Jump to content

Recommended Posts

Posted

Random nba

Nešto sam razmišljao i shvatio da je prime/peak Pippen bolji igrač od prime/peak Kawhija.

Neki klinci mi pomenuli trejd KD za MPJ, nema mi nikakve logike.

Neka ekipa će sigurno uzeti Kumingu, možda neko sa Istoka.

Indijana ima najzanimljiviju raspodelu minutaže igrača, New York najekstremniju.

Ekipa mora da ima bar 8 igrača koji mogu da hold court.

Meni Kuper Fleg deluje strava, mislim da će mu prijati spejsing i ritam. Sa druge strane ja sam bio ubeđen da će Marvin Bagley pokidati, tako da neka mu je sa srećom.

Užasno mi je žao Tejtuma, ali su oni i dalje jedan od favorita.

• Like 2
Posted

Bukvalno, Minesota ili igra sa izranjavanim Denverom koji je imao verovatno najteži mogući put ili igra protiv OKC koja je dobra, ali su pokazali da ne umeju da reše neke situacije.

Posted

OKC nema čistog šutera za 3p, a pod košem su tankosava. Holmgrena treba da trejduju i da uzmu neku mrcinu u reketu. To su njihovi problemi uz neiskustvo, a plejof ogoli sve mane.

Šai mi se ne sviđa jer je previše lopta kod njega a ne čini tim bolji. Klasičan skorer. Njega bih u trejdovo npr za Kaningema bez mnogo dvoumljenja. 

Denver je bolja ekipa od ove OKC. Prevashodno jer imaju iskustvo i svemoćnog Jokića, koji i kad igra loše za njegove standarde opet čini tim boljim. 

• Thanks 1
Posted
45 minutes ago, Dzo23 said:

OKC nema čistog šutera za 3p, a pod košem su tankosava. Holmgrena treba da trejduju i da uzmu neku mrcinu u reketu. To su njihovi problemi uz neiskustvo, a plejof ogoli sve mane.

Šai mi se ne sviđa jer je previše lopta kod njega a ne čini tim bolji. Klasičan skorer. Njega bih u trejdovo npr za Kaningema bez mnogo dvoumljenja. 

Denver je bolja ekipa od ove OKC. Prevashodno jer imaju iskustvo i svemoćnog Jokića, koji i kad igra loše za njegove standarde opet čini tim boljim. 

Nije baš tako, dosta kreira i za druge Shai, posebno za ove koji se šunjaju po baseline-u. Imaju čistog šutera - Isaiah Joe, ali je on kao i skoro svaki čisti šuter takođe i čisti minus u odbrani. Ne sviđa se ni meni previše Holmgren, ali tip ima tek 23 godine, polako. Stvar je samo u nedostatku iskustva, izuzev Carusa većina ovih iz OKC nema značajnih izleta u PO. Sinoć se Williams raspao a njegov očajan dan nije lako nadomestiti jer je drugi najbolji kreator i neko ko može nešto da izmisli kad sve stane. OKC in 7

• Like 1
Posted (edited)
On 5/13/2025 at 12:55 PM, DameTime said:

A to je loše zbog?

nisam rekao da je lose

vec je narativ protiv supertimova(koji uglavnom nastaju tako sto se drugari dogovore i okupe i daju paycut da bi igrali zajedno)

pa cisto radi neke konzistentnosti u diskusiji/stavovima

sto se tice tekme nocas - herojski denver, ali mrka kapa za nedelju ako je AG povredjen

inace PO dokazuje da je malone ipak bio u pravu sto se tice kvaliteta klupe, nemaju tu nikakvi picketi i sl. mesta

front office denvera za zakazao debelo, ugovori nnajiu, saricu, bryantu i sl, bezveznjacima jbg

kornjaca ume da bude stetocina(kao sinoc) ali bar ima taj motor i hustle, pa nekad bude i dobar plus sa njegove strane

uzasno ima fali jos 1-2 upotrebljiva igraca

sa druge strane, OKC neiskusan i ne ume da iskoristi ceste crne minute nagetlija

shai = novi brada

da, odlican igrac, vrlo skillful, zasluzio bi i tog MVP-a(da ne igra u eri prime jokica)

ali brat nasao exploit i vrti na repeat, slicno kao harden pre koju godinu

i to ce tako da vozi par godina, dok liga ne odluci da bacanje u igraca ne bi trebalo da ti donosi bacanja

Edited by NikadProtivKaline
  • Like 2
Posted
38 minutes ago, NikadProtivKaline said:

nisam rekao da je lose

vec je narativ protiv supertimova(koji uglavnom nastaju tako sto se drugari dogovore i okupe i daju paycut da bi igrali zajedno)

pa cisto radi neke konzistentnosti u diskusiji/stavovima

Ok, fair point 😁

Posted
9 hours ago, Ječmendo said:

To se zove marginalni kontakt, kontakta praktično nije ni bilo i challenge bi bio uspješan. Sad je kasno, pa je bespredmetno raspravljati.

to nije bio faul ali posto je bilo kontakta nikad ne bi preunacili odluku. u svakom slucaju je glupo potrositi challange u drugoj cetvrtini.

• Like 4
Posted
48 minutes ago, NikadProtivKaline said:

inace PO dokazuje da je malone ipak bio u pravu sto se tice kvaliteta klupe, nemaju tu nikakvi picketi i sl. mesta

front office denvera za zakazao debelo, ugovori nnajiu, saricu, bryantu i sl, bezveznjacima jbg

kornjaca ume da bude stetocina(kao sinoc) ali bar ima taj motor i hustle, pa nekad bude i dobar plus sa njegove strane

svi smo mi letos ovde znali sta treba ekipi i oni opet uradili dva losa poteza i doveli sarica (ja tada mislio da je dobar posao njegovo dovodjenje :ajme:) i westbrooka. i to na ove ugovore. ajde moze se reci da je westbrook kao bio upotrebljiv ali opet je bilo boljih opcija od njega. trent i tyus jones igraju za minimalce. beasley 6 miliona, das mu ugovor koji je dobio saric i mozda bi i prihvatio i to. fo failuje jokica kao sto su jamesa failovali u nekoliko navrata.

znaci da su hteli igraci doci, dovedes jonesa i trenta na ovaj sastav i to je u ovom trenutku mozda i prvi kandidat za titulu. ne bi se i dan danas spominjali ugovori portera i murraya...

• Like 5
Posted

Koliko je forumasa verovalo da ce serija Oklahoma - Denver otici u sedmu utakmicu? Sudije bi morale da sviraju najujednacenijim kriterijumom u ovoj seriji sedmi mec. Pod pritiskom cini se da Oklahoma puca. Ipak jesu favoriti za prolaz dalje. Bez obzira sanse ima i Jokic sa svojom sasavom druzinom.

Posted (edited)
25 minutes ago, suptil said:

Koliko je forumasa verovalo da ce serija Oklahoma - Denver otici u sedmu utakmicu? Sudije bi morale da sviraju najujednacenijim kriterijumom u ovoj seriji sedmi mec. Pod pritiskom cini se da Oklahoma puca. Ipak jesu favoriti za prolaz dalje. Bez obzira sanse ima i Jokic sa svojom sasavom druzinom.

Po prognozama je 5 forumaša verovalo u 7 utakmica, od toga 4 da Denver dobija 7.

33 prognoziralo prolaz OKC a 19 prolaz Denvera.

Edited by Урош19
Posted
4 minutes ago, Урош19 said:

Po prognozama je 5 forumaša verovalo u 7 utakmica, od toga 4 da Denver dobija 7.

33 prognoziralo prolaz OKC a 19 prolaz Denvera.

Ja tu anketu nisam video :twak:

• Like 1