Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Recoba said:

Gdje su sada ovi što su početkom sezone branili Westbricka, a.k.a. najgoreg igrača lige?

On je ovde najmanji problem, igra za minimalac. Najbolji potez Booth-a posle titule, što je više pokazatelj kakvi su ostali potezi bili. 

• Like 4
Posted

Nemocni su. Nije da su sad promasivali neke izgledne situacije pa da mozes da se nadas da ako bude ulazilo u sljedecoj da ce pobjediti.  Jednostavno, bili su nemcni, nisu imali odgovore ni u napadu ni u odbrani na igru Clippersa.

Posted (edited)

Okrenuše Thunderi minus 29. Impresivno stvarno. Denver u problemu. Da vidimo može li do brejka u narednoj. Na osnovu viđenoga teško ali... 

Edited by bodo
Posted

Reče Adelman da je MPJ povređen i da mnogi ne bi igrali na njegovom mestu, što možda objašnjava njegovu sramotnu partiju. 

• Like 1
Posted

Ja moram priznati da sam ovako sa te polu profesionalne strane odusevljen marketingom kakav ima SGA, ocigledno je pametan momak i provalio sta i kako treba i evo ga bukv dobija glasove za svaku individualnu nagradu.

• Like 2
Posted

Klipani pre svega fizički pariraju Denveru. Povremeno izgleda da ih ima više na terenu jer se spoljni igrači Denvera muče da dođu do pozicije a u reketu je gužva čak i kad Zubac nije u njemu. Na suprotnom delu terena potpuno druga slika. Harden i Čavo bez problema prolaze čuvare, čak i bez bloka a sa njim imaju autoput jer je ostavljen veliki prostor što Jokić ni u snu ne može da pokrije. Strana pomoći ne postoji jer Gordon mora da čuva jednog od ove dvojice (kad već ne može obojicu :classic_biggrin:). S druge strane, ne postoji velika fizička razlika na visokim pozicijama, jer Zubac može da odgovori telom a Gordon je često izvučen van reketa. Dakle, Denver ne može da ostvari prednost u snazi i visini ni na jednoj poziciji ili delu terena.

Opušteno mogu da pune reket, udvajaju i utrajaju Jokića jer je šut skandalozan. Kontrolišu skok i (opet samo jedan skok u napadu Jokića, a iz 11 skokova su dali samo sedam poena - Klipersi 20 na 15 of. skokova), isekli su tranziciju, a o razlici u doprinosu družine pajaca, ovaj igrača sa klupe stvarno ne bih. Bogi opet nikakav u poentiranju ali je solidan u ulozi pleja, deluje smisleno.

LAC su neuporedivo raznovrsnija i šira ekipa, meni dosta simpatično skopljena. Imaju neozbiljne periode kada kao da se ulenje i otaljavaju posao i to ih može koštati povremeno. Kada Harden pleše ili je Kavaj u robotskom modu izgledaju brutalno ali potrebno je malo više konstantnosti i kod njih dvojice i kod ostalih igrača.

Posle prve utakmice sam rekao da ne vidim neku sreću za Denver, posle tri sam još ubeđeniji u to. Postoji mogućnost da se otkače u šutu a da Klipani zatrokiraju i pogubenkao što umeju, ali ne mislim da je to trajno.

• Like 4
Posted
2 minutes ago, Barkley#34 said:

Imaju neozbiljne periode kada kao da se ulenje i otaljavaju posao i to ih može koštati povremeno.

Pa kostalo ih je u game 1. Jer su otisli i u game 1 lagano na dvocifrenu razliku pa je krenulo ono opustancija.I to je Denever vratilo u utakmicu.

• Like 1
Posted (edited)
2 hours ago, bodo said:

Okrenuše Thunderi minus 29. Impresivno stvarno. 

Nakon povrede Morenta, do koje su izgledali kao Vašington. Mesar Duort odradio posao.

Štata za tu povredu, mogla je ova serija da se zakuva, samo tako.

Edited by realno *w
Posted
3 minutes ago, realno *w said:

Nakon povrede Morenta, do koje su izgledali kao Vašington. Mesar Duort odradio posao.

Štata za tu povredu, mogla je ova serija da se zakuva, samo tako.

Znam da se povredio ali opet to je swing od  35 razlike. Šteta za povredu svakako ali mislim da Memphis nije taj kalibar da skine OKC sve da je Morent i na raspolaganju do kraja serije. Ja sam im predvidio jednu pobedu u ovoj seriji a po svemu sudeći bit će metla.A onda ćemo videt. Da li LAC ili Denver. Tu će biti malo drugačije. 

• Like 2
Posted

Ovo je više do Morenta, voli da se prokurči kucanjem i kada pođe nešto po lošem, najlakše je okriviti drugog.

Batlerovo je nešto drugo, čisti skok za loptu.

Posted

Šteta za Denver, mogli su Jokiću da naprave ekipu koja će da dominira i da osvoji bar 3-4 titule, kao što su GSW napravili oko Curryja, ovako traće najbolje godine jednog vanserijskog i supertalentovanog igrača. 

Posted (edited)

Iskren da budem, ne vidim kako su Nagetsi mogli da postanu GSW, jer Jokiću se nije nudio TOP3 igrač lige da dođe da igra za smešne pare. To što su dobili Voriorsi je danas nemoguće. Plus im se poklopila situacija sa ugovorom Tompsona da je godinama igrao za smešne pare, tek kasnije je stigao na naplatu kada su stigle povrede. Eto koliko je Lebron zapravo imao sreće da u svom prajmu prajma mora da igra protiv takve ekipe...

Ja ne vidim nijednu grešku u vođenju Nagetsa, sem tih malih korekcija kao Šarić, Nađi itd, ali to se lako ispravi. Ovo leto je pravo vreme da deluju i da naprave velike promene.

Edited by Dracarys
  • Thanks 1
Posted
40 minutes ago, Don Dusko said:

:classic_unsure:

Tejtum, Porzingis, Batler, Morant, sve teške povrede a nije prošlo nedelju dana plej-ofa. Ne sećam se da je nekad tako krenulo.

• Like 1
Posted

Denverova sreca u nesreci je sto Jokic i pored ovog nerviranja od sinoc ima malo inertnosti i flegmaticnosti u zivotu, pa ako se stvarno skucio lepo u Denveru, mrzice ga da se seljaka dalje. 

Ali nikad manje me ne bi iznenadilo da zatrazi trejd. 

• Like 5
Posted

Jokić je osvojio prsten. Bio je mvp i reg dijela i finala, tako da majku mu valjda svi treba da navijamo da što ranije završi sezonu, kako bi što odmorniji dočekao EP, što je ove godine prioritet svih prioriteta. 🙂

Dobro, ovo je bilo malo u šali malo u zbilji, al negdje mislim da Denver nije rekao poslednju riječ. Očekujem da grunu jako u ovoj 4.utakmici, što se kaže na sve ili ništa. 

Kako je Detroit od najgore ekipe u ligi postao ovako zajeban? Drago mi je zbog njih veoma. Ne sjećam se bad boysa s kraja 80-ih i početka 90-ih, osim s nekih snimaka i tekstova, ali ona ekipa s Ćonsijem, Rašidom, Benom, Hamiltonom, Prinsom...  bila je top. Volio bih iskreno da opet naprave šampionsku ekipu. Očekujem da uzmu još neku pobjedu Niksima iako su uveliko premašili sva očekivanja kad je u pitanju ova sezona.