Урош19 Posted Tuesday at 09:13 PM Posted Tuesday at 09:13 PM Kako će braća preuzeti Denver na leto, stati pa gledati. 2
Smrtokapa Posted Tuesday at 09:15 PM Posted Tuesday at 09:15 PM (edited) Polako sa tim naslađivanjem šunkom, Lejkersi će biti rešeni i bez Melouna. A čak i ako ne, opet je win win situacija, Jokić stiže na pripreme na vreme. Edited Tuesday at 09:17 PM by Smrtokapa 1
DameTime Posted Tuesday at 09:36 PM Posted Tuesday at 09:36 PM 22 minutes ago, Урош19 said: Kako će braća preuzeti Denver na leto, stati pa gledati. Koja braća, budi precizan? Nadam se ne Andrej&onajdrugi...
Урош19 Posted Tuesday at 09:44 PM Posted Tuesday at 09:44 PM 8 minutes ago, DameTime said: Koja braća, budi precizan? Nadam se ne Andrej&onajdrugi... Bibop i Rokstedi 3
Skyglider Posted Tuesday at 09:45 PM Posted Tuesday at 09:45 PM 9 minutes ago, DameTime said: Koja braća, budi precizan? Nadam se ne Andrej&onajdrugi... 2
Chaos Is Me Posted Tuesday at 09:54 PM Posted Tuesday at 09:54 PM Da li je Strahinja Jokić peak homo sapiens? Ja se svaki put oduševim kad vidim tu personu, takva njuška nema ni na igrici. 1 1 18
Ludi za Poli Posted Tuesday at 10:01 PM Posted Tuesday at 10:01 PM @delgado sta mislis jel Russel opet nepravedno tretiran ili je pak on kostao gosn Malonea koji je donio jedinu titulu Nuggetsima u historiji posla koji nije zasluzio izgubiti…
Wook Posted Tuesday at 10:02 PM Posted Tuesday at 10:02 PM Posle titule bukvalno svi potezi su bili pogrešni. Možda su mogli dobiti LaVinea da su ranije probali da trejduju Mareja. Sad mogu samo Beala, što neko napisa, ili možda Lilarda, ali on izgleda ima boljku zbog koje je Kris Boš pre vremena napustio ligu.
Poenter Posted Tuesday at 10:10 PM Posted Tuesday at 10:10 PM Bil i Lilard još dve godine ugovora, ovog moraš da plaćaš još četiri i to tu četvrtu skoro 60 miliona. Ne znam ko će da se zakopa sa tim.
40Wins Posted Tuesday at 10:13 PM Posted Tuesday at 10:13 PM Trejd Doncica je toliko neprirodno pomerio granice da mi je ovaj dogadjaj onako omg, ali ne previse wtf. Uglavnom, sta znam, i sa ovim evidentnim problemima, Denver je i dalje bio tim od kog se ocekivao dubok playoff run, ali mora da je nesto bas bas puklo. Da Jokic nije ponekad mrzovoljni flegma, kojeg nervira da se posle 10 godina seli, siguran sam da bi trazio trejd, ali ovako mozda izduva sa polovnjacima do kraja karijere ovde. Osim, ako nije dogovorio sa Doncarom da se okupe u Koloradu.
Darko Posted Tuesday at 10:16 PM Posted Tuesday at 10:16 PM (edited) Kakav show, Showtime da pozavidi. Malone je izgubio svlačionicu, postalo je očigledno u zadnjih par utakmica. Iako mislim da je Malone grešio i da nije našao rešenje kako igrati bez Jokića, izgleda da su ga bar neki igrači bojkotovali i da je bilo dosta nediscipline. Mada ne znam, nekako mi je baš neukusno otpustiti Malone-a, i to baš na ovakav način. Ne samo sa trenerske, nego i sa ljudske strane. On je prvi uvideo Jokićev talenat i dao mu šansu da postane ovo što jeste. Pokazao je poverenje i strpljenje u Marija i MPJ-a, a oni su mu uzvratili prstenom. Samo jednom je Malone imao konkurentan i zdrav roster, i osvojio je titulu. A par godina pre toga sa mladim i zdravim timom stigao do finala konferencije u bubble-u. Mislim da je zaslužio bar još jednu šansu sa konkurentnim timom, iako mislim da je možda vreme za promenu. Ali način baš bode oči, mora da je bilo baš nekih gadnih stvari da dođe do ovakvog scenarija. Za Booth-a nema dileme. Svaka mu čast za poteze koje je povukao šampionske sezone, ali ono posle je bilo smejurija. Edited Tuesday at 10:18 PM by Darko 7 1 1
40Wins Posted Tuesday at 10:17 PM Posted Tuesday at 10:17 PM Da dodam na ono sto sam napisao da cu prestati da pratim NBA na 10 godina ako Luka sad osvoji sa Lebronom kitulu, takodje cu prestati i ako Jokic ode u LAL. 2 1
Ludi za Poli Posted Tuesday at 10:19 PM Posted Tuesday at 10:19 PM Ja i moj @delgado na messageru trenutno 7
DameTime Posted Tuesday at 10:21 PM Posted Tuesday at 10:21 PM 5 minutes ago, suptil said: Bozhe daj, da Jokićevi fanovi moraju da podržavaju omražene Lakerse... Platila bih da to gledam 😍 2 minutes ago, Ludi za Poli said: Ja i moj @delgado na messageru trenutno Delgi u 'apsu u najgorem mogućem trenutku, pustite ga zbog dobrog vladanja! 2 1
Ludi za Poli Posted Tuesday at 10:33 PM Posted Tuesday at 10:33 PM 10 minutes ago, DameTime said: Delgi u 'apsu u najgorem mogućem trenutku, pustite ga zbog dobrog vladanja! Kaze moj @delgado ovako se trenutno osjecamo
DameTime Posted Tuesday at 10:35 PM Posted Tuesday at 10:35 PM 2 minutes ago, Ludi za Poli said: Kaze moj @delgado ovako se trenutno osjecamo Bolje da ne prenosim kako je meni odgovorio 😂
SuperTraktorko Posted Tuesday at 10:49 PM Posted Tuesday at 10:49 PM Op op mora da je bio baš pičvajz od građanskog rata u Nagetsima kad su "Kronci" rešili da naprave totalnu čistku
Ludi za Poli Posted Tuesday at 10:49 PM Posted Tuesday at 10:49 PM Dajte nam tweet koji kaze da je memeni Vojvodjanin inzistirao na Westbrooku...
Урош19 Posted Tuesday at 10:51 PM Posted Tuesday at 10:51 PM Samo kad je Vestbruk kriv za smenu trenera, nije ovo 2016 godina pa da se on bilo šta pita. Pre će biti Murray, MPJ ili možda Gordon
gggggggg Posted Tuesday at 10:52 PM Author Posted Tuesday at 10:52 PM 2 minutes ago, Ludi za Poli said: Dajte nam tweet koji kaze da je memeni Vojvodjanin inzistirao na Westbrooku... evo ti https://www.espn.com/nba/story/_/id/33641478/lebron-james-russell-westbrook-los-angeles-lakers-tumultuous-season-their-own-words
suptil Posted Tuesday at 10:53 PM Posted Tuesday at 10:53 PM Denver apsolutno nije smeo da izgubi od Indijane kuci. Ocigledno da nesto ne stima.
Ludi za Poli Posted Tuesday at 10:53 PM Posted Tuesday at 10:53 PM Evo ga ceka priliku da pokaze kako su ga Lakersi naguzili... 1
Recommended Posts