Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, BattleBender said:

Kao prvo, ne bi ni video ovaj meč da ga druhi nisu vadili. Kao drugo da igr nesto tokom reg sezone Denver bi ovde mozda imao prednost domaceg terena npr...

Murray je i dalje preplacen i precenjen igrac. Pogotovo sto ne ume da bude efikasan i koristan kad ga neće šut. Nema on ni plotu, ni rolu nekog marginalca. Drugi igrac fransize, jos plej, koji zna da se totalno pogubi u vise utakmica. To sto Denver je uspeo da prezivi do sad uprkos njegovoj nekonstatnosti znaci da je on sad neki car.

Bas volim kad me citiras jer sam siguran da cu uvijek nesto mudro procitati. 

Posted (edited)
37 minutes ago, Darko said:

Od sledeće sezone 50+. Ali ako igra plejof kao danas, nema problema.

Ove sezone je 36 miliona i kao takvog ga treba gledati. Odlican doprinos.

10 minutes ago, Урош19 said:

Protiv Nugetlija nista ne znaci vrijeme provedeno u vodjstvu. Nauceno na tezi nacin

Edited by Miki28 Lakers in 5
edit
  • Like 2
Posted

Drugi najvažniji igrač Nuggetsa je Aaron MF Gordon and it's not even close. 

OKC trenutno izgleda kao novi Boston od pre nekoliko sezona, najtalentovanija ekipa u ligi ali moguće da još nije došlo njihovo vreme i vide se posledice tog nedostatka playoff iskustva, ne sviće pre zore. Da su samo malo bolje gađali jebena bacanja sad bi vodili.

• Like 13
  • Thanks 3
Posted

Gledam snimak upravo. Šai čabar. Nije dao koš zadnjih 5 minuta reg dijela plus produzetak.

Jebeni mvp...Nekad si imao Kobija, Vejda, Pol Pirsa, Ajversona...Koji su ubice, a posebno kad je stani pani,  a sad mi guraju ovog tipa koji ne zna šta ce s loptom evo 20 vezanih napada. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Sada treba opet Foster za g4, da ne bude sada 40 razlike, već 60. Dort igrač utakmice.

1 hour ago, MC Thunder 2 said:

Zato sto i igra sam. Cekao si 92 utakmice da bi napisao ovo 🤣

Valjda gledamo samo plej of, ovaj bućkuriš od regularke gde Jokić nabija statse i ne brojim.

Posted
6 minutes ago, Dracarys said:

Sada treba opet Foster za g4, da ne bude sada 40 razlike, već 60. Dort igrač utakmice.

Valjda gledamo samo plej of, ovaj bućkuriš od regularke gde Jokić nabija statse i ne brojim.

salty-very-salty.jpg

• Like 6
  • Ha-ha 8
Posted
1 hour ago, Урош19 said:

knicksi su u prve dve utakmice vodili 12 minuta ukupno. to je rekord za ekipe koje vode 2-0 u seriji.

• Like 3
Posted
33 minutes ago, Dzo23 said:

Jebeni mvp...Nekad si imao Kobija, Vejda, Pol Pirsa, Ajversona...Koji su ubice, a posebno kad je stani pani,  a sad mi guraju ovog tipa koji ne zna šta ce s loptom evo 20 vezanih napada. 

Po 38272929. put, nagrada za MVP regularne sezone nema veze sa playoff učinkom.

Što se tiče Jamalove plate, u Srbiji i dalje vlada ubeđenje da zvezda treba da košta 15ak M evra max. Plaćen je toliko jer je drugi igrač ekipe, iako je tačno da je u ovom PO Gordon imao više značajnih poteza.

1 hour ago, MC Thunder 2 said:

Zato sto i igra sam. Cekao si 92 utakmice da bi napisao ovo 🤣

Pogledaš samo ovaj PO i doprinos Gordona, Russa, Jamala i shvatiš da ovo nije blizu istine. Ovakve hiperbole su i učinile da se npr. meni Denver popne na kurac. A i sve ovo protiv Shaija što Nuggetlije pišu, samo zato jer su salty zbog MVP trofeja.

Posted
16 minutes ago, cabke said:

salty-very-salty.jpg

Jokić za sada u seriji šutira 49 TS%, brojevi tako govore! Šuta nema, dok je u odbrani švajcarski sir. Ima 7 izgubljenih lopti po meču! Jedino što dobro radi u meču je da hvata lopte, lol. Garant mu je Džamal rekao na poluvremenu, samo hvataj lopte, nemoj da nam usereš meč, please?

Da mu nije supertima, Jokara bi sutra rezervisao kartu za Sombor. Znači, svako pisanje kako Jokić nema dobru ekipu su najobičnije baljezgarije.

• Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

Jokić igra slabije otkad je prestao da nosi helanke. To je moj neki lični utisak, sigurno sam da ima negde i tačna statistika.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Dracarys said:

Jokić za sada u seriji šutira 49 TS%, brojevi tako govore! Šuta nema, dok je u odbrani švajcarski sir. Ima 7 izgubljenih lopti po meču! Jedino što dobro radi u meču je da hvata lopte, lol. Garant mu je Džamal rekao na poluvremenu, samo hvataj lopte, nemoj da nam usereš meč, please?

Da mu nije supertima, Jokara bi sutra rezervisao kartu za Sombor. Znači, svako pisanje kako Jokić nema dobru ekipu su najobičnije baljezgarije.

Sta radi lebum i poli parizer jel su jos u igri u ovom playoffu?

• Ha-ha 2
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
46 minutes ago, DameTime said:

Ovakve hiperbole su i učinile da se npr. meni Denver popne na kurac

Hrpa istih je reakcija na "suprotnu stranu". 🙂 
Denver ima jako mocan tim...ali NIJE supertim. Nema tog igraca koji SAM moze da odradi bilo sta u NBA.
Idemo Denver...

• Like 2
Posted
1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

Budimo ozbiljni. Nema ni s od supertima, ali ne igra ni bukvalno sam, kako se cesto poetski preteruje.

Jokić nema dobar tim, a ne super tim.

Isto tako startnu postavu čine odlični igrači od kojih pojedini nisu dobar fit na tim i/ili Jokića

1 hour ago, DameTime said:

Pogledaš samo ovaj PO i doprinos Gordona, Russa, Jamala i shvatiš da ovo nije blizu istine. Ovakve hiperbole su i učinile da se npr. meni Denver popne na kurac. A i sve ovo protiv Shaija što Nuggetlije pišu, samo zato jer su salty zbog MVP trofeja.

"Nugetlije" pišu protiv Mareja te povremeno MPJ i Rasa sasvim opravdano i od oktobra i sad se očekuje da prestanu u PO. Marej konkretno bez obzira na povredu koju je imao nije na 50% potencijala, a razlog je isti koji zameraš npr Dončiću. Ne spremi se za sezonu onda se muči, skuplja sitne povrede , opet muči i tako u krug.

Nekonstantnost u šutu još bi mu i oprostili. Ove godine je za razliku od prošle nešto lakši i zdrav i odmah to izgleda bolje odmah može da ode do kraja ponekad i prođe nekog. Voleo bih da vidim ful spremnog Mareja.

Mene tuga uhvati kad vidim šta radi Mičel recimo jer je Džamal mogao da bude možda malo nekonstantnija , ali suštinski bolja verzija toga , videti pod babl

• Like 2
Posted

Bald Mamba je generalno ATG vanjski defanzivac. Nazalost, nikad nece biti pretjerano cijenjen niti imati neke defanzivne nagrade jer je sklon povredama i zbog toga primoran igrati vecinom na limitiranoj minutazi. 

• Like 7
Posted
2 minutes ago, Milos 3.14 said:

Mene tuga uhvati kad vidim šta radi Mičel recimo jer je Džamal mogao da bude možda malo nekonstantnija , ali suštinski bolja verzija toga , videti pod babl

Ovo je majka svih zajeba koju Jokicevi navijaci ovdje imaju. Jamal nikad nije bio ni blizu Spidi nit je mogao biti jer nije ni blizu atletican ko on. Murray je uvijek bio isti, igrac koji ce 5 utakmica strpati 40 sa 60-70 posto iz igre gdje pogadja suteve ko da je XXL Steph pa 5 ne liciti na kosarkasa. Sve se to svede na ove prosjeke koje ima kroz karijeru. Nit je uber AS klasa ko Spida i slicni nit je debela ojebina od koje je Bogi bolji igrac. 

• Like 3
Posted (edited)
2 hours ago, DameTime said:

Po 38272929. put, nagrada za MVP regularne sezone nema veze sa playoff učinkom.

Fora je upravo u tome što ima.

Naravno, plejof učinak neće (nužno) uticati na izbor, ali na percepciju tog izbora kao dobrog ili lošeg svakako hoće, i to može biti legitimno.

Jer ako igrač koji je osvojio MVP nagradu "nestane" u plejofu, ja ću reći "Pogledaj ga, mislio sam da je njegova nagrada zaslužena i legit ali sada vidim da nije, jer njegova igra uopšte nije bila toliko dobra i efikasna kao što sam mislio da jeste. Prevario me je."

Edited by Smrtokapa
  • Like 6
Posted

Yeah, ovakve stvari u PO ne prolaze. Ne bi proslo ni protiv neke otpad odbrane tipa Wizardsa, a kamoli protiv Denvera koji je generalno ogromna ekipa i ovakvi staticni napadi gdje mogu jednostavo odradit overload sredine im sakrivaju sve defanzivne mane kojih itekako ima. 

• Like 2