MilošVB Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, BattleBender said: Denver - NYK finale, u 2025oj bi bilo najbolje finalu u kontekstu ko su prve zvezde i lideri ova 2 tima. Da vam je neko rekao pre 7,8 godina da igraci kao sto su Jokic i Brunson, po profilu, ali i po izgledu, da ce budu lideri ekipa koje su u finalu smejali biste mu se. I ocekivalo da nosi kosulju koja se zakopcava nazad. Ja nosim takvu! 1 3
Miki28 Lakers in 5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Bice cudo ako Gordon sutra bude igrao pa jos imao i neki dobar ucinak. I da je blaga povreda, oporavak je barem 1-2 nedelje. Ne znam kako ce Nuggetsi bez njega. Jedino da dobiju Russa u najboljem izdanju ove sezone.
Ludi za Poli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago I najlaksa povreda zadnje loze je 10ak dana oporavka. Vidjeli smo sad na Stephovom primjeru. To je ogroman problem Nuggetsima cak i ako dobiju G7 jer im onda nema Gordona za Wolvese bar 2-3 meca. 1
BattleBender Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pre ces bilo koju sportsku aktivnost da odradis sa pokidanim ligamentima kolena nego sa povredom zadnje loze. MMA borci su gurali ceo meč sa iskidanim ligamentima kolena, povredjenim ramenim tetivama. Vidjao sam da im ramena i kolena ispadaju, da imaju lom polomljenih kostiju na saci, da primaju udarce u glavu sa polimljenom vilicom. Ali video nisam da se neko bori sa povredjenom zadnjom lozom.
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, BattleBender said: Pre ces bilo koju sportsku aktivnost da odradis sa pokidanim ligamentima kolena nego sa povredom zadnje loze. MMA borci su gurali ceo meč sa iskidanim ligamentima kolena, povredjenim ramenim tetivama. Vidjao sam da im ramena i kolena ispadaju, da imaju lom polomljenih kostiju na saci, da primaju udarce u glavu sa polimljenom vilicom. Ali video nisam da se neko bori sa povredjenom zadnjom lozom. Tony Parker u finalu 2013 je jedini kojeg se ja sjecam ovako na prvu.
Bugl Khan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago baš se super košarka igra. Naprijed naši. 38 minutes ago, BattleBender said: Pre ces bilo koju sportsku aktivnost da odradis sa pokidanim ligamentima kolena nego sa povredom zadnje loze. MMA borci su gurali ceo meč sa iskidanim ligamentima kolena, povredjenim ramenim tetivama. Vidjao sam da im ramena i kolena ispadaju, da imaju lom polomljenih kostiju na saci, da primaju udarce u glavu sa polimljenom vilicom. Ali video nisam da se neko bori sa povredjenom zadnjom lozom. Ovisi o kojim ligamentima se radi. Potrgaj ligamente stopala, ništa ti nećeš odradit jer ne možeš stat na nogu. Koljeno? Ovi sa vanjske strane. Možeš igrat nogomet dalje. 23 minutes ago, Barkley#34 said: Baš je dobar Jokić. On mi je omiljeni košarkaš. 1
Bugl Khan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Bez Gordona teško, ako su potvrdili šta je. On je ionako imao nezaliječen list, i to se vidjelo i tijekom RS, i sad. To znači da je Denver spao na rotaciju od 5.5 igrača koji ti mogu dati barem 10 min u playoffu. OKC ih ima 10. Jedini način, po meni, da Denver dobije je Russ na klupi, Jokic monster game, Jamal stavi 35, i Russ doda jedno 20 s klupe. Uz to ti treba Watsonova luđačka obrambena partija i visoki postotak ubačaja na otvorenim šutevima. I moraju prelomit utakmicu ili u 1.p ili na početku 3/4. Ako ovo ode u clutch ili OT, ajd bok. Btw, jel ima možda netko ovdje problem s mojim pisanjem? Barkley je imao, i rekao kao čovjek što mu smeta. Delgado je imao, i on je isto ispao čovjek. Ako ubuduće nekom smeta, a ne bi rekli pred svima, imate PM, imate ignore. Ako vam uputim uvredu, bilo kakvu, prijavljujte koliko hoćete. Ako nitko nije prijavio, onda vam se ispričavam, i znam u kome je problem. Naprijed naši!!! Uz Nuggetse od 2000. Edited 4 hours ago by Bugl Khan 1
Bugl Khan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 4 hours ago, BattleBender said: Denver - NYK finale, u 2025oj bi bilo najbolje finalu u kontekstu ko su prve zvezde i lideri ova 2 tima. Da vam je neko rekao pre 7,8 godina da igraci kao sto su Jokic i Brunson, po profilu, ali i po izgledu, da ce budu lideri ekipa koje su u finalu smejali biste mu se. I ocekivalo da nosi kosulju koja se zakopcava nazad. Brunson bi te stavio u tu košulju da si to rekao prije 7-8 godina. Frajer je rekao kad je na treningu vidio Luku da je razmišljao da li ima šta tražit u NBA ligi. Kaže ja svaki dan dolazim , krvavo i ozbiljno radim na svemu, on se zeza i sve radi 10x bolje od mene. Jokiću je Barton već punio glavu MVP nagradama u to vrijeme. 4 minutes ago, Zvezdinho said: In Dario Saric we trust. Dario Šarić does not trust in Dario Šarić. Nema više 19-20 godina da dijeli pljuske u biti ili ne biti utakmicama Edited 4 hours ago by Bugl Khan upotrijebio sam neprimjerenu riječ zajebava umjesto riječi zeza
Zvezdinho Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 17 minutes ago, Bugl Khan said: Brunson bi te stavio u tu košulju da si to rekao prije 7-8 godina. Frajer je rekao kad je na treningu vidio Luku da je razmišljao da li ima šta tražit u NBA ligi. Kaže ja svaki dan dolazim , krvavo i ozbiljno radim na svemu, on se zeza i sve radi 10x bolje od mene. Jokiću je Barton već punio glavu MVP nagradama u to vrijeme. Dario Šarić does not trust in Dario Šarić. Nema više 19-20 godina da dijeli pljuske u biti ili ne biti utakmicama To ce da bude faktor iznenadjenja, odbrana OKC ce biti potpuno nepripremljena na taj faktor.
Milko Miller Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ili ce Nnaji biti u rotaciji ili ce Votson imati minutazu blizu 40 minuta.
Radalek Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 21 minutes ago, Milko Miller said: Ili ce Nnaji biti u rotaciji ili ce Votson imati minutazu blizu 40 minuta. Dobice Nnaji 5-10 minuta verovatno. Moze u odbrani da isprati Jduba i Cheta sasvim dobro a u napadu ce da stoji u cosku i da pripali koju trojku, mislim da ima preko 40% odatle.
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 56 minutes ago, Zvezdinho said: In Dario Saric we trust. Cele sezone idu oni naslovi u domaćim medijima kako Jokić uništava Hrvate, vreme je sada da Hrvat izvadi stvar.
gggggggg Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago nuggetsi bez gordona imaju 2-0 ove sezone protiv oklahome.
Bugl Khan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Zvezdinho said: To ce da bude faktor iznenadjenja, odbrana OKC ce biti potpuno nepripremljena na taj faktor. Caruse će se iznenadit kad mu šarić baci no look pass direkt u ruke ili šutira airball. Sad ozbiljno, Šarić nije truba od igrača. Koliki god da je Booth idiot, ne bi Šariću dao 10M samo tako. Pogotovo jer mu je plan bio razvijati mlade. Malone je taj koji voli veterane. Na njemu je Šarićeva situacija. Ne znam što je Malone očekivao od Šarića, ali koristio ga je krivo. Gledali su kako igra, što su mu prednosti, i zaključili da može zamjeniti (passing, playmaking, koji šut pogođeni) Jokića 8-10 min. Nek DJ na tododa nekih 3-5 min (skokovi, koje zakucavanje, možda čak i lob da digne publiku... sirova snaga ugl), i Jokić može odmarati četvrtinu. Ali da bi Šarić to mogao, mora glumiti Jokića sa Murrayem, Porterom, Gordonom i Braunom. Ili odmaraj Murraya, stavi Russa. Odmaraj Portera, stavi Nnajija. Odmaraj Gordona, stavi Watsona. Ali ne možeš na teren poslati Picketta, Strawthera, Watsona i Nnajija, i očekivati da Šarić glumi Jokića. To ne mogu ni Draymond, Sengun, ili Sabonis. Ma ni Giannis to ne može. I tako je Šarić zaradio 10M a da ne mora biti čak ni onaj što raširi ruke i pridržava ostale na klupi kad Braun stavi Goberta na poster npr. @Milko Miller slažem se. MPJ i Strawther će vjerojatno bit oko 40 min zajedno. Jbg, sad biraj; ili rotacija od 5.5 igrača, a igraš drugu G7 u nizu, ili Zeke Nnaji u rotaciji u G7. Nnaji koji je do sada, u 13 utakmica playoffa (4 išle u OT), odigrao 25 min.
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://velikeprice.com/sport/njujorsko-najfinije/ Da se prisjetimo sjajnog teksta od prošle godine o Niksima, pred seriju sa Seltiksima, koji je pisao Miloš Jovanović. Vudi Alen: „mnogi me pitaju da li je zaista bitno ako Niksi pobede Seltikse, ali ja i dalje mislim da je to jednako bitno koliko i samo postojanje ljudskog roda." "Možda ovaj sastav Niksa neće uzeti neki trofej. Štaviše, skoro je izvesno da do toga neće doći. Ali istorija neće zaboraviti ovu ekipu, jer upravo su oni vratili pobedničku tradiciju u košarkaški Njujork. Moj kolega i saborac Edin Avdić je više puta rekao kako je „dobro za sve kada su Niksi dobri“, i jasno vam je potpuno šta je time mislio. Njujork Nikerbokersi su više od košarkaške ekipe – oni su gotovo kulturološki brend, fenomen koji se retko javlja, ali ostavlja traga. Nešto poput košarkaške Halejeve komete. Bitno je i tome biti svedok jednom u životu, a ovo je idealna prilika za mlađe generacije." Možda ipak nije izvjesno da ovaj sastav neće doći do prstena? 🤔 Možda je došao trenutak da san postane jave, i da najvrjedniji tim u nba dođe do prstena nakon 52 godine čekanja? @Mairosu
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Šta da se radi, završeno još jedno poglavlje u istoriji Boston Seltiksa. Ova generacija je u osam godina (od 2018. do 2025.) bila pet puta u konferencijskom finalu, dva puta u NBA finalu, jednom NBA šampion. Možda je moglo bolje, a sigurno je moglo gore. Od ove generacije igrača i ove kompozicije tima, dosta. Dobra vremena nikad ne traju večno. Čim se završi sve potrebno oko transakcije, novi vlasnici će morati iz finansijskih razloga žestoko da saseku ovaj tim. Mora se otkačiti ugovora Porzingisa, Holideja i Hauzera kao goli minimum. Trejdovati ih za pikove ovog ili sledećeg drafta i krenuti u full tankovanje sledeće sezone. Ja bih trejdovao i Brauna, Horfordu ponudio goli veteranski minimum pa ako hoće, hoće, ako neće, srećan put. Poterati sledeću sezonu sa Vajtom, Pričardom, Ketom, Dejvisonom, Šajermanom, šta se već pokupi na draftu i čekati Tejtuma. A njegova povreda je gad, nemaš pojma kad će na teren. Kobeu je trebalo šest meseci da se vrati, Durantuli za isto godinu ipo dana. Maksimalno srezati payroll, oporaviti Tejtuma i pokupiti sa drafta najbolje što se može. Ako se nabode na draftu nešto što baš valja, iskoristiti ušteđene pare za nekog jakog free agenta i poterati za dve-tri godine opet prema vrhu. Za tri godine će Tejtum imati tek 30 godina, pa će i dalje moći da povuče ljudski. Može se i ostaviti Braun i čekati Tejtum, ali onda se upada u najgoru zonu za NBA franšizu: sredina. Niti si dovoljno dobar da se boriš za titulu niti si dovoljno truba da dobiješ visok pik i nekog dobrog na draftu (sem ako ti se "namesti" lutrija ko Dalasu). Zato izdržati par godina na dnu, mudro draftovati i formirati novi jak tim. Ni loša vremena nikad ne traju večno.
Bugl Khan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, Dzo23 said: Možda je došao trenutak da san postane jave, i da najvrjedniji tim u nba dođe do prstena nakon 52 godine čekanja? @Mairosu Mislim da su GSW uvjerljivo najvrijednija franšiza. Osim ako ne govoriš o igračkoj vrijednosti. @Stiletto Ali Bryant se vratio kao sjena samog sebe, KD se vratio isti.
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Bugl Khan said: Mislim da su GSW uvjerljivo najvrijednija franšiza. Osim ako ne govoriš o igračkoj vrijednosti. @Stiletto Ali Bryant se vratio kao sjena samog sebe, KD se vratio isti. Da, u pravu si ipak. Njujork je godinama bio najvrjedniji ali tim iz San Franciska je sad taj.
Milos 3.14 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Fan fekt Kad je NY poslednji put bio u finalu konferencije imali su igrača po imenu Branson
Recommended Posts