gggggggg Posted February 11 Author Share Posted February 11 sto rece rusillo nakon trejda, doncic da ima 150 kila i da sa cigarom u ustima prevodi loptu, opet je trebao da dobije taj supermax od mavsa a ne da bude trejdovan za sitnis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted February 11 Share Posted February 11 46 minutes ago, Barkley#34 said: Činjenica je da se posle Barklija nije baš pojavila dugotrajna zvezda slične građe što znači da je on ipak bio svojevrsni fizički izuzetak, što Luka nije, kao ni Zajon koji je proglašavan naslednikom. Luka je već dugo prisutan na velikoj sceni ali on tek puni 26 što znači da nije nemoguće da se uozbilji kao Jokić u sličnom uzrastu. Ne treba zanemariti to da će u Lejkersima imati bukvalno najbolji mogući model za brigu o telu, a koji je usput iskusan i po godinama i po statusu giga zvezde. Ostalo je na njemu. Boris Diaw 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 11 Share Posted February 11 Trejd Dončića mi je nešto najneverovatnije i najgluplje što sam ikada video u NBA. Mislim da sam menadžment Dalasa da ne bih dao Luku ni za Jokića i Gordona u paketu, niti za Tejtuma i Brauna, a za AD je posebno suludo. Sa druge strane, Džimi Batler je slatkorečivi mamojeb, neverovatno slatkorečiva pizda. Plus još skače, pegla odbranu i iznuđuje freethrows, tako da moram da ga gotivim, za sada. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 11 Share Posted February 11 1 hour ago, BattleBender said: Boris Diaw 😄 Šta znam, nešto mi on nije tolika svinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 11 Share Posted February 11 7 hours ago, Miki28 Teoljub said: Najbolji 2014-2024 igrac ima jos kosarke u sebi. Najbolji igrač od 2021 je neko drugi, ima i nekoliko priznanja. A pre toga je LeBron, iako ga ne podnosim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 11 Share Posted February 11 @doragan @BattleBender Barkley i Diaw su igrali četvorke, tako da mali višak kila nije bio toliki problem. Luka je druga priča, igra spolja i čisto zapustavanje je u pitanju. Što ne apsolvira Dalas od gluposti koju su napravili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 11 Share Posted February 11 20 minutes ago, Darko said: @doragan @BattleBender Barkley i Diaw su igrali četvorke, tako da mali višak kila nije bio toliki problem. Luka je druga priča, igra spolja i čisto zapustavanje je u pitanju. A Raymond Felton? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 11 Share Posted February 11 Hahahhahahah 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted February 11 Share Posted February 11 Len u poslednje tri sezone ne može da prebaci 2.5 poena po utakmici, fantastičan potpis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted February 11 Share Posted February 11 3 hours ago, Barkley#34 said: Činjenica je da se posle Barklija nije baš pojavila dugotrajna zvezda slične građe što znači da je on ipak bio svojevrsni fizički izuzetak, što Luka nije, kao ni Zajon koji je proglašavan naslednikom. Luka je već dugo prisutan na velikoj sceni ali on tek puni 26 što znači da nije nemoguće da se uozbilji kao Jokić u sličnom uzrastu. Ne treba zanemariti to da će u Lejkersima imati bukvalno najbolji mogući model za brigu o telu, a koji je usput iskusan i po godinama i po statusu giga zvezde. Ostalo je na njemu. Jokic se uozbiljio sa nekih 24, rezultati su se videli sa 25 pa nadalje. On posle bukvalno svake utakmice ostaje u teretani i dize tegove oko sat vremena i navodno nije to preskocio da uradi 5 godina vec. Luka jos ima vremena i ako sad krene da radi na sebi, videce se od sledece sezone. 11 minutes ago, Skyglider said: Len u poslednje tri sezone ne može da prebaci 2.5 poena po utakmici, fantastičan potpis. I bukvalno najbolje sto su mogli naci na marketu. Tolika je rupa u reketu da nisu imali izbora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 11 Share Posted February 11 Ima i mali detalj da je Luka... kako ovo da kažem? Belac, jbg. Nije ista distribucija mase, a on igra beka... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 11 Share Posted February 11 38 minutes ago, mr clutch said: A Raymond Felton? Who? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted February 11 Share Posted February 11 47 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Hahahhahahah volim kad skupljate naše otpatke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 11 Share Posted February 11 Pa dobro svakako korisniji od lesa Vuda, valjda moze za pocetak da se pojavi na terenu... Dalas je pokazao koliko ne postuje Luku kad mu je Michael Finley oteo ono pivo nakon prolaska u finale lige. Tad je @HAMMER prokomentarisao Finlara pokazao Ko kosi a ko vodu nosi, i bio u pravu. Da je neki lik, Doncha bi sam zatrazio trejd posle toga 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 11 Share Posted February 11 38 minutes ago, Darko said: Who? Jedna od najvecih legendi Niksa 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted February 11 Share Posted February 11 Uf zabravili ste na mocnog Clarence Weatherspoon-a. 198cm, telo i iblik glave kao da je neki Maor i Samoac (valjda se tako kaze). Noge balvani… raznosio je sve kao pf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 12 Share Posted February 12 3 hours ago, mr clutch said: Jedna od najvecih legendi Niksa Ma znam ko je, nego mi je čudno porediti ga sa Dončićem. Pogledaj mu definiciju na ovoj slici na primer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 12 Share Posted February 12 Uprava Lakersa je ovim potezima zadnjih dana i potragom za centrom jasno dali do znanja ko je gazda momčadi. Dosta se ismijavalo Pelinku tu, ali kad se ukazala prilika svi potezi koje je povukao su u centar. Dok ona budala u Dallasu vrši cenzuru u dvorani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 12 Share Posted February 12 8 hours ago, gggggggg said: sto rece rusillo nakon trejda, doncic da ima 150 kila i da sa cigarom u ustima prevodi loptu, opet je trebao da dobije taj supermax od mavsa a ne da bude trejdovan za sitnis. normalno da je trebao. Jer je najboljo na svojoj poziciji i TOP 5 od kad je došao u ligu. Ali znaju oni u dalasu bolje od....od koga? Od ovih u LAu? A priča o winning culture i sl. je baš za ekipu sa jeftinijim ulaznicama. Majstore, radiš za Dallas Maverickse, ne Boston Celticse. Da pobjeđivanje 🤣. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 12 Share Posted February 12 9 hours ago, Barkley#34 said: Činjenica je da se posle Barklija nije baš pojavila dugotrajna zvezda slične građe što znači da je on ipak bio svojevrsni fizički izuzetak, što Luka nije, kao ni Zajon koji je proglašavan naslednikom. Luka je već dugo prisutan na velikoj sceni ali on tek puni 26 što znači da nije nemoguće da se uozbilji kao Jokić u sličnom uzrastu. Ne treba zanemariti to da će u Lejkersima imati bukvalno najbolji mogući model za brigu o telu, a koji je usput iskusan i po godinama i po statusu giga zvezde. Ostalo je na njemu. ZeBo? Nije neka zvijezda al nema veze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 12 Share Posted February 12 (edited) 13 hours ago, Chaos Is Me said: Previše se mistifikuje sve. Luka je onaj lik koji misli da će na vanzemaljski talenat uspeti sve da nadoknadi. Uopšte ga ne krivim što je tako jer je dominirao do sad gde god je igrao i od malih nogu pa mu nije bila ni potrebna neka vrhunska telesna sprema. Međutim, s obzirom da se talentom svrstao u sami istorijski vrh, sada su i zahtevi istorijski veliki - on mora osvojiti neki prsten inače će ostati nedorečen. Ili kao što je lepo rekao onaj brat sa ispod obruča nedavno, on mora da prelomi da li želi da ga pamte kao Hardena ili kao Lebrona. S obzirom da je džordanovski nivo takmičara ja ipak verujem da će se dovesti u red kako bi ostvario najveće stvari, talenat i telesina su tu, sad sledi malo dosadnog klesanja. Ovisi dosta kakvi su ti suigrači. Radi li se o TOP 75 igračima, ili pak igraš s JJ Barreom i Jasonom Terryem. Ako ostane u LAu, do 31. će imati 2 sigurno. Pa barem oni uvijek upare zvijezdu s još 1,2,3,4 zvijezde. Kao Hardena, Barkleya, Karla Malonea, CP3-a, Podcast P-a, Embiida i slične ga neće pamtit ako ne uzme. Kao što ga neće pamtit kao Duranta, Gary Paytona, AD-a, Ray Allena i slične ako uzme. Iverson i Melo su mi neke usporedbe ako ne uspije. Jer su competitori kao i on. A ako uspije pamtit će ga kao Kobea, MJa, Zekea, Birda, Magica, Tabaka, Dirka, Jokića, Hakeema, Giannisa, Jerry Westa.... Edited February 12 by Bugl Khan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 12 Share Posted February 12 10 hours ago, Barkley#34 said: Šta znam, nešto mi on nije tolika svinja. U odnosu na Zorana Stevanovica ili Shaquila Onilovica - svi mu dodju "prasici" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted February 12 Share Posted February 12 3 hours ago, Darko said: Ma znam ko je, nego mi je čudno porediti ga sa Dončićem... Može Oliver Miler... https://www.legendsofbasketball.com/alumni/oliver-miller/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 12 Share Posted February 12 28 minutes ago, Kronostime said: U odnosu na Zorana Stevanovica ili Shaquila Onilovica - svi mu dodju "prasici" Zaboravljamo da Šek ima visinu pa kilaža nije bila toliko neprirodno velika. Barkli je baš imao sala, plus mu se dešavalo ono što je Tex pomenuo, neverovatna variranja u kilaži - sa 120 na 145 pa smanji na 110 pa opet nazad. Luka nije toliko ekstreman s kilažom ali očigledno će krenuti povrede ako ne pripazi. 8 hours ago, Radalek said: Jokic se uozbiljio sa nekih 24, rezultati su se videli sa 25 pa nadalje. Verovatno nisam u pravu ali pod ozbiljnog ga vodim otkad je prvi put ušao u sezonu kao Terminator a ne kao podgojeno svinjče koje svojim hirovima dovodi Melouna do ludila a kasnije se dovodi u red. To je bilo pre tri ili četiri sezone, ako se ne varam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 12 Share Posted February 12 Ne znam da li ste videli da je Detroit dobio Ip protiv Cikaga sa 71:29?! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts