Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, Smrtokapa said:

"Bobby unintentionally took a pain medication called Tramadol, thinking he was taking a pain medication called Toradol."

Tako su i meni jednom rekli dođi na marakanu i jebiga.

Poslednje kolo prošle NBA regularne sezone, igrao sam 15 igrača plus/minus na tiketu. 14 je došlo. Bobi Portis, granica 17.5, ima 17 poena na 9 minuta do kraja treće četvrtine. Nije više uzeo šut, iako je igrao poprilično i imao dobre procente pre toga. 

Mala je ovo kazna... 

• Like 3
Posted (edited)
7 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Poslednje kolo prošle NBA regularne sezone, igrao sam 15 igrača plus/minus na tiketu. 14 je došlo. Bobi Portis, granica 17.5, ima 17 poena na 9 minuta do kraja treće četvrtine. Nije više uzeo šut, iako je igrao poprilično i imao dobre procente pre toga. 

Mala je ovo kazna... 

Ovo me podseti kad je drug 2015/16 sklapao tiket i ja mu reko Kobe +, granica bila 16.5

Završilo se tako što je pao zbog Kobija koji je do poluvremena ubacio 16 i na toliko i ostao do kraja.

Edit : Ne znam, možda je granica bila i 18.5 nije ni bitno, poenta je da je na poluvremenu bio na poen od + i da je na tome ostalo.

Edited by Урош19
  • Like 1
Posted

Sad ide niz solidno jakih utakmica, videćemo kako će to izgledati. Svakako mislim da je to ritam koji će Memfis teško ispratiti, a to drugo mesto bi im bilo sasvim ok.

• Like 3
Posted (edited)
31 minutes ago, realno *w said:

Sad ide niz solidno jakih utakmica, videćemo kako će to izgledati. Svakako mislim da je to ritam koji će Memfis teško ispratiti, a to drugo mesto bi im bilo sasvim ok.

Ova statistika ne znači mnogo, lak raspored. Kao što kažeš, uskoro ćemo videti na čemu su. 

Edited by Darko
Posted

Možda ovo i nije tako loše za Spurse, naravno ako se Wemby u potpunosti oporavi i bude full spreman za početak sledeće sezone. Zaostaju već solidno za play in slikom pa taman da se probere ko je vjera a ko nevjera među ovim role igračima.

Posted
19 hours ago, Smrtokapa said:

"Bobby unintentionally took a pain medication called Tramadol, thinking he was taking a pain medication called Toradol."

Tako su i meni jednom rekli dođi na marakanu i jebiga.

Ovo je nidje veze. 25 utakmica zbog jednog Trodona. I da se ne zali Bobi fuckin' Portis...? No way, truth is out there 

Posted

Ali ti izgovori i opravdanja kad ih navataju za nedozvoljene supstance... Podvale im clenbuterol u snicli, ne stave naocari za blizu pa im se tramadol razlije u toradol, nisu znali da ne sme diuretik, naravno nemaju sta da kriju nego ga uzeli da izmokre pesak iz bubrega...

• Like 2
Posted
On 2/20/2025 at 2:29 PM, Урош19 said:

Ti što te ubeđuju da je zabetonirani top5 su ludi, on je zabetonirani top3

Počelo je širom interneta. Već se zna da je Luka slijedeći scapegoat.

Posted
On 2/18/2025 at 5:20 PM, gggggggg said:

koliko zapravo stranaca zasluzuje da bude na as. osam-devet mozda. nece valjda biti situacije gde ce 1 zubac da dobije prednost u odnosu na npr jarrena jacksona, samo zato sto treba ispuniti kvotu...

Zašto bi bilo toliko čudo da Zubac nastupi prije centra od kojeg bolje skače i bolje šutira? Dobro, nije neki uspjeh pošto lik šutira 40% iz polja i bilježi 6 skokova. Tako da stvarno ne znam kako je to JJJ toliko bolji da bi to bilo tako nemoguće?

Posted
22 hours ago, Marvin said:

Luka više poena, skokova i asistencija za manje minuta. Na ovom forumu to znači značajno lošiji.

Jedino za odbranu se slažem, tu je mladi Lebron bio dosta bolji.

Ma Luka je bolji u svemu osim u teatralnosti.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Javi JJ i Lebronu😀

Dabl Džeja zaboli. Samo čeka da dovedu Luki centra i par komplementarnih pieces i zna da diže kantu il' šta to već je.

Roi autoproclame mi nije dao da završim rečenicu. Odjednom sam samo čuo...need more help...

Posted
1 hour ago, Bugl Khan said:

Zašto bi bilo toliko čudo da Zubac nastupi prije centra od kojeg bolje skače i bolje šutira? Dobro, nije neki uspjeh pošto lik šutira 40% iz polja i bilježi 6 skokova. Tako da stvarno ne znam kako je to JJJ toliko bolji da bi to bilo tako nemoguće?

stvarno me pitas zasto je jjj bolji igrac od zupca?

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

mavsi napravili neki hype video i u kadrovima gde je luka, izbrisali su ga i stavili mavericks logo :lol_2:

bas me interesuje koja velika zvezda ima zelje da potpise za njih kao fa. voleo bih da ih irving na leto odjebe i da davis zatrazi trejd :lol_2:

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
19 minutes ago, gggggggg said:

mavsi napravili neki hype video i u kadrovima gde je luka, izbrisali su ga i stavili mavericks logo :lol_2:

bas me interesuje koja velika zvezda ima zelje da potpise za njih kao fa. voleo bih da ih irving na leto odjebe i da davis zatrazi trejd :lol_2:

• Ha-ha 12