Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

NBA wanted Luka on the Lakers and they made it happen.

Dallas obliged because they know when the Lakers are good and the league makes more money then all the teams make more money. This is the same shenanigan that happens every few years to get a Mega star to LA. It's not coincidence, its the NBA system.

• Like 2
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1

@Marvin Šta će im više igrača kada već imaju dobru rotaciju. Ne treba im kvantitet, već kvalitet. Duboka rotacija ne znači puno za titulu, već jezgro ekipe.

Da ne bude zabune, ne podržavam ni ja način trejda, i ja bih pre pikove i mlade igrače, ali oni hoće relevantnost narednih x godina iz njima znanih razloga. Oni su izabrali da se takmiče i pokupili su najboljeg dostupnog igrača za Luku. Da su nešto mogli bolje, zavisi mnogo iz koje perspektive se gleda.

• Like 2

14 minutes ago, Marvin said:

@Dracarys i @PorodicneVrijednosti

Ja se slažem kada se gledaju samo igrači kao individue, nema mnogo boljih od AD. 

Međutim, drugi klubovi su mogli dati 2, 3 ili više igrača plus pun klinac pikova.

Šta znam, ovako na prvu Majami je mogao dati Bama i Džimija. Na duže staze to ne garantuje ništa, ali isto tako ni AD ne garantuje ništa

Msm da oni i dalje mogu izvuci Jimmyja i dodati ga na ovaj tim. To ako bi uspjeli to bi bio bas jeben kontender za ovu i narednu sezonu. Ovi koji imaju more pickova i koji se pominju (Rocketsi, Spursi, OKC) ili nemaju igraca ni pribliznog Davisovom kvalitetu (Rocketsi, Spursi minus Wemby kojeg z Boga ne bi trejdali) ili im jednostavno ne treba jer su vec uhodana masinerija za narednih bar 5 godina i imaju igraca Lukinog ranga koji je podjednako ball dominant (OKC). Da li su Boston ili Bucski htjeli dati Tatuma odnosno Giannisa za Luku, cisto sumnjam. 

• Like 2

56 minutes ago, ljutikrilo said:

Ovo je u pitanju. LA mora biti u fokusu. I dobro su birali.

Sa strane Dalasa je nerazumno, AD nije loš i malo se potcenjuje (kad je zdrav) ali Dalas je na petici skroz solidan bio. Možda trejduju Gaforda, ne znam.. Po meni bez Luke ne mogu da ponove finale konferencije.

LA sa motivisanim Lukom podiže plafon ali moraće još da trejduju.

Što se tiče kilaže iako ima odličnu konstituciju moraće da je reguliše, a ja sam se i ranije čudio kako se ne povređuje a konstantno je u overu i potrošnja na max.

Što se tiče Sidni vs Holi, uvek Sidni ali ne zbog 27 vs 58 (iako sam 40+, Dame) nego zbog grudnog koša 🙂

Mada što kaže Ed zašto ne obe.

Edited by mister-no

3 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Kakve legendarne igrace, Irving i Thompson ne mogu kurca da pomere za Dallas. Trejd ima logike samo i jedino ako je povreda ozbiljnija, odnosno procena je da ce ostati posledice i da se Luka nece moci vratiti na staro. Sve mimo toga je esencija ludila.

Ne mora da znači, igrači nakon trejda prolaze pregled, nisu Lakersi blesavi da ozvaniče trejd a da su lekari našli nešto Dončiću.

Ovde je verovatno situacija da je nešto ozbiljno puklo na relaciji Dončić - uprava Dallasa , ovaj je verovatno krenuo da preti da će kao FA da potpiše za drugu ekipu 2026 i ko zna šta još i ovi su odlučili da preseku i to je to. Sve ostale teorije su besmislene i nemaju logike.

Kao ona da se posvađao sa Kyriem, LOL, da je tako trejdovali bi Kyria a ne Dončića.

Takođe, ovde se neki čude zbog čega nisu stavili Dončića u izlog ne bi li čuli ponude drugih ekipa. Well duh, zato što su očigledno hteli isključivo Davisa jer su ga videli kao najbolji dodatak ovome što trenutno imaju. I onda su logično otišli pravo kod Lakersa po dogovor.

Ovo je dobar tekst koji ocenjuje trade Grading the stunning Lakers-Mavs trade: Who won the Luka Dončić-Anthony Davis swap?

I slažem se sa ocenama, Dallas B- , Lakers A+

• Like 2

5 hours ago, PorodicneVrijednosti said:

Zapravo bi i imalo smisla. Kakvo god da je tele u napadu i koliko god bio u stanju fulati zicere, on je vrhunski skakac i dosta dobar defanzvac jos uvijek, tacno ono sto fali Lakersima u sredini sad kad nema Davisa. Problem je ugovor koji ima. 

Ako je samo problem ugovor koji ima onda ga nisi pratio dosta ove godine. Meni je Bud ispao gori trener nego šta sam mislio da će biti ali šta se tiče Nurkića tu mu dajem pravo šta je klupirao istog. In hindsight trejd za Aytona je bio žešći fejl ali šta ćeš kad je i Ayton luda glava i razmaženo derište koji zarađuje opasne novce. Ja da sam na vašem mestu ne bih niti razmatrao o njegovoj akviziciji. @Darko evo moje mišljenje u vezi Nurka. 

• Like 1

2 minutes ago, Skyglider said:

Ne mora da znači, igrači nakon trejda prolaze pregled, nisu Lakersi blesavi da ozvaniče trejd a da su lekari našli nešto Dončiću.

Ovde je verovatno situacija da je nešto ozbiljno puklo na relaciji Dončić - uprava Dallasa , ovaj je verovatno krenuo da preti da će kao FA da potpiše za drugu ekipu 2026 i ko zna šta još i ovi su odlučili da preseku i to je to. Sve ostale teorije su besmislene i nemaju logike.

Kao ona da se posvađao sa Kyriem, LOL, da je tako trejdovali bi Kyria a ne Dončića.

Takođe, ovde se neki čude zbog čega nisu stavili Dončića u izlog ne bi li čuli ponude drugih ekipa. Well duh, zato što su očigledno hteli isključivo Davisa jer su ga videli kao najbolji dodatak ovome što trenutno imaju. I onda su logično otišli pravo kod Lakersa po dogovor.

Ovo je dobar tekst koji ocenjuje trade Grading the stunning Lakers-Mavs trade: Who won the Luka Dončić-Anthony Davis swap?

I slažem se sa ocenama, Dallas B- , Lakers A+

dallas b- my ass.

a za ovo iznad:

Nico just said Luka gave no indication he wanted out or wouldn't sign an extension moving forward. He also said the Lakers were they only team he talked to. He's saying this directly into a microphone.

• Like 1

3 minutes ago, gggggggg said:

dallas b- my ass.

a za ovo iznad:

Nico just said Luka gave no indication he wanted out or wouldn't sign an extension moving forward. He also said the Lakers were they only team he talked to. He's saying this directly into a microphone.

A koja ocena bi bila realna za Dallas ?

A to što je Nico rekao video sam nakon što sam napisao post. Ok ako je tako, ali opet nisam siguran da je sve bilo ružičasto na relaciji Dončić - uprava Dallasa, čim su posegli za trejdom. 

46 minutes ago, Dracarys said:

Postaće gotivni kada istambura još jednom Nagetse, pa onda može u penziju. Mada sumnjam da će fan baza Nagetsa Jokića da simpatiše nešto Luku.

Inače, čitava startna Dalasa je aut večeras, nešto se čudno dešava.

Bron je bukvalno Jokiceva kuckica

Naravno da je Luka gotivan, zato je i bedak sto je iotisao u najodvratniju fransizu

• Like 3
  • Love 2
  • Tuzno 1