Ječmendo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ovako osakaćen Dalas je tanak, pa Lukina osveta gubi oštricu. Sa Lukom u formi Lejkersi će biti mnogo opasniji u odnosu na AD-ovo vrijeme...
Miki28 Teoljub Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Legenda Lakersa. Ide broj #3 kad dodke vrijeme pod svodove dvorane medju legendarne igrace LAL 1 1 1
delgado Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kristi decko igra svaka mu cast, kakva dandara na Doncicu i malo je trojkama vratio Dallas u zivot. Ajde Redneche daj malo vise Kneleta, the kid got game. Poceo je solidno sa tricom iz kornera i imao je kucanje posle dobrog cuta na asistenciju Rivsa i brzo je klupiran.
Darko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 3 hours ago, delgado said: Pusti me da patkometrisem na miru Dare, sto si takav. Pa nije fora da samo ti troluješ, mora i neko da ti se pridruži. U stvari, ja ti dadoh podršku i solidarnost a ti meni tako ... tja. Edited 12 hours ago by Darko
delgado Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kyrie je u zoni i motivisan opasno, dovodi Dallas na samo -3. Doncic baca ozbiljno kamenje i dalje, posle airballa pogodio je tablu RW style... Ocemo Daltona!
delgado Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) The King to the rescue u cetvrtoj. 16 poena u 4/4 i kakvo klac prikucavanje. Pre toga bitna sekvenca Fini Smita - ofanzivni skok i prikucavanje pa ukradena koja je otvorila kontru i lagane poene Hacimuri. Kako igra najveci.. Edited 12 hours ago by delgado 2
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, delgado said: Nekst pliz... Eto slede 3 zanimljive utakmice, doduše sve tri kući, ali fini protivnici.
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 6 hours ago, Big Ticket said: Јеси ли сигуран да нијеси био са Дејмтајм на кафици? Hahahahah sad sam ušla da napišem kako se ne sećam da sam juče bila s njim na kafi 😂 No hard feelings @delgado ❤️ Edited 8 hours ago by DameTime
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Au jebote ovo da mu u skoku povuces glavu pa jbm ti zivot. 1 10
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Treba suspendovati mamlaza za ovo jedno 5 utakmica. 8
MC Thunder 2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago https://x.com/Eurohoopsnet/status/1894686767078330860/mediaViewer?currentTweet=1894686767078330860¤tTweetUser=Eurohoopsnet
Marvin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Au jebote ovo da mu u skoku povuces glavu pa jbm ti zivot. Jbt! Ja razumem i zar borbe i sve, ali sta coveku prodje kroz glavu da mu ovako povuce glavu unazad i potencijalno sjebe i vrat i sve, neverovatno
Ludi za Poli Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Quote LEBRON JAMES IN FEBRUARY 2025: 29.0 PPG 9.4 RPG 7.4 APG 1.2 SPG 56/46/75% 66.2 TS% 7-2 record Dirty forty 1
delgado Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ono Bronovo prikucavanje posle Lukinog promasaja na +6 mi je imalo vajb onog cuvenog prikucavanja posle promasaja Bosha u onoj cuvenoj G6 protiv Bostona 2012e. Naravno, nije se toliko ni zaleteo ni skocio, ali imalo taj vajb, onako statement, u vaznom trenutq. The clutchest of all!
Recommended Posts