Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

5 minutes ago, mister-no said:

Onako odokativno bolji je u šutu za tri na početku ove sezone nego prošle, ovo drugo sve stoji što si rekao..

Da, drasticno bolji procenti za 3 cime kompenzuje solidno losije procente nego inace za 2 tako da se opcenita efikasnost svede vise manje na isto. Vjerovatno ce se i to iznivelisati na kraju.

• Like 1

1 hour ago, BJÖRKman011 said:

A zašto uzimati statistiku samo njegove prošle sezone ... njegov očaj traje duže.
Zaista gledajući onako komplet utakmicu, poboljšanje je vidljivo. Neki moj osećaj je da i kada pravi nešto glupo to nije u rangu preglupog kao ranije  😃
Vidi se da mu nikako ne odgovara kada ulazi u igru krajem Q1, ne voli da bude "lider" druge postave nego više voli da je neki iz potaje u prvoj postavi ... itd. 

Kapiram sta hoces da kazes ali NBA je takva liga da se sve gleda kroz brojeve a oni mu bas nisu naklonjeni, 2-3 vrlo dobra meca i ostalih 6 ultra mega losih. Ja ga oduvek jako gotivim ali dugo vec nije faktor i za sad ni u Denveru nije bolji, mada daje znake zivota.

Ko zna, mozda on i vaskrsne ali mislim da Nagetsi ni ove sezone nisu kandidati za vrh, i na zapadu ima boljih a o Seltiksima da ne pricamo.

• Like 1

7 hours ago, PorodicneVrijednosti said:

Luka opet debeo ko krmak usao u sezonu, tuzno 

Neko nas je ovde ubeđivao da on mora da bude tako debeo zbog načina igre.

Mislim da bi se posprdao sa ligom, više nego inače, kad bi jednom ušao skroz zategnut u sezonu a ne da svake godine izgubi skoro 2 meseca na hvatanje forme.

Mada ajde još je mlad, nije ni Jokić do neke pete ili šeste sezone ozbiljnije shvatao kilažu.

Edited by Урош19
  • Like 1

4 minutes ago, Урош19 said:

Neko nas je ovde ubeđivao da on mora da bude tako debeo zbog načina igre.

Mislim da bi se posprdao sa ligom, više nego inače, kad bi jednom ušao skroz zategnut u sezonu a ne da svake godine izgubi skoro 2 meseca na hvatanje forme.

Mada ajde još je mlad, nije ni Jokić do neke pete ili šeste sezone ozbiljnije shvatao kilažu.

Jokic je nakon onog brukanja na SP 2019. usao u sezonu totalno nespreman i poprilicno se mucio dok se nije doveo u red. Nakon toga mu se vise nikad nije desilo takvo nesto i covjek je uvijek ulazio u sezonu spreman ko marinac. To je bilo od 20/21 sezone u koju je usao s 25 godina koliko i Luka dns ima pa je opet sebi dopustio barem 15 kila viska. Jos je ogromna razlika izmedju njih dvojice sto je Nikola u ligu dosao fizicki totalno nespreman za NBA kosarku dok je Luka bio kud i kamo iznad. Dovoljno je pogledati kako se Luka kretao u sophomore sezoni i koliko je bio brzi nego danas. 

• Like 8

1 minute ago, BJÖRKman011 said:

Jokic je samo u prvoj i prvoj polovini druge sezone izgledao "zadriglo" 😃 
Posle je dosao ThisIsSpartaLook i recimo mecevi gde je bio bez Jamala,Bartona,Gery Harrisa ... cuveni mecevi (od trece sezone) sa Portlandom, onim produzetcima sa 40+ minuta

Plej of, dal je 7 utakmica bila kad su odigrali 2 produžetka protiv Portlanda. Posle toga je izjavio da više neće dopustiti sebi da ostane bez snage na kraju utakmice. Šef.

Edited by Урош19

3 minutes ago, BJÖRKman011 said:

Jokic je samo u prvoj i prvoj polovini druge sezone izgledao "zadriglo" 😃 
Posle je dosao ThisIsSpartaLook i recimo mecevi gde je bio bez Jamala,Bartona,Gery Harrisa ... cuveni mecevi (od trece sezone) sa Portlandom, onim produzecima sa 40+ minuta

U sezonu 19/20 nakon SP u Kini je usao kriminalno, dobro se sjecam. Evo gledam sad i statse iz te sezone, 5 utakmica u oktobru 15-11-6 sa 47% iz igre i 21% za tri pa 12 utakmica u novembru 16-10-6 sa 45% iz igre i 23% za tri. Poslije se doveo u red no zbog tako loseg ulaska ta mu je sezona statisticki gledano bila losija od prethodne. Od 20/21 imamo ovu verziju MVP Jokica. 

• Like 2

5 hours ago, Barkley#34 said:

To znači čuda minuta za O'Neale-a koji zapravo i nije pravi PF ali  igra to . Izgleda da će morati Bol Bol dobiti prve minute u sezoni i šta je još bolje i šta će se i @SteveFrancis#3 vjerojatno  dopasti da Oso Ighodaro dobije više prostora i minuta u ekipi sada jer talenta tu ima međutim Bud mu ne daje igrati. Nije da nije bilo za očekivati nakon rotacije od 8,9 igrača i cijeđenja već na startu igrača. Ali i to je nešto s čime se više manja svaka ekipa susreće tijekom jedne sezone. Tako je kako je. Ako stvari budu kako se očekuje povratak za LAL, 27. ovog mjeseca. Propustio bi u tom slučaju 7 mečeva. 

Edited by bodo

hteo sam jos juce napisati kako ima bas mnogo povreda u prve dve nedelje sezone i eto nakon toga izasle vesti za williamsona i duranta. ne znam sta se desava, ne secam se da je bilo bas ovoliko povreda na pocetku sezone. ali ako to znaci (ne znaci 😞 ) da ce biti manje povreda kada playoff dodje, onda je to dobar trade-off

• Like 1