim, pa da kažu da je bilo vredno rizika.
Ječmendo Posted yesterday at 12:39 AM Posted yesterday at 12:39 AM Ma nije Gobert toliko loš, jednostavno ovaj match up s Lejkersima mu ne odgovara. Lejkersi igraju bez centra i Rudy je objektivno nepotreban, jer nema koga ili šta da brani, što bi se reklo stalno je ni na nebu, ni na zemlji. S obzirom na očajne ruke u ofanzivi, gdje je praktično igrač manje, zaslužuje ozbiljno skraćivanje minutaže na račun Naza. Štos je što i u slučaju da Vukovi prođu dalje, on će opet biti u nebranom grožđu protiv GSW koji igra još brži small ball. Mučeni Rudy! Kelti i dalje ne mogu da slome Floriđane. Još jedna fizički zahtjevna, ali ne i kvalitetna utakmica.
gggggggg Posted yesterday at 12:46 AM Author Posted yesterday at 12:46 AM koliko su ono lakersi sutirali u game 3 kada je gobert bio primarni cuvar, nesto tipa 6-17. on jedan od onih igraca ciji impact se ne vidi u box scoru. having said that, njegove ruke, touch je toliko uzasan da se ponekad stvarno covek zapita da li mu je ovo prvi put da dobije loptu u ruke. jesu laker igraci niski ali dugacki, opet sam ocekivao malo vise od 3ppg od goberta u seriji. ako wolvesi opet udju u finale zapada, moze se reci da im je trejd 'uspeo'.
Ječmendo Posted yesterday at 01:34 AM Posted yesterday at 01:34 AM Svaka čast Orlandu na otporu koji pružaju šampionu, ali oni su ubjedljivo najciglarskija ekipa u ligi. Njihova igra u napadu je često negledljiva, red Franza, pa red Paola (trenutno šut 11-30), pa novi krug. Uz mnogo forsiranja, da ne kažem silovanja. Ekipi je neophodan neki kršten plej, jer ovako ne može. Kelti ne izgledaju u najboljoj formi, da li je do Orlanda ili ne ali trojka je baš loša i šutiraju je znatno manje nego u regularnoj sezoni. Vjerujem da će im Knicksi biti lakši rival.
gggggggg Posted yesterday at 02:55 AM Author Posted yesterday at 02:55 AM (edited) lillard se izgleda tesko povredio. pretpostavlja se kidanje ahila Edited yesterday at 02:59 AM by gggggggg 12
doragan Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ode Milvoki u istoriju..Janis da ode u Lejkerse, big three pa nek ide poluzivot!Jezerasi i treba da ispadnu kad nema mesta za rukija godine.
Miki28 Lakers in 5 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Sad sam pogledao snimak, nazalost bice da je ahilova. Sranje 11
AlexMaxim Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 5 hours ago, DameTime said: Baš razmišljam kako sam bila uverena da nije bilo faula, a onda je kamera iz tog ugla potpuno promenila percepciju. Euroleague could never. Stvar želje šta oči "žele" da vide. Evo, ja na primer i bez replay kamera sam bio siguran da je čist faul. Nema mučena Jevropa ništa sa tim.
Урош19 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Sad kad je Lilard završio sa košarkom Milvoki bi mogao da se prepusti tenkovanju i trejduje Janisa za MPJ Edited 21 hours ago by Урош19 4 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Lebron ostao bez gasa u 4/4 u napadu. Mislim da je imao 0-2, promaseno polaganje i ona sutnuta trojka u finisu utakmice. Nedopustivo od strane Reddicka da ne nadje 2 minuta odmora a posebno sto je Luka tu. 2
JPM Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Lebron ostao bez gasa u 4/4 u napadu. Mislim da je imao 0-2, promaseno polaganje i ona sutnuta trojka u finisu utakmice. Nedopustivo od strane Reddicka da ne nadje 2 minuta odmora a posebno sto je Luka tu. Respekt za Lebronovu partiju sinoć. Ništa manje od savršene, u 40 godina života. Veliki naklon. Ja sam još od Garneta navijač Minesote, ali ovo sinoć što je Lebron uradio je zaista za svaku pohvalu. Prosto je neverovatno da je trener toliko čoukovao da ih ne odmori na 10 razlike, bar minut dva... 1
Shonewizard Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Na stranu što je JJ iscijedio petorku, Minesota fizički djeluje za klasu spremnije. Preozbiljan intezitet na obje strane terena imaju, a dodatnu težinu tome daje što su i sudije (konačno) dopustile da se stalno u kontaktu. Kako god se serija završi, ako Luki ovaj sudar sa Antom ne bude motivacija da krene sa prevrtanjem guma preko ljeta, ne znam šta će.
Shunsuke Nakamura Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Bolje da se Lilard nije ni vraćao na teren posle onih problema sa krvnim ugruškom. 3
Recommended Posts